Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?

La rapitori si nu numai

Mesajde Gerula pe August 17th, 2010, 7:13 pm

Minunatele, sublimele dar cvasi-inexistentele eforturi ale LRS de a constitui o Federatie de Pescuit Sportiv sunt penalizate acum de Stefan Popescu (cunoscut ca apsalba pe diverse forumuri), persoana care, avand in spate cateva cluburi, a ajuns foarte departe cu demersurile legale pentru infiintarea federatiei.

In acest fel sunt penalizate atat impotenta mintala a unor indivizi ca Stefan Dinu (cum sa lasi partea de statute samd pe mana unuia care credea ca fundatiile nu platesc impozit pentru ca sunt nonprofit? :lol: :lol: :lol: ) cat si lenea colosala a unor personaje invatate sa traga sfori din culise, dar incapabile sa puna osul.

Asta ca sa nu mai vorbim despre faptul ca, dpdv legal, LRS nu e nici macar Liga, asta tot multumita marilor organizatori tip Gyorg, Ovidiu14 samd si al papusii lor Dinu Stefan:

apsalba scrie:Comentati va rog textul legii si trageti concluzii:

#Capitolul VI - Ligile profesioniste
(legea 69/2000)

Art. 42
(1) Ligile profesioniste sunt structuri sportive constituite prin asocierea cluburilor sportive profesioniste pe ramuri de sport.
(2) Potrivit prezentei legi ligile profesioniste sunt persoane juridice de drept privat, autonome, neguvernamentale, apolitice si fara scop lucrativ.
(3) Dobandirea personalitatii juridice se face in conditiile legii.
(4) Ligile profesioniste, ca structuri sportive subordonate federatiilor sportive nationale, isi desfasoara activitatea in baza statutelor si regulamentelor proprii.
(5) Statutele ligilor profesioniste se aproba de adunarile generale si se avizeaza in mod obligatoriu de federatiile sportive nationale si de Agentia Nationala pentru Sport.
(6) Infiintarea ligilor profesioniste ca structuri sportive si dobandirea personalitatii juridice se fac in conditiile legii, in baza acordului federatiei sportive nationale corespunzatoare si a avizului obligatoriu al Ministerului Tineretului si Sportului.
(7) Pentru o ramura de sport se poate constitui o singura liga nationala profesionista. Prin exceptie, se pot infiinta ligi profesioniste, pe niveluri competitionale, in cadrul aceleiasi ramuri de sport.
(8.) Infiintarea de ligi profesioniste sau modificarea statutelor si a actelor constitutive ale acestora, fara respectarea prevederilor alineatelor precedente, este nula de drept.
(9) Ligile profesioniste au urmatoarele atributii:
a) organizeaza competitia oficiala profesionista in ramura de sport respectiva si la nivelul stabilit de federatia sportiva nationala;
b) controleaza si exercita puterea disciplinara asupra membrilor, in limitele stabilite de prezenta lege si de federatia sportiva nationala corespunzatoare;
c) negociaza si incheie contractele colective de munca, conform legii;
d) alte atributii acordate de federatiile sportive nationale corespunzatoare, in sensul lit. a).

Despre ce Liga vorbiti?

PS Am citit cu atentie statutul Ligii Romane de spinning. Autorul nu a facut altceva decat sa copieze un statut al unei federatii pe care l-a adaptat corespunzator. Exemplu: ''stabileste strategia nationala , bla, bla, bla. Acest text se gasete in legea 69/2000 la art. 35 si urmatoarele care se refera la federatiile sportive. Culmea este ca acest statut a si fost votat. Din pacate cum am aratat mai sus, este nul de drept. Pentru membrii ligii; Cand Stefan Dinu mai face statute, intrebati-l si cum l-a plasmuit asa frumos. :lol: :lol: :lol:

P.S. Faptul ca Vali Stratonov, actualul presedinte al LRS, a ajuns sa se adreseze cu "Gheorghe" clonei dovedite semlecangheorghe, cu speranta ca asa o sa para mai multe vocile care sustin ca initiativa lui apsalba nu echivaleaza cu cosciugul pe capacul LRS ar fi foarte comic daca n-ar fi trist. Mai Vali, ai ajuns tu sa schimbi vreo vorba fata in fata cu adevaratul Gheorghe Semlecan din Arad, ca sa te convingi ca omul ala are macar habar de aberatiile care se scriu pe diverse forumuri in numele lui? :lol: :lol: :lol: Sau disperarea e acum asa de mare incat nu mai conteaza ca te faci de ras?

P.P.S. Persoanele bolnave de paranoia si mania grandorii care trag sforile in LRS toooot au batut apa-n piua ca Superpescar e dusmanul LRS-ului :lol: . Sa vedem cum vor explica membrilor faptul ca Superpescar isi vede bine-mersi de turneul ei de pescuit la stiuca, in timp ce apsalba taie craca de sub picioarele LRS-ului. :roll: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?

Mesajde Gerula pe August 19th, 2010, 3:38 pm

N-are rost sa va zic ce faza monumentala am ratat, fiind nitel ocupat azi. Malin i-a dat lui Adelin Avram/semlecangheorghe/fario nebunu samd muie cat sa-i ajunga o viata :lol: :lol: :lol:

Revin cu screenshoturile cand am putin timp :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 19th, 2010, 7:47 pm

Revin, dupa cum promisesem :D

Innebunita de faptul ca argumentele logice pe care le-am insirat aici http://www.superpescar.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=659 (a se vedea si screenshot) il demasca fara putinta de tagada pe userul semlecangheorghe ca fiind clona homosexualului pasiv Adelin Avram, "fetita" a incercat un ultim bluf.
Ataşamente
alois semlecan3.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 19th, 2010, 7:58 pm

Cum Adelina are foarte putina minte (nu, viclenia primitiva, taraneasca, nu conteaza drept inteligenta :lol: ), bluful s-a rezumat la a-mi cere numarul de telefon ca "poate" vine la Bucuresti si-mi demonstreaza ca nu e clona. Nu se stie ce era in mintea lui, dar a adaugat niste prostii despre "pescarul degetel" - Malin Musetescu, si cum i-ar demonstra si lui daca ar putea lua legatura cu cei de la Superpescar.

Cum Malin era deja pus in tema prin postarea din screenshotul de mai sus, replica a fost nimicitoare :D :lol: si poate fi admirata in toata splendoarea in screenshoturile de mai jos :lol: .

Pe scurt, "semlecangheorghe" a fost invitat in redactia Superpescar cand vrea el, iar pasivului Adlein Avram nu i-a mai ramas decat sa incerce niste balmajeli despre faptul ca se simte atat de amenintat de mine incat nu-si poate asuma riscul :lol: :lol: :lol:

Asadar, d-le presedinte Vali, cum ramane cu acel "mai Gheorghe" adresat duios clonei dovedite semlecangheorghe?

Atat de mari au ajuns disperarea si setea de a fi aprobat cu orice pret, chiar si de catre "armata celor 12 maimute", pardon, indentitati cu care presteaza la bara fixa pe forumul lui rasulescu homosexualul pasiv Adelin Avram?
Ataşamente
alois semlecan.JPG
alois semlecan1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 20th, 2010, 12:20 pm

P.S. Sarmanul dobitoc (v-am mai zis ca-i prost, nu? :lol: ) traieste cu impresia ca in anul de gratie 2010 n-a auzit lumea de internet pe telefonul mobil samd :lol: , si ca prezenta lui Alois la concursul de la Manjesti ar putea fi un argument cum ca semlecangheorghe nu-i clona lui. :lol:

Interesant e insa ca, in aceeasi sesiune de autoumilire, isi reia obsesiile referitoare la cele scrise de mine despre Malin Musetescu de-a lungul timpului, obsesii pe care facuse greseala sa le posteze pe forumul superpescar in nume propriu :lol: :lol: :lol:

Cum spuneam, fiecare pasare pe limba ei piere. Desi, in cazul de fata, mai potrivit ar fi termenul pasarica :lol: Revin cu screenshoturile lamuritoare cand oi avea putin timp de sapat pe superpescar :D
Ataşamente
alois semlecan.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe August 20th, 2010, 3:25 pm

Gerula ai avertisment pentru off topic :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe August 20th, 2010, 3:28 pm

Nu e mai offtopic :lol: .

Pare asa, la prima vedere, dar subiectul asta trebuia lamurit, ca pe orice forum se discuta despre spinningul de competitie te loveai de clona semlecangheorghe. Din lasitate, avortonul ala homosexual (Adelin Avram) nu indraznea sa scrie toate mizeriile alea in nume propriu, asa ca si-a mai creat un prieten imaginar. Sa vedem pe unde mai scoate acum camasa :D.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe August 23rd, 2010, 3:47 pm

daca nici nu recunosti ca esti off sa sti ca te banez pe perioada nedeterminata :lol: ca avertisment ti-am dat :lol:

PS
asta-i titlul topicului
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde nick pe August 23rd, 2010, 5:06 pm

Gerula, de curiozitate m-am uitat pe postarile userului semlecamgheorghe de pe alt site, si am vazut postari facute cand Adelin pescuia in mansa la Manjesti. Cum am fost prezent la concurs, nu cred ca si-a luat laptopul in barca. Uite si detaliile:
http://www.rapitori.ro/forum/search.php?search_author=semlecangheorghe

P.S. O dam prea in scenarita, ca sa credem ca altcineva a postat de pe userul acela pentru a indeparta banuielile.....
nick
membru nou

Mesajde Gerula pe August 23rd, 2010, 9:20 pm

@nick: pacat ca ai venit aici asa teleghidat :lol: ca nici nu te-ai uitat cateva posturi mai sus. Unde scria asa:

Gerula scrie:P.S. Sarmanul dobitoc (v-am mai zis ca-i prost, nu? :lol: ) traieste cu impresia ca in anul de gratie 2010 n-a auzit lumea de internet pe telefonul mobil samd :lol: , si ca prezenta lui Alois la concursul de la Manjesti ar putea fi un argument cum ca semlecangheorghe nu-i clona lui. :lol:

Interesant e insa ca, in aceeasi sesiune de autoumilire, isi reia obsesiile referitoare la cele scrise de mine despre Malin Musetescu de-a lungul timpului, obsesii pe care facuse greseala sa le posteze pe forumul superpescar in nume propriu :lol: :lol: :lol:

Cum spuneam, fiecare pasare pe limba ei piere. Desi, in cazul de fata, mai potrivit ar fi termenul pasarica :lol: Revin cu screenshoturile lamuritoare cand oi avea putin timp de sapat pe superpescar :D

De fapt, toata tarasenia s-a lamurit oricum cand "semlecangheorghe" a refuzat sa viziteze redactia SuperPescar, unde il invitase Malin pentru a lamuri definitiv problema cu clonarea. Dar, desigur, pentru cei care intr-adevar n-au auzit de internet pe mobil, probabil ca postarea lui "semlecangheorghe" facuta la ora concursului poate fi un argument :lol: . :lol:
Persoanele cu un intelect peste medie pot remarca insa faptul ca toate cele trei postari facute sambata si duminica la ora concursului sunt de cateva cuvinte, adica exact genul de mesaj pe care il poate posta cineva de pe un mobil dintr-o barca :lol: . A se vedea chiar pe linkul pe care l-ai postat :lol:

E trist ca esti dispus sa te faci de ras de dragul unui homosexual pasiv, dar na, fiecare cu gusturile lui :roll: .

P.S. @taicanoe: stai linistit ca o sa dau un split si o sa mut toata discutia despre multiplele personalitati ale homosexualului pasiv Adelin Avram intr-un alt topic :D
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe August 24th, 2010, 1:38 pm

:lol: acum ca te-am prins in off nu mai splitui nimic ca-mi strici toata placerea de a te "sanctiona" :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe August 24th, 2010, 3:28 pm

Nu e mai vorba de nici un off :lol: . Povestea cu discutiile despre federatia lui Fane Popescu nu poate fi separata de povestea cu clona pasivului Adelin Avram, din moment ce s-au amestecat inca de la inceput :D . Sau, mai bine zis, pasivul s-a bagat in discutie folisind clona, pentru ca este prea las sa semneze cu proipriul nume aberatiile insirate acolo ;) .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 25th, 2010, 11:57 am

Hai ca mi-am facut putin timp, si va promisesem c-o sa ne mai distram cu clona homosexualului pasiv Adelin Avram :lol: .

Asadar, aveti in acest screenshot o mostra de imbecilitate: pasivul afirma cum ca eu as lauda azi turneul Pike Challenge organizat de SuperPescar, desi am criticat turneul Pikemaster al AvP :lol: .

Ce uita sa zica avortonul asta, dar se poate vedea foarte clar aici:

competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/pikemaster-ro-premii-de-100000-de-euro-mai-de-la-a-t561.html

Gerula scrie:Din pacate, se pare ca in loc de o abordare realista a spinning-ului de competitie, asistam la fantezii tip "bass master romanesc"

Cred ca nici in cel mai favorabil climat economic cu putinta nu se vor vedea premii de 100.000 de euro la un concurs de 8 echipe in urmatorii 20 de ani, darmite la anu'. Poate la anu' si la multi ani...

este faptul ca eu criticasem fanteziile gen "premii de 100.000 de euro", nu ideea unui turneu de stiuca :lol: :lol: :lol:

Tot in acelasi screenshot, pasivul isi mai clateste gura si cu faptul ca l-am criticat pe Malin Musetescu ca scriitor si ca pescar :D . Ei, si acum tineti-va bine:

Aceasta noua mostra de jigodism a lui Adlein Avram/semlecangheorghe/Fario nebunu samd este insa relevanta prin prisma faptului ca afirmatiile au fost facute cu contul semlecangheorghe. Iar in cele ce urmeaza va voi arata cu ce alte conturi au mai fost facute asemenea afirmatii si, mai ales, de ce :lol: :lol: :lol:

P.S. Sa ne mai miram ca, tot in screenshotul de mai jos, "semlecangheorghe" isi da pe fata dorinta fierbinte de a ma vedea exclus din ceva? De, ce sa-i faci, daca la Rogojesti incepuse sa chitaie la propriu cand a auzit ca nu i-a iesit manevra cu excluderea mea din concurs, barem acum sa fabuleze despre o fantezista excluderea mea din Turneul AvP :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
alois semlecan2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 25th, 2010, 12:10 pm

Surpriza (sau nu :lol: :lol: :lol: ), respectivele balmajeli ii apartin pasivului Adelin Avram, care si-a mai luat-o urat pe aceasta tema, cu cateva luni in urma, pe forumul SuperPescar.

Cum am mai spus, e atat de prost incat a uitat ce a postat si cu ce cont :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
alois semlecan s1.JPG
alois semlecan s2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 25th, 2010, 12:19 pm

De fapt, ceea ce l-a ars la mate pe amaratul homosexual a fost afirmatia din screenshot. :lol: :D Si de atunci se tot straduieste, pe toate forumurile si cu toate clonele, sa demonstreze ca as fi zis eu vreodata ceva si apoi m-as fi sucit sa zic altceva :lol:

Realitatea fiind ca, in lasitatea lui infioratoare, homosexualul n-a indraznit sa se ia de Malin semnand in nume propriu, si a inventat clona semlecangheorghe pentru a da in SuperPescar si in redactorul sef al revistei pe unde apuca :lol: :lol: :lol: .

Na ca nu i-a iesit, sa vedem pe unde o sa scoata camasa dupa falimentul AvP :D .
Ataşamente
alois semlecan a.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Septembrie 3rd, 2010, 7:44 am

Gerula,
Desi iti urmaresc forumul, nu m-am implicat in discutii, dar avand in vedere ca m-ai citat as face cateva precizari.
1. Nu cred ca ai infiintat acest forum pentru a-ti exersa talentul la scris, ci ca o posibilitate de exprimare pentru cei care au ceva de spus.
2. Cred ca subiectul este mult prea important pentru a-l plasa in derizoriu si a aduce ofense anumitor persoane. Lucru cu care nu sunt de acord si care este impotriva spiritului federatiei pe care dorim sa o infiintam.
Revenind la subiect (si ma asteptam de la tine sa faci comentarii pe aceasta tema), fac cateva precizari.
- am lansat o invitatie publica tuturor structurilor sportive legal constituite si detinatoare de CIS;
- invitatia era valabila pana pe data de 1 septembrie 2010;
Pana la ora actuala, distinsii presedinti de cluburi (precizez ca nu ma adresez pescarilor sportivi) au considerat ca initiativa noastra este un demers aventurist si au preferat sa astepte sa vada ce se va intampla. Nu au considerat ca este necesar sa puna umarul la o constructie care trebuia facuta inca de acum 20 de ani. Asta ma face sa cred acelasi lucru ca si tine si anume faptul ca nu-i duce mintea la asa ceva sau au alte interese, lucru de care nu m-as mira avand in vedere faptul ca de cand am inceput acest demers au inceput sa adreseze cereri de afiliere la AGVPSR. Vezi cazul ligii de crap si mai nou si al LRS. Acest lucru nu face decat sa ma amuze, avand in vedere faptul ca am prevazut aceasta miscare si prin asociatiile membre am constituit sau sunt in curs de constituire 24 de cluburi de pescuit sportiv care vor fi nucleul acestei federatii sportive. Faptul ca febletea ta Stefan Dinu isi debiteza frustrarile si isi incordeaza muschii pe forumul rival, nu face decat sa ma amuze. Daca unul ca el isi exacerbeaza talentul in ale pescuitului, il anunt ca la partea de organizare mai are de invatat. Organizarea serioasa a pescuitului sportiv presupune mult mai mult decat a lansa o naluca in botul unui salau.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 3rd, 2010, 9:18 am

Nu a fost vorba despre o aruncare in derizoriu, si nici despre offtopic. Clona semlecangheorghe fusese facuta cu scopul explicit de a arunca, la adapostul unei false identitati, fumigenele compuse de cuplul gyorg/tudose. Demascandu-l, am facut un serviciu comunitatii, ca sa zic asa. (vezi si attachment, desi in zilele concursului nu s-a intamplat cum spune mihuta acolo, ci doar s-au postat niste mesaje scurte "la alibi", de pe telefonul mobil). De altfel, cred ca ramasesesi cam ultimul care nu stia ce-i cu el si il mai baga in seama.

Legat de subiectul principal, nu prea am ce comentarii sa fac in momentul asta. (in afara de faptul ca nu trebuie generalizat despre presedintii de cluburi pe care nu i-ar duce mintea samd). De ce?
Pentru ca viabilitatea initiativei tale depinde, dupa parerea mea, de viabilitatea celor 24 de cluburi despre care vorbeai, si, respectiv, de capacitatea de a atrage in structura cluburi deja existente.

Sigur, am ras cu lacrimi cand am citit tampeniile pe care le-a putut scrie Dinu Stefan, dar personajul este oricum irelevant si trebuie ignorat, pe motiv de imbecilitate cronica. Pana la urma insa, exceptand eventualele piedici puse de AGVPS, problema infiintarii e una pur tehnica, si din acest punct de vedere cred ca nu vei avea mari dificultati.

Pasul urmator insa, adica atragerea oamenilor, e alta poveste...
Ataşamente
mihuta.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 3rd, 2010, 9:27 am

popescu stefan scrie:1. Nu cred ca ai infiintat acest forum pentru a-ti exersa talentul la scris, ci ca o posibilitate de exprimare pentru cei care au ceva de spus.

Exact, asta fiind si motivul pentru care nu i s-a pus nimanui pumnul in gura.

De cand exista forumul asta nici macar nu s-a editat vreun mesaj, iar de sters postari sau chiar topicuri intregi, cum se intampla pe alte forumuri, nici nu poate fi vorba. Iar de banat, au fost banate doar clonele, indivizii pusi pe injuraturi si conturile create exclusiv pentru scandal. Este, de foarte departe, cel mai liber forum de pescuit, chestie care ii si roade rau la galci pe unii :D.
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Septembrie 3rd, 2010, 12:58 pm

Gerula,
Atragerea oamenilor la noua federatie este in sine cea mai usoara chestiune. AGVPSR le tot trage pe la nas cluburilor chestia cu afilierea la CIPS. Cand federatia sportiva va exista, AGVPSR va deveni o amintire urata. Asta nu pricep cei care acum reprezinta miscarea din pescuitul sportiv. Iti garantez ca numarul pescarilor talentati este mult mai mare decat isi inchipuie unii care cred ca ei au pus coada la pruna. Scopul nostru este de a-i sprijini si promova, intrucat, dupa parerea mea, actuala forma elitista a pescarilor sportivi este in fapt o secta care va disparea si nu se va mai sti de ea. Parerea mea personala este ca acesti domni au transformat pescuitul sportiv intr-o afacere din care se infrupta cu succes unii, in defavoarea altora si implicit in defavoarea pescuitului ca sport. Aici vrem noi sa facem corectiile necesare si sa asezam pescuitul sportiv acolo unde ii este locul. Iti garantez ca vom reusi.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 3rd, 2010, 4:20 pm

popescu stefan scrie:Gerula,
Atragerea oamenilor la noua federatie este in sine cea mai usoara chestiune.

Experienta mea de viata, destul de considerabila pentru varsta pe care o am, as zice, ma invata ca atragerea oamenilor nu-i niciodata o treaba usoara. In special intr-un domeniu in care multi au cate un mic interes, desi nu recunosc (daca-i intrebi, toti urla numai de grija pescuitului romanesc, si cand ii iei la bani marunti, fiecare e bagat ba la cate un mic magazinas, ba prin conducerea cine stie carei asociatii de apartament etc). E bine ca esti optimist, asta oricum ajuta, dar n-o sa fie chiar asa de simplu.

popescu stefan scrie:AGVPSR le tot trage pe la nas cluburilor chestia cu afilierea la CIPS. Cand federatia sportiva va exista, AGVPSR va deveni o amintire urata. Asta nu pricep cei care acum reprezinta miscarea din pescuitul sportiv.

Aici subestimezi grav puterea de rezistenta a unei organizatii cu vehcime, in jurul careia exista o increngatura aproape inimaginabila de interese. Chiar si fara interesele astea, AGVPS are ceea ce se cheama brand, in orice sat din Romania stie taranul ce-i aia AGVPS. Chestia asta se castiga foarte greu, in timp, si nu se pierde cu una cu doua.

popescu stefan scrie:Iti garantez ca numarul pescarilor talentati este mult mai mare decat isi inchipuie unii care cred ca ei au pus coada la pruna.

Stai linistit ca aici iti dau dreptate 100%. Atata suferinta de propria persoana ca la anumiti insi din domeniul asta nu exista nici la Academia Romana :lol: , unii se poarta de parca ar fi inventat pescuitul desi, cand ii pui la concurs, le trebuie toate mismasurile posibile ca sa prinda doi pesti mai mult decat un amator care atunci vede garla aia prima oara :lol:

popescu stefan scrie:
Scopul nostru este de a-i sprijini si promova, intrucat, dupa parerea mea, actuala forma elitista a pescarilor sportivi este in fapt o secta care va disparea si nu se va mai sti de ea. Parerea mea personala este ca acesti domni au transformat pescuitul sportiv intr-o afacere din care se infrupta cu succes unii, in defavoarea altora si implicit in defavoarea pescuitului ca sport. Aici vrem noi sa facem corectiile necesare si sa asezam pescuitul sportiv acolo unde ii este locul. Iti garantez ca vom reusi.

Ce pot sa zic, ca declaratie de intentie suna foarte bine. Ramane sa vedem ce are de spus si partea adversa, daca indrazneste sa se arate :lol:

Pe mine ma mira de pilda faptul ca taicanoe, un tip destul de ponderat, e asa pornit contra ta. Bine, el e si cu Basescu, ceea ce, in zilele astea, nu e totusi o chestie care sa ateste optiuni prea inspirate cand vine vorba despre orice fel de politica :D.
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit