de mteodorescu pe Iulie 22nd, 2009, 8:58 am
Am sa ajung si la Malin mai pe final, dar pana atunci...
Banuies ca....
Interesele unora de a scoate etapele de clean , la baza faptul ca anul acesta nu s-au aflat printre cei care au prins punctele.
E deci deranjant pt unii , sa nu puncteze.
Daca acestia au si influente in redactarea unor articole in AVP , atunci e clar de ce articoulul care a aparut in revista a fost prezentat , destul de negativist la adresa etapei org de noi.
Trendul la ora actuala este sa " renuntam la clean".
Etapa de la Colibita nu e greu de " mazilit " , pt ca e un concurs relativ recent , fara prea multa istorie in spate , se induce ideea ca salaul a " halit" tot cleanul si gata...( in ciuda faptului ca baietii de la Esox au facut o treaba excelenta al doilea an la rand).
Cupa 3 lacuri insa se tine de 7-8 ani ( eu particip la ea din 2004. ).E un concurs cu traditie , care nu il poti scoate asa de usor din carti.
Sau cel putin nu ar da bine la blazon , daca il scoti...asa ..fara motiv...deci singura solutie ramasese:
Denigrarea etapei , inducerea ideii ca nimic nu a fost bun , mancarea nu a fost buna, vant prea tare , moment nefavorabil ales, etc-etc
Unul din sponsori , trebuia sa fie Bucovina.Nu a fost , noi am ramas fara apa in timpul etapei.( Ne explica Malin cum s-a schimbat ceva director la Bucovina , care nu apucase sa fie anuntat...bla-bla-bla-bla )
Dan a cumparat pe banii nostrii apa.....i-a reprosat lui Malin acest lucru , care a zis ca plateste el.
Nu m-ai stiu ce s-a intamplat, habar nu am daca banii au ajuns sau nu in contul nostru
Da , dar timp de o mansa , conurentilor nu am putut sa le punem la dispozitie ...apa.
A durat ceva pana a venit din Cluj.
Gentleman agreementul dintre cluburi si revista esta ca sponsorii de etapa sa-si gaseasca spatiul in revista..
Sponsorii etapei de la Belis au fost :
Energofish,
Cozma Lure,
Trout Line,
Magazinul “Păstrăvul”- Lauris Cluj-Napoca,
Dawn Fishing,
Grup Transilvae,
Compania de Salubritate BRAD&VERES,
ROSAL GRUP Sucursala Cluj-Napoca.
Te rog uita-te tu , sa vezi de cata publicitate au beneficiat acesti sponsori in revista....si judeca singur.
In schimb apare compania Petrom , la baza fiecarei pagini unde e scris articolul.
S-a spus ca l-au gasit pe Petrom , ca sa sponsorizeze deplasarea lotului in Laponia si de aceea ii fac publicitate.
Foarte bine , perfect....
Dar ceilalti sponsori de etapa...?..( cei 8 de sus ? ).
Cum puten noi ca si club sa mai aparem in fata lor cu solicitari de sponsorizare pe viitor , cand anul asta , nu ne-am tinut de cuvant.
Tzeapa?...clar !
Sincer ...cum crezi ca ne simtim noi , in relatia cu sponsorii nostrii?
Daca tu ai fi unul din sponsorii nostrii de etapa ce ai face ?
Ce ma mira este faptul ca unii critici ai etapei de anul asta , nu-si dau seama ca sunt niste unelte ...mititele dintr-un plan mai mare....
Cu cat vor apare critici mai multe la adresa etapelor de clean , cu atat se va induce mai usor ideea ca la clean nu e bine...nu e bine ca ce?
Ca nu prind unii ?
Da , se poate....Asta pot intelege...
Uita-te pe clasamentul general , si vei intelege....jocurile unora...
Nu vreau sa ma intelegi gresit..
Nu sustin ca nu am avut probleme de organizare...la acea etapa, dar in 2009 cred ca a fost cea mai criticata etapa in AVP.
Credeam ca revista este partenerul nostru in organizarea etapelor.Nu inteleg ce fel de promovare a acestui sport este aceasta cand comentariile revistei sunt negative la adresa etapei.
Sa fie oare din cauza ca , votul nostru a plecat in alta directie la Rasinari in iarna?
Nu stiu ...habar nu am .....
in orice caz...ma bucur ca pt 2010 , avem deja si alte optiuni , in organizarea etapei ( confirmate telefonic si de Vali ).
Deci cred ca vom putea imbunatati noi ca organizator calitatea etapei.
P.S.
Pana sa ajungem la aceasta luare de pozitie , am cerut cateva lamuriri initiale , AVP-ului..
Surpriza.....
Raspunsul lui Malin , a fost pe cat de jignitor la adresa lui DanV ( presedintele clubului nostru) , pe atat de plin de ironii zeflemitoare.Parca incerca sa ne faca dovada calitatilor sale scriitoricesti , sau a stapanirii cuvintelor la limita bunului simt , si nicidecum sa dea un raspuns punctual la cele cateva probleme.
Si ca sa se stie cine e sheful in " propozitie " , a anuntat , ca ...in 2010 , ne va boicota mediatic etapa organizata de noi.
NO COMENT..