Gerula scrie:Dupa
scandalul imens provocat, in cadrul LRS (vezi detalii si
aici), de intentia "bunicului" Cozma de a face (preferabil in cadrul LRS, dar daca asta se dovedea imposibil, chiar si in afara Ligii) un turneu de spinning de pe mal, s-a ajuns, dupa cum toti cei interesati probabil stiu, la o situatie tip "ca-n tren". In sensul ca LRS sustine, la nivel declarativ, organizarea unui campionat de spinning de pe mal in cadrul Ligii, dar nu face nimic pentru a ajuta aceasta initiativa. Ba, mai mult, face exact ce trebuie pentru a impiedica aparitia CN de spinning de pe mal
Despre ce este vorba? Foarte simplu, despre faptul ca s-a stabilit deja, oarecum pe sestache, ca o eventuala participare la CM de spinning de pe mal se va face tot cu lotul national rezultat in urma campionatului de spinning din barca. Cu alte cuvinte, un Campionat de spinning de pe mal n-ar mai avea, in momentul acesta, nici o miza. Ori, dupa cum s-a vazut si la Cupa Ligii din acest an, nici o miza = participare foarte mica.
Manevra facuta pentru impiedicarea aparitiei unui Campionat de spinning de pe mal este si
1. contraproductiva din punctul de vedere al reprezentarii internationale a Romaniei la concursurile de spinning, si
2. stupida din perspectiva dezvoltarii LRS.
1. A merge la CM de spinning de pe mal cu un lot rezultat in urma unui Campionat de spinning din barca e ca si cum ai duce echipa nationala de fotbal la CM de Futsal. Pe scurt, cea mai sigura cale de a lua bataia vietii la un sport totusi foarte asemenator cu cel pentru care ai facut echipa. Cine a vazut vreodata un meci de futsal stie de ce. Sigur, un pescar bun se descurca si de pe mal si din barca, la fel cum un fotbalist bun se descurca si in sala si pe teren. Dar la un CM nu te duci sa te descurci, te duci sa obtii un rezultat bun, rezultat care nu se poate obtine decat cu antrenament specific.
2. In conditiile in care si asa se aduna destui nori negri deasupra LRS, a mai provoca nemultumirea unor membri marcanti si cu asemenea manevre e din cale-afara de stupid. Nu cred ca trebuie sa spun mai multe...
Adriane asteptam sa vad cind ai sa postezi ceva despre acest subiect dupa ce ai avut cu siguranta o discutie pe aceasta tema cu cel care TREBUIA anul acesta sa faca ceva in acest sens,ca doar de aceea a fost ales "sef"

cu pescuitul de pe mal.....
Din pacate sa dovedit ca alegerea a fost total gresita ,nu de alta dar individul nu e in stare sa se lege la sireturi daramite sa duca la bun sfirsit un lucru organizatoric
Sunt convins ca ti-a turnat "gogosi" despre cum a vrut el sa faca si sa dreaga si tocmai presedintele ligii nu la sustinut sau poate chiar mai rau l-a incurcat....am auzit asta din gura lui cind la Minjesti beat fiind (starea lui naturala) mi-a varsat mie toate neinplinirile lui..
Inca odata se dovedeste ca e simplu sa zici ca faci si mult mai greu sa faci intradevar ceva ..."domnul" in cauza a crezut ca daca posteaza 1 singur anunt de intentie pe situl LRS ca doreste sa organizeze un concurs de pe mal lumea se va inghesui la casierie...
Fals ,poti sa-ti spun cu certitudine ca nu a existat la nivel de oras (Cluj) nici macar un singur afis macar intrunul dintre cele 10-15 magazine de pescuit care sa faca refereire la proiectul de pe mal...omul sa multumit sa posteze un regulament ,taxa si data desfasurarii doar pe situl LRS ....total gresit deoarece nu existau deloc premisele ca pescari de competitie(de barca) din cadrul LRS sa faca delpasarea pina la Cluj pt.
aceasta competitie.....in plus nu cred ca "proiectul mal" poate fi fiabil adresindu-te pescarilor din barca din multe motive ....lipsa de timp,bani, si chiar dorinta de-a concura intr-un alt fel decit pt. cel in care au investit.
Ceea ce iti spun aici sunt lucruri spuse de colegi din alte cluburi ale LRS care si-au pus eventual problema de-a participa sau nu ....
Singura reusita de-a tine totusi 1 etapa apartine colegilor de la Essox Bistrita ,care au reusit sa adune pe malul Sieului 12 participanti si unde din cauze multiple sau prins doar ..4 pesti .
Iti pot spune faptul ca au participat alti concurenti si numai din zonele apropiate sau limitrofe Bistritei,nici decum din alte judeta sau zone ale tarii....
Ramine insa laudabila realizarea celor de la Essox singura de altfel de pina acum si in AG. vom trage concluziile ce se impun ....
Nu e suficient sa ai intentii bune ,mai trebuie sa si poti .... dar ,poate de la anul LRS sa imputerniceasca oameni potriviti in a putea conduce si organiza pescuitul de pe mal ....si chiar sa fie in stare sa adune fondurile necesare deplasarii echipei de pe mal la competitiile din 2012.
Despre treaba cu stabilitul pe sestache e o mare gogorita ...si sti de ce? Pt. simplu motiv ca inca nu se stie care dintre competitii se vor tine in Italia si mai ales pt. care dintre ele LRS are buget.

Conturile LRS din pacate nu sunt destul de pline ca sa ne putem permite sa sustinem 3 loturi pe cele 3 discipline ,barca ,bass si mal. Vom vedea la AG. ce si cum se stabileste.
P.S. Nici nu cred ca se poate pune problema ca la participarea redusa si doar cu 1 singura etapa (pilot) LRS poate trimite in 2011un lot in Italia pt. pescuitul de pe mal nici macar pe merituosii cistigatorii ai Cupei Essox.Sa-mi fie cu iertare.