Mihai Predescu, spaima pescarilor chichiceani

La rapitori si nu numai

Mihai Predescu, spaima pescarilor chichiceani

Mesajde Gerula pe Iulie 16th, 2009, 7:26 pm

Dupa ce am fost nevoit sa iau masura de aici anunturi-administrative-cereri-reclamatii-f12/sanctiuni-t120-s40.html#p11668 a urmat, ca de obicei, un schimb de mailuri. Apoteoza acestei discutii (purtata civilizat din partea mea) s-a produs in urmatorul mesaj:
Ataşamente
mihai predescu 1.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Mihai Predescu, spaima pescarilor chichiceani

Mesajde Gerula pe Iulie 16th, 2009, 7:28 pm

Evident, l-am sfatuit sa se caute, si i-am promis ca, la urmatorul concurs in care nu va mai exista prioritate de inscriere pentru particulari, va avea ocazia sa-mi spuna toate astea prin viu grai :D .

Dupa care, firesc, am cautat o poza cu fiorosul chichicean, spaima netului, neimblanzitul din Craiova. Si, normal, am gasit :lol: :lol: :lol: .

Acum spuneti si voi, cat de terminat trebuie sa fie un ochelarist scheletic ca sa emita asemenea amenintari? :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
mihai predescu.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Iulie 17th, 2009, 4:16 pm

Gerula scrie:Dupa ce am fost nevoit sa iau masura de aici anunturi-administrative-cereri-reclamatii-f12/sanctiuni-t120-s40.html#p11668 a urmat, ca de obicei, un schimb de mailuri. Apoteoza acestei discutii (purtata civilizat din partea mea) s-a produs in urmatorul mesaj:

Adrian ,desi nu sunt avocat de meserie si nici macar avocatul "diavolului" simt nevoia sa intervin ....balacareala asta la adresa lui Mihai Predescu nu foloseste nimanui ...nici maca tie ...am onoarea sa-l tin de prieten pe acest baiat pe care l-am cunoscut in urma cu 4 ani la etapa de clean de la Belis organizata de mine si de citiva prieteni...pot sa-ti certific un lucru ca Mihai a pus umarul si BANI ori-decite-ori a fost nevoie ,la Dirvari in 2006 etapa organizata de catra asoc. Anglers XXI,la Uzlina anul trecut cu Drill...plus ca a adunat informatii pretioase pt. lotul ce a participat la Bass in Italia anul trecut...
Cit despre treaba cu articolul care i-a "stins" lumina lai Vivi Teleianu ...eu o iau ca pe o gluma ....altii au fost protagonistii si altele au fost evenimentele in Ian. 2006 ...tu ai scris despre ele ...eu le-am trait.
P.S. Cit priveste raspunsul lui Mihai de pe privat ....e dulce poveste :D fata de ceea ce ai fi putut auzi de la mine in cazul in care m-ai fi agasat ca pe el.... :evil:
In consecinta te rog respectuos lasa-o moarta cu "razbunarea" ca nu duce la minic bun ....iar in ceea ce priveste bannarea ta de pe situl LRS ...nu cred ca numai lui Udila si lui Predescu i se datoreaza ....cu siguranta ti-ai mai facut ceva "prieteni" intre timp si de pe la alte cluburi...asa cum ti-e stilul... :doh:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 17th, 2009, 4:51 pm

Mai, eu n-am zis ca banarea mea la LRS i s-a datorat numai lui :D Am zis ca e penibil ca el sa vrea sa mai fie membru aici cata vreme a militat activ pentru banarea mea acolo. Si zau ca nu vad cu ce l-am agasat :lol: . Faptul ca lor nu le convine ca au un club de ascensor nu ma priveste, e pur si simplu adevarat si basta. Sa munceasca sa-l faca mai mare, daca nu le convine :D .

Am punctat doua lucruri:

1. El n-a CHELTUIT bani ca sa se faca respectivele concursuri, ci doar a IMPRUMUTAT organizatorul. Gest util, dar care nu mi se pare ceva semnificativ in existenta LRS.
2. Ca importanta clubului SS Craiova este minora, cata vreme nu au organizat etape, nu au dat castigatori de concursuri sau membri ai lotului etc.

In fata acestor ARGUMENTE, baietasul a avut o iesire de om nebun. Ti se pare ca ma razbun cu ceva, punandu-i moaca sub amenintarile idioate pe care mi le-a trimis? :lol: Cum spuneam, abia astept sa aiba ocazia sa mi le zica si prin viu grai :lol: .

P.S. Referitor la articol si la evenimente, pot sa te asigur ca lucrurile stau exact asa cum am spus: motivul pentru care Selaru a renuntat la spinning si implicit la Teleianu a fost aparitia articolului scris de mine, intr-un cotidian central de mare tiraj. La ce combinatii are Selaru acolo, numai presa negativa pe un subiect atat de marunt pentru el nu-i trebuia. Stiu toata povestea din sursa foarte sigura.
Sigur ca asta a fost branciul final, care a venit peste presiunile facute de AvP samd, si la fel de sigur e ca sunt multi pe la LRS carora nu le convine chestia asta, dar e adevarul curat.
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Iulie 17th, 2009, 5:41 pm

Adrian singurul lucru care nu-mi lipseste e polemica :evil: .....sunt lucruri adevarate pe care le semnalezi si te apreciez pt. acest lucru ...dar sunt si lucruri pe care le spui "speculativ" ...cum ar fi treaba cu IMPRUMUTATUL banilor organizatorului...eu unul no inteleg ...cum si de unde vine ,iarasi am dubii...
Despre "supararea" lui Selaru vis-a vis de spinning e clara ....ca ai pus tu sau nu capacul pe oala in fierbere ...se prea poate ...dar pot sa-ti spun cu siguranta un lucru acela ca ceea ce sustinea Teleianu atunci (zonale) ,nu mai statea in picioare ...si cadea de la sine ....eram o mina de oameni hotariti sa schimbam sistemul cu orice "risc"....
Cit priveste "deranjul" unora din LRS nu pot sa zic decit ca-i treaba lor ...au dreptul la o opinie ...
Sper sa intelegem cu totii ca suntem si asa destul de putini in bransa asta incit nu-i nevioe de caterinca si balacareala unul fata de altul...eu atit am de spus ...in rest ..peace. :pray:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 17th, 2009, 6:04 pm

Vali, e clar ca voi ati fi incercat sa organizati altceva, dar e la fel de clar, zic eu, ca daca Selatu nu-l debarca pe Teleianu, acesta ar fi continuat cu un campionat zonal, organizat cu Prieteni Pescari samd, sustinut de Gyorg, 14, si alti actuali apostoli ai LRS-ismului :lol: , etc. Si nu se stie ce mai iesea, in vreme ce asa lucrurile au fost clare.

Treaba e urmatoarea: in LRS sunt cativa insi (relativ putini), gen Gyorg, 14 samd, care au vocatia lucrurilor facute sobolaneste, la drum de seara, la secret. Pe astia ii deranjaza foarte tare faptul ca eu militez de4schis pentru transparenta absoluta. Pentru simplul motiv ca, daca toate lucrurile se fac la vedere, micile lor combinatii de culise nu mai pot camufla faptul ca utilitatea lor pentru LRS e practic nula. Si atunci normal ca incearca sa-mi inchida gura prin orice fel de manevra, macar pe site la LRS. Chestia e ca Malin n-are cum sa nu-si dea seama ca astia sunt de fapt adversarii lui, si ca numai intr-un climat de-asta de sobolaneli la secret poate unul ca Gyorg sa-l bata la urmatoarele alegeri etc.

Acum, referitor la chestia pe care crezi tu c-am spus-o speculativ, credeam ca am dat pana acum ocazia sa se vada ca nu prea vorbesc in necunostinta de cauza. Predescu a adus de-acasa o suma cu care s-au achitat niste facturi samd (prin asta eu inteleg ca a imprumutat organizatorul) si apoi si-a recuperat banii din sumele adunate din taxele de participare.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 17th, 2009, 7:24 pm

vali136 scrie: Sper sa intelegem cu totii ca suntem si asa destul de putini in bransa asta incit nu-i nevioe de caterinca si balacareala unul fata de altul...eu atit am de spus ...in rest ..peace. :pray:

Eu zic ca, in primul rand, suntem atat de putini in bransa, incat numai niste idioti ar incerca sa indeparteze oamenii pe motiv de divergente de opinii. Pana la urma e o organizatie democratica, se pune la vot, asa ca dorinta asta nebuna a unora de a cenzura OPINIILE care nu le convin pur si simplu n-o inteleg.
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Iulie 17th, 2009, 7:27 pm

Acum, referitor la chestia pe care crezi tu c-am spus-o speculativ, credeam ca am dat pana acum ocazia sa se vada ca nu prea vorbesc in necunostinta de cauza. Predescu a adus de-acasa o suma cu care s-au achitat niste facturi samd (prin asta eu inteleg ca a imprumutat organizatorul) si apoi si-a recuperat banii din sumele adunate din taxele de participare.
......................................................................................................................................................................
Adrian ,asta SIGUR nu o cred ....in rest sunt lucruri pe care l-ai scris si le-am apreciat ca atare ,stii bine asta ...
In ceea cel priveste pe Mihai il stiu un om onest si daca ar fi fost asa cum spui mi-ar fi spus....
Oricum e bine sa ne pastram calmul si sa incercam sa ne respectam , nu e obligatoriu sa ne si iubim.. ;) .
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 17th, 2009, 7:30 pm

Intreaba la Drill daca a ramas Predescu cu vreo gaura in buzunar in urma organizarii concursului de la Uzlina, si daca da, cat a fost suma. :D

Retine ca pe topicul despre accesul pe forumul privat al LRS eu m-am exprimat civilizat, cu argumente, eventual cate un misto fin pe ici pe colo. Ghiolbaniile le-au comis altii, care pe urma au fugit chelalaind sa ceara banarea. :D

Oricum, cea mai tare faza e ca, dupa ce am fost banat, a prins glas pe topicul respectiv si homosexualul pasiv Alois, care nu indraznise sa spuna nic pas cat eram pe-acolo :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 20th, 2009, 8:41 am

Este ca "speculatiile" mele s-au cam confirmat? :D :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde masivu pe Iulie 25th, 2009, 9:53 am

gerula,

ma mir ca a spus atat de putine, si ma mir ca ti-a raspuns Mihai! :lol: :lol:
in fine...
chestia e ca, tu, banat si crisana fiind, ai inceput sa te kci pe toti, cand nimeni nu PREA avea nimic cu tine, ti-ai pus in cap SI niste oameni cu care ai stat la discutii constructive, odata...de mult...tare demult....

lasa pliscul mic, si de asemeni ia grija la SURSELE ALEA SIGURE, ca maine-poimaine vine vrun lazarus pe urmele tale si zice":

- cum suna mamica dupe tine din minut in minut pe lac si intreaba daca a fost bun grishul, daca ai facut normal, daca ti-ai loat rudotelu, etc ;) :lol:

- cum pescuiesti tu cu 2 lansete la spinning, una in mana si una pe post de "antena" (montata! in spate, in rucsac).

- cum te barbieresti tu dimineata (sau seara) in oglinda, pupandu-te singurel, si apoi... :oops: :roll:

vezi ca ai o camera ascunsa in baie! SUPARA_NE PE CAT MAI MULTI! :lol:
cred ca Gyorg ar da juma din afacerea lui pt un filmuletz cu tine!

sa-mi zici cand mai treci prin Pantelimon! COMUNA pantelimon! :D :P
masivu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 25th, 2009, 8:45 pm

Prosopel/umbreler, fa liniste ca-mi aduc aminte cum te-ai bagat ca musca-n curul calului sa te iei de mine doar ca sa-i dai o limba apasata lui Gyorg, si cine stie ce mai adaug pe-acolo la topicul dedicat. :lol:

Diferenta esentiala dintre mine si tine e ca eu pot insira despre tine tot felul de fapte grotesti-ridicole PE CARE LE-AI COMIS :lol: , in timp ce tu poti scoate despre mine numai aberatii care, evident, nu au cum sa ma deranjeze vreun pic :lol: .

De pilda, faza cu sunat mamica provine din faptul ca, la una din iesirile la pescuit cu vijelie, nevasta-mea era in delegatie, asa ca am rugat-o pe maica-mea sa-mi faca niste sandwich-uri. Firesc, m-a sunat la un moment dat sa ma intrebe daca mi-au placut :lol: . Ce uita sa mentioneze sarmanul vijelie cand spune povesti despre "sunat mamica" este faptul ca primul care ar fi trebuit sa-i spuna "sarumana pentru masa" lui maica-mea era chiar el :lol: . Ca na, cand s-a facut ora pranzului, si eu am scos ditai punga facuta cu dragoste de mama :lol: , iar el a inghitit in sec si a mai luat o gura din sticla cu apa, n-am avut inima sa-l las sa se uite ca un caine batut :lol:

Idem, lanseta montata a fost in rucsac doar cand rucsacul era pe jos, nu in spate :lol: :lol: :lol: , si era pusa acolo ca sa nu calce vreun ametit pe ea. etc etc

In timp ce, la tine, faptul ca ai plecat cu prosoapele hotelului in geamantan (sau cu umbrela sponsorului in masina :lol: ), nu poate fi negat in vreun fel. :lol: E nevoie sa mai scot pe tapet si niste intamplari de cand prestai la magazinul Finesse? :lol: :D
Gerula
Site Admin

Mesajde masivu pe Iulie 25th, 2009, 10:17 pm

baiete, cel putin s-a intamplat ceva!
AI RECUNOSCUT! :lol: :lol: :lol: TOT! :lol: :lol: :lol:
acu, sa ma ierte Doamne-Doamne, dar...pe toata pasiunea mea pt pescuit, nu cred ca ai de povestit asa multe adevaruri, ca...de fapt...esti pescar (cica), deci...esti MINCINOS.
:liar: :liar: :liar:
cat despre prestatia mea ORIUNDE (vezi ca am fost si pe la mim team si pe la inca unii, care nu tre sa-l afli tu), precum si despre pseudo-cariera asta care incerci tu sa mi-o "creionezi"(altii au ajuns la pixuri parker, etc, tu ai ramas ca rusii la creion), ai habar cam cat un microb din negrul meu de sub unghia taiata. :lol:

sincer, acum nu prea mai ai ce scrie, si, ca in cazul lui Adelin, Gyorg, MIhai, Stefan si multi multi altii, "bagi din burta garnisita cu slanina de peste iarna(primavara-vara)", ca sa citez ceva mai vechi, :lol: , ca...nu mai duce informatoru'! :violin: schimba-i hardu si baga-l la mine in anturaj! :lol:

din partea mea, ca stiu ca te iriti urat, ia d-aici: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

si...cred ca POATE o sa mai intru pe la tine daca imi da cineva un buzz, asa, cand ma voi plictisi.

apropos, si inchei: vezi ca Mihai Predescu era sa ma puna si pe mine s pe inca vro doi "masivi" la skanderbeg, asa ca...fii cu bagare de seama. e iute, periculos si imprevizibil... :roll:
masivu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 25th, 2009, 10:29 pm

Tremur tot :lol: :lol: :lol:

E cumva din burta ca ai fost ejectat de la Finesse ca urmare a unor lipsuri in gestiune? :lol: :lol: :lol:

P.S. Da, am recunoscut ca esti o jagardea care minte cum ar bea un pahar cu apa :lol:. De fapt na, la ce sa te astepti de la unul care fura proasoapele de prin hoteluri? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde masivu pe Iulie 26th, 2009, 12:43 pm

daca furam, eram in puscarie. PUNCT. :arrow:
masivu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 26th, 2009, 1:30 pm

Ti-a trecut prin cap ca oamenilor le-a fost sila sa cheme politia samd pentru niste parlite de milioane de lei vechi? :roll:

Era mai simplu sa ejecteze personajul cu manutele lipicioase :arrow:
Gerula
Site Admin

Mesajde masivu pe Iulie 26th, 2009, 1:56 pm

nu prea cred.
atunci cum se face ca a ejectat TOT PERSONALU' si l-a adus pe fi-su? ce a urmat...tu nu mai stii.
si ca sa inchei, nu stiu cum se face, dar cand am plecat TOTI de acolo, si TOTI cu mine cu tot, patronul a avut in ultima luna profit de ceva mii bune de euro peste valoarea initiala.
BAH< sa-mi bag! :roll:
in al doilea rand, FRAIERE, unde ai vazut ca intr-un magazin, PATRONUL SI DIRECTORUL sa aiba acces non stop la marfa, fara ca eu sa am vreo cheie (mi se deschidea usa din casa in magazin, si tot asa plecam)iar gestiunea mea sa fluture pe niste hartii aiurea, care ba erau, ba nu in calculator?
eu iti spun atat: ar mai vrea patronul de acolo sa fi avut un angajat ca mine, cat am fost acolo i-am facut din cacat bici, si ma duceam din an in pasti cu miloaga sa iau si eu cateva twistere pe pret de depozit! PE PRET, DA?
verifica-ti dreaq informatiile, ca eu nu te las ca altii sa scrii baliverne, macar daca scrii, pune reaq un mail inainte si intreaba-ma, ca in materie de astea iti raspund corect. cu banii nu m-am jucat niciodata, ca ti-o poti loa oricand.

ca si la celalalt topic, iti spun doar o data:
AI MERS PREA DEPARTE, e a DOUA OARA, si ma tem... ca nu te mai uit, ca pe altii.
continua, cu kktul tau, si poate voi afla niste lucruri mai de adancime despre tine, si, cu amabilitatea mai multor posesori de site, sa bagam ca la OTV. sau poate mai rau...in presa! :roll: :oops:

numa ca acolo vei fi BANAT, si poate, crisana.

ai intrecut orice urma de umor si bun simt, iar de la mine...o s-auzi numa de bine. FII SIGUR. :arrow:

bye forever! i'' just stay and watch. :hand:
masivu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 26th, 2009, 3:36 pm

Lasa vrajeala, ca pe tine nu te-a ejectat in faza aia, ci un pic mai devreme, cand au inceput sa se inmulteasca minusurile :lol:

Si, repet, daca era doar asta cu Finesse nici n-o bagam. Ce sa-ti fac insa, daca se leaga cu alea cu prosoapele si cu umbrela? :roll:

P.S. Nu mai ameninta degeaba cu OTV-urile, toata lumea stie cate parale face cuvantul tau: fix ZERO. Cand ma certam pe forumul lui rasulescu cu aia care vroiau open individual cu strategii de echipa :lol:, nu stiai cum sa ma mai lauzi. Acum o luna si ceva, cand ai vazut ca ti se cam clatina pamantul sub picioare in echipa Aquamania, si te-ai gandit tu ca ai putea gasi un locsor in CPR (de, individual nu-l prea tine pe prosopel sa mai concureze), ai sarit sa ma ataci tampeste, pe post de limba in posterior pentru Gyorg.

Acum ia cu paine. Si stai sa vezi ce mai am :twisted: .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit