de Gerula pe Ianuarie 30th, 2010, 12:17 pm
Iepurasul gaseste in padure un cos cu oua...
pfuaiii, cate ouaaaa, fac o omleta si mananc pana ma cracanez...bah, am io bani de tratament pentru ficat? sigur de la atatea oua imi fut ficatul...
merge el ce merge, gandindu-se la ficat, pana cand il trazneste...
Baeeee, da sti asa ca io n-am tigaie...gami-ash...
Suparat nevoie mare, cand tocmai se pregatea sa arunce ouale, iar il loveste
Frateee, stai ma asa ca are prietenul meu ursu o tigaie...da ce tigaie fratee , e ditamai tingirea, si e si d'aia misto, de fonta...nici nu se lipeste, se prajeste si bine in ea, iese pufoasa.. marfa...
Schiba iepuriciul cararea si pe drum spre casa ursului, se tot gandea...
Bah, da ursu asta e pritenu' meu nu? bun, prieten, prieten, da imi da asta mie tigaia moca? E, la dracu, asta e, ii dau si lui 3-4 oua si l-am rezolvat...imi raman mie fo 25....numa bine, ca imi mai menajez si ficatu'...
MA da totusi, usru e cat un ...urs, io un tzasti basti, vai pwla mea, 3kile cu bordura in brate...pai o sa fie ala de acord el 4 si io 25??? bah, sa stii ca ala o sa vrea jumate...plm, asta e, daca n-am tigaie, ii dau ce dracu sa fac, nu e el pretenu meu? este, imi da tigaia, facem jumi - juma....
Merge ce merge si ganduri negre il cuprind....
Aproape ca ajunsese la casa ursului...cand se pregatea sa bata la usa, se tot gandea...
BAH, pana la coada ursu asta e cam mancau, si e si cam prost asa, e el pretenu meu da e cam haplea...si asta la haleala devine cam nesimtit si isi cam uita prietenii...Adica imi da asta mie tigaia ma? da ce-l costa sa imi futa o laba peste ochi si sa-mi ia ouale? si asa iepurii nu prea mananca oua...
si cio cioc, si poc, si 2-3 picioare in usa...iepurasul nostru se cam schimbase la fata si era deja plin de spume...
Intr-un final, usa se deschide incet scartaind ca trenu, din intunericul barlogului, coca de somn, cu ochii lipiti, mormaind cheaun, ursul...
Cand il vede pe iepuras odata se lumineaza la fata si zice:
-OOOO, iepuricaaaaa ,ce placere, ai venit pe la mine...Da ce-ai patit de esti asa negru la fata???
LA care iepurasul flosc fleosc 2 oua in capul ursului si zice:
-Auzi ba ursule, ia mai da-te-n mortii matii mah cu tigaia ta cu tot...tu-ti....
si a taiat-o la fuga cu tot cu oua...