Sunt sigur ca au votat pt . excludere pe 5 ani chiar fara sa fie nevoie de 3 surse urmatoarele cluburi:
-Cozma
-Aqua
-Paco
-Essox
-CPR
Acestia fiind si traditionalii mei "prieteni".
Stiu deasemenea ca reprezentantul Drill a votat ca cei de mai sus DAR FARA A AVEA ACEST MANDAT din partea clubului Drill.
Am rezerve in ceea ce-i priveste pe WSB , Aquamania, Abrevis , Lucioperca
Stiu sigur ca cei de la Bucovina nu au fost de acord cu reluarea votului si nici cu schimbarea deciziei de la Siriu , iar Pe APA si Brasov Spinning au votat raminerea in vigoare a celor hotarite in AG-ul de la Siriu.
-
Au mai lipsit de la acest AG- WFT Iasi, Est Spinning Team, Squad Craiova si Vilcea Crew.
Un lucru DEMN de luat in considerare a fost acela ca WSB prin glasul avocatului Mihuta a atras atentia AG-ului ca orice hotarire luata in acest sens e nestatutara . neconforma cu statutul lrs si chiar atacabila in instanta...
Normal ca cei orbiti de razbunare nu au tinut cond de acest aspect si au votat , dar cel mai grav lucru e faptul ca baiatul cu barca rosie (presedinte lrs) in loc sa fie garantul respectarii regulamentului si statutului lrs a fost artizanul acestui "puci" si chiar aprobat acest lucru.
Va veni insa ziua in care toti cei rau intetionati si frustrati sa plateasca pt. faptele lor.
Totul se plateste odata si odata in viata asta .