Adevaratul top al celor mai necenzurate forumuri

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: Adevaratul top al celor mai necenzurate forumuri

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 13th, 2011, 5:17 pm

Vox Populi a zis ca-si face cont aici cu cativa prieteni. Cand intri sa nu uiti sa le activezi.
S-a prins si el ca Georgica e semlecangheorghe, dar vad ca inca nu si-a dat seama ca tot fetita Adelina e in spatele acestor doi utilizatori.
fan G E R U L A scrie:
Vox Populi,
Nu ti-ai dat inca seama ca Georgica, semlecangheorghe si Adelin sunt aceeasi fetita?
Uita-te putin cum te-a acuzat ca ai fi Gerula intai cu Georgica, utilizatorul de sacrificiu, pe urma cu semlecangheorghe si la sfarsit cu Adelin.
Is curios cum o s-o dea la intors acum.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2011, 11:21 pm

Ai aici crasma-pescarilor-f10/locul-unde-iarna-e-aproape-ca-vara-t859.html#p17768 poza de la piramida lui Khefren :lol: . Mai umileste-i un pic pe trogloditi pana ma intorc eu.

Referitor la Vox Populi, oricine ar fi el, am gasit adineauri cand am intrat 8 (opt :lol: ) conturi noi care asteapta aprobarea. Imi este clar ca, dupa ce intentia de a se inscrie aici a fost facuta publica, vreo cativa trogloditi s-au gandit ca e o ocazie buna sa intre aici si sa profite de faptul ca eu nu pot intra pe net nici macar odata pe zi ca sa faca forumul praf.
In concluzie, cu scuzele de rigoare pentru oamenii bine intentionati, o sa las conturile respective on hold pana ma intorc in tara (sambata) . Pur si simplu acum nu am nici timp si nici conexiunea necesara ca sa iau la puricat 8 IP-uri, abia reusesc sa scriu cateva mesaje pe forum.

P.S. Luatul la ranga poate fi lasat in cotetul lui Rasulescu. Ma vad nevoit sa punctez faptul ca aici nu-i haznaua de acolo si ca nu se accepta derapaje de limbaj, indiferent de partea cu sunt postarile respective. Sper sa nu fie nevoie sa banez din cauza limbajului oameni care si-au dat seama in ce mizerie a transformat Adelina acel forum.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 14th, 2011, 12:18 pm

Azi dimineata a anuntat Radulescu ca Vox Populi a fost banat de acolo. Pacat ca nu ai activat conturile, dar ii drept ca as face prinsoare acum ca le zicea Vox cam fara perdea daca intra acum.
Ar fi insa o treaba pe care ar trebui s-o vezi.
Ulk scrie:
@ tudor...pot sa verifici daca are macar o adresa IP lafel cu un user vechi de pe forulmul nostru??...Ca tare mie ca nu o sa puste cu al nimanui...si deci prin urmare, tot o clona de al lui e.
Nu prea vine a-mi crede ca cineva vechi de pe aici o sa stea sa isi acopere IP-ul doar sa verse pe aici..Concluzie ar fi doar una.

tudor scrie:
Ip-urile sunt toate verificate. Stie sa le ascunda...

Vox populi scrie:
Bai Tudore, ce natie de serpisor mai esti si tu Auzi la el, cica stie sa le ascunda. Ia zi bai Raducioiule , cum stiu sa le ascund, ca incep acuma sa-ti zic si tie ce-am ascuns si unde.

Imi fa ce impresia ca moderatorul tudor, prezent si aici pe forum, ii cam dadea apa la moara lui Ulk sa sustina ca Vox Populi ai fi tot tu. Nu ti se pare?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 15th, 2011, 1:46 pm

Trairile lui "gregorio" au zburat unde le era locul, adica aici crasma-pescarilor-f10/circul-globus-cui-nu-i-place-nu-intra-t39-s220.html :lol:

Chiar n-am timp acum (si nici chef :lol: ) sa citesc ce s-a scris in cotetul lui rasulescu in astea doua saptamani cat am fost plecat, asa ca va trebui sa mai astepte un raspuns pana maine daca nu poimaine :lol: . Are si 24 de ore pauza, sa mediteze ce rau face postarea intentionata de informatii false la contul omului. :lol:

Apropo, dincolo de aberatiile sustinute, ceea ce l-a dat instant de gol ca fiind clona a fost ca a postat intentionat gresit linkul la forumul lui rasulescu :lol: , probabil cu intentia de a sustine pe urma ca l-am editat eu. Dupa cum se poate vedea cu ochiul liber, pe acest forum exista destule linkuri la forumul cu pricina, pe care nu le-a editat nimeni :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 15th, 2011, 6:24 pm

Gerula, ca sa intelegi de ce a postat utilizatorul Gregorio prostiile alea, citeste ce mi-a sters ieri fetita Adelina.
Astea sunt de la subiectul despre Liga:

Trimis: Vin 01 14, 2011 3:51 pm Titlul subiectului:

Domnilor forumisti,
Lasitatea acestui Adelin se infrateste cu nebunia. Sterge ca turbat mesajele la care nu are replica.
S-a vorbit mult de nebunie pe forum in ultimul timp, dar cel care are simptomele e Adelin. Gerula a pus din Egipt taman pozele cerute de utilizatorii de aici, dar baiatul asta se simte implinit cand isi inchipuie ca sta Gerula din asa excursie sa frece toata ziua nu se stie cum si pe cati bani netul ca sa scrie aici. Mi-a sters mesaje cu gramada din pricina asta.
Istoricul utilizatorului semlecangheorghe e in alea doua linkuri pe care mi le-a sters lasul. L-a prins Gerula asa de rau cand cu concursul de pe Sarulesti si pe urma cu IP-urile puse de Tudor, ca nu mai e om in Liga sa nu stie cine-i semlecangheorghe de fapt.

Trimis: Vin 01 14, 2011 3:52 pm Titlul subiectului:

Nu are cum sa-mi lase mesajele ca nu are ce raspunde la ele

Trimis: Vin 01 14, 2011 4:01 pm Titlul subiectului:

Mazilule,
Acum cate saptamani ti-am zis eu ca o sa sari ca disperatu in barca lui Fane imediat ce mirosi vreo functie? Na ca ai sarit. Iote la el, cica-i neutru, pune intrebari da numai cu adresa.
Tu n-ai ce cauta aici, esti o nula care se baga in vorba si prosti is aia care te baga-n seama.

Trimis: Vin 01 14, 2011 4:19 pm Titlul subiectului:

Lasule,
Am spus de cand am intrat pe forum ca nu spun cine sunt cat la putere in Liga sunteti voi. Nu conteaza cine is eu, conteaza cine nu sunt, si acum ii clar pentru tot omul ca nu-s Gerula. Nu mai ai scuza sa-mi stergi mesaje sau sa-mi ceri sa spun numai eu cine is, ca asa vrei tu. Lui Georgica sau lui Ulk de ce nu le stergi mesajele pana nu iau legatura cu cine vrei tu?
Acum ii si mai oabla treaba, am zis ca spun cine is dupa ce ii iese lui Fane avizul de la MTS. Daca nu ai sterge din lasitate ai lasa mesajele pana atunci si sa le stergi daca nu ma tin de cuvant.

Trimis: Vin 01 14, 2011 4:34 pm Titlul subiectului:

Mult curaj mi-ar trebui sa zic cine-s si sa bag toti oamenii din clubul meu in oala asta, nu?
Adelin ii las pentru ca sterge mesaje la care nu are raspuns. Ii las pentru ca se lauda ca-l bate pe Gerula si cand l-a chemat Gerula sa se bata-n ring s-o gainatat tot. Ii las ca n-are tupeu decat aici unde e moderator.

Trimis: Vin 01 14, 2011 5:55 pm Titlul subiectului:

Ala il hotaraste gruparea Gyorg-Tudose cu galetile. Am auzit vorbe ca pentru anu asta or comandat unele speciale, cu fund dublu.

Trimis: Vin 01 14, 2011 7:19 pm Titlul subiectului:

A zis-o bine Gerula pe la el, nea Gigi ii pretenu imaginar al lui Adelin.
Rine, crezi ca devii urmatorul utilizator al lui Gerula de pe forumul asta daca spui ce crezi? Cam asa merge treaba.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 15th, 2011, 6:25 pm

Astea-s de la Cafenea, topul forumurilor unde se sterg mesaje:

Iar a sters lasul

Trimis: Vin 01 14, 2011 3:42 pm Titlul subiectului:

---------------------------------------------------------------------- ----------

Tot asa cum te-ai intalnit cu Gerula si Malin Musetescu cand ai fost la Bucuresti?
Hai, intra repede cu utilizatorul Adelin si sterge tot, lasule. Crezi ca in toata Liga mai e vreun om care sa nu stie deja cine esti?
Daca erai cu adevarat un om acuzat nedrept, faceai pe dracu-n patru sa te duci la Superpescar cand te-a invitat Malin. Tu ai fost la Bucuresti si n-ai calcat acolo, dupa care te-a prins Gerula cand ti-a pus Tudor IP-urile.
Barem dupa treaba asta te intalneai cu ei, daca nu era cum spune Gerula. Si daca nu erai Adelin nu cred ca ti-ar fi placut sa-ti editeze si tie mesajele.

Trimis: Vin 01 14, 2011 5:40 pm Titlul subiectului:

Tristiane,
Si mie crezi ca-mi sterge ca are IP-ul ceva? Faci prinsoare ca l-a intors pe toate partile si n-a gasit nimic, ca nu-i nimic de gasit? Si acum nu mai are nici scuza ca as fi Gerula, nu mai are de ce sa se ia.
Vox, daca-l injuri ii dai scuza sa te baneze iar si tot asa. Nu-i da iesire usoara, toaca-l marunt, ca mine.

Trimis: Vin 01 14, 2011 5:52 pm Titlul subiectului:

Tristiane,
Si tu ai vorbit mult de nebunie aici. Dupa ce Gerula a postat taman poza aia pe care i-o ceruse Adelin, la piramide cu nevasta, camasa si ce mai vrei, ii chiar nebunie sa mai crezi ca sta din asa excursie sa frece netul nu se stie cum si pe ce bani ca sa stea de vorba cu tine. I-am zis asta lui Adelin pe subiectul despre Liga http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 347#261347 iti zic si tie acum. Te face sa te simti important cand sustii ca sta Gerula pe net cu tine din Egipt? Iti da sens in viata?
Nu mai are scuza ca is Gerula, nu are nici o scuza cu IP-ul, sterge ca-i las si nu mai are iesire ca a sters cu gramada fara motiv.

Trimis: Vin 01 14, 2011 6:00 pm Titlul subiectului:

Tristiane,
Zici bine cu afundatul in dementa, doar ca se potriveste la tine. Tie ii clar ca nu-ti pasa de nimica, te unge la inima ca-ti inchipui ca vorbeste Gerula cu tine din Egipt, esti in centrul lumii, se invarte soarele in jurul tau. In capu tau deja te-ai suit in botul Titaniculuisi stai cu mainile intinse.

Trimis: Vin 01 14, 2011 7:11 pm Titlul subiectului:

Tristiane,
N-ai priceput o iota mai. Nu-i vorba ca-i Gerula vip ca a fost in Egipt, treaba ii ca esti tu atins la tigle ca-ti inchipui ca sta cineva dintr-o excursie de-asta sa povesteasca pe forum cu tine.

Trimis: Vin 01 14, 2011 7:16 pm Titlul subiectului:

Pai da, sute si mii de euro ca sa-si scrie mesaje cu Adelin, Tristian si leba. Ii clar, asa-i.
Ori poate ca niste unii care au facut vacanta in spatele blocului si n-au avut barem unde se duce sa taie un porc si sa bea o tuica, asa ca mine, se cred in botu Titanicului cu mainile intinse?

Pe foamea asta sigur i-a decontat firma internetu folosit in vreme ce se plimba doua saptamani cu nevasta in Egipt.
Nebunia ii mare in tigvele alea ale voastre. Ala umbla prin desert pe coclauri, eu am scris aici toata ziulica, da in creierii vostri nu-i bai, se pupa toate la fix.
Hai, mainile intinse, ochii inchisi, deja te vezi in botu Titanicului, nu?

Trimis: Vin 01 14, 2011 7:45 pm Titlul subiectului:

Leba,
De unde sa stiu eu? Zi-mi si mie, ca tu esti star in capu tau, pentru tine cheltuie Gerula mii de euro.
Mi-e ca de banii pe care va inchipuiti ca i-ar cheltui pe voi cumpara mintenas tot forumul.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 15th, 2011, 11:24 pm

Buna de tot aia cu Titanicul :lol: :lol: :lol: Asta desi corabia lui Rasulescu e mai degraba un barcaz in putrefactie, imbacsit de miresmele emanate de gasca coordonata de homosexualul pasiv Adelin Avram.

Ce nu pot eu sa inteleg e un singur lucru: de ce ai postat acolo zeci de mesaje care sa-ti fie sterse? Daca le postai aici, eventual citand de fiecare data mesajul caruia ii raspundeai, i-ai fi directionat incoace pe cei interesati de genul asta de dispute. Asa, i-ai facut degeaba trafic lui Rasulescu.
Ar trebui sa intelegeti odata toti cei care v-ati saturat de mizeria de acolo, ca biata Adelina nu mai are nimic in viata decat forumul ala :lol: :lol: :lol: . Poti sa o umilesti cumplit, de 1001 de ori, ea o sa stearga tot de 1001 de ori si cu asta basta, pe urma o sa posteze cu clonele 5 mesaje in care sa-si dea singura dreptate :lol: .

O sa incerc maine dimineata sa citesc si ce s-a scris acolo, dupa care sa vad cum fac lumina in alea 8 conturi inregistrate pe forum intr-o singura zi :lol: . Mi-ar fi de ajutor sa stiu cum pot da de adevaratul Vox Populi. Exista un cont Vox Populi creat, dar poate foarte bine sa nu fie al lui :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 15th, 2011, 11:31 pm

Uite ce trebuie sa faci :lol: :lol: :lol: : deschide un toopic nou aici, intitulat "Rapitori.ro varianta necenzurata" :lol: , si copiezi acolo tot dialogul, nu doar mesajele tale scoase din context :lol: .
Pe urma, cu cat sterge Adelina mai mult, cu atat vin mai multi aici ca sa citeasca :lol: .
Asa ii dai palme homosexualului pasiv, nu stand sa-ti stearga ala mesajele :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 17th, 2011, 11:54 am

Ai dreptate. Dar de Tudor ce zici?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 17th, 2011, 12:03 pm

Vezi ca unu dintre aia veniti de pe forumul lui Modigliani zice ca sotia ta n-re umbra in poza de la piramide.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 17th, 2011, 1:33 pm

Eu cu Tudor ma cunosc personal. Nu am ce zice pana nu citesc tot ce s-a scris acolo pe subiectul asta (iar acum n-am timp) si nu vorbesc cu el.

Ala care zice ca n-are sotia poza e sau chior sau tovaras de celula capitonata cu Adelina :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 11:29 am

fetita Adelina chiar nu suporta ca a fost prinsa urland pe stalpul de telegraf. Iar a sters tot. Am impresia ca l-a sters si pe vox de data asta.
O sa fac ce ai spus tu, imi pare rau ca n-am facut de ieri.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 18th, 2011, 3:28 pm

Deja nu mai am chef sa repet ce am spus de 100 de ori :lol: . Unul din motivele pentru care am creat acest forum a fost exact pentru ca mesajele scrise de atatia oameni sa nu fie la discretia unor gunoaie ca Adelina, Rasulescu samd. Daca pe voi va tot trage ata sa stati la discretia unor viermi, eu n-am ce sa va fac :lol:
Aici inca nu s-a sters/editat nici un mesaj de cand exista forumul.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2011, 11:16 am

Saracul SF :lol: :lol: :lol: , vad ca azi noapte incerca sa-i faca Adelinei respiratie gura la gura :lol: .

Mai SF, imi pare rau ca n-am umblat pe-acolo la fel de dezbracat ca rusii aia :lol:, dar daca nu te orbeau buzitele Adelinei cand te-ai uitat in poza :lol: observai ca din multimea aia de oameni doar 3-4 sunt in maneca scurta :lol: .

Ma rog, nici nu merita comentate prea mult aberatiile disperate pe care le-a insirat acolo, e trist sa vezi cum omul asta despre care am avut la un moment dat o parere destul de buna a sfarsit prin a ajunge sclavul unui biet bolnav ca Adelina.
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 19th, 2011, 1:20 pm

Gerula, vezi ca SF a scris cand erai tu plecat ceva despre o poza cu mainile care au 25 de centimetri, pe care trebuia tu s-o pui. Zicea ca in loc sa pui poza l-ai banat pe leba, cauta in urma, tot pe topul celor mai cenzurate.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2011, 2:32 pm

Nu am timp sa caut acum aberatiile lui SF, dar banarea lui leba sigur n-a avut nimic de-a face cu nici o poza :lol: .

Astia oricum nu sunt sanatosi la cap, discutia la vremea aia era ca un om ale carui palme insumeaza 25 de centimetri latime cu degetele stranse, nu raschirate (in speta subsemnatul :lol: ) nu e prea bun pentru pozat capturile. Pentru ca, evident, in mana mea o stiuca de 50 o sa arate ca un alevin, in timp ce in mainile unuia de un metru si-un pic o sa para monstrul apelor. :lol:
O sa le fac si poza cu mainile, sunt curios pe urma ce-o sa mai spuna? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2011, 5:04 pm

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Despre topul celor mai "necenzurate" forumuri :lol: :

Tristian scrie:Nici macar nu sunteti on-topic si io sunt: vine pe primul loc rapitori.ro, unde domnul Michael o sters o piesa de istorie de-a mea cu Dumitru... si io ce scriu e irepetabil... e ca si cum ai gasi un manuscris nedatat si nepublicat de-al lui Bodler si ai sterge geamul cu el...

Screenshot in attachment.

Indraznesc sa sper (pentru sanatatea mintala a acestui cetatean, alminteri dusmanos la adresa mea din motive inca neelucidate :lol: ) ca pretentiile la irepetabilitate erau mai degraba auto-ironice. Dar nu pot sa nu remarc ca tot mai multi insi, care nici macar nu se inghit unul pe celalalt, constata ca pe forumul ala continua dictatura bunului plac. Aia de care zicea bietul SF ca a incetat de cand s-a intors el :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
Tristian 2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2011, 10:36 pm

Se pare ca numarul celor care s-au dumirit care forum troneaza detasat in topul celor mai "necenzurate" creste simtitor :lol: :lol: :lol:

rine scrie:
Tristian scrie:Nici macar nu sunteti on-topic si io sunt: vine pe primul loc rapitori.ro, unde domnul Michael o sters o piesa de istorie de-a mea cu Dumitru... si io ce scriu e irepetabil... e ca si cum ai gasi un manuscris nedatat si nepublicat de-al lui Bodler si ai sterge geamul cu el...

ce naiba e aici, fratilor? zidul plangerii?am inteles ca ala singur e de mare interes pentru f-ro 10 insi, da-i mai vechi (si le face fata cu succes , dupa umila mea parere) dar restul ? :?: :roll: :lol: :lol:

rine scrie:motivez postarea , prin faptul ca urmaream cu mare interes ,disputa Tristian versus kuinta .disputa care s-a taiat brusc .si am gasit in topicul asta oareshce iexplicatii :(

leba scrie:Disputa s-a taiat brusc din cauza ca Michael a editat ceva mesaje...

Sincer, leba nu mai poate convinge pe nimeni ca nu iubeste cenzura (mai ales cand este exercitata de el sau de gasca lui :lol: ), in special dupa faza de pe forumul LRS.

Dar, daca tot ma acuza Adelina ca momesc oamenii aici :lol: , hai macar sa-i dau motive :lol: : rine, esti binevenit la orice ora :D . Sa poti compara la prima mana cat de necenzurate sunt cele doua forumuri :D :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 20th, 2011, 10:56 am

Pe . ro nu se cenzureaza nimic ... acolo doar dispar asa din cand in cand mesaje si topicuri intregi - din greseala - si fara alta explicatie :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 23rd, 2011, 2:06 pm

Salutara revenirea ontopic. Si inca una din aceeasi serie :lol: : observati cum Adelina se foloseste de functia de moderator pentru a-si edita singur mesajele la care s-a raspuns deja :lol: :lol: :lol:

Curat necenzurat, pardon, curat murdar :lol: :lol: :lol:

Asta, desigur, in timp ce p-une sluga SF sa ma acuze pe mine de asa ceva :lol: , cu toate ca aici nu s-a editat un singur post de cand exista forumul.
Serios acum, nu-i placut sa le dai acestor jigodii penale cu faptele peste bot? :D :lol:
Ataşamente
Adelina moderatoare 2.JPG
Gerula
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Crasma pescarilor