Pokemon vs motorul torqueedo

La rapitori si nu numai

Pokemon vs motorul torqueedo

Mesajde Gerula pe Iulie 23rd, 2010, 3:05 pm

Tineti aproape, sa va zic ultima faza tare din culisele LRS-ismului :lol: . Cica niste minti luminate l-au lasat pe alde Pokemon sa organizeze un concurs, si ala a publicat sectoare, a lasat lumea sa vina de la sute de kilometri se antreneze, sa faca strategii etc, dupa care a schimbat sectoarele cu cateva zile inainte de concurs :lol: . Motivul fiind ca unii au motoare mai agere decat altii si ocupau sigur niste zone f productive :lol: .

Revin cu amanunte din ciclul "pokemon si ispravile sale comic-grotesti " :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Pokemon vs motorul torqueedo

Mesajde bogdan72_coco pe Iulie 27th, 2010, 4:03 pm

in primele 9 locuri sunt 8 motoare torkeedo..............
bogdan72_coco
membru nou

Locaţie: bucuresti-ploiesti

Mesajde Gerula pe Iulie 27th, 2010, 7:24 pm

Se pare ca n-au taiat destul din sectoare, de altfel dupa ce au taiat gura Siriasului sarisera unii ca de ce nu se taie si colo, si colo :lol: .

Treaba e ca problema cu Torqueedo nu se poate rezolva umbland la sectoare cu cateva zile inainte de concurs. Parerea mea e ca ar trebui lasate la liber toate soiurile de motoare, inclusiv termice. Aia in SUA alearga cu sute de cai la concursurile de pescuit si nu se mai sperie nici un peste. La noi astia de la LRS zici ca au contract cu importatorul Torqueedo, asa e facut regulamentul :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 28th, 2010, 3:08 pm

Si una tare: cu o zi inainte ca Bogdan sa spuna aici ca in primele 9 locuri au fost 8 Torqueedo, biata iuda mihuta gasise contraexemplul la teoria mea: faptul ca Laurentiu Andronic a reusit sa ia locul 3 fara Torqueedo (bravo lui, de altfel). Cum ar veni, urmatorii 6 clasati nu se mai vedeau din salasul WSB-ului :lol: :lol: :lol:

Doamne, ce jigodii sunt fiintele astea gen mihuta, avram samd, te doare mintea :lol: .
Ataşamente
iuda mihuta.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe Iulie 29th, 2010, 8:04 am

S-a oprit accesul pe capatul din amonte al Siriasului unde latimea apei era sub 40 m !
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 29th, 2010, 8:37 am

Asa, si? Regulamentul zice ca se poate trece si pe unde latimea e mai mica decat distanta minima, cu conditia sa ai unde sa te duci. Deci? :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe Iulie 29th, 2010, 7:13 pm

Deci? Elementar si de bun simt e sa-i dai credit organizatorlui ! Nu a fost vorba nici o clipa de Torqueedo !E vorba de clean si aici nu e imprtant doar sa ajungi primul ! In mansa a doua am pescuit (ca de fiecare data )plecind printre ultimii din zona de start si mergind direct pe locatiile ocolite de ceilalti (si nu doar in concurs ci si la antrenamente).Un subiect posibil de discutii :cit de zdrentuite sint cozile clenilor la masurare ca si faptul ca multora dintre ei le lipsesc multi solzi!
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 29th, 2010, 10:28 pm

Nucule, eu zic ca la varsta ta stii prea bine ce distanta exista, de foarte multe ori, intre declaratii si intentiile adevarate.

Problema aici e modificarea sectoarelor facuta DUPA ce concurentii batusera sute de kilometri pentru a se antrena. Iar faptul, precizat de Coco, ca avem 8 motoare torqueedo pe primele 9 locuri spune, zic eu, mult mai multe decat declaratiile unui decerebrat ca pokemon.
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe Iulie 31st, 2010, 11:31 am

Si crezi ca cei care au motoare totqueedo au cistigat doar datorita motoarelor ? Problema cu sectoarele mi se pare absurda ! Unde zici ca se incalca regulamentul? Si care puteau sa fie adevaratele intentii?
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 31st, 2010, 12:38 pm

Pui problema gresit, zic eu. Nu se poate spune "au castigat datorita motorului", ca si cum valoarea lor ar fi zero, dar, vezi Doamne, i-a "scos" motorul Torqueedo.

Ce spun eu (si multi altii) e ca intre doi pescari de valori aproximativ egale, va castiga cu siguranta, de fiecare data, ala care are posibilitatea de a se deplasa mai repede pe garla si de a ocupa putinele locuri productive. Poti nega chestia asta? :roll:

Apropo de regulament, cata vreme se precizeaza clar ca sectoarele se afiseaza cu 30 de zile inainte de concurs si ca orice modificare ulterioara trebuie trecuta prin CTDA, lucrurile sunt clare. Iar explicatia oferita de decerebratul ala de pokemon, cum ca era caz de forta majora :lol: :lol: :lol: , pentru ca Siriasul e parau nu lac, arata doar ce iese cand e lasat un cretin sa se ocupe de organizare.

Nu stiu cum sa-ti explic, dar pe baietasul (pokemon, Marius Mazilu samd) eu nu l-as trimite nici dupa tigari, darmite sa consum timp si nervi pe un concurs unde este el implicat in dezorganizare...
Gerula
Site Admin

Mesajde adrignat pe Iulie 31st, 2010, 5:02 pm

si totusi concursul a iesit foarte bine din punct de vedere organizatoric! :lol:
ideea de a inchide capatul siriasului a fost supusa votului CTDA.poti verifica aspectul asta.
cat despre motoare si pozitii.......motoarele torqueedo reprezinta dupa parerea mea o etapa a evolutiei competitiei.cand iei lucrurile in serios si vrei sa devii mai bun si sa dispui de toate mijloacele nu te dai in laturi de la cheltuieli.asta inseamna lansete,mulinete,naluci,barca,motor,antrenamente etc.asa ca faptul ca sunt atatea motoare performante in top 10 nu arata decat faptul ca cei care iau pescuitul in serios au rezultate!
cat despre "putinele locuri productive" nu pot decat sa spun decat ca evident nu ai pescuit pe siriu! :twisted:
adrignat
membru nou

Mesajde Gerula pe Iulie 31st, 2010, 5:39 pm

"Uiti" doua chestii :lol: :

1. Sa precizezi si cand s-a trecut prin CTDA :roll: (mult dupa ce se anuntase modificarea si iesise cu scandal)

2. Sa spui ce decizie s-a luat in conducerea LRS dupa ce cativa baieti s-au dotat cu motoare Torqueedo (s-a limitat puterea maxima fix la cea a motoarelor deja cumparate)

Nu stiu ce mai ramane din argumentul cu evolutia, dar poate imi spui tu :lol: .

P.S. Concursul a iesit bine nu din cauza pokemonului care a indispus lumea latrand pe LRS la oricine avea ceva de spus ;) .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 27th, 2010, 11:47 pm

nucus scrie:Deci? Elementar si de bun simt e sa-i dai credit organizatorlui ! Nu a fost vorba nici o clipa de Torqueedo !

Si, ca sa lamurim definitiv lucrurile, iata ce zicea recent pokemonul (pentru cine nu stie, Marius Mazilu = pokemon) despre motorul torqueedo:
Ataşamente
pokemon.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 19th, 2010, 7:54 pm

Totusi, acest topic nu ar fi fost complet fara dovada suprema ca pokemon este intruchiparea perfecta a prostiei abisale :lol: :lol: :lol:

Duvada care a fost oferita recent chiar de catre pokemon, cu urmatoarele afirmatii:

pikeman scrie::lol: :lol: :lol:

bre, m-am tinut demult sa zic o treaba despre saitu idiotului . ca are site de 3 ani sau de cand are si nu a constatat nici aCU CA pe un forum normal si ingrijit cand intri la inceput si dai click pe un subiect te duce la ultima pagina :lol: la maimutza te duce la prima, asa ca daca sunt 100 de postari la subectu respectiv, vei accesa de 100 de ori prima postare si iti vei omori mouseul apoi sa dai click la ultima pagina :

Acum, ca maimuta se uita la site si nu vede care sunt facilitatile, e oarecum normal. Nu ar mai fi prost cu diploma daca si-ar da seama ca forumul asta ofera, cam de la inceput, posibilitatea de a da click din prima atat pe primul post dintr-un topic cat si ultimul post pe care nu l-ai citit de pe topicul respectiv. Mai mult, ca forumul rapitori,info arata pe prima pagina si ultimul topic activ din fiecare sectiune, chestie care, pe forumul lui rasulescu, n-a fost nimeni in stare s-o implementeze nici acum, la peste sase ani si jumatate de la infiintare :lol: :lol: Asta in vreme ce forumul meu, infiintat in octombrie 2008, o are de prin noiembrie 2008. :lol: (asta daca, desigur, patronul cu borseta de la totalphishing nu si-o fi facut socoteala ca mai bine n-o implementeaza, ca sa maicastige cate o accesare de la fiecare user care vrea sa vada pe care topic de pe o sectiune s-a mai scris ceva - il vad in stare si de asta, la cat e de carpanos :lol: )

Anormal e ca pokemonul este atat de prost incat nici macar nu-i intreaba pe altii care sunt (de aproape doi ani :lol: ) facilitatile acestui forum, inainte de a posta si de a etala astfel in vazul lumii propria imbecilitate.

pikeman scrie:si ca tot zice de dezactivat contu, poi da bre, ca nu ma banai si nu mai aveam chef de tine, asa ca am reusit sa inchid contul singur, si am fost foarte fericit pana in punctul cand ai inceput sa te aberezi pe seama mea desi eu nu mai postam, atunci am incercat sa reactivez contul in timp ce tu minteai ca eu am acces la site desi iti dadusem mail ca nu mai pot reactiva userul...ma rog, am vazut ca iti place sa comentezi pe seama oamenilor cand nu au dreptul la replica :wink:

Bietul dobitoc pare a incerca aici sa-mi faca mie vreo vina din faptul ca si-a dezactivat contul. Desigur, mananca rahat cu polonicul cand sustine ca si-a pus amicii sa-mi trimita PM-uri prin care sa-mi solicite sa repar ce stricase el dupa ce as fi scris eu ceva despre imbecilitatile lui. Realitatea e ca respectivul PM are vreun an si jumatate :lol: :lol: .

Mai mult decat atat, cercopitecul pokemon sustine ca as fi afirmat eu ca are acces, cand, de fapt, am afirmat doar ca nu i-am limitat eu in nici un fel accesul, chestie 100% adevarata. Daca a fost atat de idiot incat sa-si dezactiveze contul, cu greu cred ca-mi poate face cineva mie vreo vina din asta. Greu, dar nu imposibil, pentru ca retardatul de serviciu reuseste totusi si aceasta uluitoare performanta :lol: :lol: :lol:

Serios vorbind, daca prostia ar durea, in mod cert pokemon ar umbla urland pe campuri :lol:
Ataşamente
pokemon1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 19th, 2010, 11:08 pm

Si inca una, chiar mai tare :lol: :lol: :lol:

Dupa neuronul handicapat al lui pokemon, eu sunt nascut pe 3 iunie 1963, adica am vreo 47 de ani batuti pe muchie :lol: :lol: :lol: (vezi screenshot unde nefericitul ma identifica drept un Niculae Adrian cu CNP 1630603XXXXX :lol: )

Atata prostie ar trebui sa fie ilegala, jur :lol: :lol: :lol:

In alta ordine de idei, daca pokemon si cu prosopel vor sa se intalneasca cu mine, le promit eu ca se rezolva. Nici o grija :D :mrgreen: .

P.S. La data la care s-a "scurs" baza aia de date de la Evidenta Populatiei inca nu-mi terminasem casa, asa ca riscurile de a ma trezi ca-mi da vreun boschetar de-asta cu piatra-n geam sunt nule :lol: . Ca de altceva astia oricum nu sunt in stare nici macar in grup, cine l-a vazut pe pokemon stie ca-ti vine sa-i dai 2 lei sa-si cumpere o punga cu aurolac :lol:, iar singura replica pe care mi-ar putea-o da prosopel fata in fata ar fi "te rog eu, nu da la operatie" :lol: .

Oricum, sunt milostiv din fire, nu bat oameni bolnavi, asa ca spaima prosoapelor din hotelurile patriei poate sta deocamdata linistit :lol: .
Ataşamente
pokemon2.JPG
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit