Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?

La rapitori si nu numai

Re: Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?

Mesajde Gerula pe Decembrie 14th, 2011, 10:24 pm

Si, din mostra de gandire abisala a unui avocat din Arad :lol: :lol: :lol: , va prezentam urmatoarea zicere a iudei mihuta

razvan m. scrie:daca legea nu interzice ceva, atunci acel ceva este permis

Serios? :lol: :lol: :lol: Mihuta, idiot fara scapare, esti asa de amabil sa-mi spui unde interzice vreo lege din Romania in mod explicit ca eu sa te scot in suturi de la un targ de pescuit, de exemplu? :lol: :lol: :lol: Ma refer strict la actiunea de a-ti cara suturi in cur :lol: :lol: :lol: .
Legea nu interzice in mod explicit asta, dar gestul, daca este evident ostil si violent, poate fi incadrat, de pilda, la "lovire si alte violente", la "ultraj" samd, in functie de cum apreciaza judecatorul fapta.
La fel si cu organizarea unui Campionat National neoficial :lol: :lol: :lol: . Nimeni n-a simtit nevoia sa introduca in textul de lege ceva gen "un ONG de apartament, fara CIS, nu poate organiza un Capionat National neoficial" dar legea prevede clar cine si in ce conditii poate organiza competitii de orice fel.

Din nou iti spun, nu mai demonstra ca esti o iuda nenorocita si raspunde clar la urmatoarea intrebare :lol: :lol: :lol:

Gerula scrie: Sincer, abia astept sa obtina Stefan Popescu CIS-ul Federatiei si apoi sa dea in judecata LRS exact pe speta asta a organizarii Campionatului National. Ce zici mai mihuta, jigodie penala ce esti, te bagi sa aperi LRS in speta asta, sau esti bun numai la mancat cacat in cotetul lui Rasulescu? :lol: :lol: :lol:

Hai, zi repede da sau nu, fara vrajeala, pana nu incep sa te rada si clonele Adelinei :lol: :lol: :lol:

Hai, ca daca esti asa de sigur ca un ONG care nici macar nu e structura sportiva are dreptul legal sa organizeze un Campionat National, procesul asta ar trebui sa fie floare la ureche pentru un "avocat" ca tine :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 15th, 2011, 8:08 am

I-am dat eu răspunsul în coteț. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cu textele de lege care interzic organizarea concursurilor lui mihuță.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 15th, 2011, 12:12 pm

Biata iuda mihuta chiar vrea cu orice pret sa-si demonstreze impostura :lol: :lol: :lol:

Din ce-ai citat acolo doua sunt articolele relevante pentru discutia de fata:

Art. 88
Constituie contraventie urmatoarele fapte, daca nu sunt savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:

e) organizarea manifestarilor sportive fara a asigura conditiile prevazute prin regulamentul federatiei sportive nationale respective

Art 88 litera e nu mai face referire la doar la competitii oficiale, se refera in mod clar la toate competitiile, oficiale sau nu.

P.S. Ati inteles desigur ca iuda mihuta n-are nici un gand sa raspunda barbateste la urmatoarea intrebare:

Gerula scrie: Sincer, abia astept sa obtina Stefan Popescu CIS-ul Federatiei si apoi sa dea in judecata LRS exact pe speta asta a organizarii Campionatului National. Ce zici mai mihuta, jigodie penala ce esti, te bagi sa aperi LRS in speta asta, sau esti bun numai la mancat cacat in cotetul lui Rasulescu? :lol: :lol: :lol:

Hai, zi repede da sau nu, fara vrajeala, pana nu incep sa te rada si clonele Adelinei :lol: :lol: :lol:

Hai, ca daca esti asa de sigur ca un ONG care nici macar nu e structura sportiva are dreptul legal sa organizeze un Campionat National, procesul asta ar trebui sa fie floare la ureche pentru un "avocat" ca tine :lol: :lol: :lol:

Chestie tipica pana la urma, pentru ca intotdeauna jigodiile fug de raspundere ca dracu de tamaie :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 15th, 2011, 2:07 pm

Cu tristete constat ca ura fata de Stefan Popescu le intuneca unora judecata :roll:

anem scrie:vad ca Gerula aluneca pe acelasi fagas cu Fane, daca pana acum zicea doar ca ii ofera un loc unde sa scrie fara sa fie cenzurat sau injurat mai nou vad ca lupta cot la cot cu el si ii tine parte in toate bazaconile pe care le debiteaza ...

Esti asa amabil sa-mi spui cand i-am tinut eu partea lui Stefan Popescu la faza cu inregistrarea la OSIM, de plida? :lol: :lol: :lol: La fel ca in cazul oricui altcuiva, ii tin partea cand are dreptate si il contrazic cand greseste.

Numai cei care judeca pe principiul bolsevic "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" vad altceva :roll:

La faza cu asa-zisul Campionat National neoficial :lol: :lol: :lol: al LRS, Stefan Popescu are insa, in mod cat se poate de evident, dreptate. Iar faptul ca ai ajuns sa-i tii isonul clonei lui patraulea modigliani ar trebui sa-ti dea un semnal de alarma...

Imagine

Eu zic ca orice om care se respecta pe sine insusi fuge de o asemenea tovarasie...

P.S. La fel, si faptul ca iuda mihuta fuge ca dracu de tamaie de raspunsul la intrebarea din postul precedent ar trebui sa-ti spuna ceva :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 15th, 2011, 2:33 pm

E totuși distractivă ardoarea cu care își susțin tâmpeniile. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 15th, 2011, 5:02 pm

Mie singurul lucru care mi se pare distractiv este halul in care iuda mihuta fuge de raspundere :lol: :lol: :lol:

In rest, cand prostia e atat de abisala parca deja inceteaza sa devina comica, intrucat incepi sa-ti dai seama ca asta e cauza pentru care suntem in halul asta, ca tara ma refer.

Cum sa fii avocat de meserie si sa sustii ca, in conditiile in care LEGEA spune clar, negru pe alb:

e) organizarea manifestarilor sportive fara a asigura conditiile prevazute prin regulamentul federatiei sportive nationale respective

ca treaba asta nu se aplica decat competitiilor oficiale? :roll: :oops: :oops:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 16th, 2011, 5:43 pm

Am mai spus-o de cateva ori si o repet: una din marile probleme ale LRS (plus atarnatorii :lol: :lol: :lol: ) este ca 99% dintre oamenii care fac parte din ea n-au facut in viata lor sport de performanta, nu au participat in viata lor la o competitie, habar n-au cu ce se manaca treburile astea. In schimb, s-au apucat peste noapte sa faca regulamente, comitete si comitii :lol: :lol: :lol:

Asa s-a ajuns si la sustinerea unor aberatii precum cea de mai jos, de catre doi dintre atarnatorii LRS-ului (Tavi si SF):

Imagine

Mai ineptilor, in orice sport avem, in linii mari, patru nivele de practicare:

1. Profesionist

2. Amator in cadrul competitiilor oficiale

3. Amator in cadrul competitiilor neoficiale

4. Amator tip "fata blocului"

Stefan Popescu a scris deja, negru pe alb, in cadrul unui dialog cu Tavi, ca Federatia n-are treaba cu pescarul X care prinnde si el un baboi pe malul garlei. Adica nu-si propune sa intervina (nici n-ar avea cum) la punctul 4 din lista de mai sus, sau, pe limba si mintea voastra, in miutele tip "la trei cornere careu :lol: :lol: :lol: ).
Faptul ca incercati sa intretineti confuzia si sa sugerati ca ar vrea sa aiba treaba si cu domeniul asta arata doar ce viermi penali sunteti. Atat.

In schimb, legea sportului stabileste clar ca Federatiile au atributii in privinta competitiilor de la punctele 1, 2 si 3 din lista, iar legea asta chiar se aplica. In ultimii 15 ani am participat la peste 30 de Cupe ale Presei la baschet, fotbal, rugby sau tir, si DE FIECARE DATA intrecerile s-au desfasurat conform regulamentelor federale, cu arbitri din loturile de divizia A sau cel mult B, pe terenuri omologate samd. Si treaba asta nu s-a facut ca un moft ci pentru ca ASA PREVEDE LEGEA.

Art. 88
Constituie contraventie urmatoarele fapte, daca nu sunt savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:

Cu alte cuvinte, din momentul in care Federatia ia CIS-ul, LRS nu va mai putea organiza vreo competitie (asa neoficiala) fara arbitrii Federatiei, de pilda, Chestie care ne arata si de ce se da de ceasul mortii alde cezar.ch :lol: :lol: :lol: , cel care se invatase ca asociatia lui de apartament sa ia bani din arbitraje :lol: :lol: :lol:

P.S. Cand o veni Stefan Popescu sa spuna ca Federatia are treaba cu aia de la punctul 4. mai discutam. Pana atunci ramane cum am stabilit, sunteti niste dobitoci inepti.
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 18th, 2011, 11:22 am

Gerula,
Tradu-le tu cârcotașilor următorul text:
Legea 69/2000
.................................................
ANEXA - DEFINITII

In sensul prezentei legi, urmatorii termeni se definesc astfel:
....................................................................................
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2011, 12:53 pm

Primul lucru pe care as vrea sa-l remarcam este felul in care niste trogloditi, realmente prosti gramada, dovediti ca atare de nenumarate ori :lol: :lol: :lol: , incearca sa imbarlige, sa asmuta oamenii unul contra celuilalt, sa bage fitile samd :lol: :lol: :lol: . Probabil pe sistemul asta functioneaza treaba in LRS cu celebrele telefoane in urma carora au ajuns unii la concluzia ca Malin e vampirul care suge sangele poporului leresist, iar Gyorg e capitanul care trebuie plimbat in deplasari pe banii fraierilor, pentru ca face o munca foarte importanta :lol: :lol: :lol: .

semlecangheorghe scrie:Daca mai avea cineva vreo indoiala ca Gerula se complace bine de tot in postura de sluga popesciana,iata mai jos dovada concludenta,un ordin adresat marelui ziarist..
Citat:

de popescu stefan pe Decembrie 18th, 2011, 11:22 am

Gerula,
Tradu-le tu cârcotașilor următorul text:
Legea 69/2000
.................................................
ANEXA - DEFINITII

In sensul prezentei legi, urmatorii termeni se definesc astfel:
...................................................................... ..............
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.

Daca intre astia doi era o relatie de...hmm,colaborare,sa zicem ,ar fi fost normal ca invitatia de a traduce sa fie precedata de un simplu„te rog„.

Asta dupa ce, cu cateva saptamani mai devreme, alt atarnator troglodit incerca imbarligatura in celalalt sens :lol: :lol: :lol:

SF scrie:
Mai Popescu , ce se intampla cu forumu federatiei ? Atatea cluburi , atatia membri , unu , ba , da unu singur post si ala a tau , fara raspuns evident :lol:

"oare se mai prinde ceva la copca anu asta" :lol:

Vezi ma ca se foloseste de tine senioru editor , tu scrii la el pe minciuni.info forum, da el al tine canci

Mi se pare fascinant faptul ca niste oameni atat de prosti ca Pe(t)rus SF Onea si Adelina cred ca pot baga fitile cu manevre de-astea de gradinita :lol: :lol: :lol:

Revin ceva mai tarziu pe problema de fond, cand o sa am putin timp :D , sunt cateva lucruri interesante de spus :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 21st, 2011, 2:46 pm

Va vine sau nu sa credeti, dar individul care raspunde la numele de Cezar Dan Chioibasu si care arata asa :lol: :lol: :lol:

Imagine

se ia de fizicul unuia care arata asa :D

Imagine

cezar ch. scrie:Osanza asta ranceda de Gerula

Asta precis e aradean :lol: :lol: :lol: , numai acolo se gasesc deseuri umane care arata de parca le-a calcat tractorul pe fata dar care se cred barbati bine :lol: :lol: :lol:

Mai distrus de viata, pe moaca ta scrie fost turnator la Securitate, bag mana in foc la faza asta :lol: :lol: :lol: . Si pentru ca ai fost nesimtit si te-ai apucat sa ma insulti cu toate ca nu facusem decat sa-ti spun adevarul apropo de asociatia ta de doua parale si de mitomania care te face sa scrii in documente inaintate unor institutii publice ca ai consultat mii de useri cand tu ai vorbit cu vreo 10, dintre care 3 clone :lol: :lol: :lol: , iti promit ca o sa-ti dau o lectie de viata la batranete. Pentru ca, mai impostorule, inteleg ca nu esti un capsunar haladit sau un somer necalificat, care isi permit sa injure lumea pe forumuri pentru ca n-ai cum sa-i arunci mai jos decat sunt.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 21st, 2011, 4:41 pm

Ca sa intelegeti mai bine nivelul acestui mitoman (nu e intamplator ca s-a adunat cu Patraulea, alt mitoman dovedit :lol: :lol: :lol: ) cititi atent urmatoarea afirmatie:

cezar.ch scrie:Tocmai am verificat, cu sprijinul colegilor de la grupul parlamentar PNL

Mai turnator la Securitate, ca sa ai colegi la grupul parlamentar al PNL ar trebui sa fi si tu parlamentar :lol: :lol: :lol: . Tu, mai tembelule, erai la un moment dat un fel de consilier (a se citi secretara :lol: :lol: :lol: ) la usa unei senatoare de la PSD :lol: :lol: :lol: .

Ai fi putut, daca nu erai un mitoman sinistru, sa scrii cel mult ceva gen "cu sprijinul unui coleg consilier al unui parlamentar PNL", asta presupunand ca senatoarea Elena Mitrea inca n-a aflat ce poama esti si inca te mai tine pe la usa ei :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 21st, 2011, 10:41 pm

Biata iuda mihuta incearca sa schimbe vorba de la impostura dovedita a lui Chioibasu, dar o face cu catata stangacie incat sfarseste prin a mai trage un glont in picior cauzei leresiste :lol: :lol: :lol:

razvan m. scrie:Popescule, vezi ca astia de la fotbal vor sa aduca arbitrii straini in retur.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/granzii ... itri-strai ni-in-retur-sandu-si-dragomir-sint-de-acord-craciunescu-nu-291399.html

Uite o portita prin care ti-ai putea arbitra campionatele, avand in vedere ca arbitrii scoliti de Federatie sunt inca stagiari si nu au posibilitatea de a arbitra competitii la nivel national, potrivit regulamentului.

Daca celor de la FRF le permite regulamentul sa aduca arbitrii straini, atunci permite si la tine, doar de la ei ai copiat, nu-i asa ?

Ati inteles "logica", da? :lol: :lol: :lol: Iuda mihuta afirma ca Popescu a copiat regulamentul FRF, iar regulamentul FRF stim ca permite arbitrii straini, deci, "logic" :lol: :lol: :lol: , inseamna ca regulamentul FRPS permite arbitrii straini. :lol: :lol: :lol:

Mai iuda proasta, si daca n-ai minti ca ultima javra ce esti, iar Popescu chiar ar fi copiat cuvant cu cuvant regulamentul FRF, inclusiv partea cu arbitrii straini, ia vezi tu in stirea aia cine decide daca se aduc sau nu arbitrii straini la o competitie organizata in Romania? :lol: :lol: :lol: Cumva tot FRF? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 22nd, 2011, 6:45 pm

ticairlandezu scrie:Cetatene Gerula, oficiale-neoficiale ,deja incepi si tu sa ma aburesti la cap Cu ce este mai "oficiala" Cupa Presei la ...fotbal,tir,polo sau alte discipline, la care ai participat si tu ...decat Cupa Presei la pescuit!!!!(de care zici ca e neoficiala)dar la care culmea, n-ai participat - sau n-ai fost invitat!!!!

Mai Tica, sa fii sanatos, am si trofee si premii de la diferite Cupe ale Presei :lol: :lol: :lol: , daca ai vreo neliniste pe tema asta :D . Cea mai recenta invitatie (sau mai bine zis a tras de mine cateva zile purtatorul de cuvant de la Interne :D ) a fost la Sacalaia, pentru 14-16 octombrie, la Cupa Presei organizata de IPA Cluj si de Directia Comunicare din MAI, dar din pacate nu am putut merge pentru ca a trebuit sa plec in delegatie la Viena.

Ideea e urmatoarea: si Cupa Presei la pescuit e la fel de neoficiala ca si Cupa Presei la fotbal. Cata vreme nu exista Federatie pe sportul respectiv o organizezi cum vrei, si raspunzi doar daca se intampla ceva nasol. Cand exista Federatie, Legea Sportului zice clar ca trebuie sa respecti regulamentele federale. Nu stiu ce o fi asa de greu de inteles.

ticairlandezu scrie:Inteleg in parte din ceea ce spui ca, federatia nu are CIS ....adica exista, dar nu are putere legislativa!!!!...care sa se aplice asupra, Cupei presei -la Pescuit .
Dar atunci cum dreaq,Federatia asta "notifica", atentioneaza,ameninta si alte cele ...asta nu este" uzurpare de calitati oficiale"...zic si eu ca nu ma pricep!!!

Si totusi este foarte simplu: Federatia notifica samd pentru ca LRS a incalcat flagrant legea. Cum am scris deja (zic eu pe romaneste, chiar foarte explicit) daca LRS organiza "Cupa Neumarkt" la spinning, Federatia n-ar fi avut nici o baza sa notifice ceva :D .
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit