Adelina Avram, clonata demascata

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Adelina Avram, clonata demascata

Mesajde Gerula pe Octombrie 13th, 2011, 7:59 pm

Pana la urma biata clonata a comis-o ireparabil :lol: :lol: :lol:

Totuls s-a intamplat dupa ce userul d4md3od a dat link in cotetul lui rasulescu la postarea de pe blogul meu despre clanurile tiganesti :D

Priviti cu atentie screenshotul, observati ca linkul e tot albastru, da? :D :lol: :lol:

Imagine

Mesajul lui d4md3od a fost citat si de attilaf, asa ca nu poate exista dubiu, si cand citai mesajul original, linkul ramanea tot albastru. Ia uitati-l ce frumos e :lol: :lol: :lol:

Imagine

Pe urma clona adelinei a citat si ea mesajul. Dar crapa ranza tiganeasca-n ea sa-mi posteze cu mana ei un link la blog in cotetul lui rasulescu, asa ca si-a bagat frumusel manuta-n link si l-a "spart". Observati va rog cum linkul e albastru doar pana la jumatate, dupa care partea cu "eoperata-a-romaniei/#comment-5213" apare cu negru :lol: :lol: :lol:

Imagine

Cand l-am prins cu poza uploadata de iua mihuta, a zis ca e un biet tamplar si ca i-a pus mihuta poza pentru ca el nu stie :lol: :lol: :lol: . Cand l-am prins data trecuta cu link spart, a zis ca s-a intamplat cine stie cum, ca nu se pricepe :lol: :lol: :lol:

Adelina, nu mai rage de dupa cadavrul clonei, na ca s-a "intamplat" din nou :lol: :lol: :lol: . Acum ce naibii te faci, cum de ti se intampla numai tie? :lol: :lol: :lol:

Aoleu, am uitat, "ti-am piscalit" eu, banat de trei ani, mesajul din cotetul lui rasulescu, nu? :lol: :lol: :lol:

MARS DE-AICI TIGAN HOMOSEXUAL, CLONAT DOVEDIT CE ESTI :lol: :lol: :lol: :arrow:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Crasma pescarilor