vali136 scrie:
Adrian ,eu de care parte a baricadei ma situez ?
Acum fata de atunci?
Chiar daca nu am scris la nici un cotidian central pot sa consider ca am pus macar un juma' de umar la ceea ce a fost ,este si va fi fenomenul competitional de spinning?
Te vezi cumva mentionat printre aia care erau de cealalta parte a baricadei?
Dar mi se pare socant (si ar trebui sa ti se para si tie) faptul ca unul ca mine, care a pus serios umarul cu o chestie care nu era, n-a fost si nu va fi prea curand la indemana oricui, este decretat dusman al fenomenului. Si inca de catre unii care fie au luptat din greu ca spinning-ul de competitie sa nu se organizeze in forma actuala, fie s-au asezat la o masa deja intinsa.
Iar acuzatiile astea isteroid-tembeloide sunt folosie, de fapt, pentru a distrage atentia de la fondul problemei: tendinta ca, din cauza unor imbarligatori de profesie, care au tot interesul ca regulile de functionare sa fie neclare/interpretabile/discutabile, LRS sa devina un AGVPS mai mic, lipsit de anvergura dar inchistat in aceleasi obiceiuri.
Asta e pericolul adevarat. Si acum te intreb o chestie: ti se pare normal faptul ca un club cum este CPR, condus de oameni care s-au straduit DIN GREU ca turneul AvP sa nu ia fiinta, sa fie primit ca membru fondator in LRS, ba. mai mult, sa fie la un moment dat foarte aproape de a prelua controlul asupra Ligii?