masivu scrie:nu prea cred.
atunci cum se face ca a ejectat TOT PERSONALU' si l-a adus pe fi-su? ce a urmat...tu nu mai stii.
si ca sa inchei, nu stiu cum se face, dar cand am plecat TOTI de acolo, si TOTI cu mine cu tot, patronul a avut in ultima luna profit de ceva mii bune de euro peste valoarea initiala.
BAH< sa-mi bag!![]()
in al doilea rand, FRAIERE, unde ai vazut ca intr-un magazin, PATRONUL SI DIRECTORUL sa aiba acces non stop la marfa, fara ca eu sa am vreo cheie (mi se deschidea usa din casa in magazin, si tot asa plecam)iar gestiunea mea sa fluture pe niste hartii aiurea, care ba erau, ba nu in calculator?
eu iti spun atat: ar mai vrea patronul de acolo sa fi avut un angajat ca mine, cat am fost acolo i-am facut din cacat bici, si ma duceam din an in pasti cu miloaga sa iau si eu cateva twistere pe pret de depozit! PE PRET, DA?
verifica-ti dreaq informatiile, ca eu nu te las ca altii sa scrii baliverne, macar daca scrii, pune reaq un mail inainte si intreaba-ma, ca in materie de astea iti raspund corect. cu banii nu m-am jucat niciodata, ca ti-o poti loa oricand.
ca si la celalalt topic, iti spun doar o data:
AI MERS PREA DEPARTE, e a DOUA OARA, si ma tem... ca nu te mai uit, ca pe altii.
continua, cu kktul tau, si poate voi afla niste lucruri mai de adancime despre tine, si, cu amabilitatea mai multor posesori de site, sa bagam ca la OTV. sau poate mai rau...in presa!![]()
![]()
numa ca acolo vei fi BANAT, si poate, crisana.
ai intrecut orice urma de umor si bun simt, iar de la mine...o s-auzi numa de bine. FII SIGUR.![]()
bye forever! i'' just stay and watch.
Lasa vrajeala, ca pe tine nu te-a ejectat in faza aia, ci un pic mai devreme, cand au inceput sa se inmulteasca minusurile
Si, repet, daca era doar asta cu Finesse nici n-o bagam. Ce sa-ti fac insa, daca se leaga cu alea cu prosoapele si cu umbrela?
P.S. Nu mai ameninta degeaba cu OTV-urile, toata lumea stie cate parale face cuvantul tau: fix ZERO. Cand ma certam pe forumul lui rasulescu cu aia care vroiau open individual cu strategii de echipa
Acum ia cu paine. Si stai sa vezi ce mai am