PACO SPINNING CLUB S-A INSCRIS IN FEDERATIE

La rapitori si nu numai

PACO SPINNING CLUB S-A INSCRIS IN FEDERATIE

Mesajde popescu stefan pe Martie 12th, 2011, 5:26 pm

Citesc si nu-mi vine sa cred. Clubul amintit, organizator al cupei JAXON, s-a inscris in federatie. A fost asa de subtil incat nici nu ne-am dat seama. Altfel nu se intelege cum a putut sa-si insereze in statut asemena afirmatii:

Capitolul II. Scopul si obiectivele clubului. Ramuri de sport

Art.9 Scopul CLUBULUI SPORTIV “PACO SPINNING TEAM” îl constituie desfăşurarea de activităţi sportive în ramura de sport pescuit sportiv, respectiv selecţionarea, iniţierea şi pregătirea de sportivi în acest domeniu, participarea la competiţii sportive interne şi internaţionale, precum şi alte activităţi conexe acestora.

Art.10 Obiectivele Clubului sunt:

- organizarea şi desfăşuratea de activităţi de pescuit sportive sub toate formele (seniori, tineret, juniori şi copii) la toate nivelele interne şi internaţionale;

- promovează pescuitul sportiv in România;

- selecţionarea, iniţierea, pregătirea şi perfecţionarea de sportivi in acest domeniu;

- participarea la competiţii sportive interne şi internaţionale;

- dezvoltarea legăturilor cu instituţiile publice de specialitate, federaţiei sportive de specialitate, cluburi de pescuit sportive, asociaţiile sportive, pe plan intern şi internaţional;
- promovarea spiritului de “Fair-Play”, a tolerantei in activitatea sportiva şi prevenirea si combaterea violentei in sport;

- dezvoltarea bazei materiale ;

- sprijinirea activităţilor de promovare a pescuitului de competiţii in România;

- asigurarea cantonamentelor şi stagiilor de pregătire pentru sportivii şi tehnicienii proprii;

Art.11 Obiectivele Clubului decurg şi din reglementările federaţiei române de specialitate, precum şi ale federaţiei internaţionale de specialitate.

Prin realizarea scopului şi obiectivelor propuse, Clubul contribuie la dezvoltarea pescuitului sportiv din România.

Clubul işi propune să nu ia atitudini susceptibile să aducă prejudicii intereselor fundamentale ale fiecărui membru, să respecte legile ţării, reglementările Agenţiei Naţionale pentru Sport, statutul şi regulamentele federaţiei române şi internaţionale de specialitate.

Crearea unei baze de informatii proprii, editare si circulatie de material informativ.

Promovarea masurilor de prevenire si control a folosirii substantelor interzise si a metodelor neregulamentare, destinate sa mareasca in mod artificial capacitatea fizica a sportivilor sau sa modifice rezultatele competitiilor organizate direct la nivel national, in concordanta cu reglementarile federatiilor internationale, ale Comitetului International Olimpic si ale Agentiei Mondiale Antidoping. Orice alte masuri ce contravin reglementarilor mai sus mentionate sunt nule de drept.

Asteptam sa solicite si acordul pentru organizarea competitiei amintite.
popescu stefan
trecut prin multe

Re: PACO SPINNING CLUB S-A INSCRIS IN FEDERATIE

Mesajde Gerula pe Martie 12th, 2011, 5:59 pm

Prea tare. :D

Paco e un om de toata isprava, dar sforile le trage acolo idiotul de Bunghez. In mintea astuia statut cred ca este un scaun pe care te asezi la pescuitul stationar :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde popescu stefan pe Martie 12th, 2011, 7:28 pm

Cum, necum, nu o sa aiba probleme cand o sa solicite aderarea la federatie. Statutul este in regula.

Angajamentul este garantat:

Clubul işi propune să nu ia atitudini susceptibile să aducă prejudicii intereselor fundamentale ale fiecărui membru, să respecte legile ţării, reglementările Agenţiei Naţionale pentru Sport, statutul şi regulamentele federaţiei române şi internaţionale de specialitate. (art. 11)
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde vali136 pe Martie 14th, 2011, 5:41 pm

popescu stefan scrie:Cum, necum, nu o sa aiba probleme cand o sa solicite aderarea la federatie. Statutul este in regula.

Angajamentul este garantat:

Clubul işi propune să nu ia atitudini susceptibile să aducă prejudicii intereselor fundamentale ale fiecărui membru, să respecte legile ţării, reglementările Agenţiei Naţionale pentru Sport, statutul şi regulamentele federaţiei române şi internaţionale de specialitate. (art. 11)

Fane , cred ca glumele merg deja prea departe ....una e statutul clubului Paco si alta adeziunea clubului la Federatie .

Nu cred ca e normal ca in urma glumelor facute de tine pe net sa fiu eu sunat , "certat" si tras la raspundere pt. ceva ce nu am facut.
Cu ceea ce ai postat aici vis-a-vis de adeziunea clubului Paco nici nu te-ai consultat cu mine si nici nu sunt raspunzator de aceste afirmatii:

"Citesc si nu-mi vine sa cred. Clubul amintit, organizator al cupei JAXON, s-a inscris in federatie. A fost asa de subtil incat nici nu ne-am dat seama. Altfel nu se intelege cum a putut sa-si insereze in statut asemena afirmatii".

In loc sa ne vedem de treaba noastra si sa incercam cu toata convingerea sa adunam in jurul federatiei cluburi si oameni de valoare ca treaba sa inceapa sa se puna pe roate , ai tot felul de abordari cu care PERSONAL NU sunt de ACORD si cred ca nici Petrus.

Altfel vedeam eu constructia si dezvoltarea federatiei ....nu bazata pe glume nesarate , notificari si "atacuri" la adresa concurentilor si concursurilor existente .

Imi pare sincer rau dar nu cu o astfel de abordare va face Federatia sa functioneze , din contra. :oops:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 14th, 2011, 6:21 pm

Vali, las-o Doamne iarta-ma, omul a facut o gluma :lol: . Care puncta insa distanta existenta intre intentiile exprimate de diverse cluburi la nivel declarativ (inclusiv prin prevederi din statutul propriu) si intentiile reale ale acestora :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 14th, 2011, 7:21 pm

Si cireasa de pe tort :lol:

BUNGHEZ CRISTIAN scrie:Sper din tot sufletul sa termini cu injuriile la adresa mea.Astept sa postezi scuze pe site daca nu te voi chema in instanta pt toate celelate posturi jignitoare pe care le-ai facut la adresa mea.Daca chiar nu ai alte nodaliati de exprimare ca jurnalist imi pare chiar rau pt inteligenta ta.

Bunghez, fii atent aici ca o sa-ti explic gratis cateva chestii:

1. Forumul asta nu e subiect de drept romanesc, nu e nici inregistrat pe domeniu .ro si nici gazduit in Romania. Cum chestia asta e deja de oarecare notorietate, amenintarea ta cu instanta este o noua dovada a faptului ca am dreptate cand spun ca esti un idiot.

2. Nu te-am injurat niciodata, doar am facut referire la capacitatile tale intelectuale, ale caror limite sunt, in opinia mea, foarte evidente. Chiar daca forumul asta era subiect de drept romanesc, ar fi trebuit sa demonstrezi in instanta ca nu esti un idiot pentru a-mi cere daune. :roll:

3. Eu chiar nutresc convingerea ferma ca un individ ca tine, capabil sa puna la vot, la "secret", excluderea unui om de pe forumul LRS, fara vreun motiv bazat pe regulamentul acestui forum, chiar este un idiot. Asta in conditiile in care tu aveai user inregistrat pe forumul meu, ba chiar iti postai anunturi de vanzare de echipamente :roll: (chestie care, nu-i asa, spune multe si despre caracterul tau)

4. Pe forumul asta nu ma exprim in calitate de jurnalist, asta nu e nici ziar, nici post radio sau TV. Asadar modalitatile mele de exprimare jurnalistica, oricum situate mult peste puterea ta precara de intelegere, nu au nimic de-a face cu parerea mea ca esti un idiot, exprimata liber pe acest forum.

Deci lasa-ma s-o mai spun odata, in opinia mea Cristian Bunghez este un idiot

Daca vrei scuze, demonstreaza-mi ca ma insel. Deocamdata mi-ai dat noi dovezi ca as avea dreptate.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 14th, 2011, 7:55 pm

vali136 scrie:Altfel vedeam eu constructia si dezvoltarea federatiei ....nu bazata pe glume nesarate , notificari si "atacuri" la adresa concurentilor si concursurilor existente .

Imi pare sincer rau dar nu cu o astfel de abordare va face Federatia sa functioneze , din contra. :oops:

Vali, daca pana la data organizarii Cupei Jaxon de anul acesta Federatia obtine CIS-ul, competitia respectiva devine automat ilegala. Pentru simplul motiv ca in anuntul oficial se precizeaza ca:

Concursul se desfasoara dupa regulamentul Campionatului National de Spinning din barca 2011, pe care va invitam sa il parcurgeti la urmatoarea adresa: http://www.lrs.ro

Plata taxei de participare inseamna acceptarea si respectarea de catre concurent a Regulamentului Campionatului National de Spinning din barca 2011 (http://www.lrs.ro/) si a regulilor organizatorului enuntate in prezentul anunt.

Cu alte cuvinte, Cupa Jaxon este parte a unei competitii organizate in afara legii.

Daca tu crezi ca lasand de la tine o sa te poti intelege cu oamenii astia, eu zic ca te inseli amarnic.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Martie 16th, 2011, 3:57 pm

de popescu stefan pe 12 Mar 2011, 18:26

Citesc si nu-mi vine sa cred. Clubul amintit, organizator al cupei JAXON, s-a inscris in federatie.

Inca o minciuna marca Popescu.
Sa nu spui ca a fost o gluma ca atunci o sa cred ca si federatia este o gluma.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Martie 16th, 2011, 6:09 pm

Tu ai citit prevederile pe care si le-a bagat in statut idiotul de Bunghez? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 17th, 2011, 11:50 am

Apropo, v-am spus ca Bunghez e un idiot? :lol:

Ei bine,individul continua sa aduca dovezi in acest sens :lol: . Tineti aproape, show maxim garantat :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 18th, 2011, 3:23 pm

Cum va promiteam ieri, sa ne delectam cu ultimele dovezi de idiotenie furnizate de Bunghez :D

Dupa mailul in care ma ameninta cu procese :D , tembelul mi-a mai trimis inca doua, pe care nici nu le-am mai citit :D . Deja am experienta cu idiotii de genul asta, mai mult decat amenintari cu Tribunalul de la Haga (ah, sa nu-l uitam pe Musti si amenintarile cu Avocatul Poporului :lol: :lol: :lol: ) sau injuraturi n-avea ce sa fie acolo :D . Asa ca, dupa doua zile de ignorare totala a mailurilor bungheziene, alaltaieri seara au fost create doua conturi noi :D .

Primul, pe nume PST, fusese creat folosind mailul cluj@topline.ro, iar al doilea, botezat LUMI :D , era facut folosind mailul luminita_stoica@yahoo.com.

Firesc, un simplu search cu google ne arata ca idiotul de serviciu Cristian Bunghez lucreaza la filiala Cluj a firmei Topline.

Si acum, o intrebare de 1000 de puncte: Bunghez e idiot pentru ca isi imagina ca se poate inregistra cu o clona facuta de la un mail asa de usor de identificat, sau e idiot pentru ca isi imagina ca are dreptul sa-si faca alt cont aici dupa ce a fost banat pentru cel mai intemeiat motiv cu putinta? :D :lol: :lol: :lol:

Sa nu mai spun ca, sapand un pic dupa al doilea cont, am dat de urmatoarea informatie: ca fosta domnisoara Luminita Stoica, secretara de la Topline Cluj, a devenit de ceva vreme doamna Luminita Bunghez, directoare la Topline :D . Ce pot sa zic, casa de piatra, dar nu cred ca dpdv al obiectivitatii poate fi cea mai potrivita persoana pentru o discutie despre intelectul lui Bunghez :D .
Nu voi intra in alte detalii, desi e clar ca doamna cu pricina nu nutreste cele mai bune sentimente fata de subsemnatul :D , dar cum nici n-a apucat sa ma deranjeze cu ceva nu mi se pare normal s-o fac eu :D . Sigur ca, de fapt, era o tentativa disperata a idiotului de a intra pe forum sub nume de femeie, ca sa-si spuna oful :lol: , dar nu l-a dus mintea mai departe decat sa se inregistreze folosind mailul sotiei :lol: :lol: :lol:

Va dati seama ca insi cu un intelect atat de precar ar vrea sa conduca pescuitul sportiv romanesc? Si vorba aia, pe langa nea Caisa de la Bistrita, Bunghez poate fi considerat un geniu :lol: :lol: :lol: .
Ataşamente
bunghez 1.JPG
bunghez 2.JPG
bunghez 3.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 18th, 2011, 3:28 pm

P.S. Povestea asta cred ca merita s-o spun pe blog, ca sa devina primul rezultat din cautarea google dupa Bunghez :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Aprilie 21st, 2011, 1:09 am

Epilog :D : idiotul de Bunghez (sau unul care se da drept el, IP-ul nu coincide cu cel de la care a incercat sa se inscrie aici :lol: ) imi trimite mesaje de amenintare pe blog, povestindu-mi cum o sa ma bata el mar samd :lol: . Mai Bunghez (daca tu ai postat cretinismele alea) ce pot sa zic, abia astept sa incerci :D .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit