Sisitemul competitional al Campionatelor Nationale

La rapitori si nu numai

Re: Sisitemul competitional al Campionatelor Nationale

Mesajde popescu stefan pe Februarie 16th, 2011, 11:46 am

Nu-i obliga nimeni, dar membri ai federatiei pot fi si cluburile care au astfel de activitati. Deci chestia aia ca fara noi nu se poate pica din start. Si culmea, si astia au drept de vot. :lol: :lol: :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 16th, 2011, 11:50 am

Sa ne intelegem :D : evident ca, dupa cum am mai zis, daca sunt destule cluburi interesate, organizarea unui asemenea campionat ar fi un lucru bun. Care are, in plus, si potentialul de a a atrage sponsorizari samd. Pe de alta parte insa, nu cred ca trebuie insistat cu asta daca nu exista in prima faza suficient interes. Cand o sa fie macar 6-7 cluburi interesate, se poate organiza.

Corect? :D
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde popescu stefan pe Februarie 16th, 2011, 12:44 pm

Asta dupa ce federatia va fi inscrisa in RS.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 17th, 2011, 12:27 am

Evident :D

Cred ca ar fi insa interesant sa discutam ce sistem se va adopta pentru prima divizie a Campionatelor Nationale de la discipline precum spinning, crap, fly si stationar pentru seniori. Adica acolo unde este "bataia pestelui" cum s-ar zice :D
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Februarie 17th, 2011, 8:00 am

Sunt mai multe variante. Personal optez pentru participarea pe echipe, si punctarea sa se faca prin aditionarea de puncte ale membrilor echipelor pentru toate disciplinele, cu exceptia crapului unde puncteza echipa ca entitate individuala. Optez pentru inscrierea unei singure echipe in lotul divizionar A. Numarul de echipe se va stabili in functie de cate cluburi se vor afilia si care au echipe pe fiecare disciplina. Ierarhizarea individuala sa fie facuta de comisia de statistica prin cumularea punctajelor individuale.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 17th, 2011, 11:15 am

popescu stefan scrie:Sunt mai multe variante. Personal optez pentru participarea pe echipe, si punctarea sa se faca prin aditionarea de puncte ale membrilor echipelor pentru toate disciplinele, cu exceptia crapului unde puncteza echipa ca entitate individuala.

Adica sa se cumuleze punctele de la spinning cu alea de la stationar si de la fly? :lol: Nu prea merge, nici la fotbal nu se cumuleaza alea de la fotbalul in 11 cu cele de la fotbalul in sala ca sa aflam cine iese campioana :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Februarie 17th, 2011, 1:21 pm

Precizez ca se organizeza campionat pe fiecare disciplina. Cumulul se face pe echipa/disciplina. :oops: :oops:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 17th, 2011, 1:36 pm

Atentie la formulari :D . Iti dai seama cum ar fi sarit vuvuzelele? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Februarie 17th, 2011, 1:39 pm

Gerula scrie:Atentie la formulari :D . Iti dai seama cum ar fi sarit vuvuzelele? :lol: :lol: :lol:

Ar fi fost frumos, asa ca banc. Era interesant sa urmaresti vulcanul. :lol: :lol: :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 17th, 2011, 2:03 pm

Nu era, pentru ca si asa cretinii iti pun in carca toate aberatiile. Le dadeai ocazia sa spuna ca ai incercat sa faci o magarie si te-au intors ei :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit