Totul a inceput cand un baiat din Craiova a anuntat la LRS un concurs local:
andriipopa75 scrie:sambata 14 noiembrie va avea loc un concurs de pescuit la salau, din barca, pe lacul Fantanele(Radovan) Dolj.
taxa de participare este de 70 lei/participant, se va pescui o singura mansa, de la 08.00-14.00, vor puncta pestii peste 35 cm, va castiga cel cu cea mai grea recolta.
Este prima data (si speram ca nu si ultima) dupa 7-8 ani cand se poate pescui la salau pe acest lac, asa ca e o ocazie deosebita, mai ales ca in lac sunt foarte multi dintosi mari .
Inscrierile se fac in Craiova, la "Casa Pescarului" (la Marian), pe Calea Bucuresti, langa hotel Jiul.
Mai multe detalii sper sa va ofere organizatorii .
Imediat i s-a cerut socoteala de catre cichicean Predescu
mihaip scrie:andriipopa75 scrie:Inscrierile se fac in Craiova, la "Casa Pescarului" (la Marian), pe Calea Bucuresti, langa hotel Jiul.
Deci cine nu e din Craiova sa se suie in masina, autocar sau tren si sa vina la Craiova sa plateasca.
Andrei, nu stii ca e numai la nivel local ca altfel il anuntam si aici?
mihaip scrie:SAM74 scrie:Dezvoltati subiectul cu mai multe detalii.Ca sa vin de la Cluj sa platesc taxa de inscriere mi se pare absurd.Treceti persoane de contact cu numere de telefon si modul in care se face plata si care sunt premiile.Cred ca sunt destui doritori de o partida de salau.Multumesc
Cristi, crezi ca nu am face tam-tam daca am sti ce peste e acolo, cat este, unde este? Lasa-ne sa vedem ce e, lasa-ne sa discutam cu patronul sa vedem daca-l putem convinge sa ne lase si dupa concurs cu barcile.
Am fost anul trecut cu barca, tot la insistentele asociatiei noastre. Nu am putut pescui de vant, dar pe 5 km patrati balta era colmatata grav, chiar pe zona care se zicea ca tine peste si praguri/structuri. Sonarul imi arata ce arata EKG-ul unui cadavru.
Vedem ce iese. Concursul e catch and release iar patronul elibereaza oricum majoritatea salaului care ii intra in plasa.
Daca va mananca in cur, eu va pot plati taxa, daca va place sa faceti experimente.
Numai ca andrei a prezentat concursul ca si cand ar merge frecvent pe balta aia si ar sti sigur ca e plin de peste.
gabi udila scrie:din ciclul de trista amintire "daca nu suntem suficient de simpatici si de tari in IQ, incit sa fim bagati in seama hai sa ne bagam singuri in seama" s-a mai consumat un episod. cind va fi cazul, imi va face mare placere sa va prezint minunea, dar deocamdata, believe me, mai bine va chem la craiova sa va arat cum sta treaba cu vinul de segarcea decit sa va duc la pescuit.
Stiind probabil cu cine are de-a face, omul a insistat si a dat toate detaliile.. Asa a reiesit si faptul ca ar fi puse in joc niste premii
Chestie care explica neostoita dorinta a duo-ului Balalau (intitulat mai nou Club de pescuit
Mari oameni, mari caractere