"Bunicul" Eugen Cozma le-a dat o lectie astora mai tineri, castigand detasat sectiunea de spinning cu 19 puncte (urmatorii trei clasati au avut toti cate 13 puncte). Concursul a fost unul greu, doua manse de noapte, pescuit de pe mal in zone greu accesibile (din cate am inteles Spiac a cazut in apa) etc. Jos palaria cand mai poti face asa ceva la varsta asta!
De altfel, Eugen Cozma a fost de departe cel mai constant pescar roman din lotul de spinning deplasat in Laponia, avand si locul 7 in concursul de stiuca.
La Fly, Fernando Mihailescu a castigat si acest concurs (de retinut ca la fly au fost mult mai multi participanti decat la spinning, aceasta fiind sectiunea traditionala a concursului din Norvegia). Pe scurt, un fleac, i-a ciuruit
Eu sunt curios cum era vazut pana acum omul asta in comunitatea muscarilor de la noi, cred ca la ora asta unii dintre aia care dadeau pe forumuri lectii de casting cu o mana plus un deget sau de lanseuri maccaroni samd isi cam musca mainile
Aveti aici toate clasamentele concursului http://www.vefsna.com/competition/result.html
La fly romanii au iesit bine si pe echipe.