Smen in LRS - sanctiune ilegala pentru Vali Stratonov

La rapitori si nu numai

Re: Smen in LRS - sanctiune ilegala pentru Vali Stratonov

Mesajde vali136 pe Noiembrie 28th, 2011, 1:19 pm

Eu zic sa astepta mai bine documentul de la AG....probabil ca in urmatoarele zile o sa apara pe undeva postat....asta in cazul in are nu sau hotarit sa il tina secret... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sunt sigur ca au votat pt . excludere pe 5 ani chiar fara sa fie nevoie de 3 surse urmatoarele cluburi:
-Cozma
-Aqua
-Paco
-Essox
-CPR

Acestia fiind si traditionalii mei "prieteni".

Stiu deasemenea ca reprezentantul Drill a votat ca cei de mai sus DAR FARA A AVEA ACEST MANDAT din partea clubului Drill.

Am rezerve in ceea ce-i priveste pe WSB , Aquamania, Abrevis , Lucioperca
Stiu sigur ca cei de la Bucovina nu au fost de acord cu reluarea votului si nici cu schimbarea deciziei de la Siriu , iar Pe APA si Brasov Spinning au votat raminerea in vigoare a celor hotarite in AG-ul de la Siriu.
-

Au mai lipsit de la acest AG- WFT Iasi, Est Spinning Team, Squad Craiova si Vilcea Crew.

Un lucru DEMN de luat in considerare a fost acela ca WSB prin glasul avocatului Mihuta a atras atentia AG-ului ca orice hotarire luata in acest sens e nestatutara . neconforma cu statutul lrs si chiar atacabila in instanta...

Normal ca cei orbiti de razbunare nu au tinut cond de acest aspect si au votat , dar cel mai grav lucru e faptul ca baiatul cu barca rosie (presedinte lrs) in loc sa fie garantul respectarii regulamentului si statutului lrs a fost artizanul acestui "puci" si chiar aprobat acest lucru.

Va veni insa ziua in care toti cei rau intetionati si frustrati sa plateasca pt. faptele lor.

Totul se plateste odata si odata in viata asta . ;)
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 28th, 2011, 1:32 pm

Zi mai cine au fost aia care au votat, cu nume si prenume. Dupa cum vezi chestia asta chiar conteaza, exemplul cu Drill este graitor.

Cat despre Mihuta, normal ca le-a zis asta, macar atata stie si el: ca o hotarare nestatutara poate fi invalidata imediat in instanta, se pot cere daune samd. Relevant ar fi sa afli exact cum a votat reprezentantul WSB ;)
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde vali136 pe Noiembrie 28th, 2011, 1:46 pm

Gerula scrie:Zi mai cine au fost aia care au votat, cu nume si prenume. Dupa cum vezi chestia asta chiar conteaza, exemplul cu Drill este graitor.

Cat despre Mihuta, normal ca le-a zis asta, macar atata stie si el: ca o hotarare nestatutara poate fi invalidata imediat in instanta, se pot cere daune samd. Relevant ar fi sa afli exact cum a votat reprezentantul WSB ;)

E simplu :
Cozma-Cozma
Vasilescu-Aqua
Paco-Paco
Dragota -Esoxx
Liviu Voicu-CPR (secondat de baiatul cu barca rosie) :D
Lenti Chiriac-Drill

Acestia au fost cu excluderea ...

Dim partea WSB a participat Spiac , dar cred totusi ca macar sau abtinut sau au ramas la decizia Siriu pt. ca altfel nu avea rost sa prezinte punctul de vedera al avocatului mIhuta care era contrar revotarii sau schimbarii deciziei de la Siriu. ...

lipseste 1 nume care sa copleteze lista celor 7 care au hotarit excludera mea .

Participantii au mai fost Buzatu-Aquamania , Bina-Abrevis , Stiopei -Lucioperca de care nu stiu ce au votat ....

Cei impotriva votului si a excluderii sunt: Vlad Tocae-Pe Apa, Buculei Sorin -Bucovina si Raes Boieriu - Brasov.

P.S Am o vaga banuiala cine este cel de-al 7 -lea dar nu vreau sa ma pronunt pina nu sunt sigur .
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 28th, 2011, 1:54 pm

vali136 scrie:Dim partea WSB a participat Spiac , dar cred totusi ca macar sau abtinut sau au ramas la decizia Siriu pt. ca altfel nu avea rost sa prezinte punctul de vedera al avocatului mIhuta care era contrar revotarii sau schimbarii deciziei de la Siriu. ...

Cred ca ai avut ocazia sa-ti dai seama pana acum cat de duplicitara e javra de mihuta. Cred ca singurul motiv pentru care WSB n-ar fi votat pentru excluderea ta ar fi ca-si pregatesc curul pentru saltul in luntrea Federatiei, la o adica :lol: :lol: :lol:

Nu ma pronunt cu privire la Spiac, pe care nu-l cunosc, dar n-am prea auzit sa-i iasa din cuvant lui Tudose.
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Noiembrie 28th, 2011, 2:21 pm

Dacă se va întâmpla, îți trimit o poză! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când am spus că multe cluburi se vor desființa, am intuit exact. CPR prin vocea lui ovidiu14 a declarat răspicat că nu se vor afilia la federație. Să o iau de bună?
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 28th, 2011, 4:27 pm

Eu zic ca Vali ar fi literalmente fraier daca nu-i da in judecata. Mai ocazie decat asta sa-i faca pe Dinu, nea Caisa de la Bistrita, Vasilestii &Co de rasul tuturor pescarilor n-o sa gaseasca usor.
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Noiembrie 28th, 2011, 5:39 pm

Gerula scrie:Eu zic ca Vali ar fi literalmente fraier daca nu-i da in judecata. Mai ocazie decat asta sa-i faca pe Dinu, nea Caisa de la Bistrita, Vasilestii &Co de rasul tuturor pescarilor n-o sa gaseasca usor.

Asa ar fi normal sa fac si nu exclud aceasta posibilitate , nu e alta dar poate asa vor invata ceva cei ce conduc lrs sau cei care voteaza orice timpenie bagata pe git de conducatori ca nu e ok sa iei decizii neacoperite de propriile reguli si statute..

In plus m-am tot gindit la ceea ce au putut propune si vota 5 ani excludere din competitii , asta in lumina unor fapte poate mai grave petrecute pe stadion cind Ganea l-a lovit si injurat pe asistent si a luat 10 ETAPE ...iar Adi Mutu a luat 7 luni cu supendare cind a "tras pe nas"...

O fi crezind baiatul cu barca rosie si acolitii lui ca ceea ce sa petrecut la Siriu merita o pedeapsa de 5 ani ,lasind la o parte evidentele scrise in declaratiile martorilor oculari...

Vom vedea ce va fi , deocamdata astep instintarea oficiala a sanctiunii si voi lua hotarirea ce se impune ;)
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 28th, 2011, 6:00 pm

Vali, lucrurile sunt foarte simple in momentul asta: cativa impostori cocotati in mod aberant in fruntea unei organizatii PE CARE ALTII AU RIDICAT-O au luat o decizie care contravine statutului.

A lasa lucrurile asa inseamna a le da impostorilor certitudinea ca pot comite orice abuz, pentru simplul motiv ca n-o sa-si bata nimeni capul cu ei. Si a-si freca mainile, satisfacuti ca "ti-au facut-o".
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 28th, 2011, 6:39 pm

Ce spuneam eu ceva mai devreme? :lol: :lol: :lol:

Gerula scrie:
vali136 scrie:Dim partea WSB a participat Spiac , dar cred totusi ca macar sau abtinut sau au ramas la decizia Siriu pt. ca altfel nu avea rost sa prezinte punctul de vedera al avocatului mIhuta care era contrar revotarii sau schimbarii deciziei de la Siriu. ...

Cred ca ai avut ocazia sa-ti dai seama pana acum cat de duplicitara e javra de mihuta.

Intre timp am dat un ochi in cotetul lui rasulescu si uite ce-am gasit :roll: :lol: :lol:

razvan m. scrie:Nu stiu daca s-a ales forma cea mai fericita, dar era cazul sa se puna o data capat jocului la doua capete facut de acest Bond, James Bond al spinningului de competitie. Un dabal ou seven mai putin, atat paguba sa fie !

De asta ce mai zici Vali?

P.S. Scria anem apropo de site-ul Federatiei :lol: :lol: :lol:

anem scrie:acolo vorbesc in secret presedintii secreti ai cluburilor secrete despre secrete

Fara sa-si dea seama, omul a descris perfect forumul LRS :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 30th, 2011, 2:29 pm

Si o luam de la capat :lol: :lol: :lol:

amen scrie:mi se pare foarte normal sa il excluda inclusiv din cauza incaierarii, comportamentul de maidan nu ar avea ce sa caute intr-un concurs de pescuit ... plus ca din punctul meu de vedere, tradatorii nu au loc alaturi de persoanele pe care le-au tradat ... pe mine ma mira ca nu l-au exclus in momentul in care s-a aliat cu fane si "federatia" a inceput sa dea in judecata LRS-ul care cica era ilegal dar propriul vicepresedinte participa la concursuri ...

na ... poate am fost cam direct dar asta e punctul meu de vedere ...

Anem, vad ca amesteci doua spete total diferite:

1. Incaierarea

2. Asa-zisa tradare

La punctul 1 treaba e clara, CTDA judecase incaierarea, daduse niste sanctiuni, nu exista absolut nici un motiv ca o hotarare perfect statutara sa fie schimbata in mod nestatutar. Ce-au facut Dinu&Co se cheama abuz de putere, si Vali e ultimul fraier daca nu-i da in judecata.

La punctul 2 e absurd ce sustii, in conditiile in care forul de conducere al FRPS, dinc are face parte si Vali Stratonov, a votat ca Federatia sa nu dea in judecata LRS, Vali insistand pe treaba asta, de fata cu destui martori. Ba chiar insistand si public, pe forumuri.

Nu vad cum i se poate imputa lui Vali Stratonov faptul ca un club din cadrul Federatiei, club din care el nu face parte, a dat in judecata LRS.

Impresia mea e ca ai tendinta sa iei de bune unele aberatii zbierate de vuvuzele doar din ura fata de Stefan Popescu. Ce spui tu aici e ca Mutu ar fi trebuit suspendat 5 ani in cazul sibutramina pentru ca a plecat de la echipa dupa acel 0-5 cu Serbia ca sa se intalneasca la Novi Sad cu Ratko Buturovici :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Decembrie 2nd, 2011, 2:22 pm

S-au limpezit apele :lol:
Cei care au votat excluderea pe 5 ani (cum poti fi exclus pe 5 ani ??? ori esti EXCLUS ori nu esti EXCLUS :oops: ) e o contradictie in termeni , dar ma rog , unii atita pot , sunt:
Essox
Cozma
Paco
Aqua
Drill :roll:
Aquamania
Lucioperca

ClubuL CPR spre surprinderea mea si spre cinstea lor si-au mentinut punctul de vedere de la Siriu alaturi de WSB, BTS, PeApa si Abrevis ,iar Bucovina nu a dorit sa voteze.

P.S . Banuiala mea sa adeverit , clubul Lucioperca sa raliat clubului Essox :oops: votind 5 ani fara ,macar a fi de fata la Siriu sau macar sa afle parerile sau punctele de vedere a tuturor celor implicati..
Nu-i nimic e bine si asa...... :oops: :oops: :oops:

Oare ce s-ar fi intimplat daca Lenti Chiriac (Drill) vota pt ceea ce era mandatat de club sa faca????
La 6-6 si un vot neexprimat oare ce decizie s-ar fi luat? :lol:
Oare ce ar fi decis baiatul cu barca rosie???? :roll:
Pacatul e ca nu o sa aflam niciodata . :roll:
vali136
trecut prin multe

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 2nd, 2011, 3:07 pm

Lasă-i și tu o satisfacție. Oricum este ultima decizie a ligii. :lol: :lol: :lol: :lol:
Când o să pescuiască de plăcere, pe cine mai suspendă? Sunt sigur că o să-și înțepe barca. :lol: :lol: :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde vali136 pe Decembrie 2nd, 2011, 5:05 pm

Ca sa fim corecti pina la capat si sa nu denaturam adevarul istoric speta are doua componente in conseciinta 2 "feluri "de voturi :
in care se propunea :

A
1: Suplimetarea sanctiunilor
2.Mentinerea sanctiunilor de la Siriu

Cu 7 voturi la 5 sa hotarit suplimentarea sanctiunilor si revizuirea regulamentului.

B.
PROPUNERE 1: Suplimentar hotararilor
urmatoarele sanctiuni:

Alin TRUSCA – 3 ani (2011-2013)
- Valentin STRATONOV – 3 ani (2011-2013)
- Radu MARC – 3 ani (2011-2013)

PROPUNERE 2: Suplimentar hotararilor stabilite in cadrul CTDA la Siriu se aplica
urmatoarele sanctiuni:

- Alin TRUSCA – 3 ani (2011-2013)
- Valentin STRATONOV – 5 ani (2011-2015)
- Radu MARC – 1 an (2011)

PROPUNERE 3: Suplimentar hotararilor stabilite in cadrul CTDA la Siriu se aplica
urmatoarele sanctiuni:
- Alin TRUSCA – 3 ani (2011-2013)
- Valentin STRATONOV – 5 ani (2011-2015)2 ani cu suspendare
- Radu MARC – 3 ani (2011-2013)

Cu 2 abtineri (CPR si Bucovina ) si voturi de 6 la 4 a iesit varianta ....2 :clap: :clap: :clap:

Cluburile ce au votat 5 ani (varianta 2)sunt :
Aqua -cluj
Paco-cluj
Cozma -cluj
Essox-bistrita
Lucioperca -bistrita
Aquamania -buc.

Varianta 3 a sustinut-o doar Abrevis iar pt. varianta 1 au votat :
BTS-brasov
PeApa -buc
Drill-buc.
WSB-arad.

Vom vedea ce "surprize placute " vor mai aparea cit curind ;)
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 2nd, 2011, 9:51 pm

Mai Vali, intreb si eu asa, retoric :lol: :lol: :lol: : din ce club face parte decerebratul Dinu Stefan? :roll: Iti zic eu ca si daca reprezentantul Drill vota cum a avut mandat, scorul tot 7-5 ar fi fost :lol: :lol: :lol:

Niste oameni invatati sa stea tot timpul cu curul in sapte luntre vor manevra mereu in asa fel incat sa pastreze o aparenta de respectabilitate, in vreme ce iti infig cutitul in spate :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Martie 13th, 2012, 5:04 pm

Intre timp sa facut DREPTATE ....
In ultimul AG. cel din februarie la insistentele clubului Drill sa trcut prin vot decizia suplimentarii sanctiunii la 5 ani in cazul Siriu .
Cu voturile a 10 cluburi impotriva suplimentarii , 1 abtinere si 4 voturi pentru mentinerea sanctiunii sa incheiat ABUZUL facut de presedintele de mucava si acolitii sai...
Sper ca nimeni niciodata sa nu mai fie supus unui tratament vadit rau voitor.
Odata cu aceasta masura sa infintat o comisie formata din 7 persoane membre a unor cluburi din LRS , abilitate sa decida asupra unor decizii a CTDA in cazul in care vre-un concurent face apel la decizia CTDA si care sa se pronunte in cazul unor abateri de la regula jocului sau abateri disciplinare.
Decizia acestei comisii este executorie....
E mult mai ok decit incercarea baiatului cu barca rosie de-a da puteri depline CD. :oops: :oops: :oops:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 14th, 2012, 12:26 am

Nu intamplator initiativa a venit de la clubul Drill, cel in care s-au adunat o gramada de oameni de bun-simt si care nici nu se jeneaza sa se opuna deschis japitelor care incearca tot felul de manevre prin LRS.

Eram la curent cu schimbarea schimbarii :lol: dar nu stiam detaliile si mi s-a parut normal sa te las pe tine sa povestesti.

Cine a votat contra si cine s-a abtinut?

P.S. In orice caz, participarea in "divizia A" a LRS a ajuns o gluma daca s-a ajuns ca locurile sa fie umplute cu nechemati gen pokemon :lol: :lol: :lol:

Se culeg acum roadele unei politici absurde, tip "coada pe sus" si care a fost promovata (culmea) in plina criza economica.
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Martie 14th, 2012, 8:16 am

Sau abtinut cei de la Aquamania si au votat impotriva toti "prietenii mei" ;) Aquatransilvae cluj, Cozma cluj, Essox bistrita si surpriza surprizelor Abrevis buc. fostul meu club. :oops:care sa sucit din noiembrie cind au avut o alta opinie pina in februarie cind ai sintit nevoia sa faca "dreptate". :oops:

Nu pokemonul a fost unul dintre "beneficiarii" intrarii gratuite si fara de rezultat pt. ca el a fost intre cei 20 eligibili de la Open.
Sunt altii prezenti prin Master fara rezultate doar de dragul de-a umple lista pina la 46.
Culmea culmilor era ca eu sa ramin cu 5 ani suspenare iar colegul de la bistrita care a dat cu piciorul e in lista Master bine merci.
Misto rezolvare a problemelor era sa se produca sub sublima conducere a baiatului cu barca rosie. ;)
Veti mai auzi in curind de alta "marete realizari " ale "dinastiei dinu".....stati pe aproape daca vreti sa va doara capul.
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 14th, 2012, 12:19 pm

Ce e foarte nostim e ca aia din CPR s-au repliat, simtind dincotro bate vantul votului :lol: :lol: :lol:

Stiu ca pokemonul era eligibil anul asta, dar asta nu s-ar fi intamplat niciodata daca n-ar fi fost valul de retrageri de la inceputul sezonului trecut, val cauzat exact de politica aberanta in privinta formulei de organizare.

Raman la parerea ca, daca s-ar fi mers pe o singura divizie, OPEN, asa cum fusese de la inceput, dar in cadrul careia sa se inceapa cu 3 concursuri zonale, din care sa promoveze maxim 40 de insi intr-o finala compusa din alte 3 concursuri, numarul total al participantilor ar fi fost mult mai mare, ca si concurenta REALA. Pentru simplul motiv ca e mult mai usor sa participi la 3 concursuri organizate in zona ta, si sa trebuiasca sa faci un efort doar daca te califici in finala, decat sa te inhami la 5 concursuri prin toata tara.

Traim o perioada in care trebuie inteles ca multi oameni nu-si mai permit lucruri care,a cum 3-4 ani, li se pareau floare la ureche. Iar cei care nu pricep asta trag ponoasele...
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Martie 14th, 2012, 1:02 pm

Raman la parerea ca, daca s-ar fi mers pe o singura divizie, OPEN, asa cum fusese de la inceput, dar in cadrul careia sa se inceapa cu 3 concursuri zonale, din care sa promoveze maxim 40 de insi intr-o finala compusa din alte 3 concursuri, numarul total al participantilor ar fi fost mult mai mare, ca si concurenta REALA. Pentru simplul motiv ca e mult mai usor sa participi la 3 concursuri organizate in zona ta, si sa trebuiasca sa faci un efort doar daca te califici in finala, decat sa te inhami la 5 concursuri prin toata tara.

Traim o perioada in care trebuie inteles ca multi oameni nu-si mai permit lucruri care,a cum 3-4 ani, li se pareau floare la ureche. Iar cei care nu pricep asta trag ponoasele...

Zonalele in punctul meu de vedere ar trebui sa apara DOAR in contextul in care numarul concurentilor creste mult.
E deasemenea adevarat ca e mult mai usor si mai economic sa participi la zonale decit sa bati tara ...nu impartasesc 100% treaba cu calificarile si cu finala din mai multe motive , dar este o varianta de luat in seama pt. vremea in care vor fi foarte multi doritori de concursuri...

In rest iti dau dreptate cind spui ca multi nu-si mai permit ceea ce isi permiteau acum 3-4 ani si tocmai de aceea retragerile din Master sunt asa de numeroase.
Daca in 2012 numarul mediu al participantilor la Open se va apropia de 40 cred ca nu se mai justifica cele 2 esaloane valorice :oops: :oops:
in 2010 media participantilor in Open a fost de 75 concurenti / etapa , in 2011 media a scazut la 51 concurenti / etapa ....vom vedea ce rezerva 2012 an in care din pacate la aceasta ora nu exista nici un sponsor de etapa clar definit , lucru nemaiintilnit pina acum.
Sper ca panta descendenta a participarilor sa nu ajunga la o limita f. scazuta in 2012, desi situatia actuala intracolo se indreapta.
Vom vedea ce urmeaza .... ;)

P.S. Dinu presedinte... :clap: :clap: :clap: :clap:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 14th, 2012, 2:18 pm

Vali, lucrurile trebuie privite din alt punct de vedere, cu care eu tot insist de vreo 2 ani: nu faci zonale DUPA ce creste numarul participantilor la Divizia B (o chestie absolut iluzorie pe timp de criza), faci PREVENTIV o singura divizie cu Zonale +finala Nationala, ca sa nu scada prea mult numarul participantilor la campionat.

Altfel competitia organizata de LRS va ramane strict apanajul celor care traiesc din job-uri asociate cu pescuitul (magazine samd), a unor neaveniti care au timp gramada (gen pokemon) si storc cumva banii necesari participarii si a unor imbecili gen Bunghez, pentru care genul asta de eveniment e singura lor ocazie din viata de a avea putina importanta.
Ori, bazandu-se doar pe aceste categorii, competitia este condamnata la caderea in derizoriu si implicit la anonimat. Ma refer aici la accesul la publicul larg, nu la reviste destinate celor 150 de oameni interesati de fenomen :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit