Tentativa de excludere a lui Vali Stratonov din LRS

La rapitori si nu numai

Tentativa de excludere a lui Vali Stratonov din LRS

Mesajde Gerula pe Februarie 1st, 2011, 2:03 pm

In Adunarea Generala a LRS desfasurata week-endul trecut, un cetatean din clubul lui nea Caisa de la Bistrita s-a ridicat si a cerut clubului Abrevis sa-si expuna pozitia in legatura cu activitatea lui Vali Stratonov in noua Federatie de Pescuit. Mai pe romaneste, se incerca astfel sa fie fortat clubul Abrevis sa-l excluda pe Vali, caz in care participarea acestuia in divizia I/ Master a LRS devenea imposibila.

Culmea este ca problema fusese deja discutata pe forumul LRS, iar pozitia oficial exprimata de clubiul Abrevis fusese ca activitatea lui Vali in Federatie nu incalca in nici un fel statutul clubului sau pe cel al LRS.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Tentativa de excludere a lui Vali Stratonov din LRS

Mesajde popescu stefan pe Februarie 1st, 2011, 2:13 pm

Trag concluzia ca LRS, daca tot nu este structura sportiva, trebuie sa fie si ea ceva. Singura denumire care-mi vine in minte este secta.
Vali Stratonov, daca este ce este in federatie, este pentru meritele pe care le are pentru ce a facut pentru pescuitul sportiv, nu pentru alte motive.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde nucus pe Februarie 1st, 2011, 4:00 pm

e in open nu in master!
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 1st, 2011, 5:16 pm

E in Divizia B doar daca nu renunta nimeni dintre cei ramasi in Divizia A sau dintre cei promovati. Si cum se stie deja destul de sigur ca minim doi renunta... :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 1st, 2011, 6:56 pm

popescu stefan scrie:Trag concluzia ca LRS, daca tot nu este structura sportiva, trebuie sa fie si ea ceva. Singura denumire care-mi vine in minte este secta.

Adevarul este ca ai pus punctul pe i :lol: :lol: :lol:

"Mentalitate sectara", asta e cel mai bun termen care descrie bezna din mintile unora ca Dinu Stefan, Gyorg, nea caisa ala de la Bistrita etc. Tot ce vor astia e sa-si faca incantatiile acolo, la secret, fara sa stie nimeni, ca sa n-aiba cine rade de ei :lol: :lol: :lol: , dupa care sa se autodenumeasca salvatorii spinningului romanesc si mantuitorii pescuitului de competitie :lol: .

In momentul de fata LRS e un soi de Tanacu fara religie :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Februarie 1st, 2011, 8:36 pm

Gerula scrie:In Adunarea Generala a LRS desfasurata week-endul trecut, un cetatean din clubul lui nea Caisa de la Bistrita s-a ridicat si a cerut clubului Abrevis sa-si expuna pozitia in legatura cu activitatea lui Vali Stratonov in noua Federatie de Pescuit. Mai pe romaneste, se incerca astfel sa fie fortat clubul Abrevis sa-l excluda pe Vali, caz in care participarea acestuia in divizia I/ Master a LRS devenea imposibila.

Culmea este ca problema fusese deja discutata pe forumul LRS, iar pozitia oficial exprimata de clubiul Abrevis fusese ca activitatea lui Vali in Federatie nu incalca in nici un fel statutul clubului sau pe cel al LRS.

Asta e cu siguanta cea mai mare gogomanie ce se putea intimpla ...sa fiu pus in discutia LRS ca un infractor de drept comnun .

Culmea este ca sa venit pt. a 2-a oara cu aceasi intrebare : care e pozitia clubului Abrevis.?..pusa din cite am auzi pe sectiunea secreta a LRS de catre colegul Somesan (WSB)in urma cu ceva vreme...

Din cite stiu colegul meu Lazea a raspuns pe aceasi sectiune la aceasta intrebare tendentioasa pe care atunci am catalogat-o ca pe o "mica rautate"....

Nu pot sa cred ca "tovarasul comisar Moldovan" nu a citit rindurile scrise de Lazea drept punct de vedere oficial al clubului Abrevis.

Acum istoria se repeta ,intrebarea devine obsesiva dar pusa de un alt "binevoitor" si aparator al moralitatii in cadrul LRS si incerc sa inteleg cui foloseste ....

La prima vedere nu inteleg prea bine, dar uitindu-ma pe situatia din clasament observ la pozitia 33 un coleg de la clubul al comisarului Moldovan care probabil isi facea calculele daca va putea intra sau nu in Master.

Daca baietii fortau excluderea mea din club ,era evident ca NU mai puteam sub nici o forma sa optez pt. Master deoarece regulile nu permit ca sportivul din Master sa nu fie membru intr-un club din LRS.

Daca le reusea uite cit de simplu se facea inca un loc eligibil pt. gruparea lor....

Desi prin neparticiparea mea de la Sarulesti incercam sa transmit faptul ca nu imi mai doresc sa continui in Master ,acum cind vad cu cita inversunare trateaza unii problema S-AR PUTEA SA MA RAZGINDESC si sa ma inscriu in Master daca am sa devin eligibil doar ca sa nu le dau satisfactie unor oameni ca ei.

Acesti indivizi sunt cei care imi voiau "capul " doar pt a obtine ei un loc in plus la Master nicidecum colegul Leba .

Asta e concluzia mea punind cap la cap lucrurile intimplate simbata la Doripesco.
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 1st, 2011, 8:40 pm

Si leba nu tot pentru locsorul ala de Liga I a cerut sa se puna la vot din nou o chestie deja votata cu nus tiu cate luni in urma? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 1st, 2011, 5:11 pm

Disperarea imbarligatorilor de profesie din LRS este atat de mare, incat drept razbunare pentru ca Asociatia Club Cetate, condusa de Stefan Popescu, a facut recurs in procesul contra LRS (recurs care are sanse mari sa fie unul castigator) au decis sa se razbune pe Vali Stratonov.

Stiind ca Vali s-a certat cu bunicul Cozma la cutite, si ca bunicul nu citeste forumurile, nefiind la curent cu faptul ca Asociatia Club Cetate (NU federatia) a dat in judecata LRS, l-au luat la prelucrat la telefoane, spunandu-i ca Vali a dat Liga in judecata :lol: :lol: :lol: . Omul a luat de buna informatia pe care i-o ofereau "colegii" (ghilimelele nu sunt intamplatoare), si a cerut excluderea pe viata a lui Vali de la competitiile si evenimentele organizate de LRS.

Comentariile sunt, cred, de prisos. Sunt curios pe unde mai scot imbarligatorii camasa cand o afla bunicul ca l-au mintit in halul asta :D :twisted: .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit