Adelina Avram, umilita ingrozitor de "fan Gerula"

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Adelina Avram, umilita ingrozitor de "fan Gerula"

Mesajde Gerula pe Noiembrie 9th, 2010, 6:45 pm

Domnilor, fiind prins cu alte treburi am ratat azi o distractie pe cinste :lol: :lol: :lol:

Spuneam pe alt topic ca "fan Gerula", oricine o fi el, reuseste, cu stilul lui molcom, linistit, sa se pise pe Adelina de la etaj :lol: :lol: :lol:
Ei bine, omul a dus acest obicei la nivelul unei adevarate arte :lol: , dar azi a fost nitel cam brutal, i-a administrat homosexualului tratamentul in doze prea mari. Asa ca Adelina n-a mai suportat :lol: :D , si vad ca-l ameninta acum cu stergerea mesajelor daca nu-si divulga identitatea. :lol: :lol: :lol:

Pana aici nimic special, stie lumea de ani de zile ca Adelina se pierde cu firea imediat ce e luata serios la misto. :lol: Dar faza tare de tot e ca "fan Gerula" a tratat-o pe Adelina cu sictirul pe care aceasta il merita :lol: , spunandu-i in fata ca nu da doi bani pe ea, ca nu-i site-ul ei, ca nu ea face regulile etc :lol: :lol: :lol: .

Va dau cuvantul meu ca la faza asta discipolul si-a intrecut maestrul, eu nu i-am dat-o asa de tare Adelinei niciodata :D :lol: :D .

Pun imediat screenshoturile in attachments, sa urmarim continuarea :D :lol:
Ataşamente
umilire adelin 01.JPG
umilire adelin 02.JPG
umilire adelin 03.JPG
umilire adelin 04.JPG
umilire adelin 05.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Adelina Avram, umilita ingrozitor de "fan Gerula"

Mesajde Gerula pe Noiembrie 9th, 2010, 7:17 pm

"fan Gerula", nu te lasa. :D

Daca rasulescu nu-ti cere sa-i dovedesti nimic, iar Adelina iti sterge totusi mesajele, inseamna ca ai obtinut dovada indiscutabila ca forumul ala de, de fapt, al Adelinei.

Si nu stiu cati o sa fie dispusi sa stea pe forumul unui homosexual pasiv :D :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 9th, 2010, 7:58 pm

"fan Gerula" n-a observat ca Adleina a mai bagat un "ba tu" si cu clona raposata "semlecangheorghe" :lol: :lol: :lol:

Cum il arde la mate pe gainatul asta homosexual faptul ca i-a fost demonstrata cu probe indubitabile, in fata a doua forumuri, lasitatea ingrozitoare care-l macina :lol: .

Va dati seama cat de nasol trebuie sa fie sa fii umilit in halul asta, iar ghemul de frica din stomac sa nu te lase sa fii barbat si sa spui "ori la bal ori la spital, hai Gerula sa facem meciul"? :lol: :lol: :lol:

Cum trebuie sa sufere? :lol: Cat trebuie sa ma urasca? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 9th, 2010, 8:07 pm

Cea mai tare faza e ca Adelina e asa de incinsa incat a lasat balta orice prudenta si s-a folosit de functia de moderator ca sa-si editeze mesajele dupa ce se raspunsese la ele :lol: :lol: :lol:

Ma SF, ai ajuns atarnatorul acestui homosexual nenorocit :lol: , care face si acum tot ce facea cand ai avut si tu odata in viata curajul sa-i dai cu sare in ochi, ca unui gunoi uman ce e. Ia fii atent in screenshoturi :D . ("fan Gerula", da-i neaparat cu asta peste bot, sa vada toti ce distrus e homosexualul :lol: )
Ataşamente
umilire adelin 06.JPG
umilire adelin 07.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 9th, 2010, 9:21 pm

Intre timp, Adelina ne-a expus, cu clona desigur, si filozofia ei de viata:

semlecangheorghe scrie:Decit un leu mort mai bine un ciine viu

:lol: :lol: :lol:

Adelina, nici o grija, stie toata lumea ca esti o potaie care isi traieste viata cu coada intre picioare :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 12th, 2010, 9:58 am

competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/stefan-popescu-apsalba-lasa-lrs-in-offside-t791-s120.html#p17424

Gerula scrie: P.P.S Citeste si tu ce-am scris aici crasma-pescarilor-f10/adevaratul-top-al-celor-mai-necenzurate-forumuri-t815-s40.html#p17418 , ma refer la ultima postare.
Te rog si pe tine, il rog public si pe fan Gerula sa nu va mai bagati in card cu handicapatii aia, pur si simplu e complet inutil si nu faceti decat sa-mi aduceti mie deservicii de imagine, prin simpla asociere cu niste gunoaie umane ca ei. Voi nu vedeti ca Adelina, si dupa ce i-a pus omul ala de 20 de ori sub ochi citatul care ii atesta lasitatea gretoasa, timp in care n-a scos un mieunat despre batai :lol: , a aparut sa baiguie ceva despre Nikita, politie, judecati si alte astea? :lol: Desi, vorba aia, cand te urci in ring semnezi o hartie ca n-ai pretentii daca iesi pe targa? :lol: . Ce naiba, nu va dati seama cu ce limbric aveti de-a face?
Lasati-ma pe mine sa-i mai dau cate un sut, asa ocazional, cat sa nu uite care-i este locul in lume :lol: , si in rest hai sa ne vedem de ale noastre.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor