nucus scrie:tu o sa-ti susti punctul de vedere impotriva oricarei logici si chiar si a bunului simt .
sunt in masura sa fac acum unele precizari lamuritoare
Oamenii erau incinsi la maxim, din cauza ca, in paralel, pe sectiunea Staff a LRS (cea ascunsa "muritorilor de rand"
Intrucat nu am absolut nimic de impartit nici cu Vali, nici cu Nucu si nici cu bunicul Cozma, nu voi posta aici screenshoturile in care s-au cam facut cum le-a venit la gura. O sa va povestesc doar esentialul, pentru a putea intelege mai bine anumite postari de pe topicul la care am dat link.
Ostilitatile au fost deschise de Vali, care l-a acuzat pe Eugen Cozma ca:
Subiectul este domnul Cozma de la Clubul cu acelasi nume ,care cu putine zile inaintea sedintei AGVPS din 5 martie inmineaza un plic inchis,domnului Morar director AJPS Cluj cu rugamintea de-al inmina domnului Bentu .
Din spusele domnului Morar plicul continea un Regulament de Spinning de pe mal ,regulament propus de domnul Cozma AGVPS-ului spre studiu sau (aprobare) ....
Plicul a fost inminat personal domnului Bentu de catre domnul Andrei Pop (Energo)reprezentantul AJPS Cluj la acea sedinta.
Din pacate, raspunsul bunicului Cozma a facut referire nu doar la acuzatiile aduse, unele dintre ele, dupa stiinta mea, nefondate (regulamentul nu fusese dat la plic inchis, de pilda) ci si la unele intamplari, deocamdata prin nimic dovedite, din trecutul lui Vali. Pe scurt, l-a acuzat ca ar fi jucat la carti o suma de bani apartinand blocului in care locuia si din conducerea caruia facea parte, si ca s-ar fi ascuns apoi vreo 3 luni pe malul lacului Belis, la cort. De asemenea si ca a r fi fost concediat de la un magazin de pescuit, din cauza ca, dupa program, mergea la un paharel cu angajatii magazinului concurent, ocazie cu care ar fi povestit diverse aspecte din activitatea firmei unde era angajat.
Cum era de asteptat, replica lui Vali n-a mai avut un limbaj prea elevat, asta ca sa folosesc un eufemism, asa ca, in loc sa se clarifice subiectul turneului de spinning de pe mal, s-a ajuns la discutii despre ce bea fiecare, in ce cantitati samd.