Totusi, acest topic nu ar fi fost complet fara dovada suprema ca pokemon este intruchiparea perfecta a prostiei abisale
Duvada care a fost oferita recent chiar de catre pokemon, cu urmatoarele afirmatii:
pikeman scrie::lol:
bre, m-am tinut demult sa zic o treaba despre saitu idiotului . ca are site de 3 ani sau de cand are si nu a constatat nici aCU CA pe un forum normal si ingrijit cand intri la inceput si dai click pe un subiect te duce la ultima pagina

la maimutza te duce la prima, asa ca daca sunt 100 de postari la subectu respectiv, vei accesa de 100 de ori prima postare si iti vei omori mouseul apoi sa dai click la ultima pagina :
Acum, ca maimuta se uita la site si nu vede care sunt facilitatile, e oarecum normal. Nu ar mai fi prost cu diploma daca si-ar da seama ca forumul asta ofera, cam de la inceput, posibilitatea de a da click din prima atat pe primul post dintr-un topic cat si ultimul post pe care nu l-ai citit de pe topicul respectiv. Mai mult, ca forumul rapitori,info arata pe prima pagina si ultimul topic activ din fiecare sectiune, chestie care, pe forumul lui rasulescu, n-a fost nimeni in stare s-o implementeze nici acum, la peste sase ani si jumatate de la infiintare

Asta in vreme ce forumul meu, infiintat in octombrie 2008, o are de prin noiembrie 2008.

(asta daca, desigur, patronul cu borseta de la totalphishing nu si-o fi facut socoteala ca mai bine n-o implementeaza, ca sa maicastige cate o accesare de la fiecare user care vrea sa vada pe care topic de pe o sectiune s-a mai scris ceva - il vad in stare si de asta, la cat e de carpanos

)
Anormal e ca pokemonul este atat de prost incat nici macar nu-i intreaba pe altii care sunt (de aproape doi ani

) facilitatile acestui forum, inainte de a posta si de a etala astfel in vazul lumii propria imbecilitate.
pikeman scrie:si ca tot zice de dezactivat contu, poi da bre, ca nu ma banai si nu mai aveam chef de tine, asa ca am reusit sa inchid contul singur, si am fost foarte fericit pana in punctul cand ai inceput sa te aberezi pe seama mea desi eu nu mai postam, atunci am incercat sa reactivez contul in timp ce tu minteai ca eu am acces la site desi iti dadusem mail ca nu mai pot reactiva userul...ma rog, am vazut ca iti place sa comentezi pe seama oamenilor cand nu au dreptul la replica

Bietul dobitoc pare a incerca aici sa-mi faca mie vreo vina din faptul ca si-a dezactivat contul. Desigur, mananca rahat cu polonicul cand sustine ca si-a pus amicii sa-mi trimita PM-uri prin care sa-mi solicite sa repar ce stricase el dupa ce as fi scris eu ceva despre imbecilitatile lui. Realitatea e ca respectivul PM are vreun an si jumatate

.
Mai mult decat atat, cercopitecul pokemon sustine ca as fi afirmat eu ca are acces, cand, de fapt, am afirmat doar ca nu i-am limitat
eu in nici un fel accesul, chestie 100% adevarata. Daca a fost atat de idiot incat sa-si dezactiveze contul, cu greu cred ca-mi poate face cineva mie vreo vina din asta. Greu, dar nu imposibil, pentru ca retardatul de serviciu reuseste totusi si aceasta uluitoare performanta
Serios vorbind, daca prostia ar durea, in mod cert pokemon ar umbla urland pe campuri