Se ascut cutitele la LRS: meci Malin-Aqua Fishing Club

La rapitori si nu numai

Se ascut cutitele la LRS: meci Malin-Aqua Fishing Club

Mesajde Gerula pe Iulie 20th, 2009, 9:33 pm

DanV scrie:Comunicat al Clubului Sportiv de Pescuit "Aqua Fishing Club"

In urma evenimentelor si disensiunilor aparute intre AFC si revista AVP reprezentata de Malin Musatescu, ne exprimam urmatoarea pozitie:

1) Ne exprimam public indignarea fata de modul tendentios in care a fost prezentata, in numarul lunii iulie al revistei AVP, etapa de la Belis - Cupa 3 Lacuri 2009, cat si de aparitia unor sponsori inexistenti (Petrom) sau care nu si-au indeplinit obligatiile (Bucovina).
2) Consideram jignitoare lipsa presedintelui ALRS de la toate etapele Campionatului National.
3) Solicitam ALRS clarificarea pozitiei sponsorului AVP: sume contractuale, contributia sponsorilor cooptati de revista pt sponsorizarea Campionatului National, stabilirea unor date precise referitoare la modul de aparitie al articolelor de prezentare a etapelor si a aparitiei sponsorilor de etapa.
4) Solicitam ALRS convocarea unei AG in care sa se stabileasca CD - avand in vedere ca presedintele ALRS si-a dat demisia si de asemenea prezentarea unui raport de activitate a CD in raport cu angajamentele facute la sedinta de la Rasinari.
5) Amenintarea cu excluderea mediatica a etapei organizata de AFC, daca AVP va mai fi sponsor in 2010, este o actiune fara precedent in sportul romanesc, ca un sponsor sa ameninte si sa impuna conditii unei ligi sportive. In consecinta, AFC considera persoana non grata pe Malin Musatescu, la toate evenimentele organizate de club. Asteptam pozitia oficiala a revistei.
6) Consideram absolut necesara sprijinirea financiara si logistica a Campionatului National (organizarea competitiilor interne) de catre sponsorii atrasi de ALRS.
7) Solicitam conducerii ALRS stabilirea acordului de reprezentativitate nationala cu AGVPS pentru participarea echipei nationale la competitiile FIPS, CIPS si evitarea situatiilor in care liga este santajata de anumiti sponsori.
8 ) Solicitam conducerii ALRS stabilirea concreta a sponsorilor Campionatului National si ai Echipei Nationale, fiecare cu bugetele proprii.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Se ascut cutitele la LRS: meci Malin-Aqua Fishing Club

Mesajde vali136 pe Iulie 21st, 2009, 9:03 am

Super tare frate ...au trimis comunicatul numai la ziare sau :geek: ...ca pe situl LRS nu l-am gasit. :D :D :D
O fi si asta Adriane din ciclul ... "presa va informeaza".. :lol: :clap:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 21st, 2009, 9:07 am

E si la LRS mai, inca nu l-a sters nimeni :lol: :lol: :lol:

Pe unde-o umbla Marius? Ca el precis stia mai multe. :D
Gerula
Site Admin

Mesajde mteodorescu pe Iulie 21st, 2009, 1:06 pm

Gerula scrie:
Pe unde-o umbla Marius

Care Marius ???

:lol:
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 21st, 2009, 1:16 pm

Ai un miel de la mine Mircea, daca incepi sa-mi spui "nasu" si sa te prezinti cu curcanul de Boboteaza :lol: . Nu stiu de ce ramasesem cu impresia ca M ala e de la Marius :D .

Care-i treaba cu Malin?
Gerula
Site Admin

Mesajde mteodorescu pe Iulie 22nd, 2009, 8:58 am

Am sa ajung si la Malin mai pe final, dar pana atunci...

Banuies ca....

Interesele unora de a scoate etapele de clean , la baza faptul ca anul acesta nu s-au aflat printre cei care au prins punctele.
E deci deranjant pt unii , sa nu puncteze.
Daca acestia au si influente in redactarea unor articole in AVP , atunci e clar de ce articoulul care a aparut in revista a fost prezentat , destul de negativist la adresa etapei org de noi.
Trendul la ora actuala este sa " renuntam la clean".
Etapa de la Colibita nu e greu de " mazilit " , pt ca e un concurs relativ recent , fara prea multa istorie in spate , se induce ideea ca salaul a " halit" tot cleanul si gata...( in ciuda faptului ca baietii de la Esox au facut o treaba excelenta al doilea an la rand).
Cupa 3 lacuri insa se tine de 7-8 ani ( eu particip la ea din 2004. ).E un concurs cu traditie , care nu il poti scoate asa de usor din carti.
Sau cel putin nu ar da bine la blazon , daca il scoti...asa ..fara motiv...deci singura solutie ramasese:
Denigrarea etapei , inducerea ideii ca nimic nu a fost bun , mancarea nu a fost buna, vant prea tare , moment nefavorabil ales, etc-etc
Unul din sponsori , trebuia sa fie Bucovina.Nu a fost , noi am ramas fara apa in timpul etapei.( Ne explica Malin cum s-a schimbat ceva director la Bucovina , care nu apucase sa fie anuntat...bla-bla-bla-bla )
Dan a cumparat pe banii nostrii apa.....i-a reprosat lui Malin acest lucru , care a zis ca plateste el.
Nu m-ai stiu ce s-a intamplat, habar nu am daca banii au ajuns sau nu in contul nostru
Da , dar timp de o mansa , conurentilor nu am putut sa le punem la dispozitie ...apa.
A durat ceva pana a venit din Cluj.

Gentleman agreementul dintre cluburi si revista esta ca sponsorii de etapa sa-si gaseasca spatiul in revista..
Sponsorii etapei de la Belis au fost :

Energofish,
Cozma Lure,
Trout Line,
Magazinul “Păstrăvul”- Lauris Cluj-Napoca,
Dawn Fishing,
Grup Transilvae,
Compania de Salubritate BRAD&VERES,
ROSAL GRUP Sucursala Cluj-Napoca.

Te rog uita-te tu , sa vezi de cata publicitate au beneficiat acesti sponsori in revista....si judeca singur.

In schimb apare compania Petrom , la baza fiecarei pagini unde e scris articolul.
S-a spus ca l-au gasit pe Petrom , ca sa sponsorizeze deplasarea lotului in Laponia si de aceea ii fac publicitate.
Foarte bine , perfect....
Dar ceilalti sponsori de etapa...?..( cei 8 de sus ? ).
Cum puten noi ca si club sa mai aparem in fata lor cu solicitari de sponsorizare pe viitor , cand anul asta , nu ne-am tinut de cuvant.
Tzeapa?...clar !

Sincer ...cum crezi ca ne simtim noi , in relatia cu sponsorii nostrii?
Daca tu ai fi unul din sponsorii nostrii de etapa ce ai face ?

Ce ma mira este faptul ca unii critici ai etapei de anul asta , nu-si dau seama ca sunt niste unelte ...mititele dintr-un plan mai mare....
Cu cat vor apare critici mai multe la adresa etapelor de clean , cu atat se va induce mai usor ideea ca la clean nu e bine...nu e bine ca ce?
Ca nu prind unii ?
Da , se poate....Asta pot intelege...

Uita-te pe clasamentul general , si vei intelege....jocurile unora...

Nu vreau sa ma intelegi gresit..
Nu sustin ca nu am avut probleme de organizare...la acea etapa, dar in 2009 cred ca a fost cea mai criticata etapa in AVP.
Credeam ca revista este partenerul nostru in organizarea etapelor.Nu inteleg ce fel de promovare a acestui sport este aceasta cand comentariile revistei sunt negative la adresa etapei.
Sa fie oare din cauza ca , votul nostru a plecat in alta directie la Rasinari in iarna?
Nu stiu ...habar nu am .....
in orice caz...ma bucur ca pt 2010 , avem deja si alte optiuni , in organizarea etapei ( confirmate telefonic si de Vali ).
Deci cred ca vom putea imbunatati noi ca organizator calitatea etapei.

P.S.
Pana sa ajungem la aceasta luare de pozitie , am cerut cateva lamuriri initiale , AVP-ului..
Surpriza.....
Raspunsul lui Malin , a fost pe cat de jignitor la adresa lui DanV ( presedintele clubului nostru) , pe atat de plin de ironii zeflemitoare.Parca incerca sa ne faca dovada calitatilor sale scriitoricesti , sau a stapanirii cuvintelor la limita bunului simt , si nicidecum sa dea un raspuns punctual la cele cateva probleme.
Si ca sa se stie cine e sheful in " propozitie " , a anuntat , ca ...in 2010 , ne va boicota mediatic etapa organizata de noi.

NO COMENT..
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2009, 9:31 am

Toate cele spuse de tine aici sunt, din cate stiu eu, adevarate. Din punctul meu de vedere, problema cu neprezentarea sponsorilor in revista e destul de serioasa, insa as vrea sa stiu si punctul de vedere al lui Malin inainte de a ma pronunta.

DAR mai sunt cateva lucruri de luat in calcul:

1. Fratii Vasilescu sunt persoane extrem de apropiate de AGVPS. De asemenea Gyorg, contracandidatul lui Malin la Rasinari, este un personaj care, pe vremea lui Teleianu, se insinuase cu multa dibacie in anturajul AGVPS-ist.
Nu ma numar printre cei care demonizeaza excesiv AGVPS-ul, dar mi-e greu sa nu vad ca toata tarasenia asta poate semana, in functie de cum te uiti la ea, si a puci AGVPS-ist in interiorul LRS.

2. Mi-e greu sa nu observ o coincidenta: sub un pretext straveziu, am fost banat pe site la LRS exact inaintea alegerilor de la Rasinari. Acelasi lucru s-a intamplat acum :lol: .

3. Frecusurile dintre Malin si conducerea Aqua sunt mai vechi decat etapa de la Belis de anul asta, nu?

Pana la urma insa, ce e cu demisia lui Malin, mentionata in comunicat? ("Solicitam ALRS convocarea unei AG in care sa se stabileasca CD - avand in vedere ca presedintele ALRS si-a dat demisia si de asemenea prezentarea unui raport de activitate a CD in raport cu angajamentele facute la sedinta de la Rasinari. ")
Gerula
Site Admin

Mesajde mteodorescu pe Iulie 22nd, 2009, 10:32 am

1. Da, fratii Vasilescu sunt apropiati de AGVPS, dar asta nu e de ascuns.
LRS si AGVPS , au o serie de contacte de mai bine de un an , in vederea stabilirii unui parteneriat pe ramura spinn.
AGVPS-ul poate trimite lotul la concursurile FIPS-CIPS.
AVP si-a dat acordul , atata vreme cat in AVP apare si sigla AGVPS..
Nu e un lucru pe care LRS sa-l ascunda.
Asta e intelegerea...clara !

2. Nu ma pot pronunta..ca nu am urmarit aceasta istorie...

3. Pana acum in relatia cu AVP , nu am intampinat probleme . A fost singura data cand au fost astfel de probleme .Nu stiu sa existe " frecushuri " mai vechi.

4. Malin ,a spus ca isi da demisia mai demult prin primavara..
Acum nu stiu exact daca s-a concretizat sau nu , dar se pare ca el insisita ca nu mai este presedinte ALRS.
De aceea DanV , dorea clarificarea acestei situatii , chiar daca sunt voci , care sustin ca poate e mai bine sa nu facem nimic concret pana in iarna , cand vor fi alegerile de la Rasinari.
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2009, 10:35 am

La punctul 1 eu spuneam cu totul altceva: ca, prin eventuala alegere a lui Gyorg (sustinut de fratii Vasilescu) in fruntea LRS, s-ar putea deschide calea "fuziunii prin absorbtie" a LRS cu AGVPS. La cum il cunosc eu pe sforarul profesionist Gyorg, cred ca un post in conducerea AGVPS i se pare mai apetisant decat ala de presedinte al unui LRS format din 100 de insi.

Time will tell, vorba americanilor.
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Iulie 22nd, 2009, 11:47 am

Gerula scrie:La punctul 1 eu spuneam cu totul altceva: ca, prin eventuala alegere a lui Gyorg (sustinut de fratii Vasilescu) in fruntea LRS, s-ar putea deschide calea "fuziunii prin absorbtie" a LRS cu AGVPS. La cum il cunosc eu pe sforarul profesionist Gyorg, cred ca un post in conducerea AGVPS i se pare mai apetisant decat ala de presedinte al unui LRS format din 100 de insi.

Adriane aste e intradevar o "tema" demna de urmarit....am si eu un feeling in acest sens.. :D :D :D
P.S. Si se pare ca nu numai fratii Vasilescu ci mai nou si varul Dan Vasilescu noul succesor la club si presedinte la spinn vrea sa puna umarul :D :D la ceea ce urmeaza ,atitata timp cit a fost cel mai inversunat sustinator al candidaturii lui Gyorg si mai nou initiatorul comunicatului anti AVP...nu crezi ca unele lucruri se cam "inoada".. :oops:
Ca aqua asociatia si clubul e defapt o "afacere" de familie(Vasilescu) nu cred ca e un secret pt. nimeni...daca celor care sunt inscrisi acolo le convine ... e strict treaba lor,dar nu e deloc normal sa implici si alte cluburi intr-un "razboi" ce nu-i priveste ...
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 22nd, 2009, 12:27 pm

Aqua are totusi niste nemultumiri intemeiate vizavi de etapa de anul asta si de colaborarea cu AvP. Parerea mea e insa ca aceste nemultumiri sunt folosite acum de Gyorg pe post de berbece in CD al LRS.

Ramane de vazut daca e doar o manevra pentru indepartarea lui Malin, sau se urmareste, pe termen mediu, ceea ce spuneam mai sus: absorbirea LRS de catre AGVPS. Acum o sa inceapa sa conteze si chestia aia cu sediul acasa la Gyorg etc.
Gerula
Site Admin

Mesajde mteodorescu pe Iulie 22nd, 2009, 1:01 pm

vali136 scrie:
Gerula scrie:La punctul 1 eu spuneam cu totul altceva: ca, prin eventuala alegere a lui Gyorg (sustinut de fratii Vasilescu) in fruntea LRS, s-ar putea deschide calea "fuziunii prin absorbtie" a LRS cu AGVPS. La cum il cunosc eu pe sforarul profesionist Gyorg, cred ca un post in conducerea AGVPS i se pare mai apetisant decat ala de presedinte al unui LRS format din 100 de insi.

Adriane aste e intradevar o "tema" demna de urmarit....am si eu un feeling in acest sens.. :D :D :D
P.S. Si se pare ca nu numai fratii Vasilescu ci mai nou si varul Dan Vasilescu noul succesor la club si presedinte la spinn vrea sa puna umarul :D :D la ceea ce urmeaza ,atitata timp cit a fost cel mai inversunat sustinator al candidaturii lui Gyorg si mai nou initiatorul comunicatului anti AVP...nu crezi ca unele lucruri se cam "inoada".. :oops:
Ca aqua asociatia si clubul e defapt o "afacere" de familie(Vasilescu) nu cred ca e un secret pt. nimeni...daca celor care sunt inscrisi acolo le convine ... e strict treaba lor,dar nu e deloc normal sa implici si alte cluburi intr-un "razboi" ce nu-i priveste ...

Vali e f simplu..
cred ca celelalte cluburi au capacitatea de a discerne , daca sunt atrase sau nu intr-o eventuala capcana.
De aceea pot avea pareri in consecinta.
Modul in care am fost tratati..insa nu e ok..orice " scenarita " ai incerca sa gasesti in spate...
Nu ne-am manifestat nemultumirea decat fata de un aspect punctual , si l-am exprimat public..( aici ai dreptate intr-o privinta..putea fi postat doar pe forumul membrilor lrs....cred ca era mai bine.Asa pare ca vrem sa iscam o furtuna si nu asta era intentia noastra.)
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde mteodorescu pe Iulie 22nd, 2009, 1:16 pm

vali136 scrie:[

Aici gresesti.
Stiu de unde iti vine " marea suparare " ...fata de tot ce inseamna AQUA , si ti-am spus cred de cateva ori ca nu iti impartasesc opinia.
Suntem acolo cativa oameni , care benevol, fara sa ne forteze nimeni , facem ceea ce ne place.
Faptul ca tu , la un moment dat , in trecut , nu te-ai mai identificat cu obiecivele asociatiei , nu e vina noastra.
Aminteste-ti de momentele tensionate pe care le-ai avut cu oricine a fost in conducerea AQUA , indiferent de nume :
MishuV
Renel Pascu
DanV

Sarulesti 2006 iti spune ceva?
La mine in rulota ..si modul in care ti-am tinut partea atunci..?
Asta iti mai amintesti?
Sper...pt ca mai aveati putin si faceati apoplexie si tu , si interlocutorul tau....
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde mteodorescu pe Iulie 22nd, 2009, 1:22 pm

Repet.
Intelegere AGVPS - LRS , cel putin formal , la nivel de gentleman agreement exista din primavara..cel putin , daca nu mai demult.
Asta nu inseamna ca Gyorg ( care sa zicem ca ajunge presedinte LRS) va ajunge presedinte AGVPS , sau vice pe acolo.
E putin cam ...." sf " ..sincer scenariul asta...

P.S.
Adriane ,
Stii cine e supranumit Gepeto ?
Ghici ?
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde mteodorescu pe Iulie 22nd, 2009, 1:38 pm

vali136 scrie:[
P.S. Si se pare ca nu numai fratii Vasilescu ci mai nou si varul Dan Vasilescu noul succesor la club si presedinte la spinn vrea sa puna umarul :D :D la ceea ce urmeaza ,atitata timp cit a fost cel mai inversunat sustinator al candidaturii lui Gyorg

uita-te la momentul Rasinari 2009.
Aunci erau 2 candidati.
Malin si Gyorg.
Am sustinut si atunci si o spun si acum ca Malin a reprezentat cea mai proasta alegere posibila.
Atat tu Vali cat si Adrian ati salutat numirea lui Malin...
Parerea voastra...
Problema voastra.
V-o respect.

Totusi
Nu vi se pare ca e un conflict de interese aici.
Cum credeti voi ca redactorul- sef AVp , va negocia cu presedintele LRS , cuantumul sponsorizarii?
Nu e hilar?
Sa nu-mi spuneti ca Andy Arif se ocupa din partea ligii..ma faci sa rad...?
Care Andy Arif ...cel de la revista AVP ?

Uite ca acum AVP ...spune.
Va trimitem in Laponia si atat
Adio Mexic ,
Nu ne intereseaza sa va trimitem in Kazahstan,
Noi platim doar pt Laponia.
De fapt ....nici macar nu iti pun banii la dispozitie..
Ei , pur si simplu hotarasc ce face " lotul national "
Cine vreti sa le tina piept..?
Malin de la Liga , sau Andy , de la liga..
Cred ca glumiti !!!!

Asta e rezultatul alegerii lui Malin in functia de presedinte al ALRS.
Asta va doreati voi ?

Adrian ,

Gerula scrie: Ramane de vazut daca e doar o manevra pentru indepartarea lui Malin,

Pai Malin si-a dat demisia in primavara cand i s-a reprosa ca nu se implica in nimic.de ce puci mai e nevoi pt indepartarea lui....?
El suistine ca ...gata...nu-i mai pasa..
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde vali136 pe Iulie 22nd, 2009, 1:39 pm

Mircea ,recunoasterea unei greseli facute e benefica si se poate chiar ierta ,din pacate doar consecintele ramin adinci sau mai putin adinci dupa caz....
Relatia Aqua- revista poate fi una si LRS- revista poate fi alta nu-i obligatoriu ca toti sa sufere eventual pt. "greselile" unora sau a altora ...cum de altfel nu-i obligatoriu sa avem pareri la fel...
Cu siguranta e normal sa-ti spui pasurile ,sa dovedesti ca ai dreptate dar ramine si cum o faci...stii bine ca relatia LRS-AVP e destul de sensibila din multe cauze .... vinovatii se pot gasi si de-o parte si de alta ...iar postarea comunicatului pe forumul public si nu al membrilor LRS (pe care ii si intereseaza probleme)seamana a vendeta ...
Din pacate si tonul pare a fi unul ultimativ si cred ca daca ar fi fost o speta Aqua -AVP ...no problem ati fi putut-o gestiona barbateste ...DAR cind Aqua face parte dintr-o entitate (LRS),tonul ,modul in care sa pus problema poate afecta grav relatia LRS-AVP....lucru care din punctul meu de vedere ar fi ultimul la care ar trebui sa reunte LRS...

Mircea sigur imi amintesc si discutia de la Sarulesti si multe alte discutii avute intre mine si "staful" Aqua ...multe si mai de demult..
Cea ce nu ma surprinde e faptul ca indiferent cine e la conducere ,Bogdan,Renel(fost),Misu si actualmente Dan "tonul"si "politica"Aqua a ramas aceeasi ....iar deviza neschimbata aceea ca "numai noi avem dreptate" ....fapt pt care mi-am ales alta cale ...
Diferenta cu situatia de acum e majora ...intre mine si aqua nu conteaza relatiile ...dar RELATIA aqua -revista -lrs ar trebui sa conteze MAJOR.
Ma bucur ca v-ati gasit oameni de bine in club si va doresc tot binele din lume ...iar faptul ca mi-ai tinut partea la Sarulesti in rulata cred ca ai facut-o doar din convingerea ca eu aveam dreptate...nu din alt motiv. ;)
Dar daca tu intrepretezi cele scrise de mine despre comunicat ca ar fi o incercare de razbunare ,gresesti grav...no sa incerc nici intr-un fel sa te conving de acest lucru decit sa te rog sa citesti cu atentie si cu buna credita cele ce am scris sau cele ce o sa le mai scriu(eventual)...
vali136
trecut prin multe

Mesajde vali136 pe Iulie 22nd, 2009, 1:49 pm

Am sustinut si atunci si o spun si acum ca Malin a reprezentat cea mai proasta alegere posibila.
...................................................................................................
Mircea pt. pastrarea adevarului istoric voturile exprimate au fost Malin,8-Gyorg ,5...asta denota faptul ca si alte cluburi au auvut intimplator viziunea mea .... :lol:
Iar treaba cu comflictul de interese trebuia pusa pe tapet acolo la discutii nu acum dupa 8 luni...si poate ca voturile ar fi fost altele ...cine stie? :D :D
Parearea ta si a clubului din care faci parte a fost exprimata si atunci la vot ...parerea mea a fost doar la nivel de individ,(deci fara valoare ) ...deoarece la Rasinari eram "particular" daca iti amintesti...in consecinta nu pot fi considerat partizanul lui Malin cel putin in cazul votului. :lol:
vali136
trecut prin multe

Mesajde mteodorescu pe Iulie 22nd, 2009, 1:51 pm

vali136 scrie:Am sustinut si atunci si o spun si acum ca Malin a reprezentat cea mai proasta alegere posibila.
...................................................................................................
Mircea pt. pastrarea adevarului istoric voturile exprimate au fost Malin,8-Gyorg ,5...asta denota faptul ca si alte cluburi au auvut intimplator viziunea mea .... :lol:
Iar treaba cu comflictul de interese trebuia pusa pe tapet acolo la discutii nu acum dupa 8 luni...si poate ca voturile ar fi fost altele ...cine stie? :D :D
Parearea ta si a clubului din care faci parte a fost exprimata si atunci la vot ...parerea mea a fost doar la nivel de individ,(deci fara valoare ) ...deoarece la Rasinari eram "particular" daca iti amintesti...in consecinta nu pot fi considerat partizanul lui Malin cel putin in cazul votului. :lol:

Vali ,
Cred ca ai inteles gresit
Nu am sustinut ca ai fost partizanul lui Malin , in cazul votului...
Imi cer scuze ...daca asta s-a inteles...
Am spus pur si simplu ca ati salutat amandoi atat tu cat si Adrian , numirea lui Malin....
Ultima oară modificat de mteodorescu pe Iulie 22nd, 2009, 1:58 pm, modificat 1 dată în total.
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde mteodorescu pe Iulie 22nd, 2009, 1:57 pm

vali136 scrie:Iar treaba cu comflictul de interese trebuia pusa pe tapet acolo la discutii nu acum dupa 8 luni...si poate ca voturile ar fi fost altele ...cine stie? :D :D

A fost pusa pe tapet , in discutiile dintre reprezentantii cluburilor.
Atat in perioada de dinainte, cat si in timpul sedintei.
Asa s-a spus ca de fapt va negocia Arif , si deci " chipurile"...nu e nici un conflict de interese...
Asta a fost de fatada..ca sa existe o justificare penibila ce-i drept a faptului ca nu exista acest conflict de interese..
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde vali136 pe Iulie 22nd, 2009, 1:59 pm

Mircea iti raspunde-am la intrebarea pusa retoric de tine ...atit..aceea cu conflictul de interese ...daca exista ,exista de atunci si ar fi trebuit sa-l rezolvat inca de la Rasinari ...acum e cam tirziu ce-i drept.
Sa cred ca au fost 8 cluburi atit de naive si doar cele 5 au sesizat "pericolul"...cred ca ii jicnesti pe votanti...parerea mea.
Eu am salutat-o ca persoana fizica si nu ma dezic nici acum iar Adrian ca vice presedinte Cozma Fishing Club,care intre timp poate si-a schimbat parerea ...o sa aflam la urmatoarele alegeri.
Permite-mi si mie o intrebare ...:
-cum ti se pare renuntarea in extrema urgenta la indeplinirea unor obligatii asumate la Rasinari de catre Gyorg ?
-are cumva o alta conotatie decit "demisia" lui Malin?
-a facut Gyorg mai mult pt. LRS decit Malin?
Sunt retorice intrebarile ...dar poate ne lamuresti .
vali136
trecut prin multe

Următorul

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit