Propunere!

La rapitori si nu numai

Propunere!

Mesajde masivu pe Iunie 22nd, 2009, 9:40 am

Salutari tuturor!

dat fiind ca am fost atacat pe acest forum fara motiv, chiar FARA MOTIV!, (n-are voie omul sa mai fie intr-o pasa proasta?), vreau sa las la latitudinea Dvs, forumistilor, urmatoarele 2 probleme:

1. doriti un epilog ELEGANT sau DUR la topicul care m-a atacat aici (inutil)?
2. doriti sau nu sa aflati si Dvs ceva "picanterii" despre domnul administrator, care rimeaza cu organul masculin in limba RRomales, caz in care m-as cobori la un IQ mult sub minus si as deveni la fel de meltean, asta ca sa nu-l jignesc?

astept raspunsurile Dvs, iar decizia imi apartine oricum :D .
masivu
trecut prin multe

Re: Propunere!

Mesajde Gerula pe Iunie 22nd, 2009, 9:49 am

masivu scrie:2. doriti sau nu sa aflati si Dvs ceva "picanterii" despre domnul administrator, care rimeaza cu organul masculin in limba RRomales, caz in care m-as cobori la un IQ mult sub minus si as deveni la fel de meltean, asta ca sa nu-l jignesc?

Prosopel, daca tot ce poti e sa faci rime de-astea ne vei parasi foarte rapid. :lol: Disputele pe forumul asta nu se desfasoara la nivel de bagat, scos samd.
Acesta e ultimul avertisment.

P.S. Aceeasi soarta o s-o ai si daca mai faci spam, deschizand aiurea topicuri despre un subiect care se discuta deja pe alt topic. Inteleg ca in mintea ta un "mare" vicecampion isi poate permite orice, dar forumul asta are niste reguli,
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit