Basescu i-a dat un pumn in gura unui copil!!!

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: Basescu i-a dat un pumn in gura unui copil!!!

Mesajde Gerula pe Decembrie 8th, 2009, 6:15 pm

La cum arata lucrurile acum, s-ar putea sa mai avem o tura.

PSD-ul a venit in dupa-amiaza asta la TV cu lucruri extrem de concrete, procese verbale modficate dupa semnare samd, care demonstreaza frauda comisa de PD-L. In mod normal, daca nu se baga Baselu cu santajele lui securistice, Curtea Constitutionala va invalida turul II si vom avea o noua tura.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde BygDaddy pe Decembrie 9th, 2009, 3:07 am

asta mai trebuia la criza totala in care se gaseste tara noastra.io ma mir cum ne mai suporta astia in UE.aaaa da stiu, ca noi dam la fondul comun mai multi bani decat integram.si unde se duc fondurile pe care romania le imprumuta? pai se duc la tari membre UE care stiu sa faca proiecte betoane si care reusesc sa ne integreze noua banii pe care ii platim cu dobanda inapoi.pai si atunci cum draku sa nu emigram toti catre acele tari.
PS chestia asta m-a plesnit asa pe moment,obosit cum sunt de pe drum.am reusit sa ajung acasa
PS2 m-a cam mancat putin sa merg la munchen sa votez dar am fost sa vizitez garmisch-partenkirchen
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde taicanoe pe Decembrie 9th, 2009, 2:07 pm

Gerula scrie:La cum arata lucrurile acum, s-ar putea sa mai avem o tura.

PSD-ul a venit in dupa-amiaza asta la TV cu lucruri extrem de concrete, procese verbale modficate dupa semnare samd, care demonstreaza frauda comisa de PD-L. In mod normal, daca nu se baga Baselu cu santajele lui securistice, Curtea Constitutionala va invalida turul II si vom avea o noua tura.

Chiar crezi ca isi va permite curtea constitutionala sa recunoasca "fraudarea" alegerilor ? sa le anuleze ???
hai sa nu fim naivi ... chestia asta ar "suna ca draqu"

si inca o dedicatie http://www.youtube.com/watch?v=Jl_cTulm ... r_embedded
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Decembrie 9th, 2009, 2:20 pm

In Italia s-a putut :D.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 9th, 2009, 3:45 pm

Intr-adevar, foarte adevarata partea aia de la sfarsit, cand apare Basescu: "orice ar iesi la vot, eu v-o trag la toti in bot". Asta vrea s-o traga la bot unei tari intregi, dar cred ca, pana la urma, va avea soarta lui Ceausescu.
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Crasma pescarilor