Adevaratul top al celor mai necenzurate forumuri

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Adevaratul top al celor mai necenzurate forumuri

Mesajde Gerula pe Septembrie 28th, 2010, 12:10 pm

Doamne, nu ma pot opri din ras :lol: :lol: :lol:

"Fan Gerula", oricine ai fi, poti veni linistit la mine sa-ti dau de baut, ca n-am mai ras atata de nu mai stiu cand :lol: . Din trei mesaje zbang pe jos cu Adelina, poc cu Tavi de pamant, buf maturat cimentul cu Leba :lol: :lol: :lol: .

Recunosc cinstit ca, urmarind sferele inalte ale sforariilor din culisele LRS, imi scapase cu desavarsire detaliul ca leba, acest mare pescar de competitie, care ma provoca pe mine la concursuri cu poze dupa ce terminasem peste el in toate cele trei manse de la Rogojesti :lol: , a reusit performanta de a rata la un loc distanta promovarea in prima divizie a LRS. Asta desi participa la turneul AvP de la primul concurs :lol: . Cred ca nu-s multi care sa fi reusit performanta asta :lol: :lol: :lol: , de fapt cred ca nu-i nimeni. :lol: . Baiatul asta a dat o noua dimensiune sloganului olimpic "important e sa participi" :lol: :lol: :lol:

Marea deceptie vine din partea lui Tristian, persoana cu care ajunsesem pana la urma la un dialog cat de cat civilizat pe superpescar, si despre care imi imaginam ca are totusi in cap suficienta glagorie cat sa nu se coboare la nivelul unui indian larry/modigliani. Pana si eu ma mai insel (e drept, rar :lol: ). Asteptam cu mare interes dezvaluirile lui "fan Gerula" despre intamplarile de la Sacaiala. :lol:

Pana si SF si-a dat seama, din nou :lol: , cine sunt noii si mai vechii lui aliati :lol: :lol: :lol: . Desigur, ura provenita din faptul ca forumul asta merge bine-mersi si fara el ramane neostoita, asa ca trebuia sa incerce cumva sa dea vina pe mine :lol: . Dar nu eu l-am pus sa plece, asa ca realmente nu-mi pot face nici o vina in ceea ce-l priveste. Daca vreodata ii vine mintea la cap, iar chestia asta se intampla inainte sa-l baneze adelina pe-acolo, nu dupa, este binevenit inapoi :lol: . Asta asa, in amintirea inceputurilor dificile ale acestui forum :D . Si cu atat mai mult cu cat deja s-a ajuns sa-i dea dilucea rusini, chestie pe care, sincer, nu cred c-o poate inghiti vreun om :lol: .
Ataşamente
fan gerula.JPG
fan gerula 1.JPG
fan gerula 2.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Adevaratul top al celor mai necenzurate forumuri

Mesajde Gerula pe Septembrie 28th, 2010, 4:21 pm

Si totusi... Am refuzat sa iau de buna ideea lansata de "fan Gerula", cum ca Ulk=Tristian, pentru ca mi s-a parut prea penibil ca o persoana aparent respectabila, apartinand de un club iarasi respectabil, sa se preteze la tiganiile tampe si de joasa speta la care s-a pretat Ulk.

Dar nu pot decat sa ma inclin in fata evidentei: Tristian a fost cel care a facut criza pe superpescar cand am postat un link la forumul meu, si a inceput sa ma acuze de disperare dupa trafic si de OTV-sime, iar Ulk face crizetot legate de linkuri si de trafic pe site-ul lui rasulescu, dupa care reia acuzatia de OTV-isme pentru ca "fan Gerula" a postat tot un link catre acest forum :roll: . Mai sa fie! :lol: :lol: :lol:

Aveti in primul screenshot iesirea lui Tristian apropo de linkul postat de mine pe SP, in al doilea screenshot acuzatia de OTV-ism a aceluiasi Tristian, tot pe SP, iar in al treilea dialogul penibil dintre Tristian si clona sa Ulk, dialog care debuteaza cu reluarea celor doua obsesii, dar cu contul Ulk pe forumul lui rasulescu.

Doamne, cata prostie :lol: .

Recinosc cinstit ca, daca "fan Gerula" nu-l acuza asa brusc pe Ulk ca este clona lui Tristian, poate n-as fi dat atentie acestui detaliu. Dar, de obicei, cand cineva este asa de sigur pe el, inseamna ca are o baza :lol: . Si n-a durat mult pana ce Ulk a facut postul din al treilea screenshot, dandu-se complet de gol :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
Trisitan = Ulk.JPG
Tristian = Ulk 1.JPG
Tristian = Ulk 2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 28th, 2010, 7:12 pm

Brwaking news: sodomita aia mica de Adelina scrie, cu contul semlecangheorghe, ca

semlecangheorghe scrie:Si intr-un gest de bunavointa generat probabil de autoflatarile lui insusi,absolut magnific,ii promite lui S.f. ca-i ridica banul

Mai homosexual mic si idiot, SF n-a fost niciodata banat aici, asa ca n-am ce ban sa-i ridic. Omul s-a suparat ca l-am lasat sa vorbeasca singur, cand se enervase ca a cazut capul lui Tavita, cu tot cu clop :lol: , si-a luat jucariile si a plecat.

Acum, inteleg ca anumite banari au putut fi suparatoare pentru cineva care nu sesizase contextul, dar, dupa ce numitul Tavita s-a dus pe forum la rasulescu si a recunoscut cu gura lui ca-si facuse cont aici ca sa provoace scandal, nu prea vad ce-mi mai poate reprosa SF apropo de acest subiect :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 28th, 2010, 8:11 pm

Trecem peste faptul ca, in tampenia sa, mica sodomita Adelina crede ca ar mai putea dovedi cu o poza ca semlecangheorghe nu-i clona ei :lol: .

Va spun sincer ca in seara asta, dupa ce adelina a muscat tarana :lol: , ma macina o intrebare existentiala:

E oare o intamplare ca dilucu rimeaza asa de bine cu Tanacu? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 28th, 2010, 9:33 pm

bai dar am citit.....am citit......am tot citit....dar acum postez si eu ceva
la primul punct trebuia sa scrii "SUNT" Laughing cu I din A sau ceva de genu asta Twisted Evil
PS. jur ca citesc cu foarte mare interes aceste 2 forumuri(.info si .ro)
PS2 daca mai activati si prin alta parte bagati linkuri sa nu ratez ceva(asa cum face Gerula la el Wink )
PS3 chiar reusiti sa descretiti fruntile la multi useri si multi se abtin sa scrie ceva(cum am fost si eu)
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Septembrie 28th, 2010, 9:59 pm

BygDaddy scrie:la primul punct trebuia sa scrii "SUNT" Laughing cu I din A sau ceva de genu asta Twisted Evil

Nu inteleg. La care punct? :lol:

In alta ordine de idei, sodomita aia mica de Adelina l-a facut pe bietul tamplar sa-si faca o poza cu un carton in mana. Pe carton, desigur, scrie ca nu-i clona :lol: :lol: :lol:

Mai Adelina, cat de tampita sa fii ca sa nu intelegi ca SINGURUL mod prin care nenea ala din poza ar putea convinge publicul ca totusi contul semlecangheorghe ii apartine ar fi sa se intalneasca cu mine, sa stam de vorba despre pescuitul de competitie din Romania, si apoi sa punem inregistrarea discutiei pe youtube? :lol: :lol: :lol:

Adica asa cum se laudase in repetate randuri ca o sa si faca :lol: :lol: :lol:

Aveti in attachment felul in care se lauda "semlecangheorghe" c-o sa se intalneasca el cu mine si cu Malin, sa ne arate ca nu-i clona.

Realmente, nu pot sa-mi dau seama cat de terminat trebuie sa fie un om pentru ca, dupa toata discutia aia, sa mai creada ca poate convinge pe cineva cu o poza? :lol: :lol: :lol:

Asta dupa ce si useri neutri, cum ar fi de pilda zamfi, i-au spus clar ca asta ar fi singura solutie?
Ataşamente
semlecan adelina 20.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 28th, 2010, 11:20 pm

MHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

In imbecilitatea lor patentata, Adelina si iuda Mihuta au comis-o :lol: . Nu s-au priceput sa puna poza direct pe forum, asa ca se vede clar la proprietati cine este, de fapt, persoana care o posteaza: iuda Mihuta :lol: :lol: :lol:

Cum spuneam, nenea ala din poza n-are nici o treaba cu formurile, habar n-are sa puna o poza pe net si i-ar lua decenii ca sa scrie mia aia de mesaje postata de Adelina cu contul semlecangheorghe :lol:

De altfel, fata bietului om spune TOTUL, parca-l vezi cum gandeste "uite ce ma pun astia sa fac, pe mine, om batran" :lol: :lol: :lol:

BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Reiese acum clar ca treaba mergea cum a zis cineva mai de mult: astia doi (Adelina si iuda Mihuta) isi dadeau contul unul altuia in functie de care avea nevoie sa mai bage o soparla :lol:
Ataşamente
semlecan adelina 21.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 29th, 2010, 9:51 am

Din ciclul "mobila si durere" (ah, ce premonitie pe Teodor Mazilu :lol: ) clona semlecangheorghe ne impartaseste durerea ei pentru faptul ca oamenii sunt rai si n-o cred pe cuvant ca nu-i clona :lol: :lol: :lol: . Frustrarea imensa provocata de faptul ca "arma secreta" a esuat cu un mare fasss din cauza propriei prostii (vorba aia, nu era mare lucru sa uploadeze mihuta poza direct pe forum, daca tot a scris si postarea aia :lol: ) se manifesta clasic la mica sodomita adelina: cu amenintari de care se sperie singura :lol: :lol: :lol: si insulte :roll: .

Dar nu asta vroiam sa va spun, ca doar stie toata lumea cine e Adelina si cat o duce capul. :lol: Trebuie facuta insa o mica precizare la afirmatia tampa pe care mica sodomita o face cu contul semlecangheorghe:

semlecangheorghe scrie:1La intilnirea cu tine am zis clar ca n-am ce sa dau ochii cu Malin Musatescu.Ti-am zis doar tie,ca ar fi posibil sa vin prin Bucuresti.Cauta screen shotul,ca precis il ai.

Este Adelina, cum sa nu fie :lol: :lol: :lol: . Uite-l chiar cu doua posturi mai sus :lol: Si acolo scrie negru pe alb asa:

semlecangheorghe scrie:Poti sa vii de minuta si cu "pescarul degetel",daca considera ca merita efortul,si atunci o lamurim odata pt totdeauna cu "clonele".Scuze de off topic dar nu am cum sa comunic cu "elita"din Superpescar ,altfel.

Vezi, asa se intampla daca dati contul de la unul la altul, nu mai stii ce s-a scris cu el si iar te faci de rasul lumii :lol: :lol: :lol: Acolo "semlecangheorghe" a zis exact pe dos decat zice azi ca a zis :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 29th, 2010, 11:44 am

Faza crancena e ca iar sunt nevoit sa incerc sa fac sa apara lumina intelegerii in ochii lui pikeman, treaba anevoioasa chiar si pentru mine :D . Cum insa am mai reusit odata, poate merita facuta o incercare, asadar, sa incepem :lol: :

1. Avem, in postarea de mai sus, dovada imposibil de negat a faptului ca mai multe persoane utilizeaza contul semlecangheorghe. E practic exclus ca, in toiul unei asemenea dispute, o persoana sa spuna "adu-l si pe pescarul degetel" si pe urma sa spuna ca n-a vrut niciodata sa se intalneasca cu Malin :lol: :lol: :lol: . In schimb, mai multor persoane li se poate intampla foarte usor sa nu stie una chiar tot ce-a scris cealalta cu contul respectiv :lol: .

2. iuda mihuta a aruncat odata prosopul, cand "semlecangheorghe" trebuia sa bage la greu mesaje in timpul unui concurs, dar adelina n-a reusit decat sa posteze de pe telefon doua mesaje de o fraza. :lol: (vezi si screenshot 1)

razvan m. scrie:Pe mine nu ati reusit inca sa ma convingeti ca in weekendul trecut userul semlecangheorghe si parola aferenta nu a incaput pe mana unui novice intr-ale razboaielor de pe forumuri. Altfel nu imi pot explica episodul...

Pe urma sigur ca adelina i-a dat peste mana, dar marturisirea ramane :lol: .

3. Faptul ca Gheorghe Semlecan din Arad exista, pescuieste alaturi de alti oameni samd nu a fost negat de nimeni. Daca accepti insa premiza ca acest om a fost de acord sa-si puna numele la dispozitia Adelinei si a lui Mihuta, vei intelege imediat ca nu cu o poza sau cu o vorba gen "da mai, eu scriu pe net cu contul semlecangheorghe" se poate dovedi ca Gheorghe Semlecan = semlecangheorghe de pe forumuri.

4. Gheorghe Semlecan din Arad nu a participat vreodata la un concurs, nici nu a fost implicat in vreun fel in spinning-ul de competitie. In schimb, combate din rasputeri pe orice topic cat de cat legat de spinningul de competitie. :roll:

5. (ultimul si cel mai important) : S-a oferit din proprie initiativa, fara sa i-o fi cerut nimeni, sa se intalneasca cu mine si malin. Dupa care, cand i s-a raspuns afirmativ la propunere, n-a nimerit cum sa mai dea inapoi :lol: (vezi screenshot 2)

E, luand in calcul aceste 5 puncte, eu nu cred ca vreun om cu mintea intreaga poate sa-si inchipuie vreo clipa ca mesajele scrise cu contul "semlecangheorghe" ii apartin lui Gheorghe Semlecan din Arad. :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
razvan m semlecan.JPG
semlecan adelina 20.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 29th, 2010, 6:18 pm

Antologica faza, intr-adevar uitasem de momentul in care Malin a zis clar ca "semlecangheorghe" posteaza de la acelasi IP cu iuda mihuta :lol: :lol: :lol: . 10 cu felicitari si o bere de la mine pentru "fan Gerula". :D

In alta ordine de idei, iuda mihuta incearca sa explice ca poze e postata de el pe net pentru ca semlecangheorghe nu se pricepe sa posteze poze :lol: :lol: :lol: . Mai iuda mihuta, pai hotaraste-te, ori omul ala e un novice intr-ale netului, care habar n-are sa urce o poza pe un site de hosting gratuit, ori e un sfaraie degete pe tastatura, care baga fluierand 1000 de mesaje pe an, poze la galeria foto etc etc.

A, si nu mi-ai zis, cum de unul care nu se pricepe nici cat sa puna o poza pe un site de photo hosting s-a priceput sa-si redimensioneze pozele si sa le puna la galerie? Dar sa puna linkul la celebra [poza cu pistolul, in asa fel incat sa fie afisata corect, ca imagine? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 30th, 2010, 1:12 am

Aproape plangand, Adelina imi spune ca ar fi venit clona semlecangheorghe sa se intalneasca totusi cu Malin si cu mine, dar nu la redactia Super Pescar :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie: ti-am zis ca n-am ce cauta in redactie la Superpescar ,ca eu vroiam sa ma intilnesc cu tine ,insa in nici un caz acolo unde vroiati voi...

Ciudat, pentru ca in mesajul postat cu acelasi cont semlecangheorghe eu nu vad nici o precizare referitoare la locul intalnirii, vad doar cum se batea cu pumnul in piept ca vine si ne arata el ca nu-i clona :lol: :lol: :lol: . Asa-i cu bravii astia de internet, guresi de la distanta si prelinsi pe langa pereti daca e vorba de dat nas in nas :lol: :lol:

Culmea e ca respectiva redactie ar fi fost un loc perfect neutru, eu n-am pus vreodata piciorul acolo si martor la fel de neutru putea fi Cristi Albu, actualul secretar al LRS si angajat al SP. Dar na, era o problema, cam greu sa-l faci pe nea tamplarul ala sa stie macar vag ce scrie prin cele 1000 de posturi insirate de Adelina pe toate forumurile de pescuit cu contul "semlecangheorghe" :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
semlecan adelina 20.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 30th, 2010, 11:32 am

Disperata, mica sodomita adelina l-a scos din adancurile dulapului cu clone si pe Fario nebunu, asa ca acum i se aude vocisoara de pe trei clone in acelasi timp :lol: :lol: :lol: In dispretul general, si in timp ce userii care l-au vazut chitaind de frica la Rogojesti ii comunica (lui si iudei mihuta) scarba lor

toni f scrie:sunteti penibili ... sau nici macar ... jenibili mai repede.....

Adelina se lanseaza in fantezii bolnave, scrise la nivelul unui copil semi-analfabet :lol: . Dupa carte isi face galerie cu clonele :lol: .

Cred ca din momentul asta nu mai trebuie decat sa-l las sa se scufunde in propria-i mizerie. Reuseste perfect sa le arata tuturor ce creatura vrednica de mila si dispret este :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 30th, 2010, 10:46 pm

In tip ce mica sodomita Adelina il ameninta pe "fan Gerula" cu excluderea din cotetul lui rasulescu :lol: :lol: :lol: (vin-o domle la noi daca te executa astia in stil mafiot :lol: ), iuda mihuta comite cu mult spor infractiunile de defaimare si calomnie :lol: :

razvan m. scrie:La ce bombe de presa scoate in ultima vreme nu ma mir ca jurnalistul disponibilizat a terminat-o cu ziaristica... ma rog, cu ziaristica profesionista, retrogradand la amatori.

Aand in vedere ca forumul lui rasulescu este gazduit in Romania, pe domeniu .ro, si deci se supune legilor romanesti, iar mie imi este foarte simplu sa demonstrez si ca n-am fost vreodata disponibilizat, si ca in ultimii 14 ani am lucrat mereu, fara intrerupere, ca ziarist profesionist (si nu chiar oriunde :D ), ma intreb cat s-ar putea scoate de pe iuda mihuta intr-un proces civil :lol: . Cu saraca Adelina n-ar avea rost sa-mi pun mintea, ca n-ai ce lua de pe un somer recent divortat :lol: , dar avand in vedere ca e simplu de probat ca razvan m. = Razvan Mihuta, ma intreb daca nu e loc de lovit iuda unde o doare mai tare: la aia 30 de arginti :lol: :lol: :lol: .

In paralel e liber sa ma dea si el in judecata pentru ca l-am facut iuda mihuta, dar ma tem ca va intampina unele dificultati in a stabili in instanta ce anume este o iuda. In instanta americana desigur, pentru ca forumul meu este gazduit si inregistrat in SUA. Cred ca e momentul sa fac niste screenshoturi si sa discut cu avocatul redactiei :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2010, 10:52 am

Ca sa va dati seama ce nulitate absoluta este asa-zisul avocat iuda mihuta, va puteti delecta cu cel mai recent produs al experientei sale profesionale :lol: :lol: :lol:

razvan m. scrie:Aa, si inca o chestie. Rationamentul cu inregistrarea forumului e beton, de altfel e unul din alea cu care ne-ai obisnuit, din lumea ta ce functioneaza dupa alte reguli decat universul nostru. Daca forumul e inregistrat in America, cine vrea sa se judece cu tine tre sa o faca acolo ? Iti umbla mintea ! Pacat ca pe aratura....
Adica daca cineva te impusca cu un pistol inregistrat la americani tre sa suni la politia de acolo.

In tampenia lui uluitoare, acest fiu de procuror comunist, facut avocat la apelul de seara :lol: , nu realizeaza ca, in cazul de fata, noi discutam nu despre provenienta armei crimei :lol: :lol: :lol: , ci despre locul unde a fost comisa infractiunea. Totusi, cat de prost sa fii sa crezi ca, daca iti da unu' la cap in SUA, il poti da in judecata in Romania?

Acest impostor nici macar n-a avut minima inteligenta de a-si da seama ca e nul pe acest subiect (ca si pe oricare altul :lol: ) si de a se documenta inainte de a zdrangani pe tastatura :lol: . Ce spune el e ca si cum ai afirma ca, daca maine scrie careva in Financial Times ca Basescu a luat spaga x milioane de euro ca sa semneze Ministerul Transporturilor nusce contract, poate fi dat in judecata in Romania :lol: . Sau, viceversa, ca daca scriu eu maine ca Tony Blair a facut trafic de influenta ca sa cumpere Romania de la ei alea doua fregate, ma poate da ala in judecata in UK.

Desigur, nu era iuda mihuta sa rateze ocazia ca, pe principiul "un sut in cur = un pas in fata" :lol: , sa clameze ca m-a durut minciuna spusa de el daca i-am aratat ca-l paste tribunalul :lol: . Mai iuda proasta, una-i una si alta-i alta, tu mananci cacat stiind foarte bine ca mananci cacat, e normal sa te plesnesc daca pot :mrgreen: .

Logic, hopa si Adelina, zicand ceva de genul ca moralmente vorbind ar fi tot una daca eu am scris de el ca-i somer si daca iuda mihuta a scris de mine ca am fost disponibilizat si ca nu mai sunt ziarist profesionist :lol: :lol: :lol: .

Pai mai Adelina, reiau a zecea oara ceea ce ti-am proipus deja, si anume

Gerula scrie:Intre timp, bietul homosexual pasiv Adelin Avram face spume, crizat de faptul ca am povestit ca a ramas somer si ca l-a parasit nevasta pentru ca e homosexual. Cu clona semlecangheorghe, desigur :lol: :lol: :lol: .

Mai Adelina, daca zici ca eu mint cand spun ca esti somer, si tu spui adevarul camd zici ca eu as fi :lol: , hai posteaza o poza clara, la rezolutie mare, dupa toate paginile din cartea ta de munca :lol: :lol: :lol: . Pe urma fac si eu acelasi lucru. Ca o sa te imbolnavesti de galci cand o sa vezi cat am pe luna (in cartea de munca, nu pe drepturi de autor samd) asta e, riscul mancarii de cacat in care te-ai specializat :D :lol:.

Astept cu interes :lol: :D . Hai, fuguta la ... ups, a ta nu mai e la angajator, zace la tine intr-un sertar :roll: (asta daca in frumoasa ta meserie de turnator :lol: de betoane ai avut vreodata carte de munca :lol: ) Sau ti-ai trecut-o cu salariul minim pe vreo firma in pragul lichidarii? :lol:

Orice incercare de a te eschiva/a pune conditii samd inseamna fix ce am spus: ca ai timp sa prestezi cu sapte conturi pentru ca zaci acasa pe ajutor de somaj :roll: .

P.S. A nu se intelege de aici ca am ceva contra celor care au avut ghinionul sa-si piarda serviciul pe criza asta, sau cine stie ce alta tampenie de acest soi. Dar viermele asta statea toata ziulica pe malul garlei si acum se mira ca s-au descotorosit de el.

Daca tu postezi, in conditiile de mai sus (poze la rezolutie mare dupa toate paginile), cartea ta de munca din care reiese ca nu esti somer si ca nici nu te-ai trecut la misto cu salariul minim pe vreo firma, eu imi cer scuze public ca te-am facut somer (chiar daca am facut-o pe un forum inregistrat si gazduit in SUA, nu m-ar durea mana sa recunosc ca am gresit) . Doar ca nu e cazul, pentru ca tu esti intr-adevar somer.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2010, 11:16 am

Cea mai tare e insa, de foarte departe, bucuria lui Musti pentru ca, dupa un an de citit forumul asta cu acul in mana :lol: , a reusit sa ma prinda cu o greseala gramaticala :lol: (facuta intr-o postare de la 12.46 noaptea, dar ma rog, nu conteaza :lol: )

Mai Musti, ce pot sa zic, sa-ti fie de bine :lol: :lol: :lol: Mai citeste forumul un an (de pe tusa :D ) poate ma mai prinzi cu inca una :lol: . Dar simte-te si nu mai manca rahat cu polonicul, ca nu te-a banat nimeni pentru ca ai fi fost clona. Ce sa-ti fac, daca te-a mancat sa te lauzi ca ti-ai creat contul pentru a face aici scandal... :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2010, 12:51 pm

Liniste ca mai avem un consultant juridic de mare anvergura, l-am numit pe Ulk, pardon, Tristian, care loveste zguduitor cu mamaliga-n geam :lol: :

Tristian scrie:Vai vai vai... E complicat cu persoana cetatean roman, care savarseste o fapta in Romania, incalcand un drept al altei persoane cetatean roman din Romania dar are nush' ce site in America. Ce sa le explici la americani? Americanii n-au treaba. Si aia cu pistolu', amenintarea vreau sa zic, tot in America o fost? Sau o fost in limba engleza - americana? Sau daca ai scris din Romania si proprietarul de site e roman ne judecam in America ca-i site gazduit de americani? Sa fim seriosi. Asta-i ori habarnism ori incercare de descurajare gen gradinita. Iar nu m-am putut abtine.

Si daca ar fi asa sunt linkuri date si pe site romanesc cu trimitere tot acolo si e scris si in romana, si activitatea, si aoleu...

Constatam lesne ca prostia personajului e mare, iar fudulia tot la fel :lol: :lol: :lol:

Incepem cu faza cu linkurile, ca este absolut antologica. Ce spune Zerone Tristian Ulk :lol: acolo e similar cu a spune ca un articol scris sub o alta jurisdictie e incriminabil in jurisdictia romaneasca doar pentru ca a fost citat de un ziar din Romania :lol: :lol: :lol: . Sau, si mai pe intelesul tuturor, dupa mintea lui Tristian, daca in ziarul englez cutare se publica un articol in care se afirma ca Basescu a luat spaga, iar site-ul romanesc Hotnews da un link la articolul respectiv, Basescu ar putea da in judecata ziarul englez in Romania :lol: :lol: :lol:

Revenidn la fazele cu americanii si romanii, bietul Tristian are dificultati majore in a intelege un lucru elementar: ca jurisdictia careia i se supune un site este jurisdictia tarii in care acel site este inregistrat si gazduit. Din acest punct de vedere, rapitori.info este un site 100% american. Dupa mintea bietului Zerone Tristian Ulk, daca un roman posteaza pe site la Cabela's si ii acuza pe Energofish ca vand marfa piratata, Energofish ar putea sa-l dea in judecata in Romania :lol: :lol: :lol: .

P.S. La faza cu pistolul era o mica problema, si anume ca iudei mihuta nu-i dadea mana sa depuna marturie mincinoasa si la tribunal, asa cum a facut-o in comisie. Pana si el stie ca acolo marturia mincinoasa se pedepseste, si ca i-ar fi fost cam greu sa demonstreze cum vede el un pistol de la 500 de metri :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2010, 3:29 pm

Se pare ca iuda mihuta s-a consultat cu un avocat adevarat si i-a cam pierit piuitul :lol: . Probabil ca pe el si pe Adelina ii mananca rau mana sa stearga cateva topicuri din forumul lui rasulescu, dar am salvat de mult in toate formatele posibile tot ce era de salvat apropo de infractiunile de defaimare si calomnie comise de cei doi.

Acum, intrebarea e daca ar trebui sa-mi pun mintea cu un homosexual pasiv si cu un avocatu' lu' peste (la propriu si la figurat :lol: )? Poate ar trebui sa fac un poll :lol: :lol: :lol: .

In alta ordine de idei, mi se pare corect ca astia doi sa plateasca totusi pentru vastele cantitati de cacat consumate cu buna-stiinta.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2010, 4:30 pm

Mica pasiva Adelina s-a refugiat in fanteziile sale homosexuale :lol: :lol: :lol: . Desigur, pentru alea nu-l poate da nimeni in judecata, cu atat mai mult cu cat rezultatul e unul pozitiv: tot mai multi oameni se lamuresc ce cotet infect a ajuns forumul lui rasulescu de cand a intrat pe mana Adelinei si a haitei sale de clone :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2010, 9:03 pm

Se pare ca iuda mihuta a recuperat contul semlecangheorghe de la Adelina, iar acum se aplica dictonul "dai in mihuta, urla semlecan" :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:....Pishtol la 500de metri Inteligentule ,i-ai masurat si erau fix 500?Cu ce i-ai masurat? Cu telemetrul?Din satelit?Instrumentul de masurare avea standardele ISO in domeniu??Si avea stampila unui organism abilitatat de metrologie???Ia vezi ca bagi info false la greu..sau tre sa te credem pe cuvintul tau de terminator pompier de babe ca erauFIX 500 de metri??

Din pacate pentru iuda mihuta, situatia la Rogojesti a stat in felul urmator: eu cu Adelian eram cu barcile la vreo 10 metri de mal, iar cele mai apropiate barci erau fix in mijlocul lacului, pe structurile situate la limita dintre sectoarele doi si 3. Inca am fost generos cand am spus 500 de metri, cred ca erau mai mult. :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 2nd, 2010, 7:12 pm

Si acum sa ne ocupam de doua personaje care si-o cauta cu lumanarea: Musti si SF :lol:

Incepem cu Musti, acest titan al pastei pentru procesoare :lol: (detalii intr-o postare viitoare :lol: )

In replica la acest mesaj al meu ( un mesaj de bun simt as zice :D )

Gerula scrie:Cea mai tare e insa, de foarte departe, bucuria lui Musti pentru ca, dupa un an de citit forumul asta cu acul in mana :lol: , a reusit sa ma prinda cu o greseala gramaticala :lol: (facuta intr-o postare de la 12.46 noaptea, dar ma rog, nu conteaza :lol: )

Mai Musti, ce pot sa zic, sa-ti fie de bine :lol: :lol: :lol: Mai citeste forumul un an (de pe tusa :D ) poate ma mai prinzi cu inca una :lol: . Dar simte-te si nu mai manca rahat cu polonicul, ca nu te-a banat nimeni pentru ca ai fi fost clona. Ce sa-ti fac, daca te-a mancat sa te lauzi ca ti-ai creat contul pentru a face aici scandal... :D

Musti raspunde, umflandu-se cu imaginara-i proprie importanta precum broscoiul cand face oac :lol:

Musti scrie:Recunosc, cand mai dau pe-aici peste vreo discutie amuzanta despre tine, mi se mai intampla sa citesc si prin ograda ta, pe-acolo. Altminteri e destul de greu sa inteleg la ce se refera oamenii astia, pt. ca, in rest, nu sunt la curent cu toate cancanurile. Avand in vedere ca despre altceva pe ".info" nu prea are cine discuta, poti intelege (sau, ma rog, altii pot intelege) ca nu prea am ce citi pe forumul ala al tau. Asa ca nu-ti fa iluzii cum ca as sta la panda de un an de zile, etc. Sau fa-ti-le... Tot iluzii raman.
De ce te-am "ciupit" din nou? Pt. ca tocmai ce incepusesi (ai grija, ca e iarasi mai mult ca perfectul) sa dai lectii de profesionalism altora. La fel te taxasem si prima oara, cu ani in urma, cand ii dadeai lectii de gramatica lui Ionut the Carp. Stiu ca de atunci ti-am si ramas drag. Pe forumul tau ai avut doar ocazia sa-ti manifesti simpatia... Fata de mine si fata de cei care imi dadusera atunci dreptate...
Ziarist profesionist, zici? M-as fi asteptat sa-si asume o astfel de calitate unul care macar scrie corect romaneste in orice imprejurare, ortografia devenindu-i un reflex, nu un rezultat a vreunei sfortari intelectuale aparte.
Cat despre motivul pt. care m-ai banat pe forumul ala nu-i nevoie sa mentionam mai multe. Celebrele "info false" n-au nevoie de vreo precizare din parte-mi. Referirea mea la clona a fost doar din spirit ludic. E la moda subiectul... si, daca bine-mi aduc aminte, parca iti dorisesi la un moment dat sa vezi poze cu mine...
In fine, spor la harjoana in continuare...

Si totusi, cand te umfli asa in gusa e bine sa te asiguri mai intai ca nu poate veni cineva cu un ac sa-ti faca bucuria :lol: :lol:

Bietul Musti pare sa fi uitat cum se milogea de mine dupa banare, ba mai mult imi cerea sfaturi legate de echipamente :lol: :lol: :lol:

Musti scrie:Salut Gerulo,
Nu ne-am mai auzit de mult. Am constatat (as zice ca fara surprindere) ca m-ai banat permanent pe forumul tau. Adevarul e ca nici Militia nu amendeaza de 2 ori pt. aceeasi contraventie. Tu m-ai banat 7 zile, iar dupa ceva vreme, fara ca eu sa mai postez nimic, m-ai banat definitv pt. scandal. No comment. Decizia ta, o respectam...
Dar nu de asta iti scriu, ci pt. chestiuni legate de pescuit. Am ales calea asta de adresare, avand in vedere ca nu mai putem discuta pe forum.
Citeam la un moment dat ca ai avea un Microlite de 2,40m. E cumva acel Float'n'Fly 8' 1/16-3/8oz sau vreun altul? Cum se comporta? Cam ce actiune are? Mi-l poti compara cu vreun alt bat similar?
Te intreb pt. ca eu am avut un UL 6'6" 1/32-1/4oz, pe care l-am dat, fiind el inlocuit (n-as zice ca intru totul) de un Avid UL. Microlite-ul ala era excelent in lanseuri, placut in pescuit, dar era prea plapand cand dadea de oarecari curenti, mai ales cu vreun vobler ceva mai portant (nu ca Avidul ar fi mai breaz; are el alte calitati, insa).
Acu' as vrea sa-mi iau un alt Microlite, dar oleaca mai musculos, care sa continuie sa fie placut la un pescuit light, dar sa se tina ceva mai bine in sarcina. Oscilez intre 7' 1/16-1/4 L, 7'1/16-3/8 ML sau cel de mai sus. Ma intereseaza comportamentul batului de 8' cu naluci pana in 5 grame in special, dar pornind de pe la 2.5gr.
Iti multumesc, chiar si in cazul in care vei alege sa nu-mi raspunzi.
Tudor Mustatea - alias Musti

Aveti mailul si in attachment, sa nu credeti ca pun de la mine :lol:

Si asta nu e totul, mai am cateva faze si mai tari :lol: :lol: :lol:

Intrebarea logica despre cat de lipsit de caracter trebuie sa fie un om pentru a se comporta atat de duplicitar cred ca nu mai are rost s-o pun.

Cand mai am putin timp urmeaza al doilea mare caracter, si anume SF. In cazul astuia, numele Petre pare foarte bine ales, se leapada de oricine si de orice cu o viteza uimitoare, in functie de interesul de moment :lol: :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
musti.JPG
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor