Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?

La rapitori si nu numai

Re: Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?

Mesajde Gerula pe Septembrie 13th, 2010, 10:05 am

Nu pot sa zic decat atat: MHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

Dupa ce si-a luat-o ingrozitor cu fazele de mai sus :lol: :lol: , homosexualul pasiv Adelin Avram isi doreste cu disperarea unui hamster vesnic plangacios sa poata scrie ceva nasol de mine. Ceva, orice, pe care sa n-o pot dovedi instantaneu ca fiind o minciuna sfruntata (sau, mai rau, o minciuna sfruntata izvorata chiar din experientele triste pe care le-a trait chiar el - vezi fazele cu somajul samd :lol: ).

Asdar, a stat el, s-a gandit, s-a rasucit, dupa care si-a spus, in prostia lui: "mai, daca-i inventez niste povesti triste din scoala generala sigur n-o sa aiba cum sa demonstreze contrariul" :lol: . Asa ca ma "ameninta" cu asemenea "dezvaluiri" :lol:

In prostia lui (v-am mai zis, e chiar prost, jigodismul nu tine loc de intelect :lol: ), nu i-a dat prin cap ca eu pot dovedi oricand la ce scoala (numele scolii) am facut clasele 1-8 (diploma de absolvire etc) . Asta in timp ce el e nevoit sa-si inceapa fabulatia chiar cu fantezii pe aceasta tema :lol: :lol: :lol:

Adelina, hai, curaj, care era scoala? :lol: :lol: :lol:

P.S. V-am mai povestit, cred, ca astuia i s-a pitigaiat vocea ( la propriu :lol: ) doar cand m-am uitat un pic mai urat la el la Rogojesti, nu? :lol: Fara pistoale sau alte chestii :lol: .
Ataşamente
sellecan adelina.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde taicanoe pe Septembrie 13th, 2010, 11:24 am

In legatura cu popularea aia ... cred ca se dorea o actiune prin care sa se dea putin peste nas asociatiilor care nu fac nimic asa ca indiferent daca se discuta de salau, pastrav sau biban nu prea are relevanta. Poate prea putini au fost "fraieri" care au contribuit cu ceva si nefiind fonduri prea mari a fost facuta aceea populare cu pastrav "de consum". Dar demonstratia a fost facuta - cu perseverenta si pasiune se poate face ceva chiar daca la nivel mic fara fonduri europene nerambursabile.
Daca o sa reusesti putin sa te detasezi de "simpatia" pe care i-o porti (si care eu unul sunt convins ca nu provine de la faza cu factura ) ,
"simpatia" pentru apsalba e ceva mai veche decat problema cu factura :lol: ... de atunci i se trage doar porecla Fane Factura :lol: Nu-l urasc pe Stefan Popescu si sunt convins ca daca ne vom intalni fata in fata vom putea sa stam linistiti la un pahar de vorba - despre asociatii / federatii, proiecte, dezvoltare durabila, fonduri nerambursabile mai putin despre stiluri si tehnici de pescuit :lol:
Ne-am "intepat" de multe ori dar nu consider ca ne-am jignit incat sa nu mai existe cale de comunicare ... mai ales acum cand a afirmat ca la cluburile sportive, infintate pentru a putea realiza marea federatie sportiva de pescuit, dotarea o vor suporta cluburile :lol: Coane Fanica la lista cu dotarile mai adauga si un sonar ca am uitat de el :lol:
Sau de ce nu a facut plata titularul de cont? Tipul care a fost titular a avut niste aprecieri total nefavorabile din parte userului ilie pe rapitori.ro, user care avand acces la contul de colectare a depunerilor, a constatat ca era gol. Individul folosise banii in scop personal si nu stiu in ce conditii acestia au reaparut.
Ilie doar la "ajutat" sa-si aminteasca pentru ce au fost adunati banii :lol: Niciodata nu a fost pusa problema de a se face popularea in numele vreunei asociatii - alta a fost ideea acestei actiuni.
Cred ca miky si ai lui au pus ei banii lor cu speranta ca vor fi recuperati de la mine.
Stai linistit ca nu si-a pus nimeni sperante in banii tai :lol:
Platesc polularea echivalenta, nu factura lui mihai ...
deci o sa ramai cu supranumele :lol:
Daca tavi este prin zona ar putea face niste precizari asupra intelegerii pe care o am cu el ...
Nu intereseaza pe nimeni intelegerea privata pe care o ai tu cu Tavi ... iar despre cati sau cine e prin zona nu duce grija, eventual intreaba-l pe gerula cati vizitatori/cititori neinregistrati are pe zi :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Septembrie 13th, 2010, 12:08 pm

taicanoe scrie:In legatura cu popularea aia ... cred ca se dorea o actiune prin care sa se dea putin peste nas asociatiilor care nu fac nimic asa ca indiferent daca se discuta de salau, pastrav sau biban nu prea are relevanta. Poate prea putini au fost "fraieri" care au contribuit cu ceva si nefiind fonduri prea mari a fost facuta aceea populare cu pastrav "de consum". Dar demonstratia a fost facuta - cu perseverenta si pasiune se poate face ceva chiar daca la nivel mic fara fonduri europene nerambursabile.

Bine-bine, perseverenta si pasiune de acord :lol: , dar cum ramane cu faptul ca michiduta a tinut secret locul fata de cei care au dat banii, in timp ce membri ai clubului musca 13 pescuiau acolo in prohibitie?

Ca vorba aia, scuza palida a lui tavita a fost ca "era de bun simt sa nu se comunice locul in prohibitie" :lol: :lol: :lol:

Asadar, in conditiile astea (vezi screenshot - cu hellraiser si nickydarnico la pescuit pe avrig in aprilie 2010 :roll: ), poate cineva sa nege ca a fost vorba despre o deturnare de fonduri facuta exclusiv in folosul catorva smecherasi de doua parale din clubul musca 13? :roll:

P.S. Asteptam acum sa apara tavita sa ne spuan ca aia doi au fost la pescuit "putin mai jos" de locul unde s-a facut popularea si alte chestii de-astea :lol: :lol: :lol: .
Ataşamente
hellraiser nickydarnico.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 13th, 2010, 1:16 pm

Pana ne spune taicanoe cum e cu tinerea la secret a locului popularii fata de cei ce au dat bani, in vreme ce membrii clubului musca 13 dau acolo in prohibitie, sa ne mai distram un pic cu ultimele zbateri ale homosexualului pasiv Adelina Avram.

1. Amaratul incearca sa-mi spuna cat de dispus ar fi sa vina aici, cu clona, desigur :lol: . Adelina, fii atenta aici: sa vina la Bucuresti nenea ala din poze pe care-l dai tu drept userul "semlecangheorghe", sa ne intalnim si sa fie de acord sa filmez discutia. Eu o pun pe youtube, si ii cerem pe urma parerea lui taicanoe, sa ne spuna daca el crede ca omul ala e userul "semlecangheorghe" :lol: . Si daca da, u debanez imediat contul semlecangheorghe de aici, da? :lol: :lol: :lol:

2. Vazand cum i-am infundat definitiv pe cei din musca 13, expunand fara putinta de tagada faptul ca Hellraiser si Nickydarnico au braconat in prohibitie chiar pe locul (tinut la secret) unde facusera popularea, bietul homosexual incearca sa se agata de asta ca de un argument ca ora este bine setata pe forumul lui rasulescu :lol: :lol: :lol: (vezi al doilea post al clonei semlecangheorghe din screenshot).

Mai amaratule, data n-are cum sa fie gresita la un forum, pentru ca i-o da automat serverul pe care are hostingul. Ora poate fi gresita, in functie de felul in care seteaza adminul timezone-ul pentru forum. Chestie verificabila foarte simplu si pe forumul lui rasulescu, unde data este intotdeauna corecta, iar ora e mereu decalata, pentru ca superpatronul cu borseta de la Totalphishing a setat gresit timezone-ul :lol:

In concluzie, mars, clona, mars :lol: :arrow:
Ataşamente
semlecan adelina 1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Septembrie 13th, 2010, 1:43 pm

hai ca-i Luni si nu prea am chef de munca :lol: mai ales ca-s obosit dupa pescuiala de ieri o sa spun parerea mea despre "locul secret"
Daca cei doi au pescuit in prohibitie nu-i problema mea, e a organelor competente si a constintei lor. Daca au pescuit acolo stiind ca acolo a fost facuta popularea sunt niste ... etc. etc.
1. Amaratul incearca sa-mi spuna cat de dispus ar fi sa vina aici, cu clona, desigur . Adelina, fii atenta aici: sa vina la Bucuresti nenea ala din poze pe care-l dai tu drept userul "semlecangheorghe", sa ne intalnim si sa fie de acord sa filmez discutia. Eu o pun pe youtube, si ii cerem pe urma parerea lui taicanoe, sa ne spuna daca el crede ca omul ala e userul "semlecangheorghe" . Si daca da, u debanez imediat contul semlecangheorghe de aici, da?

Nu doresc sa fiu arbitru in "luptele" tale cu Adelin sau cu presupusele clone ...
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 13th, 2010, 2:12 pm

Adica nu poti sa te uiti la un film si sa apreciezi ca omul ala nu poate sa baiguie nimic referitor la discutiile in care este implicat de peste un an contul "semlecangheorghe"? :lol: :lol: :lol: Ca asta e ideea, nenea ala din poze n-are nici o treaba cu activitatea contului "semlecangheorghe", de-aia insista homosexualul pasiv Adelina Avram sa sun, nu sa filmez o discutie fata in fata :lol: .

Oricum, nu mai e nevoie sa te implici in vreun fel :lol: : umilirea homosexualului pasiv Adelina Avram a atins cote maxime, tocmai imi cere banii de deplasare de la Arad :lol: , asta desi, tot azi, zicea apasat ca o sa-mi arate el cat de curand ca nu-i clona, ca o sa fac pe mine etc :lol: :lol: :lol: .

Zbaterea cu "daca data e corecta inseamna ca nu-s clona", desi in cazul lui era vorba de ora, e doar un bonus nesemnificativ.

Pe scurt, mai mult de atat nu putea fi umilit homosexualul asta clonat de 1000 de ori. :lol:
Ataşamente
semlecan adelina 2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Septembrie 13th, 2010, 2:59 pm

Nu e vorba daca pot sau nu pot sa ma uit la un filmulet si sa-l comentez ... problema e ca nu vreau. :lol:

hai sa mai si zambim ...Fabula medievala

John era un viteaz cavaler al regelui Arthur dar avea
si el o obsesie pentru frumosii sani ai reginei! Stia
bine ca, daca i-ar fi atins, ar fi fost condamnat la
moarte.

Intr-o zi, John nu mai rezista si isi face cunoscuta
dorinta lui secreta magului Merlin. Baiat orientat,
magul gaseste o solutie pentru a satisface dorinta
acestuia dar numai contra a 1000 monede de aur. John accepta
fara sa ezite

In dimineata urmatoare, magul Merlin prepara o pulbere
urticanta si o pune in sutienul reginei, in timp ce ea
isi facea dusul. Imediat ce
regina se imbraca incepe sa simta o mancarime din ce in ce
mai mare.

Regele Arthur il convoaca imediat pe vrajitor, pentru a-i
cere un remediu, iar acesta ii spune ca doar o saliva
speciala, aplicata timp de 4 (patru) ore ar putea trata
aceasta teribila urticarie. A mai mentionat ca din
testele efectuate in laborator, a observat
ca doar saliva lui John ar avea aceste
caracteristici speciale.
Regele il convoaca imediat pe John, care deja isi luase
antidotul pentru pulberea urticanta. Asa se face ca
John are ocazia de a saruta (la ordinul regelui!),
pentru cateva ore bune, sanii pe care ii visase dintotdeauna
si pe deasupra vine sarbatorit de
curte ca un erou.

Inainte de a se intoarce la mosia lui, John este oprit de
vrajitor, care ii reaminteste datoria de 1000 de
monede de aur. Surpriza, insa, John, deja satisfacut,
refuza sa plateasca, mizand pe faptul ca magul nu s-ar
fi putut confesa, fiind complice la ce
s-a intamplat.

In dimineata urmatoare, insa, magul Merlin pune aceeasi
pulbere urticanta in chilotii regelui........

Morala fabulei: PLATITI-VA FACTURILE LA TIMP :lol: :lol: :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 13th, 2010, 3:22 pm

Lasa mai factura, ca sa plateasca Stefan Popescu factura trebuia intai sa se faca popularea stabilita, aia cu salau. Sau daca tu stabilesti cu careva sa-ti trimita un Loomis si ala iti trimite cinci Ron Thompson, se cheama ca esti totusi bun de plata pentru un Loomis? :lol: :lol: :lol:

Revenind un pic la zbaterile bietului homosexual pasiv Adelina Avram, sa mentionam ca acum, in disperare de cauza, a prezentat ultimul sau "argument": cica n-ar fi avut de ce sa-si faca clona semlecangheorghe, ca oricum combate el cu contul lui (screenshot 1) :lol: :lol: :lol:

Ar fi doua probleme cu logica asta: A) ca orice homosexual las simte nevoia sa aiba galerie, sustinere, sa-i simta pe "baieti" in spate :lol: , si cum nu avea asa ceva pe forumurile de pescuit si-a creat cativa prieteni imaginari :lol:

B) ca, dupa cum am mai spus acum vreo 3 saptamani (vezi screenshot 2) contul semlecangheorghe a fost folosit pentru a ataca oameni pe care gunoiul Adelina Avram nu si-a permis niciodata sa-i atace in nume propriu. Sa nu uitam cum Adelina il pupa in cur pe Malin apropo de cartea "Odiseea pescarului digital" (carte pe care subsemnatul a criticat-o deschis, fara menajamente) si cum clona "semlecangheorghe" il facea pe Malin "pescarul degetel", dictator si altele asemenea, fix pe aceeasi pagina pe care Adelina spunea spasita ca-i accepta deciziile(screenshot 3)

Acestea fiind zise, nu prea mai are sens sa ne batem capul cu gunoiul uman Adelina Avram. Deja toti cei pe care i-a injurat la adapostul iluzoriu al clonei "semlecangheorghe" stiu foarte bine cu cine au de-a face, si socoteala va fi achitata cat de curand :D :mrgreen: :lol:
Ataşamente
semlecan adelina 4.JPG
motivul existentei clonei semlecangheorghe.JPG
semlecan adelina 3.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 13th, 2010, 11:10 pm

Intre timp, vad ca bietul tavita a dat in blabaiala, si singurul lui argument in povestea cu deturnarea de fonduri comisa de el si de michiduta este ca eu n-as avea dreptul sa le demasc smenul, pentru ca n-am dat bani. Dupa logica asta, nici procuratura n-are dreptul sa-l ancheteze pe Vantu, decat daca procurorul a fost pagubit la FNI :lol: :lol: :lol: . Nu ca m-as crede eu procuror, dar asta si cu michiduta in mod cert sunt doi smenari, care au deturnat banii stransi de oameni pentru o populare cu salau. :roll:

Cat despre homosexualul pasiv Adelina Avram, asta tot spera ca ar mai exista cineva care s-ar putea lasa convins ca "semlecangheorghe" nu e clona lui. Mai Adelina, nu te mai zbuciuma, nenea ala din poza, cu degetele cat cremvustii, ar avea nevoie de circa 100 de ani ca sa scrie mesajele pe care le-ai scris tu pe diverse forumuri in 12 luni :lol: . O sa-l vedem discutand live, fata in fata, despre povestile pe care le scrii tu de mai bine de un an cu contul "semlecangheorghe", cand o sa fie Basescu ales papă :lol: .

Stii de ce? Pentru ca adevaratul Gheorghe Semlecan este un biet tamplar care lucreaza pentru 10 lei pe ora (vezi in attachment anuntul lui postat in 2009), lucru de altfel vizibil si in pozele lui. Nu un homosexual somer ca tine, care zace nonstop pe toate forumurile de pescuit. :roll: :lol: Ti-e unchi cumva? Aschia nu sare departe de trunchi, tot la 10 lei pe ora o sa ajungi si tu, cu greu, la 50 de ani :roll: .

P.S. Daca amaratul ala de iuda mihuta imi inventeaza numere de telefon :lol: :mrgreen: , sa-i fac si eu un pustiu de bine si sa i-l public pe al lui (adevarat, nu inventat :D ) : 0722627905
Ataşamente
semlecan adelina 6.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 14th, 2010, 10:21 am

Petrecerea continua :lol: , homosexualul pasiv insista ca o sa-mi demonstreze la un numar de telefon inventat de iuda mihuta :lol: ca "semlecangheorghe" nu-i clona :lol: . Probabil pe baza analizorului de voci ar trebui sa stabilesc ca eventualul interlocutor e nenea ala din attachment, adica adevaratul Gheorghe Semlecan din Arad :lol: :lol: :lol: Si in globul de cristal ar trebui sa vad ca nu-i homosexualul pasiv Adelina langa el,sa-i sufle raspunsurile :lol: .

Adelina, treaba e simpla: ca sa ma convinga cineva ca "semlecangheorghe" nu-i clona ar trebui sa stau de vorba fata in fata cu nenea asta din poza, tamplarul. Orice alta propunere de-a ta gen telefon :lol: , mail :lol: , messenger :lol: etc arata tuturor ca "semlecangheorghe" e clona ta, mai homosexual trist si disperat ce esti :lol: :lol: :lol: .

Asadar acum fie vine nea tamplarul din poza asta la Bucuresti sa stea de vorba cu mine, cum se tot lauda de doua luni "semlecangheorghe"ca o sa faca :lol: , sau ai fost umilit din nou, pentru aproximativ a zecea oara in ultimele 48 de ore :lol:.
Ataşamente
Semlecan2.jpg
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 14th, 2010, 10:36 am

Si, in caz ca a uitat cineva ca "semlecangheorghe" a scris negru pe alb ca are drum prin capitala si vrea sa stea de vorba cu mine, attachmentul este lamuritor :lol: :lol: :lol:

Sa reluam distractia :lol: : mai "semlecangheorghe" :lol: , nu-i nevoie sa vii la redactia superpescar (unde eu inca n-am pus piciorul de altfel, dupa cum poate confirma si actualul secretar al LRS :lol: ) . Doar sa vina la Bucuresti nea ala din poza de mai sus si sa stea de vorba cu mine in fata camerei, sa discutam nitel despre pescuitul de competitie :lol: :lol: :lol: .
Ataşamente
semlecan adelina 7.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2010, 12:47 am

E clara treaba, daca l-a scos si pe SF din hibernare, sa spuna ca as avea eu vocea subtire :o :lol: :lol: :lol: , homosexualul pasiv Adelian Avram e terminat ca bateria. Ramane cum am stabilit, asteptam sa-l vedem pe nea tamplarul asta din poza la Bucuresti, povestind in fata camerei de filmat despre pescuitul de competitie. :lol: Pana atunci, o lasam pe Adelina sa isi faca singura curaj, in strigaturile tip "sarba calugarilor" ale iudei Mihuta si ale nefericitului pokemon. :lol: :lol: :lol: . (pentru cine nu stie, idiotul de pokemon este insul care a reusit performanta sa-si dezactiveze singur contul pe acest forum, a facut si public lucrul asta, dupa care se ruga de mine prin diversi prieteni sa-i regenerez parola :lol: )

Revenind la lucruri serioase, adica la Federatia de Pescuit Sportiv, avem o noua mostra a halului de decerebrare in care se zbate numitul Dinu Stefan, marioneta pusa de Gyorg ca vicepresedinte la LRS. In tampenia sa monumentala, asta afirma ca nu-i nimic daca face Stefan Popescu federatie, ca mai face si el una mai mica, sa fie concurenta :lol: :lol: :lol:

Atata prostie ar trebui sa fie ilegala :lol: , pe cuvant. Asta nu numai ca nu stapaneste nici cele mai elementare notiuni de legislatie, dar este si lasat sa faca LRS-ul de ras pe toate forumurile. Ma intreb daca oamenilor de calitate din LRS (da, sunt destui, chiar daca in fata au iesit niste intriganti de doua parale gen Gyorg) le convine sa fie reprezentati de un asemenea tembel, care nici nu stie ca in Romania poate exista o singura federatie pe fiecare ramura sportiva.
Dar, in fond, de ce sa ne miram? Asta a fost ales vicepresedinte la LRS dupa ce se facuse public de ras, sustinand sus si tare, intr-o discutie publica, teoria ca ONG-urile nu platesc impozite. :o :lol:
Ataşamente
dinu stefan.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2010, 4:35 pm

Ziceam sa-i las in plata Domnului pe amaratii astia, dar biata Adelina se manifesta din nou, pe principiul "luati-l de pe mine ca-l omor" :lol:
Nici nu stii ce naibii sa mai zici cand vezi chestii ca aia din attachment :o . Nu te poate incerca decat un sentiment amestecat, de mila si dezgust, cand vezi cum un homosexual isi expune asemenea fantezii pe un site public.

Oricum nu cred ca mai avea cineva vreun dubiu ca Adelina e homosexual, dar ma uimeste faptul ca, in condtinuare, ceilalti useri de pe forumul lui rasulescu prefera sa taca in loc sa-i spuna de la obraz sa emigreze in vreo tara in care viciul lui nu este atat de dispretuit :roll: .

P.S. Bietul iuda Mihuta a dat in benga cand a vazut ca i-am dibuit locul de munca, si reia fanteziile pentru care Adelina a fost umilita aici :lol: competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/stefan-popescu-apsalba-lasa-lrs-in-offside-t791-s60.html#p16838

Nu cred ca mai are sens sa-i propun si astuia aceeasi solutie referitoare la discutiile despre cine si cand a fost dat afara, ca raspunsul va fi cu siguranta acelasi, si anume tacerea totala :lol: Una peste alta fanteziile despre "Gerula concediat" vad ca-i mai ajuta pe unii sa treaca prin criza, desi am impresia ca le au doar aia care chiar au ramas in foame (Adelina, zoso). Pe cand Mihuta? :mrgreen: :lol:
Ataşamente
semlecan adelina 8.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2010, 7:26 pm

Si cea mai tare faza, din categoria priceless :lol: :lol: :lol: : clona dovedita semlecangheorghe a homosexualului dovedit Adelina Avram se ia de mana cu alt homosexual notoriu (cititi comentariile de la sfarsitul articolului si dati click pe numele celor care le fac, in caz ca aveti vreun dubiu ca e vorba despre persoane reale, care chiar il cunosc pe prapaditul ala :lol: ) http://optimvs.wordpress.com/2010/06/24 ... este-zoso/ :lol:

P.S.Intr-un moment de deruta mintala, Adelina se ia de un typo de-al meu (facut intr-o postare de pe forum :lol: ) , denmonstrand, daca mai era nevoie, ca seful sau din CPR era autorul celebrului titlu cu virgula intre subiect si predicat din AvP pescuit-in-general-f3/analfabetism-in-revistelesite-urilecartile-de-pesc-t797.html :lol: . Adelina, nu te agita, oricum stia toata lumea ca o singura persoana dintre cei care scriu in AvP se zbate in halul asta de analfabetism :lol: .

P.P.S. Toata tarasenia a mai avut un efect interesant, si anume ca a mai scos la iveala vreo doua clone ale "baietilor veseli" din Arad. Srb ala cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare :lol: .

P.P.S.S. Pentru faze precum cea din attachment s-a inventat cuvantul umilire :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
semlecan adelina 9.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 16th, 2010, 10:10 am

Dupa cum ii sta in caracter, tavita minte iar, sustinand ca nimeni dintre cei care au dat bani nu ar contesta faptul ca popularea s-a facut cu pastrav in loc de salau (screenshot 1)

Minciunica are picioare scurte, pentru ca, dupa cum se vede in screenshot 2, userul elias (fost ilie) se declara nemultumit fix de acest lucru.

Alte gogosi mai ai mai tavita? :lol: Ia-l repede la prelucrat pe ilie, poate-l hipnotizezi cu clopul si-l faci sa-si ia vorbele inapoi :lol: :D .
Ataşamente
tavita9.JPG
ilie.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 17th, 2010, 12:35 pm

Raspunsul este naucitor, il aveti in screenshot :lol: :lol: :lol:

Oricum, tot e bine ca nu m-a invitat azi la o actiune petrecuta ieri :lol: Dar nu e timpul trecut. :lol:

Din pacate, atitudinea pozitiva din raspunsul lui Tavi e doar de fatada. Ca sa fie treaba serioasa, ar fi fost de precizat doua chestii:

1. Ce atitudine s-a luat in privinta membrilor clubului Musca 13 care au pescuit in prohibitie fix pe cursul de apa unde se facuse popularea? (daca nu s-a facut nimic, e foarte posibil ca respectivii - hellraiser si nickydarnico- sa nu fi fost singurii)

2. Ce intentioneaza sa faca clubul Musca 13 cu privire la popularea cu salau pentru care se stransesera banii?

Dupa ce se rezolva astea, discutam fara probleme si de participarea mea la una din actiunile voastre, chiar daca distanta geografica presupune efort si timp, iar eu cu timpul stau foarte prost. Dar asa, o data, de dragul fair-play-ului, sigur ca s-ar rezolva. Deocamdata insa, sper ca ma intelegeti ca nu ma pot asocia in vreun fel cu un grup care, pentru moment, se face vinovat de 1. deturnarea unor fonduri stranse prin subscriptie publica pentru o populare cu salau si 2. braconaj in prohibitie chiar pe locul unde au facut popularea.
Ataşamente
tavita10.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 18th, 2010, 10:10 am

Se pare ca Tavi s-a pierdut cu firea, pentru ca lipsa de logica al raspunsului pe care l-a dat la mesajul meu de mai sus este uluitoare:

Tavi scrie:Gerula, asa cum ti-am mai spus, stam oricand la dispozitia donatorilor nemultumiti pentru clarificarea punctelor 1 si 2 care te impiedica pe tine sa accepti oferta .
Din punctul meu de vedere, oferta e valabila in continuare, neconditionat.

Din moment ce clarificarea punctelor 1 si 2 ma impiedica pe mine sa ma asociez in vreun fel cu o actiune a clubului Musca 13, nu vad cum ar putea fi conditionata aceasta clarificare de o terta parte :roll: :lol: . Cu atat mai mult cu cat exista si donatori care si-au exprimat public nemultumirea, vezi cazul lui elias/ilie. Ce trebuie sa mai faca un donator nemultumit de faptul ca fondurile popularii cu salau au fost deturnate de clubul Musca 13, si ca membrii clubului au pescuit in prohibitie pe locul unde s-a facut popularea aia cu pastrav de consum? Sa depuna o cerere scrisa la registratura clubului Musca 13? :lol: :lol:

Tavi scrie:Si plusez: te invit, dupa terminarea prohibitiei :D , la o partida de pastrav pe una din apele populate.
Daca e jenant pentru tine sa te pescuiesti alaturi de unul ca mine, o tinem la secret. :D
L.E. s-a amanat pe saptamna viitoare, acum e mai din timp :P

Aceeasi uluitoare lipsa de logica: ce relevanta are cand se desfasoara actiunea, daca punctele 1. si 2. (conditii sine qua non) nu sunt rezolvate pana in momentul respectiv?

Problema, de fapt, e simpla: la cum se invarte Tavi incercand sa faca uitata faza cu pescuitul in prohibitie, se ridica intrebarea daca nu cumva clubul Musca 13 nu-i poate ejecta pe cei doi insi care au pescuit in prohibitie pe locul unde se facuse popularea, pentru simplul motiv ca aia si-ar da drumul la gura, iar fraierii care au contribuit cu bani ar afla cine altcineva a mai pescuit acolo in prohibitie? :lol:.

Cat despre populare cu salau, pare tot mai evident ca n-au nici cel mai mic gand s-o faca (desi pentru asta se stransesera banii).
Ataşamente
Tavita11.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 19th, 2010, 8:13 pm

Petrecerea continua :lol: . Tavi nu reuseste sa se trezeasca din uluiala provocata de faptul ca s-a gasit cineva care sa scrie negru pe alb ce-au facut, de fapt, el si cu Miky cand au luat bani pentru populare cu salau si au populat cu pastrav de consum (de-ala furajat): deturnare de fonduri.

Imi scrie acum urmatoarele (desigur, fara a cita ce scrisesem eu, ca na, fair play-ul si cu deturnarea de fonduri nu fac casa buna :lol: ):

Tavi scrie:Gerula, nu te-am invitat in clubul musca XIII si nici sa fim asociati sau prieteni. :D
Asadar, nu-ti fa probleme ca-ti vei pata imaginea de fecioara sau vei fi acuzat de complicitate. Nu te va acuza nimeni daca vei sta pe acelasi mal al raului cu noi. Daca e o problema asta, stai pe celalalt mal, la distanta. :D
Te-am invitat sa fi prezent la o populare, atat.
Poti sa dai o mana de ajutor sau sa stai departe, sa nu te compromiti, cum vrei.
Sau poti sa vii in calitate de jurnalist si sa ne intrebi live care e treaba cu pescuitul in prohibitie si popularea cu pastrav in loc de salau...sau orice altceva te framanta. Iti vom raspune la orice intrebarea si apoi evident, poti sa faci publica discutia.
Eu zic ca e o ocazie ...s-ar putea clarifica multe lucruri.
Daca nu vrei sau nu poti sa vii, as aprecia un raspuns scurt: da sa nu, fara explicatii inutile.

Ce nu pare el sa inteleaga e ca, pana una-alta, subsemnatul are renumele ca a scris intotdeauna corect despre evenimentele la care a participat (nici macar descrierea faimoasei faze de la Rogojesti, cu Adelina incercand sa se ghemuiasca in sine pe fundul barcii n-a fost negata de nimeni :lol: ). Cu alte cuvinte, participand la o populare a clubului Musca 13, si scriind despre asta, as legitima respectiva actiune, oferindu-i credibilitatea venita din relatarea evenimentului respectiv de catre o sursa neutra.

Lucru pe care, pur si simplu, este exclus sa-l fac, cata vreme clubul Musca 13 se face vinovat de deturnare de fonduri si de asociere cu doi indivizi care s-au laudat public ca au braconat in prohibitie fix pe raul pe care s-a facut popularea.

Ca sa nu se cheme totusi ca am pareri preconcepute despre ei, sau ca nu vreau sa le dau sansa de a-mi demonstra ca fac populari "pe bune", sunt cat se poate de dispus sa particip la o populare cu salau (cu valoare cel putin egala cu cea a fondurilor stranse in acest scop anul trecut prin subscriptie publica) facuta de clubul musca 13. Pentru ca, in momentul ala, respectivul club nu ar mai fi vinovat de deturnare de fonduri.

Mingea este la ei, iar raspunsul simplu, da sau nu, trebuie sa-l dea clubul Musca 13, nu eu. Pentru ca, daca refuza sa faca o populare cu salau, reiese limpede ca fac populari doar in interes personal (clubul fiind, dupa cum i-o arata si numele, unul de muscari, pentru care salaul nu prea reprezinta o tinta).

Raspunsul meu e simplu: da, la o populare cu salau vin fara probleme, cu conditia sa fiu anuntat dinainte in mod rezonabil .
Ataşamente
tavita12.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 19th, 2010, 11:22 pm

Evident, dovada finala ca Musca 13 a deturnat banii stransi de forumisti prin subscriptie publica a venit foarte repede. Detalii in attachment :lol: . Tavi practic recunoaste ca n-au nici o intentie de a face o populare cu salau in viitorul previzibil, desi banii pe care i-au cheltuit pe pastravi furajati fusesera stransi pentru puiet de salau.

Ingrozitor de nostim este ca Tavi chiar traieste cu impresia ca o actiune a clubului Musca 13 chiar ar putea fi subiect de presa, in afara publicatiilor de nisa din domeniul pescuitului :lol: .

P.S. Saraca Adelina inca n-a aflat ca in anii 80 nu se faceau vaccinari obligatorii la liceu. :lol: :lol: :lol: Sau asta o fi facut liceul la vreun grup industrial unde faceau aia experimente pe elevi, de are amintiri de-astea? :lol: :lol:

Dar biata de ea, daca tot am umilit-o la faza cu scoala, s-a simtit datoare sa incerce :lol: .
Ataşamente
tavita112.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Noiembrie 1st, 2010, 4:27 pm

putin off topic
taicanoe scrie:
Pe mine ma mira de pilda faptul ca taicanoe, un tip destul de ponderat, e asa pornit contra ta. ...
Nu te mira prea tare pentru ca ai fost membru vechi pe .ro si e imposibil sa nu fi "citit" evolutia contradictorie a marelui prezident de asociatie / federatie ... asa ca ramane cum am stabilit - onoare si curaj coane Fanica!

http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=740
adi suciu - Au trecut toate termenele promise si nepromise pentru achitarea premiilor .
De astazi incepe distractia . Vom demara formalitatile de actionare in judecata pentru inselatorie a Conducerii asa zisei Federatii. Pe linie penala .
Concomitent vom solicita si niste actiuni de verificare a Garzii Financiare si Protectiei Consumatorului Alba pentru a vedea cit este de corecta acea contabilitate atit de invocata de Popescu.
Vom face si o adresa Ministerului Sportului pentru a vedea cu cine are de-a face si cine-i solicita acreditarea
Bal ati vrut , bal sa fie

nagy victor - chiar si data de 01.11.10. propusa de G... se expira

asta asa ca sa vezi de ce "sunt pornit" impotriva impostorilor care vor doar sa se catere in functii.
taicanoe
hârşit în rele

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit