Stefan Dinu - groparul LRS

La rapitori si nu numai

Stefan Dinu - groparul LRS

Mesajde popescu stefan pe Februarie 24th, 2011, 9:17 pm

Am crezut ca respectivul domn are totusi toti boii acasa si apelativul cu care il gratula Gerula esteo chestiune care ii priveste personal. Dar am aflat ca individul a fost la ANST sa vada cum sa-si infiinteze federatia pe care s-a angajat sa o infiinteze la sedinta de la Doripesco. Oamenii aia de la ANS i-au dat un sfat intelept si anume sa se afilieze la federatia in curs de infiintare. Lovitura a fost asa de puternica incat l-a tampit de tot. Umbla zvonul ca niste cluburi din Bucuresti ar pune de o asociatie municipala de pescuit sportiv si ca maestrul de ceremonii ar fi tot acest domn. Ca sa il scutesc de una din gafele lui celebre ii dau un sfat gratuit. Asociatiile judetene si a municipiului Bucuresti se infiinteaza si se inscriu in registrul sportiv numai cu avizul federatiei sportive.
Si ca grupa valorica se ocupa de ceva similar diviziei Onoare de la fotbal. Iata unde vrea Stefan Dinu sa duca LRS. Bravo natiune!

PS Aflu de asemenea ca divergentele create de il presidente tind sa duca la retragerea unor cluburi. De asemena inscrierile in divizia Master sunt asa de rarefiate incat risca sa nu poata sustine competitia (azi era un singur sportiv inscris). Cum se va descurca oare cu sponsorul?
popescu stefan
trecut prin multe

Re: Stefan Dinu - groparul LRS

Mesajde Gerula pe Februarie 24th, 2011, 9:45 pm

Chestiile astea nu pot mira pe nici un om normal la cap care il cunoaste pe individ. Apelativul cu care il gratulez eu (decerebrat) nu a aparut din senin, ci dupa o discutie in care baiatul asta a sustinut cu tarie ca:

StefanDinu scrie: Ce nu intelegi tu este ca un ONG nu declara venituri si cheltuieli... Pentru ca e non-profit si nu plateste taxe pe profit...

Si cum sa spun, s-a contrazis zdravan pe tema asta, au trebuit sa-si puna vreo trei insi ca e alaturea cu drumul pana sa se potoleasca :lol: Screenshoturile se gasesc aici competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/stefan-dinu-dovada-vie-ca-prostia-nu-cunoaste-limi-t810.html

Faptul ca LRS s-a lasat pe mana unui asemenea individ, pe deasupra si marioneta a gruparii Gyorg-Tudose, i-a pecetluit soarta. Conducerea decerebratului Dinu Stefan si consutatiile juridice ale impostorului Razvan "iuda" Mihuta nu puteau produce alt rezultat.

Sincer nu stiu daca avocatul lu' peste Mihuta chiar nu intelege legea sportului, sau gruparea Gyorg-Tudose e asa de disperata ca-i pica contractul cu Neumarkt incat incearca sa sfideze legea prin organizarea unei competitii oficiale de catre o asociatie care nu va avea acest drept.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde popescu stefan pe Februarie 25th, 2011, 8:06 am

De ce nu o fi ramas la calitatea de pescar de competitie? Eu nu il inteleg. Adevarul este unul consacrat si se dovedeste din plin in cazul de fata; cu cat avansezi in functie, ajungi sa-ti atingi limita de incompetenta. Iti dai seama dacă ajungea presedinte de federatie ce catastrofa era? :lol: :lol: :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2011, 12:06 pm

Nu prea vad cum putea ajunge presedinte de federatie :lol: .

Pe de alta parte, daca o luam asa, pare de neinteles si cum a ajuns presedinte la LRS, doar prin simplul fapt ca si-a exprimat disponibilitatea, in vreme ce altii, mult mai indicati pentru aceasta functie, fugeau ca iepurii de bataia de cap pe care o presupune :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Februarie 25th, 2011, 1:01 pm

Nu zice nimeni ca este un dolce farniente. Dimpotriva. Baiatul asta vrea sa fie sef si a gasit o posibilitate.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2011, 1:20 pm

A gasit o posibilitate bazata pe faptul ca alti oameni, mult mai indicati pentru respectiva functie, nu vroiau sa-si bata capul. Si pe nevoia gruparii Gyorg-Tudose de a avea un om de paie, pentru ca liderii gruparii erau respinsi din start de o multime de cluburi.

Dupa mine, scurta cariera leresista a lui Stefan Dinu demonstreaza, daca mai era nevoie, ca in situatiile in care o organizatie ajunge sa fie condusa prin imbarligaturi de culise, sansele de a ajunge sa aiba in frunte un dobitoc patentat cresc exponential.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iunie 12th, 2011, 8:32 am

Banuiesc ca postarea de mai jos ii apartine lui Sorin Lazea:

Sorin scrie:dupa modelul mircea sandu ,acest never give up fotbalistic, acum avem modelul frps ...

baaa, sunteti vreunu care vreti presedinte, da acuma sa ziceti....?
ce maaa.......?
niciunu?
ahaaaaaaaaaaa, dupa cum stiam ......deci iooooo.....mdamdamda.....cum spuneam ...doar ioooooo....pot sa fiu presedinte , restu nu existati ....incapabililor ce noroc aveti cu mine , ca m-am nascut si va conduc ...
era un primar un braila cu un discurs interesant , nu stiu de ce sunt convins ca ati absolvit aceeasi ,,scoala ''.....

mai trebuie la sfarsit de sedinta PCR , asa ....
daca aveti sugestii de imbunatatiri , ......dupa cum stiti......puteti sa.......la revedereee.....

Mai Sorine, am o curiozitate, nu cumva Dinu a fost ales presedinte al LRS pe principiul "daca altul nu vrea?" :lol: :lol: :lol: De ce n-ai scris o chestie de-asta si pe forumul LRS? :D :lol:
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit