50.000 de oameni anunta sfarsitul regimului mafiot Basescu

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

50.000 de oameni anunta sfarsitul regimului mafiot Basescu

Mesajde Gerula pe Mai 19th, 2010, 1:34 pm

http://optimvs.wordpress.com/2010/05/19 ... #more-1162

Pentru cine n-a urmarit evenimentele, trei lucruri merita subliniate:

1. E primul miting de o asemenea amploare din ultimii 14 ani.

2. Sindicalistii NU cer marirea taxelor si impozitelor pentru a sustine pastrarea actualului nivel al salariilor si pensiilor, ci reducerea achizitiilor publice derulate in favoarea firmelor-capusa portocalii.

3. Marcel Hoară, preşedintele Agenţiei Române pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale, fost director al Agenţiei Naţionale pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere, a fost alergat cu pietre de manifestanti si salvat cu greu de politistii comunitari, fiind bagat in Muzeul Taranului Roman si scos ulterior pe usa din spate, cu o duba.

http://www.mediafax.ro/social/marcel-ho ... rn-6134542
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-729 ... guvern.htm

Unul dintre protestatari, deghizat în Moarte, cu o coasă de lemn în mână, a strigat " Hoară, vino la mine, Hoară".

Cu alte cuvinte, oamenii incep sa se radicalizeze suficient de mult incat sa ne putem astepta, cam intr-o luna, camd o sa vina primele pensii si salarii reduse, la miscari de strada mult mai ample.

Poate da Dumnezeu si scapam de chior. Lucru care ar fi foarte bun pentru simplul motiv ca oricine ar veni la putere in acest climat nu s-ar putea pune imediat pe furat, iar indepartarea mafiei pedeliste de la ugerul bugetului de stat ne-ar aduce exact banii de care avem nevoie ca sa iesim din criza.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: 50.000 de oameni anunta sfarsitul regimului mafiot Basescu

Mesajde BygDaddy pe Mai 19th, 2010, 6:33 pm

pleaca astia care s-au ingrasat si cine vine?
doamne fereste de opozitie ca aia cam sunt modelul Auschwitz
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Mai 19th, 2010, 7:09 pm

Tu crezi ca daca-i matura sindicatele pe astia cu mitinguri samd, prima chestie pe care o s-o faca aia care vin in locul lor o sa fie furatul? :lol:

Singura limita in furt a politicianului roman e data de instinctul de conservare.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Mai 19th, 2010, 9:26 pm

ar fi bine sa ai dreptate
in final poate din criza asta sa iasa ceva k lumea
sa curete pe grasii astia comunisti(si nu numai) pe care s-a pus praful si care sunt conectati la banii statului
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde taicanoe pe Mai 20th, 2010, 2:15 pm

Oare ce ar insemna pentru Romania, in momentul actual, inca o criza politica ?
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Mai 20th, 2010, 2:24 pm

Taicanoe, tu cand ai vrea sa schimbam guvernul, cand merge totul bine? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Mai 20th, 2010, 2:51 pm

la noi nu au fost crize ci a fost numai una de cativa ani buni
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Jedi pe Mai 21st, 2010, 2:41 am

BygDaddy scrie:la noi nu au fost crize ci a fost numai una de cativa ani buni

Asa e.Cam de 65 de ani. :doh:
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Mai 21st, 2010, 9:42 am

De Jedi nu ma mir, ca e in Canada, dar pentru cei care traiesc in Romania ar trebui sa fie clar, zic eu, ca de un an si ceva lucrurile merg din rau in mai rau dpdv economic.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Mai 21st, 2010, 10:15 am

de un an si ceva lucrurile merg din rau in mai rau dpdv economic.
si asta siguuur n-are nicio legatura cu criza economica la nivel mondial :|
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde adrian frunza pe Mai 21st, 2010, 12:31 pm

taicanoe,ai o optiune politica,ok.nu cred ca e pur doctrinara,ar fi naiva.(de fapt singura doctrina a pdl ,e soricul gros si matul plin ;sunt copii din flori a psd)
dar sa faci prozelitism politic pt. javrele astea care birjaresc romania e abuz de incredere fata de noi .
omul politic de orice culoare din rom trebuie sa invete ca daca esti impotent din toate punctele de vedere,pleci de la guvernare.astia se agata de putere cu o nesimtire de capusa . oricine vine in momentul asta la guvernare are viata grea ,dar astia tin cu dintii de os, cu ordin de sus. in plus toate masurile anticriza favorizeaza bogatii si pauperizeaza masa . basescu isi plateste in felul asta sponsorii de campanie .
grav este ca si liberalii sunt in aer cu mucii pe piept ,iar psd cu chilotii in mana cauta 8 mil.euro.

daca vine o specie de klingonieni si extermina cu glont clasa politica ,plange careva dupa ei ? cateva
curve -amante ,copii,neveste,in rest NIMENI!.asa a fost si in '47 cand au venit rusii.
nu cred ca basescu cade,poate cade boc daca gheorghe face iar emisiune.boc era bun de cascador ,are cheresteaua tare,peizan ce dracu'.
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 21st, 2010, 1:37 pm

adrian frunza scrie: cateva
curve -amante ,copii,neveste,in rest NIMENI!.asa a fost si in '47 cand au venit rusii.

Toata postarea ta e foarte valabila, mai putin partea asta. A-i compara pe Gheorghe Bratianu (voluntar in Primul Razboi Mondial, om cu doua doctorate, dintre care unui in istorie la Paris) sau pe Iuliu Maniu (luptator, vreme doua decenii, pentru unirea Transilvaniei cu Romania) cu Bocii, Basestii sau Pontii nostri e o insulta nemeritata la adresa memoriei unor oameni care au facut ceva pentru Romania. De acord, aveau si ei bubele lor, dar comparatia e nelalocul ei.

In rest, parerea mea e ca Taicanoe e membru PD-L cu acte in regula, poate chiar vreo mica functie in administratie :lol: , dar asta nu inseamna neaparat ca ar trebui sa-i cautam beregatile. In teritoriu situatia difera mult fata de ce gasim la Bucuresti, sunt oameni care au intrat in politica intr-un anu7mit partid ca sa nu-i "faca" vreun concurent in afaceri care era bine infipt in partidul rival samd.

Cu toate astea, dupa parerea mea, vin niste vremuri in care n-o sa fie prea moale sa fii pedelist. Regimul Basescu n-o sa cada decat cu mari miscari de strada, si in momente dintr-astea oamenii incep sa cam fie judecati la gramada.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Mai 22nd, 2010, 2:40 pm

m-am sucit ... trec la PRM ... sau ... la UDMR ... sau mai bine trec in Serbia la pescuit :lol:

Singura mea legatura cu politica a fost pe vremea UTC-ului si asta doar pana cand am fost dat afara si de acolo :lol:
Postarile mele in sprijinul PDL-ului si al Basescului au fost facute doar din spirit de contradictie :lol: ca sa-l necajesc pe "liberalul" Gerula :lol:

dar intrebarea asta era "pe bune"
adica ce ar insemna cele inca citeva luni fara guvern ? Daca Boc nu vrea sa-si dea demisia cum poate fi schimbat legal si constitutional de catre presedinte ?
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Mai 22nd, 2010, 6:11 pm

taicanoe scrie:Postarile mele in sprijinul PDL-ului si al Basescului au fost facute doar din spirit de contradictie :lol: ca sa-l necajesc pe "liberalul" Gerula :lol:

Acum nu e cazul sa faci ca Vadim, care mai are putin si explica faptul ca a fost un dizident pe vremea lui nea Nicu ;i ca-i canta aluia ode doar ca sa-i oftice pe "tradatorii" de la Europa Libera :lol: . Aici nu te impusca nimeni pentru opiniile tale politice :lol: .

taicanoe scrie:dar intrebarea asta era "pe bune"
adica ce ar insemna cele inca citeva luni fara guvern ? Daca Boc nu vrea sa-si dea demisia cum poate fi schimbat legal si constitutional de catre presedinte ?

Cum adica "inca" o criza politica? :lol: Suntem in criza politica de cand Basescu a vrut sa-l schimbe pe Tariceanu, la cateva luni dupa ce castigasera alegerile impreuna :lol: .

Guvernul Boc va cadea in Parlament, daca nu la asumarea raspunderii atunci la urmatoarea motiune de cenzura. Problema noastra actuala e ca presedintele Basescu, ala sustinut de tine, il va numit tot pe Boc, sau pe un alt Boc din PD-L ca prim ministru. Si cat e de capabil sa guverneze PD-L am vazut cu totii in ultimul an...
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Mai 23rd, 2010, 12:39 pm

In tot cazul, cine n-a inteles raul imens pe care il face regimul Basescu Romaniei se poate dumiri aici.

Asta apropo si de felul in care taicanoe vorbeste despre "liberalul" Gerula, cu ghilimele :lol: . Ah, pedelistii astia... :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Mai 23rd, 2010, 5:23 pm

Nu ma dau acum ranit :lol: nu ma dau nici dizident si nici revolutionar dar daca nu era nimeni sa te contrazica nu mai aveau farmec postarile tale.
Asa ai avut ocazia "sa combati bine monser" :lol: si nici nu ma intereseaza daca ma crede cineva pedelist ... poate daca afirma muuuuulti ca-s cel mai infocat sustinator al pdl-ului ma ia Basescu consilier si atunci poate mai apuc sa-mi trag o pensie speciala sa nu ma mai doara capul si sa pot merge linistit la pescuit :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Mai 23rd, 2010, 7:00 pm

taicanoe scrie: apuc sa-mi trag o pensie speciala sa nu ma mai doara capul si sa pot merge linistit la pescuit :lol:

Sincer, eu cred ca se pot castiga cinstit in tara asta destui bani cat sa n-ai grija zilei de maine, fara sa fii nevoit sa recurgi la capusarea statului. Parerea mea, desigur.
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Mai 25th, 2010, 12:12 pm

Gerula ,vezi ce scrie iorga despre bratieni si maniu in cartea '' o viata de om asa cum a fost".
am citit si am inteles.faptul ca au murit martiri dovedeste inca o data impotenta si dezbinarea clasei politice romanesti in fata terorii . e de fapt cred ,o caracteristica nationala.nu se poate compara elita politica interbelica cu zdremtele actuale, dar romanul care muncea traia la fel de greu iar lichelele ieseau in fata.
ai sa vezi ce vor face istoricii in 30-40 de ani din politicienii actuali :valori nationale ,barbati ai neamului ,mume ale poporului.un popor cu o cultura europeana minora ,idiotizat de bigotism si religie ,prostit perpetuu ,inghite orice ,inclusiv propriul rahat si zice ca e putin expirat dar poate fi consumat fara riscuri majore .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 25th, 2010, 1:42 pm

Inainte sa iei drept litera de Evanghelie ce-a scris Iorga despre Bratieni si despre Maniu, ar trebui sa citesti putin despre ce politica facea Iorga in perioada aia ;). A lua de bune cele scrise de el e ca si cum ai crede cele pe care le-ar scrie Nastase despre Basescu, de pilda.

La chestia cu idiotizat de bigotism si religie gresesti grav, de fapt asta e domeniul in care ar trebui sa te referi la lucrarile lui Iorga, nu politica interbelica.

Cat despre moartea de martiri care demonstreaza impotenta si dezbinarea clasei politice, sper ca nu-ti imaginezi ca ar fi putut face politicenii ceva, cata vreme tara era ocupata de Armata Rosie.

In rest, categoric ca nici politicienii interbelici nu erau niscaiva mari caractere. Mai existau insa si exceptii, ceea ce acum nu prea e cazul.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Mai 26th, 2010, 10:48 am

Pentru cine a ratat delirul de aseara al lui Basescu

Individul a mintit in fata o tara intreaga, cu o chestie verificabila imediat.
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor