Adelin Avram = Fario Nebunu = semlecangheorghe

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: Adelin Avram = Fario Nebunu = semlecangheorghe

Mesajde Gerula pe Septembrie 27th, 2010, 11:45 pm

Suferintele micii clonate Adelina au atins proportii inimaginabile. Umilita cumplit dupa ce am readus in memoria colectiva relatarea lui toni f de la Rogojesti, si toata lumea a putut vedea diferenta intre curajul de tastatura al homosexualului pasiv Adelina si felul in care se prelinge pe langa pereti in viata reala :lol: , nabadaioasa "fetita" arunca una noua: cica el imi face trafic :lol: :lol: :lol:

Mai Adelina, pe pikeman nu l-a convins unul care a facut un cont "fan gerula" si mi-a dat dreptate, l-a convins faptul ca am pus pe tapet niste intamplari de la inceputurile LRS, care l-au facut sa inteleaga de ce stapanul tau din CPR face manevrele pe care le face. Si vorba aia, daca l-am convins eu pe pikeman ca spun cinstit lucrurilor pe nume, si pun in perspectiva corecta intamplari si situatii aparent greu de descifrat, poti sa fii sigur ca altii, care nu avusesera conflicte cu mine, sunt convinsi de mult :lol: .

Asta inseamna sa fii formator de opinie. Ceva ce un homosexual las ca tine, un nimeni care are nevoie sa se cloneze pentru ca n-are curajul sa deschida gura pe un forum decat cantand pe sapte voci, nu poate fi niciodata.

Mori de ciuda! :lol: :lol: :lol:

P.S. Daca ai ajuns sa apelezi la dilucu (fostul Adi Lucuta, in prezent Adi_ , un piticut pocait care pescuieste in prohibitie, pe scurt 4xP- precizare pentru cei mai noi :lol: ), inseamna ca esti terminat ca bateria :lol: .

P.P.S. Precizari tot pentru cei mai noi: Pe Iulius ala, daca nu-l presam eu cu ultimatum sa-si puna poza pana la o anumita data, il mai vedeam si acum pe forumuri :lol: (topicul e pe undeva pe-aici pe forum) . Cat despre clona Alex_, a fost doar prima dintr-un lung sir de Gerula impersonatori, facut probabil chiar de nabadaioasa Adelina, in speranta ca macar asa o sa aiba si ea castig de cauza :lol: . Iar allspark a fost acuzat ca-i clona mea desi aparea in articole de ziar cu mult inainte sa fi aparut pe forum :lol: :lol: :lol: , si-a postat poze in care aparea la pescuit alaturi de mine samd :lol: . Pe scurt, cand il vedeti pe dilucu, singurul raspuns pe care trebuie sa-l formulati consta in emoticonul acesta :arrow: . Nu se supara, e invatat :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Gerula pe Septembrie 28th, 2010, 7:01 pm

Gata, s-a terminat. Adelina a cedat psihic si a marturisit :lol: :lol: :lol:

Nu va ganditi la prostii, n-a facut-o nici macar cu minima demnitate pe care i-ar mai fi permis-o situatia oricum penibila in care se afla: cea de individ prins cu mata-n sac :lol: , pardon, cu clona-n mana :lol: . Nu, doar a facut-o prin ricoseu, incercand unul din tampele sale "ba tu"-uri, pentru ca atat il duce mintea:

Adelin scrie:Cand faci o acuzatie trebuie sa ai dovezi, sa aduci probe palpabile, nu inventate sau imaginate.Daca Mathias, Alex, allspark sau Iulius au existat si nu au fost clone, atunci de ce nu ar putea exista Semlecan, care e user cat se poate de activ, discuta cu useri reali, a vandut scule unor useri de pe forum

Saraca Adelina, trebuie sa-i intelegem suferinta, in clona asta ea chiar investise ceva efort: l-a gasit pe tamplarul ala dispus sa-l lase sa-i foloseasca identitatea, l-a folosit de cateva ori ca intermediar, ca sa vanda niste scule, pentru a da autenticitate clonei, si a avea la o adica la dispozitie martori care sa spuna in mod cinstit "m-am intalnit cu el domle, e ala din poza" etc etc.

La un singur lucru nu s-a gandit, si anume la constatarea simpla ca nimeni nu se agita pe topicurile dedicate spinning-ului de competitie de pe orice forum de pescuit, fara a avea o cat de mica legatura cu spinning-ul de competitie. Aici a intrat cu clona intr-un cerc vicios, pentru ca n-avea cum sa-l invete pe tamplarul ala ceea ce scrisese cu contul semlecangheorghe in peste o mie :lol: de mesaje insirate pe vreo 4 forumuri, si fara sa-l invete nu avea cum sa-l arate pe la vreun concurs ca sa mai calmeze banuielile ce incepusera deja sa apara. :lol:
Ataşamente
semlecan adelina 19.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 3rd, 2010, 11:44 am

Din ciclul "un homosexual pasiv canta mereu pe mai multe voci" :lol: :lol: :lol: , clona semlecangheorghe imi comunica faptul ca ar veni totusi sa se intalneasca cu mine. Doar sa nu vorbim despre pescuitul de competitie, ca el nu stie detalii :lol: :lol: :lol: , desi tocmai asta a fost chestia care l-a demascat ca fiind clona :lol: :lol: :lol: , ca era mereu bagat in discutiile despre subtilitatile din CN, culisele LRS etc :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:Partea interesanta incepe acum.Dumnealor si-au imaginat ca ma voi duce impreuna cu ei in redactie la superpescar si acolo voi fi supus unui interogatoriu din care sa reiasa ca n-am nimic in comun cu pescuitul de competitie.Nu va mai obositi ,ca nu am .Insa m-ati putea compara cu un microbist care stie multe despre fotbal,pentru ca sportul respectiv il intereseaza la culme.

Scenariul ar fi fost urmatorul:"n-ai nimic in legatura cu fenomenul competitional-esti clona"Rezultatul era cunoscut dinainte.Precum si faptul ca ,maestrii in arta intorsului ca la Ploiesti,cum sint unii ziaristi ce nu fac cinste tagmei lor,pot scoate dintr-un dialog ce vor ei.Intrebari incrucisate,intrebari persusive cu raspunsul sugerat,...cunoastem tactica.

Va vine sa credeti ca acelasi cont care posteaza chestia asta posta si mesaje cum ar fi urmatoarele:

semlecangheorghe scrie:Tautul poate fi o potentiala pista pentru biban.

Intelegeti, ar trebui sa credem ca un individ care n-a participat in viata lui la un concurs de spinning stie cam ce calitati ar trebui sa aiba o pista de concurs, ba mai mult, stapaneste si jargonul specific competitiei (pista) :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:Pai despre concurs vorbeam si eu,Aaa ,ca am facut citeva ironii,sa-mi fie cu iertare.Mai stiu pe unul glumet tare ,care a schimbat w.s.b.,in w.c.b. si de aia nu s-a suparat nimeni,ba chiar a fost gustata gluma.

Unde vedem ca personajul virtual care se autointituleaza acum un chibit era al nabii de in tema cu cine ce a zis despre clubul WSB :lol: :lol: :lol:

Si exemplele pot continua la nesfarsit.

De fapt, in disperare de cauza, pentru a evita ca diverse persoane din domeniul asta sa le prezinte nota de plata pentru cacatul pe care l-au mancat folosind contul semlecangheorghe, gunoaiele astea umane ar vrea sa-l mane pe nea tamplarul ala pana la Bucuresti, sa-l aduca intr-un bar, unde sa traga vreo 2 cadre alaturi de mine, dupa care sa-l puna s-o stearga rapid de acolo, inainte ca discutia sa ajunga la detaliile care ar demonstra instantaneu ca omul ala n-are nici o treaba cu mizeriile scrise folosind contul semlecangheorghe :lol: :lol: :lol:

Asadar, mai adelina si iuda mihuta, ascultati comanda la mine :lol: : respectiva intalnire poate avea loc numai intr-un spatiu privat, in fata camerelor de luat vederi. Poate sa filmeze si tamplarul, nu-i problema :lol: :lol: :lol: . Eu voi veni cu Malin, asa cum ati lansat chiar voi provocarea folosind contul semlecangheorghe, si vom discuta toti trei despre lucrurile pe care le-a postat contul semlecangheorghe pe vreo 4 ofrumuri de-a lungul timpului.

Simplu, nu? Sa va vad pe unde mai scoateti camasa :lol: :lol: :lol:

P.S. Daca nu stiti care sunt datele cu caracter personal pe care un operator de telefonie, de pilda, are dreptul sa le comunice unui ziar, in conditiile prevazute de lege, nu mai mancati cacat degeaba. Desi va place, asta e clar :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 7th, 2010, 1:08 pm

Trecem peste faptul ca homosexualul pasiv Adelina Avram tocmai a reusit sa oripileze intreg forumul lui rasulescu postandu-si obsesiile scatofage, sub forma de poze, in ochii tuturor :lol: :lol: :lol: si vom discuta despre cea mai recenta dovada ca senmlecangheorghe=adelina avram :lol: :lol: :lol:

Banuiesc ca au observat cu totii ca biata adelina si-a incercat norocul cu un soi de pamflet, scris cu talentul unui soarece mort :lol: si, per total, atat de penibil ca pana si aplaudacii de profesie s-au jenat sa dea pe-acolo.

Ei bine, ia ghiciti cine incearca sa popularizeze respectiva compunere oligofrenico-homosexuala pe un alt forum? :lol:

Ati ghicit, desigur: clona "semlecangheorghe" :lol: :lol: :lol:

Cum s-ar spune q.q.d. :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
semlecan adelina 23.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 8th, 2010, 9:56 am

Innebunita de frustrare, din cauza ca n-a mai ramas nici macar un singur om care sa creada ca in spatele contului semlecangheorghe nu se afla Adelina Avram, mica pasiva oracaie ca broastele alea din copilaria nefericita a lui leba (pe drumul dintre terasa blocului si asfalt :o competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/mari-pescari-de-competitie-vietile-si-faptele-epis-t820.html#p17152 )

Ceva nu se prea intelege din oracaiala aia a lui: CAND o sa se intalneasca el cu mine si cu Malin? Oricum ai da-o, OAC OAC nu tine loc de "vin in Bucuresti pe data de X si ne putem intalni" :lol: :lol: :lol:

Restul scenariului n-are rost sa-l comentam, mi se pare clar ca lumina zilei ca, daca-l duc la un doctor pe micul pasiv si arat pozele scatofage pe care le tot posteaza in cotetul lui radulescu :lol: :lol: :lol: , urmatorul mesaj al clonei semlecangheorghe va fi peste ani buni :lol: :lol: :lol: . Si, fiind facut dupa un tratament de durata, va incepe cam asa: "Subsemnatul Adelin Avram... " :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 12:01 am

Din informatiile recente pe care le-am primit, se pare ca Adelina i-a lasat contul "semlecangheorghe" si cateva mesaje gata pregatite unui baietas de divizia B din WSB, cu indicatii clare sa le posteze maine si poimaine, in timpul concursului. :lol:

Bietul homosexual pasiv spera ca astfel sa pacaleasca vreo 2-3 insi mai slabi de inger cum ca "semlecangheorghe" n-ar fi clona lui :lol: :lol: :lol:

Din pacate pentru el, aceste mesaje ceva mai lungi nu au cum sa fie decat generice, fiind concepute inainte de intrarea in concurs. Si cum Adelina nu poate butona din barca, pe telefon, decat mesaje de 1-2-3 fraze, va promit maine o distractie pe cinste :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 8:09 am

Si, asa cum anticipam, baietasul afacut buf cu mamaliga-n geam, buf cu mesajul compus aseara de Adelina, dupa ce postase pikeman acolo, dar inainte sa postez eu aici :lol: :lol: :lol:. Doar stie toata lumea cum persoana care butoneaza in mod normal contul semlecangheorghe sta cu ochii aici mai mult decat pe forum la rasulescu :lol: :lol: :lol:

Sa continuam distractia :lol: :lol: :lol:

Asadar, ia zi mai "semlecangheorghe", cum vine cu chestia asta? :lol: :lol: :lol: . Ups, nu-o suna pe Adelina, ca incearca sa evite "chemarea B-ului" :lol:
Ataşamente
semlecan adelina 24.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 8:28 am

Baiatul care a ramas cu contul s-ai dat seama ca a dat cu mucii in fasole :lol: :lol: :lol: si zice ca forumul asta e citit ultimul de catre "semlecangheorghe" :lol:

Mai, se vede ca esti neexperimentat :lol: , l-o citi primul (mult mai sigur :D ) sau ultimul, cum zici tu, dar citeste intotdeauna si abia apoi posteaza acolo, nu da chifla din prima, asa ca tine :lol: .

In plus, ai mai facut o greseala care ti-a demascat apartenenta WSB-ista, respectiv obsesia cu Drill :lol: :lol: :lol: . Pai mai Morodane (sau cu cine altcineva din WSB voi fi vorbind acum :lol: ) ce treaba sa aiba nea tamplarul asta cu Drill, ca nu stiu daca-i iesise din gura cuvintelul asta pana acum? :lol: :lol: :lol:

Asa-i cu oamenii care se baga unde nu le fierbe oala, fac imediat greseli :lol: .

Hai sa continuam, nu fugi :D , ca te dai de gol si mai tare cu fiecare mesaj :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
semlecan adelina 25.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 8:53 am

Iar a gherlit-o baiatul de la WSB care-i tine locul adelinei :lol: :lol: :lol:

Observati ora la care a postat (incercuita cu rosu). Faceti corectia pentru faptul ca forumul lui rasulescu e cu o ora in urma :lol: (chestie verificabila imediat de catre oricine). :lol: Asadar, iar a postat dupa ce scrisesem eu aici, fara sa stie ce am scris. :D

In plus, l-ati vazut vreodata pe "semlecangheorghe" scriind aproape un mesaj intreg cu litere mari? :lol: :lol: :lol:

Sa continuam, v-am promis ca o sa fie distractie totala :lol: .

P.S. Observati ca mesajul scris de inlocuitorul adelinei la butoanele contului semlecangheorghe nu contine nici urma de referire la povestea cu Drill :D :D :lol:
Ataşamente
semlecan adelina 26.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 9:25 am

Gata, cred ca bietul om a primit ordin s-o lase balta. Reia Adelina bobina cand iese de pe balta, impreuna cu toate clonele :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 9:52 am

Gata, Adelina a cedat psihic si a inceput sa bage de-alea de un rand jumate de pe telefonul mobil :lol: :lol: :lol:

Nasol cand lasi pe altii sa lupte pentru tine, nu-i asa mai Adelina :lol: :lol: :lol:

Cea mai tare faza e ca, stiind ca n-o sa poata tine pasul (asta daca vrea sa mai aiba vreo sansa de a evita Divizia B :lol: ) a bagat chestia pe care o puteti admira si in attachment, incercuita cu rosu :lol:

[quote="semlecangheorghe"]Vorbim mai pe la ora 12-13,cind o sa mai iau o pauza.Si nu-ti fie teama nu-l deranjez pe Adelin in concurs,la telefon...[quote]

Asta chiar ne ia pe toti de prosti :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
semlecan adelina 27.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 9:58 am

Cum e mai Adelina, mai mult nu intra pe un ecran, si nu stii sa faci scroll? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 10:32 am

Gata, deruta e totala, "inlocuitrul" din WSB a renuntat, iar Adelina incearca totusi sa evite retrogradarea pe Sarulesti :lol: :lol: :lol:

Firesc, de aproape o ora nu se mai aude nici un guitat in cotetul lui rasulescu :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 12:16 pm

Gata, a venit noua sesiune de mesaje scurte pe care si-o programase la 12 si ceva :lol: ( remarcati ca sunt toate trei postate intr-un interval de 3 minute, dupa care liniste totala :lol: ) . Biata adelina cotcodaceste ca o gaina cu capul taiat, fiindca stie ca am lasat-o sa guite singura la ora la care isi propusese sa ia o pauza de pescuit, iar acum nu-si poate permite sa stea pe telefon, ca se aude deja chemarea divizie B :lol: :lol: :lol: .

Sunt tare curios daca mai face vreo postare pana la 14.30 (13.30 pe forumul lui rasulescu), ora la care se termina mansa la Sarulesti :lol: . Ce ziceti, tinem niste pariuri? :lol: :lol: :lol:

P.S. Observati va rog ca, din momentul in care baiatul din WSB a renuntat si a lasat-o pe Adelina sa presteze de pe telefon, s-a schimbat brusc tonul postarilor :lol: :lol: :lol: De la "te credeam mai inteligent mai Gerula" (normal, omul ala n-are nimic cu mine, executa si el ordinul lui Tudose :lol: ) s-a sarit, imediat ce a intrat Adelina la butoane de pe telefon, la insultele care au scarbit intreg forumul lui rasulescu :lol: ..

Tine-o tot asa mai pasivule, esti pe drumul cel bun :lol: :lol: :lol: .

P.P.S. Chemarea diviziei B se aude tot mai tare, nu? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 12:59 pm

Vazand ca Adelina e in corzi, si ca ora fatidica de 14.30 se apropie cu pasi mari :lol: :lol: :lol: , fara ca "semlecangheorghe" (care la ora asta se zbate de ceasul mortii sa evite caderea in Divizia B :lol: ) nu are cum sa mai intre, jigodiile Musti si ulk/tristian s-au mobilizat cu disperare :lol: :lol: :lol: .

Ce nu pot schimba ei oricat s-ar zbate ca doua gaini cu capul taiat e faptul ca "semlecangheorghe" a disparut ca magarul in ceata iar sansele sa reapara inainte de 14.30 (altfel decat sub forma baiatului nevinovat din WSB :lol: ) sunt practic nule :lol: . Nici faptul ca, in momentul in care WSB-istul de rezerva a fost la butoane, "semlecangheorghe" s-a trezit vorbimd despre Drill :lol: , nu mai poate fi schimbat.

Si, desigur, faza din attachment oricum n-o poate sterge nimeni din constiinta colectiva :lol: :lol: :lol: . Asadar baga mare mai Musti la tambal, ca oricum javra ai fost, javra ai ramas :lol: .
Ataşamente
semlecan adelina 7.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 1:24 pm

Acum sa explic clar, pentru neinitiati, ce s-a intamplat in dimineata asta:

Exact cum scriam aseara (ce inseamna o informatie utila primita la timp :D ), Adelina a lasat contul "semlecangheorghe" pe mana unui baiat din WSB care participa la divizia B si nu avea de ce sa fie azi la concursul de Divizia A. I-a lasat si un mesaj prefabricat, pe care sa-l posteze dupa inceperea concursului :lol: .

Stiind de manevra, l-am luat la tocat pe bietul om, si, dincolo de diferentele stilistice evidente :D , au aparut scaparile: mesaje care nu aveau legatura cu ceea ce se scrisese aici, referirea la clubul Drill, marea obsesie a WSB-istilor si de care Adelina se ferise ca de foc cand era la butoanele lui "semlecangheorghe" etc :D .

Vazand ca nu face fata, omul a sunat-o pe Adelina si a lasat-o sa se spele pe cap cu "semlecangheorghe" :lol: . Evident, fiind in concurs si inca mai sperand sa evite "chemarea B-ului" :lol: , Adelina nu putea face ping-pong cu mesaje pe durata concursului. Asa ca a bagat repede cateva mesaje scurte, la disperare, dupa care a anuntat ca mai vorbim pe la 12, vrand sa se concentreze pe pescuit. La 12 si ceva iar a urmat o serie de mesaje, nici unul mai mare de cateva randuri :lol: :lol: :lol: , dupa care iar s-a lasat tacerea.

Desi i-am lansat provocarea sa posteze inainte de 14.30 (sau ma rog, 14.29, in functie de cum o avea reglat ceasul arbitrul-sef, intelegeti ideea :D ), nu a mai avut cum s-o faca, pentru simplul motiv ca trebuia sa se concentreze la pescuit. Dupa 14.30 o sa apara cu contul propriu, facand ca toate alea, dar acum chiar nu mai are ce sa zica :lol: :lol: :lol: . A fost demascat definitiv si irevocabil :lol: :lol: :lol: :D .

Si cat s-a straduit, biata de ea :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:Ei,hai raspunde ca dupa ora 15-15.30 nu mai postez un punct sa nu zici cumva ca este Adelin iesit din Mansa.Hai viteazule,raspunde ...

Ca dupa 15.30 n-a mai vrut sa posteze OK< dar oare de ce n-a mai puut posta pana in 14.30? :lol: :lol: :lol: Greu raspunsul, ce sa fie, ce sa fie? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 1:36 pm

Mahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaahahahahhahahaha

Doamne cat de prost e homosexualul asta pasiv, cum a aparut ca iesit dintr-o trapa, in clipa in care s-a terminat mansa la Sarulesti :lol: :lol: :lol:

Mesajul in screenshot, ca altfel il sterge garantat. :lol: :lol: :lol:

Gata Adelina, asta ai fostm, acum numai cineva aflat in moarte cerebrala te mai poate crede ca nu esti "semlecangheorghe" :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
semlecan adelina 29.JPG
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Crasma pescarilor