Smen marca Tudose in concursul de la Belis

La rapitori si nu numai

Smen marca Tudose in concursul de la Belis

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2010, 7:43 pm

dumitrescu iancu scrie:In legatura cu incidentul de la sfarsitul mansei a doua,Clubul Arbitrilor APC 21,intrunit astazi in Sedinta Extraordinara,m-a imputernicit sa fac urmatoarea prezentare a faptelor,spre o corecta informare:
La finalul mansei a doua,conform declaratiilor a doi arbitri,concurentul cu nr.13 a primit,pe apa fiind,prin intermediul unui reprezentant al organizatorului,o galeata plecata de la concurentul nr.8.La masuratoarea care a urmat in scurt timp,concurentul nr.13 a prezentat,in galeata respectiva,5 pesti punctabili.
Cosiderand ca s-a incalcat regulamentul,conform art.9.13,arbitrii i-au sanctionat pe cei doi concurenti,respectiv nr 13 si nr 8.
Ulterior,s-a intrunit CTDA,fara sa fie prezent un reprezentant al brigazii de arbitri,si a solutionat contestatia celor doi in favoarea concurentilor.Avand in vedere situatia creata,Clubul Arbitrilor APC 21 nu-si asuma nici o raspundere fata de o eventuala viciere a rezultatelor acestui concurs!
Va informam pe aceasta cale ca APC 21 isi va respecta,chiar si unilateral,obligatiile contractuale cu LRS,asa incat arbitrii nostri vor fi prezenti si la ultimile etape,Valea Argovei si Sarulesti,urmand sa avem o discutie de bilant cu conducerea LRS dupa incheierea Campionatului!

cezar scrie:...greseala, de altfel, recunoscuta de catre cei doi sportivi, intruneste pe deplin conditiile de aplicare a art.9.13 din Regulamentul competitiei.
Lipsa de atitudine a arbitrilor i-ar fi adus pe acestia in situatia aplicarii art.33, privind responsabilitatea arbitrilor.
Este greu de inteles cum CTDA a infirmat sanctiunea aplicata de arbitri, fara macar a invita arbitrul sef (sau arbitrii care au observat intamplarea), desi Regulamentul este si aici clar asupra obligativitatii invitarii acestuia/-tora, chiar daca nu au drept de vot.
1. Putea CTDA sa stie mai bine decat arbitrii ce s-a intamplat pe apa, fara ca macar sa le ceara lamuriri?
2. Fapta recunoscuta, sanctiunea conform regulamentului, infirmare de catre CTDA a sanctiunii. Intrebare (poate retorica) : se mai arbitreaza dupa Regulament ?

In rest, ca galeata era goala sau plina, ca era albastra sau portocalie, ca era la inceputul sau sfarsitul mansei...este irelevant.
Regulamentul este clar, arbitrii l-au aplicat, doar pentru asta sunt remunerati. Ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi observat (sau ar fi trecut sub tacere fapta)?

Intrucat aseara am condus sedinta de analiza a arbitrajului si am analizat intamplarea impreuna cu colegii care au fost la fata locului, am simtit nevoia sa fac aceste precizari.
Spre deosebire de colegul meu Iancu Dumitrescu, nu simt nevoia de a afla ce se discuta in sectiunea protejata a site-ului.
Sunt convins ca va exista maturitatea si obiectivitatea analizarii responsabile a cazului.

Cezar Chioibasu

Presedinte APC 21

Cine controleaza CTDA stim prea bine: Tudose si Gyorg. Iar concurentii cu numerele 8 si 13 sunt, tadaaaaaaa, doi membri marcanti ai clubului WSB. Coincidenta, concurentul cu numarul 13 este mai bine plasat decat concurentul cu numarul 8 in clasamentul general :roll: .

Intrebare logica: mai are vreun sens participarea la o competitie ale carei rezultate sunt aranjate in acest mod?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Smen marca Tudose in concursul de la Belis

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2010, 7:53 pm

A nu se intelege de aici ca as sustine ca trebuiau descalificati cei doi fara trecerea printr-o sedinta a CTDA, ascultarea martorilor etc. Dar a face sedinta fara arbitrul care a dat sanctiunea (sau fara seful arbitrilor) inseamna ca nici nu mai conteaza daca cei doi erau vinovati sau nu. Decizia era practic luata de dinainte.

Iar acum, sa fim seriosi, n-o sa mai creada nimeni ca nu erau pesti in galeata aia.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 16th, 2010, 9:43 am

Am discutat la telefon cu trei dintre concurentii participanti la Belis, si toti trei mi-au spus ca nu stiu sa fi existat martori la faza cu galeata.

Dupa spusele lor, singurii care au vazut ce s-a petrecut de fapt in "cazul galeata" au fost: 1. arbitrul care i-a sanctionat pe cei doi membri ai WSB
2. un membru al clubului organizator, care a dus galeata de la o barca la alta
3. cei doi concurenti

Intamplator (sau nu :lol: ) , persoana care a transportat galeata este Mihai Vasilescu, ins in legatura cu al carui caracter nu cred ca mai trebuie facuta nici o precizare (e cel care-si facuse aici contul alingurar, se prezenta ca fiind oltean, injura/facea scandal de zor si care a fost prins ca posta de la Universitatea din Cluj, unde lucreaza :lol: )

In conditiile astea, a tine sedinta CTDA fara ca arbitrul care a dat sanctiunea sa depuna marturie inseamna, de facto, a decide sa-i crezi pe cuvant pe cei doi concurenti care s-au jucat de-a "ia galeata, da galeata" fix inaintea masuratorii. Daca in loc de WSB era vreunul din cluburile mai noi, as putea paria ca s-ar fi mers pe fixatia mentala a lui Ovidiu 14: "trebuie sa dam un exemplu" :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 16th, 2010, 11:04 am

Si un punct de vedere de mult bun-simt:

locco scrie: frustrarile mele sunt:

1. Pestii lui Spiac(pe care-l felicit de rezultat si il asigur ca nu am banuit ca a primit pesti) , pesti care au fost salvati de o adevarata echipa de oameni, vor afecta sau nu in rezultatele finale?!?!?!? Daca unul dintre concurenti va fi la final la egalitate cu el, iar la final pestii vor inclina balanta catre Spiac, atunci e o greseala. MARE

2. E responsabilitatea concurentului sa-si mentina capturile in viata...Timpul pierdut de mine pentru validarea unei capturi a fost de 30 minute, timp in care puteam puncta...sau trebuia sa-l chem pe Rica sa ma tracteze ca sa nu pierd atata timp . . C'mon...

6.23 Deplasare sportivilor catre locul de masurare oficiala a capturilor se face prin locurile indicate de organizator la o distanta minima de 30 de metri.
4.16 Se recomanda ca fiecare sportiv sa fie dotat cu mijloace pentru mentinerea in viata a capturilor pana la masurare si eliberare.
6.15 Sarcina păstrării capturilor în stare vie, înainte de măsurare, revine în întregime sportivului.

3. Am paticipat intr-adevar la "sedinta" CTDA pe care as numi-o " discutie prietenoasa" fara martori sau altceva. Nicidecum sedinta de COMITET DISCIPLINAR. Sunt trist pentru spiritul prostesc de turma, pentru ca nu se gandeste lumea obiectiv binele competitiei. Cu ura si 1nteli4enta acuta nu avem obiectivitate, ci doar polemici...

4. In scurta sedinta de club pe care am avut-o dupa ce am auzit de incident, am fost desemnat sa votez respectarea regulamentului.

5.S-A CREAt UN PRECEDENT. GRAV.
PS. ASA VAD EU LUCRURILE.

Pentru a pastra nestirbit acel ascendent moral (moral high ground, cum sugestiv zic americanii :D ) care scoate din minti gunoaie umane ca Adelina Avram, Razvan "iuda" Mihuta samd, se cuvine sa precizez ca doi dintre cei trei concurenti cu care am discutat ieri seara si azi dimineata mi-au zis chestii gen "eu n-as crede ca a primit Spiac pesti".

Insa problema aici nu e parerea pe care o are fiecare concurent despre cei doi membri ai WSB implicati in "cazul galeata". Foarte grav este faptul ca, in total dspret al regulamentului, s-a judecat cazul nu in functie de fapte ci in functie de numele si apartenenta celor doi concurenti implicati. NICI MACAR NU A FOST ASCULTAT ARBITRUL CARE CONSTATASE FAPTA.
Practic, sedinta CTDA a fost ceva gen "nu-i asa ca n-ati dat pesti de la unul la altul?" :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 16th, 2010, 12:15 pm

Ramane sa vina Nucu Buculei (daca-i mai da voie Tudose :lol: ) sa ne explice, cu intelepciunea acumulata de-a lungul anilor, de ce cluburile au votat in bloc (cu o singura exceptie, parca) pentru ridicarea sanctiunii, fara ca macar sa-l asculte pe singurul martor existent (arbitrul)? :roll:

Si pe dom' presedinte Vali as fi curios sa-l aud explicand acest mod de a judeca speta. Dar tare mi-e ca dupa ce-a dat chix cu matematica apropo de numarul de participanti la concursurile de anul asta, si mai ales dupa ce s-a adresat cu "mai Gheorghe" celei mai penibile clone din istoria forumurilor de pescuit, nu prea mai are curajul sa se arate pe-aici :lol: :lol: :lol: Nemaivorbind ca se si apropie alegerile, :roll: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Septembrie 16th, 2010, 7:02 pm

Si pe dom' presedinte Vali as fi curios sa-l aud explicand acest mod de a judeca speta. Dar tare mi-e ca dupa ce-a dat chix cu matematica apropo de numarul de participanti la concursurile de anul asta, si mai ales dupa ce s-a adresat cu "mai Gheorghe" celei mai penibile clone din istoria forumurilor de pescuit, nu prea mai are curajul sa se arate pe-aici :lol: :lol: :lol: Nemaivorbind ca se si apropie alegerile, :roll: :lol: .

..........................................................................................................................................................................

Ia sa vezi si sa nu crezi.....ma cunosti prea putin domnule coleg daca crezi ca are legatura apropierea alegerilor sau adersabilitatea "mai gheorghe" cu ceea ce sa intimplat la Belis.....

Iata punctul meu de vedere expus in sectiunea staff :

"Desi nu e cazul sa intervin in discutia aceasta doresc sa spun citeva lucruri de principiu a care ar cam trebui sa ne ginmdim:

-este pt. a 2-a oara cind CTDA ca si "tribunal" nu isi face treaba decit asa de mintuiala ,prima data la etapa Minjesti cind au lipsit din sala de instanta atit arbitrii (acuzatorii) cit si Gabi Judet (inculpatul)....fara a asculta depozitia celor 2 parti CTDA a dat cistig de cauza concurentului ...OK.

Acum istoria se repeta ,se convoaca CTDA sa judece o speta la care culmea lipsec din nou partile adica arbitrii si cei 2 "inculpati" Doru si Adi ,a caror contestatie nici macar nu a fost citita in plenul CTDA,din lipsa de interes (probabil) .....

Am inteles ca 14 si-a spus un punct de vedere vis-a -vis de cele intimplate dind o interpretare strict personala a regulamentului in vigoare pe care cei mai multi din membrii CTDA au imbratisat-o si gata ,sa dat verdictul si basta lumea a plecat spre casa .

Daca se tot avem CTDA care poate judeca si poate schimba deciziile arbitrilor indiferent de situatie de ce nu facem urmatoarea conventie , aceea in care concurentii au INTODEAUNA dreptate si incheiem bilciul....

Sunt membrii ai CTDA care nu au inteles nimic din cele petrecute in aceasta sedinta din cauza neprezentarii pe indelete a spetei...

Decit sa facem simulacre de sedinte de judecata in care sa nu avem pacienta sa ascultam si sa judecam dupa declaratiile celor in cauza mai bine declaram sportivul ca intangibil si gata ...

Acest lucru mi-a fost reprosat aseara in discutia avuta timp de mai bine de 1ora si jumatate cu Cezar presedintele Club 21 .....

Nu a avut nimic de comentat in privinta deciziei CTDA pe care o respecta ,DAR nu crede ca e normal ca decizia sa vina in urma neconsultarii partilor,considerind acest lucru ca fiind un principiu de drept.

Acum in loc sa ne concentram asupra ultimelor 2 etape DECISIVE pt intrarea sau iesirea din Master,desemnarea Campionului National , punem paie pe foc iscind polemici inutile si reprosuri care nu aduc nimic bun in relatiile interne ale cluburilor din LRS.

Doresc sa fiu bine inteles ,nu fac pleodoarie pt. ai inculpa pe Judet ,pe Doru sau pe Spiac doamne fereste ci doar atrag atentia ca sedintele CTDA trebuies privite cu mult mai multa atentie iar verdictele care se dau sa se dea in cunostinta de cauza si cu respectarea procedurilor ."

PS, In ceea ce priveste matematica mea iata ce a iesit dupa 4 etape la Open :

sarulesti-100 participanti

minjesti-73 concurenti

belis-55 concurenti

v.argovei-62 concurenti
................................
total-290 participanti= media 72,5concurenti /etapa. ;)

La care se mai adauga o participare medie de 43 concurenti la Master ....

O fi multi o fi putini ,nu stiu dar e cu siguranta o participatre mai mare decit anul trecut cind media pe 6 etape a fost de 74 concurenti.
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 16th, 2010, 11:53 pm

Punctul tau de vedere este foarte corect, cel putin in opinia mea. Daca il exprimai si pe sectiunea publica a LRS ziceam "jos palaria", asa zic doar "bravo".

Nu este nici pe departe prima oara cand masina de spalat vase a lui Gyorg (l-am numit aici pe Ovidiu 14, iar porecla este valabila si la propriu, dupa cum au constatat cu ochii lor numerosi concurenti, nu doar la figurat) face harcea parcea o sedinta a CTDA. Omul are un singur scop acolo, si anume sa serveasca interesele si sa ajute combinatiile stapanului sau.

Nu stiu ce sanse sunt ca majoritatea concurentilor sa fi priceput ce era de priceput din aceasta intamplare, si anume ca, atata vreme cat Gyorg si Tudose trag sforile, CPR si WSB vor avea intotdeauna dreptate, indiferent cat de grav ar incalca regulamentul.

P.S. La chestia cu aritmetica gandeste-te ca sunt 72.5 concurenti de etapa in 4 etape de open si 43 de concurenti in 4 etape de Master. Un total de 462 de inscrieri in 8 etape. Iar anul trecut au fost 444 de inscrieri in 6 etape. Cu alte cuvinte, 2 etape organizate in plus pentru o crestere insignifianta a numarului de inscrieri. Si daca te uiti la numarul total al concurentilor care au participat macar la doua etape, o sa vezi ca e o crestere absolut nesemnificativa, in raport cu efortul organizatoric depus.

Discutia e oricum mai ampla, repet, principalele mele argumente impotriva divizarii sunt 1. momentul extrem de prost ales, in plina criza si 2. lipsa unui "studiu de piata" care sa fi aratat cam care sunt perspectivele de crestere in cazul trecerii la doua divizii inca de anul asta.

In sine, divizarea normal ca ar putea fi utila, cand piata o va cere, ca sa zic asa. Dar nu se pune caruta inaintea cailor.

P.P.S. Nici n-am zis ca acel ridicol "mai gheorghe" are vreo legatura cu Belisul. Am zis ca s-ar putea sa aiba o legatura cu o oarecare jena de a recunoaste o greseala de proportii, respectiv legitimarea unei clone facute pentru a da la gioale in mod las, sub o identitate falsa, pe orice forum pe care se discuta despre problemele pescuitului de competitie. Ca presedinte al LRS eu zic ca trebuie avuta putina grija la lucrurile astea, chiar daca se nimerise ca, pentru a-si face "loc", clona cu pricina sa-ti dea dreptate in disputa legata de "cresterea" LRS prin divizare.
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Septembrie 17th, 2010, 8:52 am

Adriane ,eu nu stiu sa deosebesc clonele de oameni reali....sincer.

Nu am atitea cunostiinte in domeniul investigatiei pe net si nici nu imi doresc asta ..

Am raspuns omului si atit ...

In ceea ce priveste divizarea ea s-a facut ,functioneaza si sper sa functioneze si in anii urmatori...

Iar punctul meu de vedere l-am postat pe staff tocmai pt. a nu pune gaz pe foc de geaba ....nu doresc sa intru in polemici inutile si nici sa spal rufele LRS in public ...am discutat cu cine era de discutat ,sper sa fi reusit sa linistesc apele ca sa putem continua aceea ce a mai ramas de facut ,sa tinem in conditii bune ultimele 2 etape din Campionat si in plus Cupa Ligii de simbata viitoare la Gostile unde te invit sa participi si sa mai schimbam o vorba.

Te astept cu placere atit din postura de concurent cit si de jurnalist.
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 17th, 2010, 10:29 am

Vali, cand i te adresezi cuiva cu "mai Gheorghe" se presupune ca-l cunosti, ca stii clar ca-i o persoana reala care chiar are numele ala etc. Cu catat mai mult cu cat userul respectiv avea deja in spate o "activitate" pe care era greu sa n-o observi.

In ce priveste cupa Ligii, iti multumesc pentru invitatie, dar punctul de vedere pe care l-am exprimat cand s-a facut divizarea ramane valabil: nu doresc sa girez in nici un fel un sistem pe care il consider pagubos in momentul de fata. Programul destul de incarcat pe care l-am avut mi-ar fi permis totusi sa particip anul asta la vreo 2 etape de Open, daca nu vedeam lucrurile asa.

Ca jurnalist iti dai seama ca nu se pune problema, n-am lucrat vreodata in trustul lui Vantu :lol: (din care AvP iesise doar cu numele :lol: ). Felul in care a fost conceput contractul dintre LRS si AvP cam exclude participarea altor institutii media la activitatile girate de LRS. Gandeste-te ca ai propus organizarea festivitatii de premiere in cadrul targului AvP. Publicitatea costa bani, mai ales in ziua de azi.
Sunt curios daca o sa vina macar PvTv, care chiar are nevoie de material in domeniu.

Asta nu exclude desigur posibilitatea sa dau pe-acolo ca sa mai schimbam o vorba, in caz ca nu concurezi.

Revenind la speta in discutie, as remarca un aspect care, zic eu, a trecut oarecum nebagat in seama: faptul ca CTDA nu era musai nevoita sa ii excluda din concurs pe cei doi concurenti (sanctiune extrema). Se putea, de pilda, decide ca doar mansa respectiva sa fie considerata gherla pentru Spiac (cel care a primit galeata), iar Somesan sa primeasca avertisment (pentru ca oricum nu-si crease vreun avantaj, in cel mai rau caz daduse pesti, nu primise). In felul asta, era cert ca nimeni nu si-a creat vreun avantaj, iar concurentii nu erau nici ei pedepsiti mai aspru decat era cazul, dat fiind faptul ca vinovatia lor era posibila, dar nu certa.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 20th, 2010, 12:22 pm

O alta parte a discutiei o gasiti aici http://www.superpescar.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=748

In rest, cum era de asteptat, Tudose si Gyorg incearca sa puna batista pe tambal :lol: , "hai domle ca n-a murit nimeni, viata merge inainte" etc :lol: . Asta cu toate ca e foarte posibil ca ambii concurenti implicati in "cazul galeata" sa ajunga sa faca parte din lotul national pe 2011...

P.S. Sa vedem daca o sa faca Tudose vreun smen la Sarulesti ca sa-l scape si pe iuda mihuta de Divizia B :lol: :lol: :lol: . Daca tot si-a facut mana la Belis, ce mai conteaza o galeata, un juvelnic in papuris, un fursec, o maslina? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Septembrie 21st, 2010, 7:03 am

Gerula,
Cine va mai face smenurile anul viitor cand organizatorul oficial al competitiilor va fi FRPS? Baietii astia si-au pus aceasta intrebare? Sau cred ca unii se tin de glume? Ii anunt ca la disciplina sora (crap) echipele care au participat la Cupa FNPSR, vor constitui prima divizie a campionatului pe ramura a noii federatii. Si nu au fost putine. Cum suna?
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 21st, 2010, 11:16 am

Intrebarea-cheie nu e "cum suna?" (orice suna mai bine decat o competitie in care Gyorg si Tudose interpreteaza pe doua voci cantece gen "cu galeata-n mana" :lol: ), intrebarea cheie este "cand ies actele federatiei?".
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Septembrie 21st, 2010, 11:28 am

Gerula scrie:Intrebarea-cheie nu e "cum suna?" (orice suna mai bine decat o competitie in care Gyorg si Tudose interpreteaza pe doua voci cantece gen "cu galeata-n mana" :lol: ), intrebarea cheie este "cand ies actele federatiei?".

Mult mai curand decat cred unii. Maximum 15 octombrie. Marii maestrii ai pescuitului nu au raspuns invitatiei noastre, asa ca am facut-o pe cont propriu. Im curand ies CIS-urile celor 24 de cluburi pe care le-am infiintat. Domnii din pescuitul sportiv vor face de anul viitor pescuit de placere. Sau se vor fofila prin cluburile nou infiintate. O sa ai subiecte pe tema din greu. :)
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 21st, 2010, 4:12 pm

Ce pot sa zic, astept cu maxim interes :D .

P.S. In alta ordine de idei, iuda mihuta face clabuci la gura pe LRS pe motiv ca n-a deschis nimeni topicuri despre nus ce poveste incurcata cu "autostrada salaului" de la ultima etapa a diviziei B.

Problema e urmatoarea:

In primul rand nu cunosc suficient balta si nici n-am fost de fata, cat sa pot aprecia personal daca a fost smen sau o eroare umana.

In al doilea rand, Eugen German s-a comportat corect fata de mine la Rogojesti, si este, zic eu, normal sa aiba mai mult credit la mine decat niste smenari ca Gyorg si Tudose, care au incercat sa-mi insceneze un proces masluit.

In al treilea rand, nu se poate compara o situatie in care doi concurenti din acelasi club sunt prinsi ca plimba galeata de la unul la celalalt fix inainte de masuratoare, cu o incurcatura la balizaj(sau ceva de genul asta).

In al patrulea rand, simplul fapt ca personaje idiot-grotesti gen Bunghez fac spume apropo de faza cu "autostrada salaului" imi ridica serioase semne de intrebare cu privire la relevanta intamplatii.

In al cincilea rand, n-a incercat nimeni sa deschida aici un asemenea topic, ca daca incerca sigur nu-i puneam eu pumnul in gura, cata vreme isi prezenta opinia civilizat si cu argumente.

Sigur, nu pot decat sa regret faptul ca membrii clubului Drill, care a organizat etapa respectiva, au facut o asemenea eroare, oferindu-le maestrilor fumigenelor din WSB si CPR exact materialul de care aveau nevoie pentru o diversiune care sa distraga atentia de la "cazul galeata".

Realitatea e insa ca diferenta dintre cele doua cazuri este facuta, in principal, de faptul ca la Belis s-a ajuns la albirea in CTDA, IN POFIDA REGULAMENTULUI IN VIGOARE, a unor concurenti prinsi "cu galeata-n mana". Oricat s-ar da de ceasul mortii personaje ca iuda mihuta, chestia asta nu poate fi stearsa :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe Septembrie 22nd, 2010, 1:31 pm

Nu am nimic in plus de spus ! Din acest topic rezulta in mod clar ce s-a intimplat la Belis (vazute si nevazute)! Nici eu nu cred ca Doru a dat pesti ! La rogojesti te-a "judecat" Petre si nu Eugen ,dar asta nu are nici o importanta acum si in plus ,el exprima pdv al clubului sau! Numai bine !
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 22nd, 2010, 2:56 pm

Crede-ma ca Eugen era, imi aduc bine aminte.

Referitor la dat pesti, eu zic ca e irelevant ce crede fiecare. Problema mare aici este felul in care s-a judecat speta in CTDA. Si referitor la asta m-as fi asteptat sa faci niste precizari, in special asupra pozitiei pe care a avut-o clubul tau.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Septembrie 23rd, 2010, 1:52 pm

si fac si ei ce-au facut cei din lotul de crap ... ne umplu de respect prin evropa :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Septembrie 23rd, 2010, 3:05 pm

Iti dai seama ca, daca se duc pe la vreun CM si fac o faza de-asta cu galeata, ne rad si curcile, ar fi breaking news o chestie gen "doi romani prinsi in timp ce incercau sa triseze la CM de bass". Tabloidele englezesti sau ziarele din Italia cred ca ar "mulge" vreo saptamana o faza de-asta, francezii ar scoate bancuri despre "pescuitul romanesc" samd.

Asta e cel mai trist, ca ambii concurenti implicati sunt clasati destul de sus, Spiac probabil va prinde lotul national anul acesta, a mai fost in lot etc. Nu e ca si cum doi concurenti de la divizia B, aflati la prima participare, s-au speriat ca le moare un peste si n-au stiut ce sa faca.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit