Olimpiada de carat barca-n carca by Cristian Bunghez

La rapitori si nu numai

Olimpiada de carat barca-n carca by Cristian Bunghez

Mesajde Gerula pe Iunie 11th, 2010, 11:16 am

Intotdeauna m-am intrebat cum de un om de treaba si cu bun simt ca Paco (Ion Dumitru din Ploiesti, campionul en titre la spinning) s-a putut asocia cu un imbecil ca Bunghez.

Ei bine, intrebarea este acum mai actuala decat oricand, pentru ca urmeaza concursul de Divizia B de la Belis, iar bezna mintii lui Bunghez a zamislit mai degraba o competitie de carat barca-n carca si de dat la vasle in pneumatica :lol: :lol: :lol: .

Pe scurt, ca n-am timp acum sa intru in detalii: pentru a ajunge pe apa de la locul unde se campeaza si unde sunt pazite barcile la punctul de start al celui mai indepartat sector, concurentii au de vaslit cam un kilometru. In barci pneumatice :lol: :lol: :lol: . Da, ati inteles bine, nu se asigura tractarea barcilor, cica din motive de siguranta :lol: .

De asemenea, de la locul unde se campeaza pana la apa sunt cam 100 de metri LA VALE :lol: , si prin vale inteleg vale, cine stie cum arata Belisul intelege mai bine despre ce e vorba :lol: :lol: :lol: . Si da-i cu barcile si cu bateriile in carca pe costisa aia :lol: :lol: :lol:

Cum spuneam, eu unul nu inteleg cum e posibil ca un personaj ca acest Bunghez sa fie lasat sa organizeze ceva :roll: . Sau poate unii vroiau sa fie siguri ca nu vine nimeni la Belis, si asta era cea mai sigura cale... :roll:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Olimpiada de carat barca-n carca by Cristian Bunghez

Mesajde Gerula pe Iunie 18th, 2010, 1:19 pm

Morala: pana pe 16 iunie erau 8 inscrisi.

O alta chestie care demonstreaza, daca mai era nevoie, ce bezna e in capul lui Bunghez:

Concursul se desfasoara pe 2, 3 si 4 iulie, in conditiile in care pe 2 si pe 3 iulie, de la orele 17 si 21.30, se desfasoara sferturile de finala ale CM de fotbal :lol: .

Cat de tembel trebuie sa fii ca sa-ti pui concursul fix in zilele astea? Si vineri 2 iulie e zi de sosire la fata locului, in mintea lui Bunghez lumea o sa fie pe drum in loc sa se uite la meci :lol: .

Comentariile sunt de prisos. Un CM de fotbal e odata la patru ani, iar Belisul nu pleaca de pe loc...
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 2nd, 2010, 10:47 am

Cu chiu, cu vai, s-au adunat 54 de concurenti. Estimarea lui Vali a fost, in linii mari, corecta. Ramane sa vedem daca va avea si el puterea sa admita ca si calculul meu referitor la numarul de inscrieri pe sezoanele 2009 si respectiv 2010 a fost corect :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde SN pe Octombrie 25th, 2011, 3:18 pm

Gerula, ia zi drept, te-ai impacat asa pe tacute cu Bunghez? Ca altfel nu-mi explic :twisted: .
SN
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 25th, 2011, 3:34 pm

Asta ce e, bancul anului? :lol: :lol: :lol: De unde pana unde sa ma impac eu cu imbecilul patentat, ce-ti veni? Si ce sa-ti explici? :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde SN pe Octombrie 25th, 2011, 4:44 pm

Vrei sa zici ca nu stii ce-a facut manelistul la Periprava? :twisted:
SN
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 25th, 2011, 7:05 pm

:lol: :lol: :lol: Rusinica maxima, sa nu-mi dati careva un telefon sa ma puneti in tema :lol: :lol: :lol:

Si zi asa, v-a "facut concurs" si ati mai si avut tupeul sa comentati cu privire la organizarea imbecila marca Bunghez? :lol: :lol:

Asta nu poate insemna decat ca sunteti
idiotul Bunghez scrie:multi parveniti care altceva nu stiu decat sa dea din gura

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cand eu am facut topicul asta, ma injurau unii care ii luau apararea idiotului doar din ura fata de mine :lol: :lol: :lol:

Cea mai tare faza e insa ca imbecilul a scris:

idiotul Bunghez scrie:Vreau sa cunosc o singura persoana care sparge din banii lui pentru organizarea unui concurs 500 euro si dupa as dorii sa-i vad pe carcotasii de ocazie

iar Udila, care stia de concursul meu, efectiv n-a avut puterea sa-i dea linkul :lol: :lol: :lol: , i-a dat doar o palma mult prea fina pentru soriciul gros al Bunghezului

gabi udila scrie:S-ar putea sa ai mari surprize

Pe scurt: e foarte placut sa constat cata dreptate am avut cu Bunghez, e si mai placut sa vad ca au inceput sa-mi dea dreptate, chiar daca mai mult in soapta, unii care nici acum nu-si pot da seama de ce mi-au cautat pricina :lol: :lol: :lol: , dar chiar nu inteleg cum ma putea banui cineva de impacare cu Bunghez :lol: :lol: :lol: .

Pur si simplu nu e stilul meu, poate daca venea taras si incepea sa recite monologul lui Bastus... :lol: :lol: :lol:

P.S. Crancena faza cu anuntarea la 14.40 ca se pleaca la ora 16 in loc de 18, cand oamenii aveau de strans tot calabalacul :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit