Sisitemul competitional al Campionatelor Nationale

La rapitori si nu numai

Re: Sisitemul competitional al Campionatelor Nationale

Mesajde taicanoe pe Februarie 12th, 2011, 8:44 pm

popescu stefan scrie:taica noe a zis
- Multumesc de oportunitate dar nu ma intereseaza si nu ma recomanda nimic din activitatea mea pentru un post in vreo federatie ... nici macar numit politic

Daca nu te recomanda nimic, cu ce drept dai solutii?
Cred ca cei care s-au inhamat la constituirea federatiei stiu ce au de facut, vor si pot sa faca. Ar fi rezonabil din partea ta sa te rezumi la ce te recomanda.

Pai uite ca n-o sa mai dau solutii, o sa pun doar intrebari incomode la care esti liber sa raspunzi sau nu.
De de unde pana unde ai dedus ca dau dispozitii ? In loc sa zici mersi ca-ti semnalizez puncte mai slabute in care poti fi atacat tot tu te tii cu coada pe sus ?
Pai hai sa-ti spun ce ma recomanda ... sun var primar cu Moromete, am fost numit de guvernul mondial secret ca purtator de cuvant al poporului sunt ambasador intergalactic al intrebarilor indiscrete si incomode.

PS Unul dintre cei care s-au inhamat la constituirea federatiei stie doar sa-si schimbe orientarea in functie de interesele de moment.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Februarie 12th, 2011, 9:34 pm

Partea de impunsaturi (pe care va rog s-o mentineti la un nivel rezonabil de decenta) a fost mutata aici crasma-pescarilor-f10/impunsaturi-fine-legate-de-infiintarea-federatiei-t890.html#p18323

Taicanoe, dreptul de a pune intrebari e prevazut in Constitutia forumului, ca sa zic asa. Totul e sa nu devina tendentioase, sa nu se repete intrebari la care s-a raspuns etc :D . Asadar libertate, nu anarhie, adica mentinem ideea care sta la baza fondarii acestui forum :D .

P.S. Daca lansezi acuzatii de genul "Unul dintre cei care s-au inhamat la constituirea federatiei stie doar sa-si schimbe orientarea in functie de interesele de moment" e normal sa dai si nume.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde nucus pe Februarie 13th, 2011, 4:58 pm

Qare la cine se refera ????
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 13th, 2011, 5:24 pm

I-ai citit gandurile sau ti-a povestit? :lol: Ca mie nu mi se pare asa de evident.
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Februarie 14th, 2011, 8:04 am

O fi vorba de orientarea sexuala? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 14th, 2011, 11:10 am

Pentru persoane cu orientarea sexuala dezorientata cred ca ne putem uita spre un forum partener media al LRS :lol: .

Revenind la subiectul topicului, nu vad de ce un concurs organizat pe Manjesti de celebrul pescar de competitie Leba :lol: ar iesi mai bine decat un concurs organizat pe Manjesti de Vali Stratonov.

Pentru ca, nu-i asa, asta era unul din sloganurile vuvuzelelor: "nu se poate face nimic fara noi" :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Februarie 14th, 2011, 12:22 pm

Cum s-o putut face impartire in divizii fara criteriu valoric de selectie? Pe ochi frumosi?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 14th, 2011, 1:17 pm

Pe criteriul participarii la constituirea Federatiei. Mi se pare singurul criteriu obiectiv disponibil in momentul de fata, nu? Era imposibil sa se ia in calcul rezultatele din competitiile organizate de LRS, cata vreme acestea se desfasoara in alt format (individual).
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Februarie 14th, 2011, 3:07 pm

P.S. Daca lansezi acuzatii de genul "Unul dintre cei care s-au inhamat la constituirea federatiei stie doar sa-si schimbe orientarea in functie de interesele de moment" e normal sa dai si nume.

Pentru a nu exista neclaritati fac precizarea ca ma refeream la un mincinos dovedit = Popescu Stefan.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde nucus pe Februarie 14th, 2011, 3:14 pm

Din pacate minjesti-ul nu mai e decit o umbra a trecutului sau "nabadaios" ! Bibanul in declin ,ca sa nu spun cadere libera,stiuca asisderea iar salaul (mult si mare ) doar in citeva locuri care pot suporta citva pescari (iti ajung doua miini ).Ramine stationarul cu rosioara si babusca ,crapul unde probabil ca situatia e buna dar nu sint pesti mari !
nucus
trecut prin multe

Mesajde popescu stefan pe Februarie 14th, 2011, 3:33 pm

fan G E R U L A scrie:Cum s-o putut face impartire in divizii fara criteriu valoric de selectie? Pe ochi frumosi?

fan Gerula,

Precum ti-a zis si Gerula, sistemul competitional organizat de FRPS va fi diferit de tot ce a insemnat competitie pana acum. Nu federatia face selectie valorica a sportivilor, ci cluburile sportive. Aici va trebui sa se lucreze mult si va fi o concurenta intre cluburi, nu intre pescarii sportivi. Acestia au posibilitatea sa-si aleaga cluburile care le asigura cadrul necesar pentru realizarea performantei. Cluburile trebuie sa asigure selectia sportivilor si rezultatele sportive vor fi in functie de cum fiecare club isi selectioneaza sportivii. Asta se va face si in functie de conditiile pe care le ofera sportivilor prin contractele sportive. Ele trebuie sa le asigure conditii pentru antrenament, asitenta medicala, stimulentele, premiile, etc., in asa fel incat sportivul sa fie interesat sa se legitimeze la un club sportiv. Federatia va tine evidenta sportivilor legitimati, a contractelor sportive si situatia transferurilor sportivilor, realizarea infrastructurii de pescuit sportiv, etc.
De aceea am spun ca unele cluburi, infiintate doar ca o asociere intre oameni cu pasiuni comune, risca sa nu reziste intr-un sistem competitional concurent.

PS Urmareste situatia inscrierilor in master si open la LRS. Multi pescari nu se inscriu, tocmai din cauza dificultatilor materiale. Pescuitul sportiv pe buzunarul propriu nu mai este rentabil.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 14th, 2011, 4:14 pm

taicanoe scrie:Pentru a nu exista neclaritati fac precizarea ca ma refeream la un mincinos dovedit = Popescu Stefan.

Eu zic ca Stefan Popescu nu si-a schimbat deloc orientarea in problema asta. De cand cu FNPSR-ul exact asta aincercat sa faca, spre deosebire de titani ai LRS-ismului ca Gyorg, care au schimbat vreo 3 barci de atunci.

P.S. Suciu si Ghiorghiu, cei care il acuza pe Stefan Popescu ca a mintit in povestea cu scuzele, chiar sunt mincinosi dovediti.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2011, 12:37 am

Doua observatii punctuale apropo de ce s-a discutat ceva mai sus referitor la organizarea de competitii pentru "veterani" (persoane peste o anumita varsta) si handicapati (sau persoane cu dizabilitati, ca sa fim politically correct):

1. Nu mi se pare ca pescuitul ar fi un sport la care varsta sa reprezinte un handicap. Exemplu este (stiu ca n-o sa-i placa lui Vali :D ) Eugen Cozma, care a reusit in 2008, la o varsta destul de inaintata, sa ocupe locul 5 (din 127 de participanti) in turneul AvP. Pe scurt, cred ca aici categoria "veterani" ar fi in plus, si nici nu cred ca legea o cere explicit.

2. Nu stiu daca exista posibilitatea organizarii unui campionat pentru persoanele cu dizabilitati. Stiu ca exista interes la nivelul unor cluburi, dar ramane de vazut in ce masura si celelalte vor fi interesate. Din nou, organizarea unor asemenea competitii nu este obligatorie.
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Februarie 15th, 2011, 9:16 am

Sunt obligatorii, atat prin lege cat si prin statutul FIPS/CIPS si al federatiei.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2011, 9:55 am

Adica FRF organizeaza campionat national de fotbal pentru persoane cu dizabilitati? Sau federatia romana de Rugby?
Nici in statutul FIPS nu cred ca este prevazuta o asemenea OBLIGATIE.

Nu ma intelege gresit, ar fi un lucru frumos daca s-ar organiza un astfel de campionat pentru persoane cu handicap, dar nu stiu in ce masura e posibil asa ceva din primul an de functionare.
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Februarie 15th, 2011, 1:21 pm

Nu ar strica sa il citesti. :D :D
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde popescu stefan pe Februarie 15th, 2011, 1:54 pm

Gerula scrie:Adica FRF organizeaza campionat national de fotbal pentru persoane cu dizabilitati? Sau federatia romana de Rugby?
Nici in statutul FIPS nu cred ca este prevazuta o asemenea OBLIGATIE.

Nu ma intelege gresit, ar fi un lucru frumos daca s-ar organiza un astfel de campionat pentru persoane cu handicap, dar nu stiu in ce masura e posibil asa ceva din primul an de functionare.

Ai postat pe forum lista cluburilor sportive. Ai vazut cate cluburi sportive ale persoanelor cu dizabilitati exista care au ca ramura pescuit sportiv? Crezi ca sunt mai handicapati decat unii care se produc pe anumite forumuri? Le poti interzice dreptul de afiliere la federatie?
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2011, 8:51 pm

Evident ca nu le interzice nimeni dreptul de afiliere :D .

Problema pe care am pus-o eu e ca in momentul de fata nu sunt afiliate destule astfel de cluburi incat sa se poata organiza un campionat national pentru persoane cu dizabilitati in 2011. Daca se afiliaza destule cluburi care au astfel de sectii, evident ca nu va fi nici o problema.

Acelasi lucru si in cazul capionatului pentru veterani/persoane de varsta a treia.

P.S. Chiar nu vad unde OBLIGA statutul FIPS la organizarea campionatelor pentru persoane cu handicap. Era bine daca obliga, ar fi existat un motiv in plus pentru a scoate AGVPS-ul de acolo ;)

P.P.S. Evident ca pana si o persoana cu dizabilitati mentale grave e mai inteligenta decat vuvuzelele gruparii Gyorg-Tudose, de asta cred ca nu se indoieste nimeni :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Februarie 16th, 2011, 7:34 am

http://www.fips-ed.com/cutenews/data/fi ... leau_1.doc

Aici gasesti si competitia pentru persoane cu dizabilitati, veterani,etc.

Gerula,
Cred ca nici tu nu ai inteles corect rolul federatiei. Federatia creaza cadrul de organizare. Dupa publicarea Calendarului competitional, cluburile (care vor) vor trebui sa-si inscrie echipele pe fiecare disciplina si categorie sociala. Asta este rolul federatiei. Cine vrea sa faca performanta nu are decat sa solicite afilierea. Cine nu, pescuieste de placere.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 16th, 2011, 11:00 am

Cred ca am inteles foarte bine, de-aia si spun ca Federatia nu poate obliga cluburile sa participe la o competitie pentru care nu au sportivi. ;)

In linkul ala ai doar dovada faptului ca FIPS organizeaza o competitie pentru persoanele cu dizabilitati, nu ca statutul FIPS obliga federatiile nationale sa faca acelasi lucru.
Gerula
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit