Smen in LRS - sanctiune ilegala pentru Vali Stratonov

La rapitori si nu numai

Smen in LRS - sanctiune ilegala pentru Vali Stratonov

Mesajde Gerula pe Septembrie 13th, 2011, 10:01 pm

Stefan Dinu scrie:Având în vedere evenimentele petrecute în cadrul CUPEI RAPTURE-BST desfăşurată la Siriu în perioada 6-7 august 2011 contând ca etapa în cadrul diviziei OPEN a Campionatului Naţional de Spinning NEUMARKT 2011 Comitetul Director al Ligii Română de Spinning decide:

1. Domnul Ion DUMITRU este sancţionat cu avertisment pentru violente verbale. Sancţiunea va fi acordata cu ocazia primei competiţii la care sportivul ca lua parte şi va fi înregistrată în clasamentul general.

2. Se menţine sancţiunea stabilita de CTDA domnului Alexandru TRUSCA respectiv suspendarea pentru 3 ani competiţionali adică 2011, 2012 şi 2013

3. Se menţine sancţiunea stabilita de CTDA domnului Valentin STRATONOV respectiv suspendarea din anul competiţional curent. Având în vederea gravitatea faptelor sale precum şi comportamentul nesportiv şi violent suplimentar sancţiunii CTDA se acorda o suspendare pentru anii competiţionali 2012 şi 2013

4. Se menţine sancţiunea stabilita de CTDA domnului Radu MARC respectiv suspendarea competiţia respectiva.

Menţionăm ca Liga Română de Spinning nu încurajează şi nu tolerează violenta verbala şi fizica. Astfel încât orice sportiv (independent sau membru al unui club din cadrul LRS) va fi exclus pe viata de la orice competiţie organizata de LRS pentru un comportament asemanator evenimentelor amintite.

Totodată se recomanda organizatorilor de competiţii din cadrul Campionatului Naţional e Spinning NEUMARKT 2011 sa ia toate măsurile pe care le considera necesare pentru a nu se mai repeta pe viitor evenimente asemănătoare.

Numai cu un presedinte decerebrat ca numitul Dinu Stefan putea Comitetul Director al LRS sa ia niste decizii care nu-i intra in atributiuni. Sanctiunile le da CTDA-ul, care se pronuntase deja.

Sunt curios cum vor "digera" oamenii sanatosi la cap din LRS aceasta aberatie...
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Smen in LRS - sanctiune ilegala pentru Vali Stratonov

Mesajde vali136 pe Septembrie 14th, 2011, 4:34 am

Astept cu interes un raspuns in ceea ce priveste legalitatea unei asemenea masuri....

Am cerut CD-ului paragraful din actualele regulamente ale LRS in care scrie ca CD-ul este mandatat sa ia asemenea decizii...

Cu regret o spun dar de data asta "baietii buni" din conducere LRS au cam luat-o razna ...

Au incercat sa schime decizia CTDA de la Siriu prin orice mijloace , din pacate pt. ei nu au reusit sa convinga presedintii din Liga sa voteze suspendarea mea pe mai multi ani sau chiar definitinv asa cum cerea cu indirjire un vechi "prieten" de-al meu , asa incit presedintele de carton Dinu a dat el o hotarire de CD asa din burta fara a avea la baza nici o litera sau paragraf din regulamentele LRS care sa-i confere acest drept...

Unii sunt atit de orbiti de ura impotriva mea si mai aleas a faptului ca mi-am permis luxul sa ma alatur proiectului cu Federatia incit sunt in stare sa manince pietre sau sa o vinda si pe mama lor numai sa se scape de mine.

De aceasta data insa lucrurile nu vor mai decurge cum vor ei ....daca nu isi retrag aceasta hotarire ILEGALA si total in afara regulamentelor LRS ,imi rezerv dreptul sa chem in justitie acest CD in frunte cu minunatul si inegalabilul lor presedinte , unde sa faca dovada ca hotarirea lor este una baza pe "valorile " cele mai de pret ale LRS , regulamentele si statutul ei.

Nu am participat timp de 8 ani la competitii pe timpul si pe banii mei si nu am pus umarul la crearea acestei structuri numite LRS ca oameni de teapa lui dinu, moldovan sau boanta sa-si stearga picioarele pe munca mea ...

Asta cu siguranta nu se va intimpla .....eu traiesc cu speranta ca orice lucru facut se plateste si cu siguranta va veni si ziua platii pt. fiecare dintre noi.
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 14th, 2011, 9:05 am

Nu e prima oara (si mai mult ca sigur nici ultima) cand se iau in LRS decizii fara nici un fel de acoperire regulamentara.

Adu-ti aminte ca la Rogojesti au incercat sa ma scoata din concurs, cu toate ca faimosul incident se petrecuse intr-o joi, in afara calendarului oficial al competitiei. (antrenamentul oficial era vineri). Cand am punctat lucrul asta, a sarit masina de spalat vasele a lui Gyorg sa spuna ca nu conteaza, pentru ca tot pentru concurs venisem acolo :lol: :lol: :lol: si s-au gasit destui membrii ai CTDA sa aprobe ilegalitatea.

Doar norocul a facut ca judecarea contestatiei sa se faca de un colectiv restrans, in care erau majoritari oameni normali la cap (Berti si Nucu), altfel ramanea pe-a imbarligatorlor de profesie. Ramane de neuitat cum umbla Gyorg prin tabara inaintea sedintei CTDA, spunand cui statea sa-l asculte "asta n-are nici o treaba cu pescuitul, a venit aici sa se rafuiasca cu Adelin" si cum radea lumea de el dupa prima mansa, cand au vazut care era de fapt adevarul :lol: :lol: :lol:

Mi se pare perfect normal sa mergi in instanta cu cazul asta, daca oamenii sanatosi la cap din LRS nu iau atitudine si nu schimba aceasta decizie abuziva. Pana la urma trebuie sa le dea cineva o lectie imbarligatorilor de profesie...
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2011, 11:06 am

Pana una-alta si-a dat Boanta demisia din CD :lol: . Sunt curios care-i povestea :lol: :lol: :lol: . Il semnase Dinu si pe el pe hotararea aia? :D :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Septembrie 15th, 2011, 11:32 am

Venise vremea sa crape buba in LRS si sa se aleaga apele. Poate da Dumnezeu si scapam de smenarii care or facut ce le-o tunat prin cap atatia ani. Mai bine ceva mai mic dar curat, decat sa pleci la drum cu asa oameni. S-o preferat gresit sa se bage in Liga oricine, sa fie vezi Doamne mai multi, Si uite ce-o iesit cu multii astia.
Voi ati vazut declaratia pe care o dat-o Mazilu despre ce s-o intamplat la Siriu? Aia de trei pagini, cu schema ca la accident la militie? Ati vazut ce zice de Vali acolo?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2011, 11:37 am

Nu, eu unul n-am vazut :D . Iti dai seama ca dupa faza cu iuda mihuta si cele patru minute nu ma mai mira nici o vanzare a pokemonului, dar totusi hai sa vedem ce-a scris javra :lol: :lol: :lol:

Baga mare :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Septembrie 15th, 2011, 11:46 am

Ii cu desene, cum fac? Deocamdata il pun cum stiu eu, zi-mi pe privat cum sa fac sa-l iau pe tot.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Marius Mazilu scrie:

Declaratie privind incidentele de la Cupa Rapture BST din 05.08.2011
In noaptea zilei de 05.08.2011 am coborat de la cabana de sus impreuna cu doamna Raluca
Buculei si domnul Valentin Stratonov, acesta din urma aflandu-se intr-o stare avansata de ebrietate.
Ajungand la cea de a doua masa de langa cabana Izvorul Bucuriei, d-nul Stratonov s-a asezat langa dnul
Vlad Tocae (care a ajuns mai devreme impreuna cu d-nul Sorin Buculei venind cu masina de la
aceeasi cabana) ascultand discutiile de la masa de langa.
Imediat dupa asezarea la mese d-nul Stratonov ascultand relatarile d-nului Dumitru a inceput sa
se agate de orice cuvant al acestuia si observand ca nu este ascultat a aruncat 2 dopuri de plastic catre el
numindu-l “atarnator”. D-nul Dumitru le-a cerut celor de la masa sa ignore aceste manifestari si a
incercat sa isi continue relatarea iar d-nul Stratonov a inceput sa il injure de mama. In acest moment
d-nul Dumitru le-a spus celor de la masa ca este pacat de acest lucru deoarece mama lui este moarta iar
d-nul Stratonov desi a auzit aceste lucruri a continuat injuriile ( aprox. 4-5 injurii ). Cei de la masa au
incercat in repetate randuri sa il calmeze pe d-nul Stratonov zicandu-i ca au venit aici sa se simta bine si
sa participe la un concurs, ei avand discutiile lor la masa respectiva si il rugau sa stea linistit la masa lui
si sa nu ii mai bage in seama. Netinand cont de sfaturile celor din jur d-nul Stratonov a continuat cu
injurii intreband in paralel pe cei care erau la masa si incercau sa il calmeze “cine esti tu sa imi zici mie
ce sa fac” sau “ne cunoastem de undeva?” respectiv “nu ba, ca nu suntem din acelasi timp” (referitor la
adresarea cu ba catre el). In acest moment d-nul Alin Trusca l-a amenintat verbal zicand ca daca nu se
potoleste il va lovi si atunci se va potoli. D-nul Stratonov a continuat disputa cu d-nul Alin Trusca din
picioare, moment in care d-nul Radu Marc si d-nul Vlad Tocae s-au ridicat in picioare si ei deoarece cei
doi incercau sa se apropie unul de celalalt. Eu m-am deplasat intre bancile lor si impreuna cu d-nul
Vlad Tocae am incercat sa il tragem inapoi pe d-nul Stratonov pentru a nu degenera conflictul in timp
ce d-nul Radu Marc intervenise si el. Din spatele meu d-nul Alin Trusca a aplicat doua lovituri de
palma d-nului Stratonov , prima in plin a doua cu mai putina forta deoarece m-am intors pentru a-l opri,
in timp ce d-nul Stratonov incercand sa riposteze l-a lovit pe d-nul Radu Marc. L-am tinut pe d-nul Alin
Trusca si l-am calmat, el repetand intr-una sa il luam de acolo pe d-nul Stratonov ca daca nu iese mai
rau.
Dupa ce , cei doi si-au terminat conflictul d-nul Stratonov a revenit cu injurii la adresa d-nului
Dumitru moment in care acesta pe fondul incidentelor anterioare a aruncat cu bautura care o avea in
pahar si a scuipat in directia d-nului Stratonov, avand ca rezultat doar stropirea celor din jur (se
revenise la pozitiile initiale de la masa mai putin d-nul Buculei care se afla intre cele doua mese) si o
reactie similara din partea d-nului Stratonov (scuipand in directia d-nului Dumitru). Cei doi au
continuat sa se injure reciproc iar in momentul in care d-nul Stratonov a fost injurat de copiii sai a
plecat cu intentia de a-l lovi - ocolind mesele. Observand aceasta am fugit inaintea sa si l-am oprit, dnul
Dumitru incercand sa se fereasca a pus mainile in fata impingandu-ne si apoi a incercat sa riposteze
(fara sa aplice vreo lovitura doar ridicand bratul) iar eu cu d-nul Stratonov am cazut pe jos (fiind
dezechilibrati si pe fondul starii avansate de ebrietate a d-nului Stratonov). Din acest moment d-nul
Dumitru a plecat la masini urmat fiind de d-nul Sorin Buculei pentru a-l calma iar eu impreuna cu d-nul
Tocae l-am dus pe d-nul Stratonov la masa. Observand ca d-nul Dumitru este nervos si realizand ca
acesta este mai cerebral si nu cauta sa amplifice conflictul m-am dus si eu pentru a incerca sa il calmez.
Aici am petrecut mai bine de 15 minute ( d-nul Dumitru fumand 3 tigari ) incercand sa ne gandim cum
sa aplanam conflictul fara sa fie nevoie sa apelam la politie sau terte persoane, pentru o scurta perioada
de timp facandu-si aparitia si d-nul Vlad Tocae. I-am parasit pe cei doi ramanand la ideea ca o sa fie
convocata sedinta CTDA a doua zi si cu gandul de a incerca sa il duc pe d-nul Stratonov in camera.
Ajuns la masa , acesta din urma impreuna cu d-nul Radu Marc purtau o discutie in picioare in fata
intrarii de la cabana. La un moment dat d-nul Stratonov a injurat din nou de mama lucru care a incins
spiritele, d-nul Radu Marc intreband vizibil iritat “ce ai zis ma?” , inevitabil injuratura fiind repetata
conflictul verbal a degenerat in agresiune fizica (incercarea de a-l lovi de pe d-nul Stratonov fiind
esuata deoarece se tineau reciproc). Observand acest lucru m-am interpus intre cei doi intrand in cabana
in timp ce l-am auzit pe d-nul Alin Trusca instigandu-i pe restul sa vina sa il bata pe d-nul Stratonov.
Fiind intre cei doi si tinandu-l pe d-nul Radu Marc sa nu loveasca ne-am dezechilibrat si am cazut (eu
impreuna cu d-nul Stratonov) in timp ce d-nul Radu Marc s-a intors cu spatele incercand sa isi mentina
echilibrul. In spatele meu d-nul Vali a continuat sa vocifereze iar d-nul Radu Marc intorcandu-se catre
noi in viteza, ocolindu-ma pe partea stanga si urland (“sa te iei tu de mama”) a aplicat o lovitura in fata
cu piciorul dupa care s-a intors in pozitia de unde plecase (ma aflam in pozitia “in sezut” cu fata
indreptata spre d-nul Radu Marc si intrarea in cabana)
In paralel in cabana a inceput sa intre lume intre care si d-nul Alin Trusca instigand in
continuare la o bataie generala.
Ingrijorat de zgomotul produs si de posibilele consecinte m-am intors sa vad ce s-a intamplat
(aflat jos inca) si l-am oboservat pe d-nul Alin Trusca (care m-a ocolit pe partea dreapta) ridicandu-se
de deasupra d-nului Vali fiind tras inapoi de ceilalti participanti.
M-am ridicat cu spatele la cei din incapere si am incercat sa il ajut pe d-nul Stratonov sa se
ridice , acesta avand ochii si nasul insangerati. Intre timp ceilalti doi implicati in conflict au fost
evacuati de domnii Marius Stefanescu, Ovidiu Rusan si Roland Katona in timp ce d-nul Vlad Tocae ma
ajutat sa il duc in camera pe d-nul Stratonov. Aici l-am ajutat sa isi spele ranile si sa isi aplice
comprese cu apa rece, el insistand sa ii aduc cutitul care a cazut pe jos in timpul conflictului din cabana
si jurand ca nu mai iese afara. I-am promis ca ma duc sa il caut si am parasit camera afara cutitul
aflandu-se pe masa celor de la TPC am preferat sa nu il revendic. Mentionez ca pana in momentul in
care cutitul se afla pe masa celor de la TPC eu nu l-am observat in mana cuiva pe intreaga durata a
conflictului. Pot sa certific faptul ca d-nul Stratonov avea cutitul in posesia sa in jurul orelor 20 cand in
acelasi loc am servit masa impreuna si nu l-a dus inapoi la masina sau in camera (cheia aflandu-se la
mine).
Mai departe am continuat o discutie personala cu d-nul Dumitru (departe de mese) acesta
cerandu-mi sfatul referitor la evenimente. Am convenit ca sa fie convocata sedinta CTDA a doua zi, dnul
Dumitru zicand ca indiferent daca el nu depune plangere cei de la TPC sigur o vor face.
Revenind la mese, membrii clubului TPC doreau sa initieze o forma de protest prin care sa nu
intre a doua zi pe apa iar d-nul Dumitru a declarat ca isi retrage si el oamenii din concurs. D-nul Radu
Marc se afla la masa de langa cabana impreuna cu d-na Raluca Buculei zicandu-i ca nu ii va mai fi asa
usor d-nului Stratonov in Cluj deoarece are relatiile sale si povestind despre un baiat tanar (21 de ani)
care furase de la el si pe care a preferat sa nu il dea in judecata pentru a nu ii ruina viata.
Din acest moment m-am retras in camera unde d-nul Stratonov se afla cu o compresa pe fata si
m-a intrebat daca am gasit cutitul , eu zicandu-i ca se afla la d-nul Vlad Tocae si ca il va primi a doua
zi.
Pe durata intregului conflict domnii Vlad Tocae, Sorin Buculei, subsemnatul, Roland Katona,
Ovidiu Rusan si in special domnul Marius Stefanescu (care parea a fi o cunostiinta mai vece a d-nului
Stratonov) au incercat sa aplaneze situatia si sa ii distraga atentia domnului Valentin Stratonov. Pana in
momentul incidentului de la cabana, inclusiv domnul Radu Marc a incercat sa fie mediator.
Data Semnatura:
09.08.2011 Marius Mazilu
Bucovina Spinning Club

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cam asta ii, in afara de schema cu locurile la mese.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2011, 11:56 am

Aha, adica "prietenul" Pokemon a dat toata vina pe Vali :lol: :lol: :lol: . Tare de tot, ce sa mai zici, cu asa prieteni nu-ti mai trebuie nici un dusman. :lol: :lol: :lol:

Asta e singura declaratie? Altcineva n-a mai dat cu subsemnatul ca la politie? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Septembrie 15th, 2011, 12:02 pm

Is mai multe, or dat declaratii si Paco, Marius Stefanescu, Roland Katona, Ovidiu Rusan, chiar si Radu Marc.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2011, 12:08 pm

Baga mare, sa vedem si noi ce-a declarat fiecare. :D Nu mai lua cu copy-paste, ca pe urma astia sterg tot si o sa spuna ca ai inventat. Iti dau eu acum un mesaj privat, faci screenshoturi si le pui aici.
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Septembrie 15th, 2011, 1:03 pm

Uite ce-o declarat Radu Marc
Ataşamente
Radu Marc declaratie.JPG
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2011, 3:27 pm

Mult prea tare :lol: :lol: :lol:

Adica "prietenul" pokemon il infunda pe Vali cat poate, declarand ca era beat crita de cand a venit la masa, ca el a inceput sa-l injure pe Paco fara nici un motiv etc etc.

Iar Radu Marc, care pana la urma a sfarsit prin a-l lua si el la bataie pe Vali, spune totusi cinstit ca Vali si Paco s-au luat la injuraturi si la scuipaturi, si ca Trusca a sarit sa dea in Vali sub pretextul ca Vali l-ar fi scuipat pe el.

Bun prieten ti-ai mai ales mai Vali, ce sa mai zic... :roll: :lol: :lol:

Mai baga, ca usor-usor iese adevarul la lumina din declaratiile astea :D :D :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2011, 3:50 pm

Si inca o chestie foarte importanta: PE CE BAZA LEGALA LI S-AU SOLICITAT PARTICIPANTILOR LA INCIDENT SI MARTORILOR DECLARATII SCRISE DE MANA SI SEMNATE?

Cazul mi se pare foarte similar cu cel al lui Gigi Becali, care s-a apucat sa-i ancheteze el pe hotii de masini pe care-i prinsese cu bodyguarzii lui. Pentru cine nu stie, infractiunea comisa de Dinu Stefan si ciracii lui se numeste UZURPARE DE CALITATE OFICIALA (articolul 240 cod penal) si se pedepseste cu puscaria. Practic, Dinu Stefan s-a erijat in organ de ancheta si a solicitat participantilor/martorilor documente pe care au dreptul sa le solicite doar Politia si procurorul.
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Septembrie 15th, 2011, 4:18 pm

Gerula scrie:Mult prea tare :lol: :lol: :lol:

Adica "prietenul" pokemon il infunda pe Vali cat poate, declarand ca era beat crita de cand a venit la masa, ca el a inceput sa-l injure pe Paco fara nici un motiv etc etc.

Iar Radu Marc, care pana la urma a sfarsit prin a-l lua si el la bataie pe Vali, spune totusi cinstit ca Vali si Paco s-au luat la injuraturi si la scuipaturi, si ca Trusca a sarit sa dea in Vali sub pretextul ca Vali l-ar fi scuipat pe el.

Bun prieten ti-ai mai ales mai Vali, ce sa mai zic... :roll: :lol: :lol:

Mai baga, ca usor-usor iese adevarul la lumina din declaratiile astea :D :D :D

Am citit si eu cu mare atentie ceea ce au scris cei 2 si in mare masura lucrurile par a fi la fel povestite , doar ca Mazilu le "nuanteaza " putin, asta neinsemnind ca vrea neaparat sa ma infunde pe mine ci poate fi chiar viziunea lui asupra celor intimplate ....

In plus Mazilu a si lipsit de la masa o lunga perioada de timp in care s-au petrecut lucruri pe care nu avea cum sa le vada sau sa le povesteasca.
In definitiv si la urma urmei a fost un incident nefericit escaladat din mai multe parti si din pacate sa terminat cum sa terminat...

Ca CTDA a luat deziile dupa ce a audiat martori de la fata locului, Buculei, Mazilu, Tocae ..eyc.

Personal nu contesc sub nici o forma decizia CTDA de la Siriu ci doar incercarea evidenta a CD -ului condus de Dinu si Moldovan care fara vre-un suport regulamentar isi permit luxul de a mari sanctiunea DOAR IN CAZUL MEU.....

Voi contesta decizia CD si voi merge pina in instanta daca va fi nevoie ca sa lamurim odata pt. totdeauna cum trebuiesc respectate statutul si regulamentele LRS.

Ne auzim in curind.Poate dupa ce vor aparea si declaratiile celorlarti martori la eveniment.

Precizez clar faptul ca Dinu ma sunat si pe mine sa-mi ceara declaratie scrisa dar l-am trimis la plimbare.
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2011, 4:35 pm

Trebuie subliniat si faptul ca demisia lui Robert Boanta din CD demonstreaza clar ca DInu si Moldovan au umblat cu alba-neagra si l-au pacalit, facandu-l sa creada ca CD ar avea dreptul sa ia o asemenea decizie.

Personal mi se pare de neinteles cum oamenii intregi la cap din LRS accepta sa fie condusi de un decerebrat ca Dinu, marioneta a imbarligatorilor de profesie si care nu se da in laturi de la nici o ticalosie spre a le face pe plac stapanilor sai.

Totusi, nu e posibil sa iei un pescar mediocru, tampit cu acte in regula, dovedit si rasdovedit, care se dovedeste acum si capabil de orice abuz, si sa-l pui in fruntea LRS doar pe criteriul ca "nu vrea nimeni altcineva sa fie presedinte".

Nu e chiar asa mare deranj sa fii presedinte la LRS si, pana la urma, e mai mare deranjul sa ai un presedinte idiot decat sa fii tu presedinte...

P.S. Cand Radu Marc, adica ala cu care te-ai injurat de mama si te-ai batut, scrie ca intre tine si Paco a inceput o altercatie verbala cu injurii si ca v-ati scuipat, iar pokemonul scrie ca tu ai venit beat crita la masa si te agatai de fiecare vorba a lui Paco, eu zic ca-i clar cine povesteste cinstit si cine incearca, de fapt, sa te infunde...

P.P.S. Remarcati va rog ce manevra incearca acum masina de spalat vasele a lui Gyorg, dupa ce tentativa cu hotararea CD le-a explodat imbarligatorilor in fata :lol: :lol: :lol:

ovidiu 14 scrie:daca vreti si bomboana ce va lipseste si sedinta CTDA de la Siriu are acelasi caracter cu hotararile CD de acum

Asta ar vrea sa se invalideze hotararea CTDA de la Siriu ca sa scoata ei alta decizie prin care sa-l sanctioneze mai tare pe Vali :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2011, 4:48 pm

marius mazilu scrie:Si ultima intrebare - de ce declaratiile au aparut publice pe site-ul lui Gerula?

Asta nu e nici gluma proasta si nici umor ieftin, va spun direct, este bataie de joc, nu trebuie sa ma port cu perdea si sa raspund voalat in fata unei asemenea atitudini mai ales ca am pierdut :

- timp cu organizarea de concursuri
- bani pe telefoane
- timp la sedinte CTDA si adunari generale

Sigur ca nu-i convine jigodiei faptul ca "prietenul" ei a vazut cum il incondeia cat putea in declaratia pe care a dat-o. Ce alt motiv ar avea nemernicul asta de pokemon sa fie deranjat de faptul ca declaratia a fost facuta publica? Vorba aia, desfasurarea ostilitatilor a fost povestita pe larg pe cateva site-uri :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe Septembrie 15th, 2011, 5:27 pm

Adriane,esti prea patimas ! Ceea ce te apropie de cei despre care zici ca nu-ti plac ! Marius a povestit ceea ce a vazut el incercind sa fie cit mai obiectiv.Daca tinea partea cuiva era mai bine ??? Oricum el si cu Vali ramin prieteni ! Si prietenii stiu de ce....
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 15th, 2011, 7:01 pm

E treaba lui Vali daca-si doreste asemenea "prieten" :lol: :lol: :lol:

Nu e vorba de nici o patima, meseria mea sunt cuvintele si inteleg foarte bine nuantele dintr-un text. In momentul in care deschizi povestirea cu "In noaptea zilei de 05.08.2011 am coborat de la cabana de sus impreuna cu doamna Raluca Buculei si domnul Valentin Stratonov, acesta din urma aflandu-se intr-o stare avansata de ebrietate." si continui cu "Imediat dupa asezarea la mese d-nul Stratonov ascultand relatarile d-nului Dumitru a inceput sa se agate de orice cuvant al acestuia" e cam greu sa mai zici ca individul a incercat sa fie obiectiv :lol: :lol: :lol: .

Mai ales cand Radu Marc, cel care a fost injurat de mama de Vali si "in replica" i-a tras acestuia un picior in cap a declarat ca "intre Paco si Valentin a inceput o altercatie verbala cu injurii". :roll:

A mentiona de pilda ca Vali era beat, fara a mentiona ca si cei aflati deja la masa erau in aceeasi stare (mi-e greu sa cred ca pana la ora aia consumasera apa plata cu lamaie :lol: ) reprezinta clar o incercare de a arunca vina pe el. Nu mai zic de acel "a inceput sa se agate de orice cuvant al acestuia" ca acolo e clara manevra pentru orice om normal psihic...

Nu mai apara degeaba o jigodie penala. Declaratia data de pokemon pentru ca Dinu sa-l poata infunda mai rau pe Vali se leaga perfect cu faza din cotetul lui rasulescu, cand pokemonul a actionat in cardasie cu iuda mihuta ca sa-l scoata pe escroc la vopsea, dupa ce iuda scrisese ca Vali a ATACAT cu cutitul.

P.S. Aia care nu-mi plac mie nu sunt patimasi, sunt niste javre care isi urmaresc interesul prin manevre de culise. E cu totul altceva.

De pilda n-am nimic cu bunicul Cozma, care s-a certat rau cu Vali si acum ar vrea sa-l dea afara si din Romania, daca ar putea. :lol: Asta e de inteles, omeneste vorbind, te certi cu careva, nu-l mai suporti, vrei sa i-o platesti. OK, nu-i prea crestineste dar e o reactie omeneasca.

In schimb mi-e o sila nesfarsita de masina de spalat vasele a lui Gyorg, care nu stiu sa se fi certat vreodata cu Vali, dar ar vrea sa-l infunde cat mai rau cu putinta, din interes. Javre de-astea ar trebui ejectate din LRS cu un imens picior in cur, sa-si faca ele liga jigodiilor si sa se lucreze acolo unii pe altii pana crapa :lol: :lol: :lol: .

Sunt sigur ca intelegi diferenta.
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Septembrie 16th, 2011, 9:41 am

Distractiv. Tragedia este alta. LRS nu are comisii. Conform prevederilor OG 26/2000, art. 6 lit. f, organele de conducere administrare si control se inscriu in statut, sub sancțiunea nulitatii absolute. Ori statutul invocat nu cuprinde decât președintele așa zisei comisii și nu face referire la comisia respectivă, ci doar la cenzor (Cap. V art. 37 Structuri de control). Așa că deciziile date de un organ inexistent sunt nule.
Amatorismul cu care sunt date niste decizii care se bat cap în cap, mă face să-i dau dreptate lui Gerula. Președintele LRS nu are treaba cu conducerea unei structuri sportive. Sau care se pretinde a fi așa ceva.:lol: :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde nucus pe Septembrie 16th, 2011, 11:18 am

Da ,e treba lui Vali !
nucus
trecut prin multe

Următorul

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit