Romania la CM de black bass din Mexic

La rapitori si nu numai

Romania la CM de black bass din Mexic

Mesajde Gerula pe Noiembrie 10th, 2009, 12:51 pm

Pentru cine nu stie, zilele astea s-a desfasurat in Mexic CM de Bass, competitie serioasa, la care au participat echipe profesioniste din cateva zeci de tari cu traditie in domeniul pescuitului la acest peste.

Romania a fost reprezentata de o echipa formata din campionul si vicecampionul turneului AvP de anul trecut, Adrian Spiac si Petre German (Berti). Rezultatul obtinut nu a fost spectaculos, locul 26 in concursul pe echipe si coada clasamentului in concursul pe natiuni (in mare parte din cauza ca am participat cu o singura echipa, fata de altii cu 2-3) .
Cu toate astea, data fiind amploarea concursului si numele mari din circuitul profesionist american implicate, se poate spune ca ne-am prezentat cel putin OK, compensand lipsa de experienta cu valoarea.

Concursul pe echipe a fost castigat de duo-ul american Tott Faircloth - Tom Mann Jr (fiul omului cu shadurile). Ca idee, Tom Mann jr avea in 2008 peste 700.000$ castigati din premiile obtinute la concursurile de bass...
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Romania la CM de black bass din Mexic

Mesajde BygDaddy pe Noiembrie 10th, 2009, 9:34 pm

bv lor! pentru o echipa ce vine dintr-o tara in care nu exista aceasta specie oricel loc desupra ultimului este unul bun
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Jedi pe Noiembrie 11th, 2009, 1:54 am

E un loc foarte onorabil..Sint ceva date despre concurs? Ma gindesc ca au fost minim 100 de echipe,asa ca 26 nu-i rau deloc.Masivu n-a plecat sa-i stringa mina la nea Jean?
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Noiembrie 11th, 2009, 9:15 am

Ca sa plece Masivu trebuia sa fi fost campion sau vicecampion anul trecut.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 13th, 2009, 1:32 pm

Clasamentul pe echipe locul 26 din 30, in conditiile in care locurile 29 si 30 sunt Romania 2 si Romania 3 care nu s-au prezentat. Pe tari locul 10 din 10.

Foarte interesant e ca in clasament echipa apare ca fiind formata din Adi Spiac si Stefan Tudose :lol: , in conditiile in care, din cate stia toata lumea, a participat Berti.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Noiembrie 14th, 2009, 1:04 am

Campionat Mondial de stiuca cu suedezi,cehi si romani..Campionat Mondial de bass cu 30 de echipe...Pai duminica si eu particip la un Campionat Mondial ce se tine la capatul strazii..Mai vine un evreu,un polonez,un sarb si poate un chinez.Spre seara dau publicitatii rezultatele.. :D ..Daca vine si Onesti ne bagam pe echipe. :mrgreen: ....In iunie a fost un concurs de bass ,destul de maricel pe aici si erau inscrise peste 125 de barci cu cite doi pescari.Si n-a fost deloc "MONDIAL" , au fost si citeva echipaje americane din vecinatate dar nu cei profi din circuitul de bas.
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Noiembrie 14th, 2009, 10:50 am

Pai asta-i diferenta, ca aici au fost cei profi :D

Nici la CM de fotbal nu se inscrie F.C. Avantul Prabusirea din liga a patra :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Noiembrie 16th, 2009, 1:35 pm

ma distreza ca in rom ,chestia cu profesionistii e ca in "pesa" aia:

profi :am p__a mare,am p__a mare?
chibitii:da chiar o are ,da chiar o are !
ies afara la concursuri si fac un mare fis.
vrei sa fii MARE? antreneaza-te afara .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 16th, 2009, 1:47 pm

Eu n-as zice ca au facut un mare fas. Au concurat totusi pe un peste care la noi nu exista.

Problema e alta: ca deplasarile cu lotul national ar trebui orientate nu spre competitiile de bass, ci spre putinele concursuri internationale serioase centrate pe specii care exista si la noi.
Sigur ca, dupa ce se joaca bassmaster, baietii vor si ei acolo, dar e totala lipsa de realism sa-ti inchipui ca poti face fata la nivelul asta daca tu n-ai unde sa te antrenezi pe acest peste.
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Noiembrie 16th, 2009, 2:27 pm

he ,he .care inca mai exista la noi .tre sa te antrenezi pe specii ,pe piste de concurs ,in spe mii de situatii meteo +situatii specifice concursului ,macar un antrenament la 2 zile.
citeam undeva ca tehnicile utilizate de romani la salau provin majoritatea din pescuitul de bass .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 16th, 2009, 4:51 pm

Nu stiu unde ai citit chestia asta, dar la noi naluca nr 1 la salau este de foarte departe shadul/worm-ul pe jig, in timp ce la bass, pe langa softuri se umbla cel putin la fel de des cu spinnerbaituri samd.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Noiembrie 17th, 2009, 4:23 am

Pai shadul si wormul pe jig au fost in mare trend la un moment dat si in circuitul de bass.Apoi au inceput viermii Senko care s-au dus si ei in toata lumea. Spinnerbaitu e ca sa zic asa o nebunie ambulanta, cu eficienta maxima in apa mai mica si agresivitate foarte mare.Si cum in Romania stiuca in balti ba lipseste,ba nu maninca deloc sau e sfioasa ,cam paleste spinnerbaitul si ramin cele suple si discrete. Zic ca are baza ce zice Adrian Frunza. In afara de oscilante si rotative, toate nalucile ultimilor 20 de ani au fost promovate de concursurile de bass. Iar tu Gerula.....ai dat foarte mult la biban cu BassAsasin...deciii ....te pretezi pentru un concurs de bass nu? :dance:
Jedi
hârşit în rele

Mesajde adrian frunza pe Noiembrie 17th, 2009, 9:19 am

nu ma innebuni Jedi .l-am rupt anul trecut la bassassasin,deci asi putea spera......?!
nu stiu ce facea starpitura aia de cauciuc sub apa ,ca-i prostea instant ;si dupa ce se taia la bass,il ologeam cu worm hand made .dupa cum zice tudor, spinner bait mi se pare o aplicatie ff buna pt zonele cu stuf .
ceea ce ma intreb e urmatorul fapt :schimbarea periodica a nalucilor de succes e o consecinta a saturatiei-stresului pestilor la o anumita naluca sau e o chestie de marketing promovare produs .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 17th, 2009, 10:55 am

probabil ambele :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Noiembrie 17th, 2009, 1:10 pm

Sint trenduri domnilor... :lol: Stres,marketing,plus ca nu le sta bine campionilor sa apara tot cu gumele de anul trecut. :D
Jedi
hârşit în rele

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit