Ca sa va dati seama ce nulitate absoluta este asa-zisul avocat iuda mihuta, va puteti delecta cu cel mai recent produs al experientei sale profesionale
razvan m. scrie:Aa, si inca o chestie. Rationamentul cu inregistrarea forumului e beton, de altfel e unul din alea cu care ne-ai obisnuit, din lumea ta ce functioneaza dupa alte reguli decat universul nostru. Daca forumul e inregistrat in America, cine vrea sa se judece cu tine tre sa o faca acolo ? Iti umbla mintea ! Pacat ca pe aratura....
Adica daca cineva te impusca cu un pistol inregistrat la americani tre sa suni la politia de acolo.
In tampenia lui uluitoare, acest fiu de procuror comunist, facut avocat la apelul de seara

, nu realizeaza ca, in cazul de fata, noi discutam nu despre provenienta armei crimei

, ci despre locul unde a fost comisa infractiunea. Totusi, cat de prost sa fii sa crezi ca, daca iti da unu' la cap in SUA, il poti da in judecata in Romania?
Acest impostor nici macar n-a avut minima inteligenta de a-si da seama ca e nul pe acest subiect (ca si pe oricare altul

) si de a se documenta inainte de a zdrangani pe tastatura

. Ce spune el e ca si cum ai afirma ca, daca maine scrie careva in Financial Times ca Basescu a luat spaga x milioane de euro ca sa semneze Ministerul Transporturilor nusce contract, poate fi dat in judecata in Romania

. Sau, viceversa, ca daca scriu eu maine ca Tony Blair a facut trafic de influenta ca sa cumpere Romania de la ei alea doua fregate, ma poate da ala in judecata in UK.
Desigur, nu era iuda mihuta sa rateze ocazia ca, pe principiul "un sut in cur = un pas in fata"

, sa clameze ca m-a durut minciuna spusa de el daca i-am aratat ca-l paste tribunalul

. Mai iuda proasta, una-i una si alta-i alta, tu mananci cacat stiind foarte bine ca mananci cacat, e normal sa te plesnesc daca pot

.
Logic, hopa si Adelina, zicand ceva de genul ca moralmente vorbind ar fi tot una daca eu am scris de el ca-i somer si daca iuda mihuta a scris de mine ca am fost disponibilizat si ca nu mai sunt ziarist profesionist

.
Pai mai Adelina, reiau a zecea oara ceea ce ti-am proipus deja, si anume
Gerula scrie:Intre timp, bietul homosexual pasiv Adelin Avram face spume, crizat de faptul ca am povestit ca a ramas somer si ca l-a parasit nevasta pentru ca e homosexual. Cu clona semlecangheorghe, desigur

.
Mai Adelina, daca zici ca eu mint cand spun ca esti somer, si tu spui adevarul camd zici ca eu as fi

, hai posteaza o poza clara, la rezolutie mare, dupa toate paginile din cartea ta de munca

. Pe urma fac si eu acelasi lucru. Ca o sa te imbolnavesti de galci cand o sa vezi cat am pe luna (
in cartea de munca, nu pe drepturi de autor samd) asta e, riscul mancarii de cacat in care te-ai specializat

.
Astept cu interes

. Hai, fuguta la ... ups, a ta nu mai e la angajator, zace la tine intr-un sertar

(asta daca in frumoasa ta meserie de turnator

de betoane ai avut vreodata carte de munca

) Sau ti-ai trecut-o cu salariul minim pe vreo firma in pragul lichidarii?
Orice incercare de a te eschiva/a pune conditii samd inseamna fix ce am spus: ca ai timp sa prestezi cu sapte conturi pentru ca zaci acasa pe ajutor de somaj

.
P.S. A nu se intelege de aici ca am ceva contra celor care au avut ghinionul sa-si piarda serviciul pe criza asta, sau cine stie ce alta tampenie de acest soi. Dar viermele asta statea toata ziulica pe malul garlei si acum se mira ca s-au descotorosit de el.
Daca tu postezi, in conditiile de mai sus (poze la rezolutie mare dupa toate paginile), cartea ta de munca din care reiese ca nu esti somer si ca nici nu te-ai trecut la misto cu salariul minim pe vreo firma, eu imi cer scuze public ca te-am facut somer (chiar daca am facut-o pe un forum inregistrat si gazduit in SUA, nu m-ar durea mana sa recunosc ca am gresit) . Doar ca nu e cazul, pentru ca tu esti intr-adevar somer.