Din ciclul "un homosexual pasiv canta mereu pe mai multe voci"

, clona semlecangheorghe imi comunica faptul ca ar veni totusi sa se intalneasca cu mine. Doar sa nu vorbim despre pescuitul de competitie, ca el nu stie detalii

, desi tocmai asta a fost chestia care l-a demascat ca fiind clona

, ca era mereu bagat in discutiile despre subtilitatile din CN, culisele LRS etc
semlecangheorghe scrie:Partea interesanta incepe acum.Dumnealor si-au imaginat ca ma voi duce impreuna cu ei in redactie la superpescar si acolo voi fi supus unui interogatoriu din care sa reiasa ca n-am nimic in comun cu pescuitul de competitie.Nu va mai obositi ,ca nu am .Insa m-ati putea compara cu un microbist care stie multe despre fotbal,pentru ca sportul respectiv il intereseaza la culme.
Scenariul ar fi fost urmatorul:"n-ai nimic in legatura cu fenomenul competitional-esti clona"Rezultatul era cunoscut dinainte.Precum si faptul ca ,maestrii in arta intorsului ca la Ploiesti,cum sint unii ziaristi ce nu fac cinste tagmei lor,pot scoate dintr-un dialog ce vor ei.Intrebari incrucisate,intrebari persusive cu raspunsul sugerat,...cunoastem tactica.
Va vine sa credeti ca acelasi cont care posteaza chestia asta posta si mesaje cum ar fi urmatoarele:
semlecangheorghe scrie:Tautul poate fi o potentiala pista pentru biban.
Intelegeti, ar trebui sa credem ca un individ care n-a participat in viata lui la un concurs de spinning stie cam ce calitati ar trebui sa aiba o pista de concurs, ba mai mult, stapaneste si jargonul specific competitiei (pista)
semlecangheorghe scrie:Pai despre concurs vorbeam si eu,Aaa ,ca am facut citeva ironii,sa-mi fie cu iertare.Mai stiu pe unul glumet tare ,care a schimbat w.s.b.,in w.c.b. si de aia nu s-a suparat nimeni,ba chiar a fost gustata gluma.
Unde vedem ca personajul virtual care se autointituleaza acum un chibit era al nabii de in tema cu cine ce a zis despre clubul WSB
Si exemplele pot continua la nesfarsit.
De fapt, in disperare de cauza, pentru a evita ca diverse persoane din domeniul asta sa le prezinte nota de plata pentru cacatul pe care l-au mancat folosind contul semlecangheorghe, gunoaiele astea umane ar vrea sa-l mane pe nea tamplarul ala pana la Bucuresti, sa-l aduca intr-un bar, unde sa traga vreo 2 cadre alaturi de mine, dupa care sa-l puna s-o stearga rapid de acolo, inainte ca discutia sa ajunga la detaliile care ar demonstra instantaneu ca omul ala n-are nici o treaba cu mizeriile scrise folosind contul semlecangheorghe
Asadar, mai adelina si iuda mihuta, ascultati comanda la mine

: respectiva intalnire poate avea loc numai intr-un spatiu privat, in fata camerelor de luat vederi. Poate sa filmeze si tamplarul, nu-i problema

. Eu voi veni cu Malin, asa cum ati lansat chiar voi provocarea folosind contul semlecangheorghe, si vom discuta toti trei despre lucrurile pe care le-a postat contul semlecangheorghe pe vreo 4 ofrumuri de-a lungul timpului.
Simplu, nu? Sa va vad pe unde mai scoateti camasa
P.S. Daca nu stiti care sunt datele cu caracter personal pe care un operator de telefonie, de pilda, are dreptul sa le comunice unui ziar, in conditiile prevazute de lege, nu mai mancati cacat degeaba. Desi va place, asta e clar