Scandal maxim pe sectiunea "secreta" a LRS

La rapitori si nu numai

Scandal maxim pe sectiunea "secreta" a LRS

Mesajde Gerula pe Aprilie 14th, 2010, 1:02 pm

Pentru cei care au fost oarecum surprinsi de vehementa unor postari facute pe acest topic competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/turneu-de-spinning-de-pe-mal-in-afara-lrs-t693.html , in special de interventia lui Nucu, care m-a acuzat ca

nucus scrie:tu o sa-ti susti punctul de vedere impotriva oricarei logici si chiar si a bunului simt .

sunt in masura sa fac acum unele precizari lamuritoare :D .

Oamenii erau incinsi la maxim, din cauza ca, in paralel, pe sectiunea Staff a LRS (cea ascunsa "muritorilor de rand" :lol: ) se desfasura un scandal dus la extrem, cu acuzatii de furt, de betie crancena etc etc.

Intrucat nu am absolut nimic de impartit nici cu Vali, nici cu Nucu si nici cu bunicul Cozma, nu voi posta aici screenshoturile in care s-au cam facut cum le-a venit la gura. O sa va povestesc doar esentialul, pentru a putea intelege mai bine anumite postari de pe topicul la care am dat link.

Ostilitatile au fost deschise de Vali, care l-a acuzat pe Eugen Cozma ca:

Subiectul este domnul Cozma de la Clubul cu acelasi nume ,care cu putine zile inaintea sedintei AGVPS din 5 martie inmineaza un plic inchis,domnului Morar director AJPS Cluj cu rugamintea de-al inmina domnului Bentu .
Din spusele domnului Morar plicul continea un Regulament de Spinning de pe mal ,regulament propus de domnul Cozma AGVPS-ului spre studiu sau (aprobare) ....
Plicul a fost inminat personal domnului Bentu de catre domnul Andrei Pop (Energo)reprezentantul AJPS Cluj la acea sedinta.

Din pacate, raspunsul bunicului Cozma a facut referire nu doar la acuzatiile aduse, unele dintre ele, dupa stiinta mea, nefondate (regulamentul nu fusese dat la plic inchis, de pilda) ci si la unele intamplari, deocamdata prin nimic dovedite, din trecutul lui Vali. Pe scurt, l-a acuzat ca ar fi jucat la carti o suma de bani apartinand blocului in care locuia si din conducerea caruia facea parte, si ca s-ar fi ascuns apoi vreo 3 luni pe malul lacului Belis, la cort. De asemenea si ca a r fi fost concediat de la un magazin de pescuit, din cauza ca, dupa program, mergea la un paharel cu angajatii magazinului concurent, ocazie cu care ar fi povestit diverse aspecte din activitatea firmei unde era angajat.

Cum era de asteptat, replica lui Vali n-a mai avut un limbaj prea elevat, asta ca sa folosesc un eufemism, asa ca, in loc sa se clarifice subiectul turneului de spinning de pe mal, s-a ajuns la discutii despre ce bea fiecare, in ce cantitati samd.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Scandal maxim la LRS

Mesajde Gerula pe Aprilie 14th, 2010, 1:12 pm

Acuzatiile lui Eugen Cozma la adresa lui Vali Stratonov au primit o replica dura, dar fara legatura cu subiectul, din partea lui Nucu Buculei, care, pe langa betii crunte cu circumstante agravante :lol: , l-a acuzat pe bunicul Cozma si de fapte ca tentativa de a trece doi pastravi in plus pe o foaie de arbitraj sau amenintari cu bataia si lansete rupte la adresa unor concurenti.
Sincer, discutia despre cei doi pastravi a avut loc pe forumul lui rasulescu pe vremea cand mai activam si eu pe-acolo, si impresia mea a fost mai degraba ca pastravii nu au fost punctati din cauza unei erori a arbitrului care intocmea fisele, decat din cauza unei fraude. Daca or mai fi aparut ulterior si alte elemente , poate primim clarificari aici.

In tot cazul, Eugen Cozma n-a incercat sa nege chefurile monstre cu bautura, ba chiar a declarat ca nu-i pare rau ca a chefuit cu alti pescari, dar a contraatacat pe o noua directie, acuzandu-l pe Nucu de frauda cu ocazia organizarii concursurilor de la Rogojesti. Pe scurt, a sustinut ca ar fi existat o diferenta intre costurile de organizare si suma totala primita de la concurenti, diferenta care ar fi fost insusita de organizatori. Dupa care l-a acuzat si pe Vali ca a musamalizat aceasta poveste.

Aici se cuvine totusi precizarea ca, la data la care ar fi trebuit justificate sumele incasate cu ocazia organizarii concursurilor, Vali nu era inca presedinte, asa ca, sincer, nu stiu daca i se poate imputa vreo musamalizare.

In rest, topicul cuprinde diverse bagari in seama marca Udila, Bunghez samd, cu care chiar nu are sens sa ne deranjam.

Daca partile implicate vor sa aduca necesarele clarificari, desigur folosind un limbaj civilizat, acest spatiu le sta la dispozitie.
Gerula
Site Admin

Re: Scandal maxim la LRS

Mesajde Gerula pe Aprilie 14th, 2010, 1:19 pm

Foarte trista in toata tarasenia asta e constatarea ca atmosfera din jurul spinning-ului de competitie devine tot mai incarcata. O ciudata combinatie de interese si orgolii parca ii inraieste pe oamenii implicati direct in activitatea LRS.
Gerula
Site Admin

Re: Scandal maxim pe sectiunea "secreta" a LRS

Mesajde taicanoe pe Aprilie 14th, 2010, 2:02 pm

orgolii, interese si foame de sponsori ... oricum e urata balacareala
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde adrian frunza pe Aprilie 15th, 2010, 7:21 am

sincer sa fiu nu aud nimic nou .spinningul ca si stationarul de competitie in romania are drept patroni pe hermes si bacchus .izaak walton e doar lectura facultativa .
eu stiu pe unii care la competitii erau morti de beti morti tot timpul ,inclusiv pe pista .furatul veselei era obiceiul pamantului.lume rea maica :shhh:
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde vali136 pe Aprilie 15th, 2010, 11:09 am

Adrian ,nu prea inteleg ce eu ce rost are viata mea privata cu functia din LRS .

1.In primul rind daca existau aceste acuzatii la adresa mea ar fi trebuit facute in timpul candidaturii mele la functia de presedinte al LRS ,ca sa aibe vre-o relevanta.
2. Acuzatiile ar trebui probate de catre cel ce le face nu de catre cel acuzat ...asa stiu eu .
3.Despre poveste cu pastravii prinsi de Cozma ,acei pesti au fost "prinsi" doar pe foaia de arbitraj completata la acea vreme in masini si in barca de arbitrii prieteni cu domnul in cauza .Cind a fost intrebat public daca a prins sau nu ,a tacut ca mortul in papusoi.
La insistentele si investigatiile mele in calitate de organizator sa dovedit clar ca pastravii au fost scrisi pe foaie in prima mansa intentionat si pt. a ajuta la cistigarea concursului de catre domnul Cozma.Reamintesc ca la acea etapa au participat 67 concurenti multi dintre ei participa si azi si pot depune marturie despre cele intimplate in 2006 la Belis.
Cum dumnezeu e sus si face dreptate in mansa a 2-a "superpescarul" a dat gherla.
Este singura frauda dovedita in istoria spinningului pina in prezent.
Si cum intotdeauna hotul stiga hotii ,trageti si voi concluziile la cit de credibil poate fi un om ca acesta.
In rest spun doar atit ,nu am nici un razboi de dus cu acest individ ,nu suntem de aceasi teapa si nu doresc sa ma cobor la mojiciile acestui individ , cu care pina mai ieri pescuiam ,mincam,dormeam si calatoream impreuna si umblam la nuntile copiilor nostrii.
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Aprilie 15th, 2010, 11:42 am

vali136 scrie:cu care pina mai ieri pescuiam ,mincam,dormeam si calatoream impreuna si umblam la nuntile copiilor nostrii.

Vali, dupa mine exact asta e partea urata a intregii povesti. In rest, Dumnezeu cu mila, aici la portile Orientului nu ducem lipsa de balacareli de-astea.

De fapt, motivele pentru care am scris despre acest subiect sunt urmatoarele:

1. Fac demonstratia obiectiva a faptului ca nu mai exista o sectiune secreta a LRS, din moment ce eu am acces si nimeni de pe lumea asta n-are cum sa ma impiedice sa public tot. Chestia asta ar trebui sa razbata pana si in bezna mintii unora ca Bunghez, Udila samd ca o dovada incontestabila a faptului ca ar fi mai bine ca toate discutiile de pe LRS sa fie publice, decat sa devina o sursa de trafic pentru mine :lol: :twisted: :lol:

2. M-a scarbit peste masura faptul ca, vreme de trei zile, in timp ce tu, Eugen Cozma si Nucu Buculei va aruncati vorbe si acuzatii de-astea, doar doua persoane din zecile care citeau au avut decenta sa va traga nitel de maneca. Restul citeau in liniste si se hlizeau pe la colturi, sau, ma rog, interveneau punctual apropo de chestiile care-i interesau. Asta a fost, de fapt, spectacolul grotesc de acolo, nu porcaiala dintre voi.
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Aprilie 15th, 2010, 3:27 pm

2. M-a scarbit peste masura faptul ca, vreme de trei zile, in timp ce tu, Eugen Cozma si Nucu Buculei va aruncati vorbe si acuzatii de-astea, doar doua persoane din zecile care citeau au avut decenta sa va traga nitel de maneca. Restul citeau in liniste si se hlizeau pe la colturi, sau, ma rog, interveneau punctual apropo de chestiile care-i interesau. Asta a fost, de fapt, spectacolul grotesc de acolo, nu porcaiala dintre voi.

.........................................................................................................................................................................
Exact de asta mi-e scirba si mie ...de barbatii ,"femei"(shemale). :twisted:
Si din pacate avem destui prin liga care pe fata ligusesc si prin spate te lovesc.
Sobolani ,nimic altceva ....din pacate au si nume. :oops:
vali136
trecut prin multe

Mesajde mrvily pe Aprilie 20th, 2010, 6:27 am

vali136 scrie:Adrian ,nu prea inteleg ce eu ce rost are viata mea privata cu functia din LRS .

1.In primul rind daca existau aceste acuzatii la adresa mea ar fi trebuit facute in timpul candidaturii mele la functia de presedinte al LRS ,ca sa aibe vre-o relevanta.
2. Acuzatiile ar trebui probate de catre cel ce le face nu de catre cel acuzat ...asa stiu eu .
3.Despre poveste cu pastravii prinsi de Cozma ,acei pesti au fost "prinsi" doar pe foaia de arbitraj completata la acea vreme in masini si in barca de arbitrii prieteni cu domnul in cauza .Cind a fost intrebat public daca a prins sau nu ,a tacut ca mortul in papusoi.
La insistentele si investigatiile mele in calitate de organizator sa dovedit clar ca pastravii au fost scrisi pe foaie in prima mansa intentionat si pt. a ajuta la cistigarea concursului de catre domnul Cozma.Reamintesc ca la acea etapa au participat 67 concurenti multi dintre ei participa si azi si pot depune marturie despre cele intimplate in 2006 la Belis.
Cum dumnezeu e sus si face dreptate in mansa a 2-a "superpescarul" a dat gherla.
Este singura frauda dovedita in istoria spinningului pina in prezent.
Si cum intotdeauna hotul stiga hotii ,trageti si voi concluziile la cit de credibil poate fi un om ca acesta.
In rest spun doar atit ,nu am nici un razboi de dus cu acest individ ,nu suntem de aceasi teapa si nu doresc sa ma cobor la mojiciile acestui individ , cu care pina mai ieri pescuiam ,mincam,dormeam si calatoream impreuna si umblam la nuntile copiilor nostrii.

Vali
Daca nu iti este greu sati aduci aminte te rog frumos sa postesi aici si numele acelui "Arbitru" prieten cu Cosma care a facut acel lucru cu trecerea pastravilor fictiv in foaia de arbitraj. Cred ca merita sa aflam numele lui indiferent cine ar fi el.
Iti multumesc anticipat de raspuns.
mrvily
membru nou

Mesajde vali136 pe Aprilie 20th, 2010, 7:29 am

Vasile de fapt au fost 2 "arbitrii" care au completat foile de arbitraj cu pastravi..
1. Domnul Adi Danciu
2. Domnul Chira Aurelian (Rica)
Pe vremea aceea (2006) arbitajele se faceau cu prietenii ,dar asta nu scuza cu nimic incercarea de a frauda competitia.
Complicitatea a fost mai mult decit evidenta ,iar acum dupa citiva ani hotul striga hotii....tipic romanesc.
Dar nu ne povestesti tu mai bine despre cele intimplate la etapa Minjesti in 2009?Protagonistul fiind acelasi "domn".
Din cite stiu au fost ceva "puted in Danemarca".
Multumesc si eu.
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Aprilie 20th, 2010, 9:36 am

Inainte sa faca asta ar trebui sa posteze un raspuns aici competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/echipa-de-caracteresau-cum-se-propaseste-spinningu-t681.html

As fi foarte curios sa-l citesc :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Aprilie 22nd, 2010, 11:50 am

Am impresia ca mai avem amandoi de asteptat. Se pare ca Vasile are curajul opiniei doar cand cealalta parte nu-i de fata :lol:
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit