Protocolul LRS-AGVPS, periclitat de lacomie si mitocanie

La rapitori si nu numai

Re: Protocolul LRS-AGVPS, periclitat de lacomie si mitocanie

Mesajde Gerula pe Martie 29th, 2010, 12:05 pm

Nu stiu ce sa zic de CPR (aud ca Gyorg, Ovidiu14 si Dinu au fost la targul SP, habar n-am ce-au vorbit si cu cine), dar unul din cei doi reprezentanti ai WSB in staff-ul LRS, Razvan Mihuta, a fost atat de socat de faptul ca AGVPS si-a luat stand la targul Superpescar incat a propus ca LRS sa treaca la represalii si sa inceapa sa vanda permise de pescuit. Stiu ca pare aberant ca un reprezentant al WSB sa faca asa ceva, in vreme ce seful lui, Tudose, mergea la Selaru cu palaria-n mana ca sa dreaga busuiocul dupa ispravile lui Stefan Dinu, dar vorba aia, screenshoturile nu mint :D :
Ataşamente
mihuta3.JPG
mihuta2.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Protocolul LRS-AGVPS, periclitat de lacomie si mitocanie

Mesajde Gerula pe Martie 31st, 2010, 1:50 pm

Si, tot din maruntaiele forumului LRS, puteti admira solutia oferita de Dan Vasilescu la problema generata de faptul ca asociatia lui nea Caisa de la Bistrita insista sa continue sa vanda permise, dar si sa ramana membra a LRS: Esox sa formeze un club care sa-i ia locul in LRS, iar asociatia sa continue sa vanda permise din afara Ligii :lol:

De parca problema era una pur formala, nu ca niste oameni implicati in LRS se ocupa cu vanzarea de permise.
Ataşamente
Esox2.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Anterior

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit