Astea-s de la Cafenea, topul forumurilor unde se sterg mesaje:
Iar a sters lasul
Trimis: Vin 01 14, 2011 3:42 pm Titlul subiectului:
---------------------------------------------------------------------- ----------
Tot asa cum te-ai intalnit cu Gerula si Malin Musetescu cand ai fost la Bucuresti?
Hai, intra repede cu utilizatorul Adelin si sterge tot, lasule. Crezi ca in toata Liga mai e vreun om care sa nu stie deja cine esti?
Daca erai cu adevarat un om acuzat nedrept, faceai pe dracu-n patru sa te duci la Superpescar cand te-a invitat Malin. Tu ai fost la Bucuresti si n-ai calcat acolo, dupa care te-a prins Gerula cand ti-a pus Tudor IP-urile.
Barem dupa treaba asta te intalneai cu ei, daca nu era cum spune Gerula. Si daca nu erai Adelin nu cred ca ti-ar fi placut sa-ti editeze si tie mesajele.
Trimis: Vin 01 14, 2011 5:40 pm Titlul subiectului:
Tristiane,
Si mie crezi ca-mi sterge ca are IP-ul ceva? Faci prinsoare ca l-a intors pe toate partile si n-a gasit nimic, ca nu-i nimic de gasit? Si acum nu mai are nici scuza ca as fi Gerula, nu mai are de ce sa se ia.
Vox, daca-l injuri ii dai scuza sa te baneze iar si tot asa. Nu-i da iesire usoara, toaca-l marunt, ca mine.
Trimis: Vin 01 14, 2011 5:52 pm Titlul subiectului:
Tristiane,
Si tu ai vorbit mult de nebunie aici. Dupa ce Gerula a postat taman poza aia pe care i-o ceruse Adelin, la piramide cu nevasta, camasa si ce mai vrei, ii chiar nebunie sa mai crezi ca sta din asa excursie sa frece netul nu se stie cum si pe ce bani ca sa stea de vorba cu tine. I-am zis asta lui Adelin pe subiectul despre Liga
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 347#261347 iti zic si tie acum. Te face sa te simti important cand sustii ca sta Gerula pe net cu tine din Egipt? Iti da sens in viata?
Nu mai are scuza ca is Gerula, nu are nici o scuza cu IP-ul, sterge ca-i las si nu mai are iesire ca a sters cu gramada fara motiv.
Trimis: Vin 01 14, 2011 6:00 pm Titlul subiectului:
Tristiane,
Zici bine cu afundatul in dementa, doar ca se potriveste la tine. Tie ii clar ca nu-ti pasa de nimica, te unge la inima ca-ti inchipui ca vorbeste Gerula cu tine din Egipt, esti in centrul lumii, se invarte soarele in jurul tau. In capu tau deja te-ai suit in botul Titaniculuisi stai cu mainile intinse.
Trimis: Vin 01 14, 2011 7:11 pm Titlul subiectului:
Tristiane,
N-ai priceput o iota mai. Nu-i vorba ca-i Gerula vip ca a fost in Egipt, treaba ii ca esti tu atins la tigle ca-ti inchipui ca sta cineva dintr-o excursie de-asta sa povesteasca pe forum cu tine.
Trimis: Vin 01 14, 2011 7:16 pm Titlul subiectului:
Pai da, sute si mii de euro ca sa-si scrie mesaje cu Adelin, Tristian si leba. Ii clar, asa-i.
Ori poate ca niste unii care au facut vacanta in spatele blocului si n-au avut barem unde se duce sa taie un porc si sa bea o tuica, asa ca mine, se cred in botu Titanicului cu mainile intinse?
Pe foamea asta sigur i-a decontat firma internetu folosit in vreme ce se plimba doua saptamani cu nevasta in Egipt.
Nebunia ii mare in tigvele alea ale voastre. Ala umbla prin desert pe coclauri, eu am scris aici toata ziulica, da in creierii vostri nu-i bai, se pupa toate la fix.
Hai, mainile intinse, ochii inchisi, deja te vezi in botu Titanicului, nu?
Trimis: Vin 01 14, 2011 7:45 pm Titlul subiectului:
Leba,
De unde sa stiu eu? Zi-mi si mie, ca tu esti star in capu tau, pentru tine cheltuie Gerula mii de euro.
Mi-e ca de banii pe care va inchipuiti ca i-ar cheltui pe voi cumpara mintenas tot forumul.