Motivul existentei unei sectiuni private pe forumul LRS

La rapitori si nu numai

Motivul existentei unei sectiuni private pe forumul LRS

Mesajde Gerula pe Iunie 11th, 2009, 11:55 am

Pentru cei care nu stiau, pe forumul PUBLIC al Ligii Romane de Spinning exista o sectiune privata, la care au acces doar anumiti reprezentanti ai cluburilor.

Motivul pentru care nu toata lumea poate POSTA pe respectiva sectiune e logic: dezbaterile intre conducerile cluburilor ar fi mult ingreunate daca oricine ar putea posta acolo te miri ce.

In schimb, motivul pentru care discutiile respective nu pot fi CITITE de toata lumea tine strict de gandirea comunistoida a catorva amatori de combinatii sobolanesti pe sub covor (dintre care unii inca se mai mentin in structurile LRS si dupa ultimele alegeri). Nu exista nici un motiv pentru care, de pilda, membrii unui club sa nu poata vedea daca persoanale pe care le-au desemnat pentru a-i reprezenta in LRS fac propuneri in conformitate cu mandatul primit.

Sunt curios daca actuala conducere a LRS va mai gira acest tip de organizare stil CC al PCR. In lumea civilizata, in Parlament discuta doar reprezentantii alesi, dar dezbaterile sunt PUBLICE.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Motivul existentei unei sectiuni private pe forumul LRS

Mesajde Gerula pe Iunie 13th, 2009, 5:22 pm

Vali, ti-a dat clubul interzis la "ciupit" conducerea LRS? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Iunie 14th, 2009, 10:16 am

Gerula scrie:Vali, ti-a dat clubul interzis la "ciupit" conducerea LRS? :D

Adrian ...ma dezamagesti :oops: ...asa ma cunosti tu pe mine? :lol: Nici vorba .. :D
E normal ca anumite discutii sa se poarte intr-un grup mai restirins ,tocmai pt. a fi mai eficienti ....dar la fel de acord ca aceste discutii sa poata fi urmarite de membrii cluburilor interesati de ceea ce se intimpla ....
Voi propune la Colibita conducerii LRS sa permita vizualizare "sectriunii privat" orcarui membru interesat de astfel de discutii dar fara a putea posta ....ar fi cu siguranta o chestiune de transparenta si de normalitate .
Vom vedea daca se va putea rezolva :think:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iunie 14th, 2009, 4:31 pm

vali136 scrie: Adrian ...ma dezamagesti :oops: ...asa ma cunosti tu pe mine? :lol: Nici vorba .. :D

Mai, eu aveam impresia ca nu iei in serios o ciupitura amicala ;) :D

Buna ideea cu propunerea oficiala. Sunt foarte curios sub ce motive vor incerca sa refuze :D . Exact asta zic si eu (si e singura varianta normala): delegatii cluburilor sa aiba drept de a posta, restul sa aiba doar dreptul de a citi.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 16th, 2009, 3:18 pm

Nu stiu ce s-a mai intamplat cu propunerea ta, dar am facut-o eu pe site la LRS.

Rezultatul? :lol: :lol: :lol:

Poate fi vazut in screenshot

Asta cu toate ca nimeni n-a fost in stare sa enunte vreun argument logic impotriva propunerii mele :D :lol: . Iar asta cu banarea la cererea majoritatii cluburilor pe un forum cu niste reguli clare e antologica. Prostia umana nu pare sa cunoasca limite :lol: .
Ataşamente
lrs2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde dadrian pe Februarie 21st, 2010, 1:23 am

conform zicalei.....scrieti,numai scrieti....
nu este treaba ......de unde beau oile apa
pa
dadrian
membru nou

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit