Adelin Avram = Fario Nebunu = semlecangheorghe

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Adelin Avram = Fario Nebunu = semlecangheorghe

Mesajde Gerula pe Mai 5th, 2010, 1:11 pm

Azi am obtinut, in virtutea unor relatii pe care le am la Romtelecom, confirmarea acestei identificari. Nu am timp sa postez acum, dar tineti aproape :D.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Adelin Avram = Fario Nebunu

Mesajde Gerula pe Mai 5th, 2010, 11:47 pm

Cum spuneam, sa va dau cateva detalii, desi sunt cam rupt, abia acum cateva minute am ajuns acasa :D

Lectura obligatorie aici http://www.superpescar.ro/forum/viewtop ... f=43&t=452, o sa bag si screenshoturi sa nu se intample vreodata ceva cu topicul ala.

E, si dupa cum spuneam acolo, in momentul in care alois a scapat pe gurita faza cu baba, treaba a fost clara. Doar ca nu aveam decat dovezi circumstantiale, noroc ca mi le-a furnizat singur pe alea solide :lol: . Ieri, in timp ce verificam pe blog mesajele pe care softul antispam le-a blocat, am gasit vreo 30 de postari cu injuraturi semnate fario nebunu, fario totalu, serbanel nuscum samd :lol: . Imbecilul nu realizase ca, odata ce i-am spus softului ca mesajele semnate cu nume ce contin fario si serbanel sunt spam, se vor duce toate acolo, si bagase la greu :lol: .

E, dar cu mesajele astea veneau si niste IP-uri :lol: . Desigur, individul folosise numai Romtelecom, crezand ca e acoperit :lol: , dar ghinion, subsemnatul cunoaste niste oameni prin firma cu pricina :lol: . Si asa am putut afla zona din care se conecta Fario/Serbanel :D . Ia sa vedem, ghiciti? :D

Si acum legitima intrebare: stiind ca individul va fi foarte aproape de Bucuresti, cu ocazia concursului de la Valea Argovei, din week-endul asta, credeti c-o sa-i fac o vizita? :lol: :twisted:
E nasol ca sunt cam ocupat, dar sper sa-mi fac totusi timp :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Mai 6th, 2010, 10:29 am

Ca sa punem mai bine lucrurile in perspectiva:

1. Cei mai batrani isi amintesc probabil cazul Serbanel, cand tot forumul lui rasulescu era indignat de halul in care individul propovaduia braconajul, dar adminul nu lua nici o masura ;) . Treaba a durat cateva luni bune, si numai revolta unui mare numar de useri total neimplicati in scandalurile curente i-a putut forta mana lui rasulescu sa-l baneze pe Serbanel. (explicatia logica, oferita de identificarea Adelin Avram = Serbanel/Fario, e ca personajul era agitatorul oficial al forumului, creat cu voie de la politie ca sa mai anime apele, in momentele de stagnare :lol: )

2. Cam la un an dupa banarea lui Serbanel, aparut Fario Nebunu, cu fix acelasi discurs, doar un pic mai temperat. In mod straniu, desi "Fario nebunu" nu avusese show-uri cu subsemnatul, dupa incidentul Rogojesti acesta devine practic obsedat de persoana mea, trimitand scrisorele la CTP, postand comentarii la articolele mele din Gandul samd :lol: :lol: :lol:

3. Adelin Avram posteaza, pe un topic unde se discuta despre "2 pisice pescarite giugiulindu-se pe malul apei" :lol: un filmulet cu shemales, iar Fario nebunu scrie, imediat dupa aceea, cata bucurie i-ar face intalnirea cu un travestit gratios :lol: crasma-pescarilor-f10/homosexualitate-si-nebunie-in-parohia-lui-rasulesc-t607.html

4. In fine, urmeaza ultima "coincidenta": Adelin Avram reia, pe superpescar, ideea lui "fario" despre faptul ca femeia pe care am salvat-o de la moarte ar fi fost o baba :lol: .

Dupa care a urmat verificarea IP-urilor samd :D .

Sincer, mi se pare ciudat ca nu mi-am dat seama mai devreme. Ce m-a indus rau in eroare a fost faptul ca bietul Miky a simtit nevoia sa se bage in seama apropo de clona Buldo. Dar, cum se spune, adevarul iese mereu la iveala :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Mai 6th, 2010, 10:51 pm

Amaratul isi face curaj pe doua voci :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
dialogul clonelor.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde XquiZZiT pe Mai 10th, 2010, 6:50 pm

Sherlok Holmes e minciuna pe langa Gerula.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!
XquiZZiT
membru nou

Mesajde Gerula pe Mai 10th, 2010, 6:56 pm

Sherlock Holmes nu avea acces la IP-uri :lol: :lol: :lol:

De altfel, individul e foarte previzibil, iar obsesiile pe care le-a dezvoltat apropo de faza de la Rogojesti iei imediat la iveala, indiferent ce nume si-ar alege :lol: .

CUm spuneam in alta parte, numai moaca pe care a facut-o cand l-a anuntat Ovidiu 14 ca n-a reusit sa ma scoata din concurs merita deplasarea pana la locul unde se agata harta in cui :lol: .

P.S. Azi am primit si confirmarea ca IP-urile de la care imi lasase "fario" mesaje pe blog sunt din Arad :D
Gerula
Site Admin

Mesajde XquiZZiT pe Mai 11th, 2010, 9:17 pm

Si totusi slemecangheorghe nu pare a fi clona nimanui, altfel posesorul de drept al userului ar fi spus ceva pana acum. Hm...parca totusi Sherlok e mai meseriash, asa...chiar si fara acces la aipiuri. :lol: :lol: :lol:
XquiZZiT
membru nou

Mesajde Gerula pe Mai 11th, 2010, 9:32 pm

Astea ti le da dumitru-cinzeaca pe messenger? :lol: :lol: :lol:

Nu de alta, dar te stiam coerent in exprimare, in timp ce mesajul de mai sus n-are logica. Din moment ce pasivul Adelin Avram foloseste userul semlecangheorghe pe unde se discuta despre competitii de pescuit, iar adevaratul Gheorghe Semlecan n-are treaba cu fenomenul, de ce s-ar stresa omul de niste chestii pe care, probabil, nici macar nu le stie? :roll: :lol: .

P.S. A, ca acum s-ar putea sa apara subit la vreun concurs, cu taxa platita de Alois si carat tot de el cu masina, e deja altceva :lol: . Cum spuneam insa, nu prea e clar de ce Gheorghe Semlecan din Arad ar fi obsedat de incidentul Rogojesti, pistoale, veste antiglont, puii stricati ai CPR etc etc :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde XquiZZiT pe Mai 11th, 2010, 9:53 pm

Lipsit de logica? Pai vezi ce posteaza slemecangheorghe pe rapitori.ro. Nu cred ca tre sa dau citate, ai destule screenshoturi :mrgreen: :mrgreen: . Probabil urmeaza sa ne spui cum Adelin i-a furat id-ul de acolo si i-a taiat si orice acces spre world wide web.

Si daca locuiesc in aceeasi tara cu kuintautti inseamna ca ne intretinem pe messenger? Messengeru e depasit rau, facem teleconferinte ca sa dezbatem ce scrii tu pe aici, si de cel putin doua ori pe saptamana ne si vizitam :mrgreen: :mrgreen:

Looking forward to the next one !
XquiZZiT
membru nou

Mesajde XquiZZiT pe Mai 11th, 2010, 9:55 pm

Cer scuze lui Semlecan gheorghe pentru ca i-am scris gresit numele. Twice.
XquiZZiT
membru nou

Mesajde Gerula pe Mai 11th, 2010, 10:10 pm

Eu ma intreb ce pare mai logic: ca pasivul Adelin Avram l-a convins pe unu' cu care pescuieste el sa-l lase sa-i foloseasca nick-ul pe forumul lui rasulescu (si ulterior pe superpescar, pe rapitori.info etc) , sau ca un Gheorghe Semlecan din Arad are deodata fixuri legate de Rogojesti, pistoale, persoana mea, samd :lol: .

Ultima si cea mai tare faza fiind aia din attachment, ar trebui sa credem, probabil, ca pe acest Semlecan Gheorghe il deranjaza ca m-am impacat eu cu Malin suficient de mult incat sa incerce sa ma zgandare la orgoliu numindu-l "seful meu" samd :lol: :lol: :lol: A, da, si desigur are boala pe superpescar si pe competitia lor de pescuit la stiuca, tot pentru ca e unu' Gheorghe Semlecan care n-are nici o treaba cu pescuitul de competitie.

Cum sa nu :lol: :lol: :lol:

P.S. Logic vorbind, nu pot exista decat doi suspecti: pasivul Adelin Avram si iuda Razvan Mihuta. Cum iuda mihuta nu prea avea de ce sa apere cu disperare CPR-ul la faza cu puii... :lol:
Ataşamente
alois semlecan1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Mai 12th, 2010, 7:51 am

fatalitate ,nu bagau aia gaini mortate ,nu aparea demascarea .
mai bine le baga "cornu si laptele " si cadea dracului guvernul asta de imbecili.
incepe sa-mi placa mai mult decat escrava isaura .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde XquiZZiT pe Mai 12th, 2010, 5:42 pm

Urmand logica lui Gerula, oricine poate fi convins sa renunte la username in favoarea lui Adelin. Si totul a plecat de la faza cu vesta antibullet: omu' a vazut ca nu e loc de premii in concursul respectiv si-a bagat-o p-aia cu vesta, de a aruncat in aer un site intreg. La ce replici acide a primit nici nu e de mirare ca si-a vandut conturile de pe toate forumurile.

Propun ca de acum fiecarui post sa ii fie atasata o poza cu titularul de drept al userului cu cartea sau buletinul de identitate in mana si cu un ziar publicat in ziua respectiva. Poate asa o sa lase si Gerula sabia de Jedi Knight, atacul clonelor luand sfarsit.

Era un tip care tot posta poze cu tot felu' de pesti marini luate de pe alte site-uri si pretindea ca i-ar fi prins el. Iulica, Iulian, parca ceva de genu' il chema...oare ce-o mai fi cu el?
XquiZZiT
membru nou

Mesajde Gerula pe Mai 12th, 2010, 6:06 pm

Habar n-am ce-i cu Iulica, s-a tuns pierdut cand l-am somat aici sa puna poze cu el la monitor. Desigur, dupa logica lui Alois, asta inseamna ca era clona mea :lol: .

Dar daca vesta anti-glont si obsesia pentru Rogojesti ti se par normale la un orarecare pescar din Arad :lol: , mai zi-ne de ce-l seaca pe Semlecan Gheorghe din Arad ca m-am impacat eu cu Malin, de ce apara puii stricati ai CPR-ului si alte maruntisuri de-astea :lol: :lol: :lol: Publicul asteapta cu nerabdare explicatiile :lol: . Ocazie cu care ne poti explica si de ce-l seaca incidentul Rogojesti pe bietul "fario nebunu" suficient de rau incat sa trimita scrisorele la secretariatul lui CTP :lol: :lol: :lol: .

Oricum, daca tot te-ai facut purtatorul de cuvant al pasivului Adelin Avram, atrage-i te rog atentia ca a vorbi singur pe doua pagini de forum da cam nasol :lol: :lol: :lol: . Ce decadere, a trebuit sa se milogeasca aproximativ 48 de ore si sa faca 6 posturi la rand (cinci cu "originalul" si unul cu clona), pana sa catadicseasca SF si cinzeaca sa-i bage cate un post, in sustinere. :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
alois_fario.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Mai 13th, 2010, 8:09 am

clone,neclone ,topicurile deviaza schizoid.e bine ca nu adormim ,stam cu glontul pe tava si lichidam focarele de infectie .
am o intrebare: semlecan o fi tot bucatar ca sf ?
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 13th, 2010, 11:50 am

Pe mine nu inceteaza sa ma uimeasca totusi cat de infantil e pasivul Adelin Avram: turbat de faptul ca i-au fost date in vileag clonele, a mai facut un topic de scandal pe forumul lui rasulescu. In care, folosind clona semlecangheorghe :lol: , a inceput sa ma spurce in fel si chip. Dupa care a venit cu "originalul" si a dat asigurari ca:

Adelin scrie:Eu nu pot spune nimic rau de "rapitorii.info" ca nu m-am inscris si nu o sa ma inscriu acolo niciodata ca sa scriu ceva

Ma intreb daca, dupa faza asta, mai exista vreun om normal psihic care sa mai aiba nevoie de vreo confirmare? :lol: :lol: :lol:

P.S. bietul "semlecangheorghe" a uitat sa explice pe-acolo de ce-l obsedau incidentul Rogojesti si pistoalele, faptul ca eu m-am impacat cu Malin, puii stricati ai CPR-ului si alte maruntisuri de-astea :lol: :lol: :lol: . De fapt, tot postul lui "semlecangheorghe" a fost o tentativa stangace de a arunca vina pe iuda mihuta :lol: , lasand sa se inteleaga ca singura motivatie ar fi mistoul facut pe forumul superpescar de celebrul articol al lui Todose, cu salaoaica Alva :lol: .
Ataşamente
alois_semlecan.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde XquiZZiT pe Mai 13th, 2010, 5:50 pm

Dovezile sunt mai concrete decat betonul pentru a mai putea crede altceva decat ceea ce spui. M-am prapadit de dar cand am vazut ca pe o succesiune imensa de doua pagini aproape intregi Adelin avea 5 (cinci) posturi. Cat de disperat poti fi ca sa postezi mesaj dupa mesaj, sa astepti sa te mai bage si pe tine cineva in seama. Cred ca daca o tine tot asa va avea in doi ani cel putin 6000 de posturi.
XquiZZiT
membru nou

Mesajde Gerula pe Mai 13th, 2010, 6:10 pm

Ar fi o mica dar esentiala diferenta, si anume ca n-o sa le faca pe forumul lui :lol: :lol: :lol:

In rest, ce naiba era sa mai zici si tu, ca era cam greu sa ne explici de ce pe unu Gheorghe Semlecan din Arad il doare ca m-am impacat eu cu Malin, il doare de puii stricati ai CPR si realmente il seaca faza de la Rogojesti :lol: :lol: :lol: . Sau de ce simtise "fario nebunu" impulsul irezistibil sa scrie denunturi la secretariatul lui CTP :lol: , dupa aceeasi faza de la Rogojesti ? :lol:

Lasa, tu sa fii sanatos, poate data viitoare ai mai mult noroc... :roll: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde XquiZZiT pe Mai 13th, 2010, 6:15 pm

Deci concluzia ar fi urmatoarea: cine vrea sa abereze de unul singur sa o faca pe forumul propriu!

*edit la postul anterior : M-am prapadit de ras*
XquiZZiT
membru nou

Mesajde Gerula pe Mai 13th, 2010, 6:35 pm

E, concentreaza-te si tu putin, vezi cate posturi aveau rasulescu si florescu la un loc dupa primii doi ani de existenta a forumului respectiv etc. (si da, florescu era tot admin, faptul ca a primit un violent sut in cur dupa ce a zis ceva de Energofish arata doar cat de fraier a fost cand l-a carat la peste pe papagalul de rasulescu, nu schimba datele problemei)

Cu alte cuvinte, e perfect normal sa te agiti nitel cand e vorba de forumul tau, in schimb e anormal sa te agiti ca Adeli.. pardon, ca o gaina cu capul taiat in incercarea de a demonstra nici el nu stie ce :lol: . Ca vorba aia, apropo de fario nebunu si semlecangheorghe s-a dumirit orice user care are mai mult de doi neuroni :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor