Mari pescari de competitie: vietile si faptele Episodul Leba

La rapitori si nu numai

Mari pescari de competitie: vietile si faptele Episodul Leba

Mesajde Gerula pe Octombrie 5th, 2010, 1:20 pm

Azi ne vom ocupa de un mare pescar de competitie care solicita de mult, cu insistenta, acest lucru. :lol:

Este vorba despre Marius Livadaru din Iasi, cunoscut pe forumurile de pescuit drept "leba".

Ei bine, acest cetatean are ambitia de a fi considerat pescar de competitie. Este prezent practic la fiecare concurs inca de la inceputurile turneului Aventuri la Pescuit, se baga in seama prin tot felul de comitete si comitii, etc etc

Din nefericire pentru el, bagatul in seama nu conteaza pe balta, asa ca, atata vreme cat turneul AvP a avut o singura divizie, Marius Livadaru era abonat fidel al ultimelor locuri in aproape orice concurs la care participa. Si participa. Si participa :lol: :lol: :lol:

Apogeul carierei de pescar de competitie a lui Marius "leba" Livadaru a fost atins in cadrul concursului de la Rogojesti din 2008, cand s-a nimerit sa fie in aceeasi serie cu subsemnatul. Acolo, leba a reusit performanta (in veci neegalata, la propriu :lol: ) de a se clasa sub un concurent care nu s-a mai prezentat :lol: :lol: :lol:

Nu este o gluma, o exagerare, o metafora, ci tristul adevar, pe care il puteti vedea in attachment

In acel concurs, Marius "leba" Livadaru a ocupat ultimul loc (56) in vreme ce concurentul Antonio Flus (toni f. pe forumuri), care a fost nevoit sa plece inapoi la Bucuresti inainte de inceperea concursului, a iesit pe 53 :lol:.

Dincolo de umorul nebun al situatiei, fiind totusi vorba despre o anomalie, subsemnatul a deschis o discutie pe aceasta tema, discutie care a dus, de altfel, la modificarea regulamentului turneului. Innebunit insa de faptul ca dezbaterea deschisa de mine a atras (involuntar) atentia asupra contraperformantei sale, nefericitul leba pare sa-mi fi devenit dusman pe viata :lol:.

Iar dusmania i s-a acdentuat in momentul in care, imaginandu-si ca asa ar putea spala rusinea, a incercat sa ma provoace la un concurs cu poze :lol: :lol: :lol: Evident, ar fi fost imposibil sa nu-i atrag atentia ca am concurat de trei ori (in cele trei manse ale concursului de la Rogojesti) unul impotriva celuilalt, in aceeasi serie, si ca l-am zdrobit de fiecare data :lol: :lol: . Chestie care, firesc as zice, n-a facut decat sa-i amplifice dusmania tampa :lol: , cu atat mai mult cu cat subsemnatul, concurand fara sonar, pe o balta pe care o vedeam prima oara, m-am clasat in final la Rogojesti pe un mai mult decat onorabil loc 36.

In episodul urmator vom vorbi despre alte performante sportive ale acestui celebru pescar de competitie :lol:
Ataşamente
leba rogojesti.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Mari pescari de competitie: vietile si faptele Episodul Leba

Mesajde Gerula pe Octombrie 5th, 2010, 2:53 pm

Cum era de asteptat, nefericitul Leba incearca sa raspunda la aceste fapte indubitabile prezentate aici (ca doar nu cred c-o sa nege clasamentul publicat pe site la LRS :lol: ) printr-o serie de ineptii si fabulatii insirate la un moment dat pe net de un individ chiar mai distrus decat el. :lol: (detaliile aici, aici si aici )
Pe principiul "cine se aseamana, se aduna" nu pot decat sa constat ca unirea-n cuget si simtiri dintre zoso si leba este una foarte potrivita :lol:

De fapt, se pare ca singurul efect al zvarcolirilor lui leba a fost sa-l faca pe iuda mihuta sa mai comita odata infractiunea de defaimare :lol:. Chestie care, trebuie sa recunosc, face tot mai apetisanta perspectiva de a-l plimba nitel pe la Bucuresti pe fiul tov procuror Mihuta :lol: .

Asadar, tineti aproape. Urmeaza Episodul 2 din viata si opera marelui pescar de competitie leba :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Anakin pe Octombrie 6th, 2010, 8:30 am

si care-i faza cu acest Leba ? am auzit si eu de el prin zona ,de la baietii spinnangii.cu ce te-a suparat ca eu nu inteleg :D

p.s.: e adevarat ca are un club de pescuit sportiv? :o
Anakin
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 6th, 2010, 10:10 am

Anakin scrie:cu ce te-a suparat ca eu nu inteleg :D

Suparat n-are cu ce saracul :lol: Doar a incercat, ca sa zic asa :lol: .

Anakin scrie:p.s.: e adevarat ca are un club de pescuit sportiv? :o

Da :lol: . Ma rog, nu-i numai al lui, dar are o functie ceva acolo, se baga in seama etc :lol: .
Asta-i frumusetea fazei, ca omul nu misca din subsolurile clasamentelor, insa pretentiile sunt cat Casa Poporului :lol: .

Episodul 2 azi :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 6th, 2010, 1:09 pm

Al doilea episod important din vata si opera marelui pescar de competitie Leba s-a consumat cand clubul sau si-a facut debutul ca organizator de etapa in cadrul Turneului AvP.

Cum lumea nu se prea inghesuia sa se inscrie, Leba a chemat membrii clubului la un pescuit pe pista de concurs, dupa care a luat pestii pe care-i prinsese toata lumea, i-a pus pe toti intr-un juvelnic si a facut urmatoare poza, sugerand ca i-ar fi prins el pe toti in doua-trei ore :lol:

Imagine

Cat poate de fapt sa prinda Leba in cateva ore pe Manjesti a putut constata toata lumea studiind clasamentul final al etapei :lol: :lol: :lol: , in care Leba, desi juca "acasa", pe balta lui de suflet, pe care pescuieste foarte des, abia a reusit sa temine pe locul 56 din 60 :lol: :lol: :lol: (vezi attachment)

Mai mult decat atat, studiind fisa de concurs a numitului Marius "leba" Livadaru, observam ca pe parcursul celor trei manse a cate patru ore fiecare, acest fenomenal pescar de competitie a reusit sa prinda cate 9, 9 si respectiv 4 (patru :lol: ) pesti, cu care s-a clasat pe locurile 18, 17 si 17 in seria lui de concurs de 20 de insi :lol:

Imagine

Voi reveni maine cu o alta impresionanta isprava a acestui celebru ctitor de cluburi si titan al spinning-ului romanesc :lol: :lol: :lol: Si cand ma gandesc ca uitasem de existenta lui, pana ce a iesit ca paduchele pe fruntea lui SF :lol:

P.S. Nota bene: toate aceste lucruri sunt documentate cu clasamentele luate de pe site-ul oficial al Ligii Romane de Spinning si cu poza pe care chiar leba si-a postat-o pe un forum. :D
Ataşamente
leba manjesti 2009 clasament.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 6th, 2010, 10:10 pm

Breaking news, confruntat cu felul in care propriile sale ispravi pescaresti se reflecta in clasamentele concursurilor la care a participat, leba a avut revelatia faptului ca sunt bolnav pshihic :lol:

In mod evident, e un cert semn de boala mintala sa observi diferenta dintre pretentiile de mare pescar de competitie ale unui om, si locul ocupat de acesta in clasamentul oricarui concurs de pescuit la care participa. :lol:

Acestea fiind zise, pentru ca incep deja sa ma simt ca si cum as chinui un animal necuvantator (si, paradoxal, as confirma in felul acesta supozitiile lui leba despre boala mintala :lol:, chiar daca, in momentul in care a facut afirmatia despre broastele aruncate de pe bloc, ipochimenul nu se gandea la propria persoana :lol: ) promit sa ma opresc dupa episodul 3 :lol:

P.S. Am totusi o nedumerire: oare din copilaria lui leba vine ideea despre broaste aruncate de pe bloc? :lol: Intreb pentru ca, pur si simplu, nici macar n-am auzit de nimeni care sa fi facut vreodata asa ceva :o :lol: . Probabil asta se intampla daca nu dai copilul de mic la sport si-l lasi sa tandaleasca pe terasa blocului cu cheia de gat :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Anakin pe Octombrie 7th, 2010, 9:39 am

haide mai ca pe asta nu o mai cred ! sa iei pesti de la altii si sa te pozezi cu ei .....! o fi glumit cineva cu tine.eu am intrebat la un magazin in Iasi ,la Gipo la gara si aia mi-o zis ca Leba ii meserias la biban si shalau . :D
Anakin
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 7th, 2010, 9:44 am

Da, se vede in clasament meseria lui :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Anakin pe Octombrie 7th, 2010, 9:51 am

o fi fost vreun accident ,cine stie !ma gandeam ca de la anul sa merg si eu la concursuri dar cand vad atat dezbinare si patima zau ca nu prea imi vine :oops:
Anakin
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 7th, 2010, 10:07 am

Accident e cand se intampla o data. Cand se intampla de fiecare data este masura valorii :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2011, 8:38 pm

Sarmane Leba,
Daca tu esti si un pescar foarte prost, si complexat din cauza asta, nu este vina mea.
Fotografia cu stiuca fusese cropuita pentru a nu permite identificarea locatiei. Imi fusese lene sa stau cu guma pe ea in paint, dar daca insisti pot s-o fac si pe asta :lol: . Sper ca acum se vede destul din fata cat sa-ti poti da seama ca sunt eu acolo :lol:

Imagine

Sper sa am timp sa fac maine si de-acum celebra poza cu palmele si ruleta. Da, palmele mele puse una langa alta, cu degetele stranse nu raschirate, au cam 25 de centimetri. Adica o stiuca de 50 pare nimic in ele :lol: . Si, dupa cum vezi in poza, nu ma straduiesc sa-mi ascund mainile dupa pesti, sa-i tin de cate o aripioara si sa fac sedinte foto de jumatate de ora cu cate o captura. :lol: Prefer sa pescuiesc :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 1st, 2011, 1:56 pm

Domnilor, tocmai am aflat o chestie care pune si mai multa lumina pe caracterul de perdant perpetuu si pricinos (3xP, pentru cunoscatori :lol: ) al lui Leba :lol: :lol: :lol:

La Adunarea Generala a LRS din acest week-end, numitul Leba a propus schimbarea unei reguli deja votate in urma cu vreo opt luni :lol: , cu singurul scop de a reusi sa promoveze totusi in divizia I / Master a LRS, cu toate ca a fost primul sub linie :lol: :lol: :lol:

Despre ce este vorba: cu ocazia unei AG desfasurate in 2010 la Siriu, se stabilise ca, in cazul in care in intersezon raman locuri libere la divizia I (prin renuntarea unor concurenti, fie dintre cei ramasi in divizia I fie dintre cei promovati din Divizia II) acestea sa fie atribuite celor retrogradati de la Divizia I, in ordinea locurilor ocupate. Chestie logica, daca ne gandim ca primul sub linie de la Divizia I are toate sansele sa fie mai valoros decat primul sub linie de la Divizia a doua.
La vremea respectiva, propunerea fusese votata cu o majoritate covarsitoare, deci nu exista nici un motiv statutar sa fie repusa in discutie.

DAR :lol: :lol: :lol: , intamplarea face ca primul sub linie la divizia II sa fie numitul Leba (perdant perpetuu si pricinos 3xP :lol: ). Si cum se profileaza vreo doua-trei renuntari printre "masteranzi", regula votata la Siriu il incurca rau de tot pe marele pescar de competitie :lol: . Asa ca, dupa ce a tras niste sfori, individul s-a ridicat in Adunarea Generala desfasurata week-endul trecut si, cu un tupeu napraznic, a cerut ca propunerea respectiva sa fie revotata, intrucat la primul vot clubul lui nu fusese prezent :lol: .

Desigur, cu toate ca propunerea lui Leba nu figura pe ordinea de zi :lol: , presedintele decerebrat (ati ghicit, Dinu Stefan :lol: ) a acceptat revotarea :lol: . Numai ca, ghinion, desi multi si-au schimbat voturile fata de Adunarea Generala de la Siriu, majoritatea a decis ca tot "masteranzii" de sub linie sa aiba prioritate :lol: .

Asa ca bietul Leba a ramas sa-si scrasneasca dintii inca un sezon in divizia B :lol: :lol: :lol:

De altfel, manevra lui Leba eradirect indreptata si impotriva lui Vali Stratonov, dar despre asta vom vorbi in alt topic.
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Februarie 1st, 2011, 8:07 pm

Cele scrise mai sus sunt lucruri petrecute ,deci adevarate , cu ceea ce nu pot fi de acord insa este faptul ca nu cred ca "manevra" sa fi fost indreptata impotriva mea ca si scop direct.

La momentul deciziei de la Siriu nu stia nimeni cine va fi persoana care va termina pe locul 21 Open si nici pe cel de pe 27 Master....

Numai timplarea face ca Leba sa fie pe 21 Open iar eu pe 27 Master,lucru asumat de mine dealtfel in momentul in care am decis sa nu particip la ultima etapa de la Sarulesti. In conseciinta eu mi-am asumat retrogradarea si chiar ma surprins raminerea pe locul 27.

Leba in demersul lui a incercat sa-si exploateze daca se putea sansa de-a intra el in Master si eventual si cei 2 colegi de club ,colegi situati pe locurile 23 si 24 din OPEN lucru pina la urma de inteles. Poate in situatia lui faceam la fel ...cine stie.

Personal nu am nici o problema ca sa incercat o intoarcere a situatiei in favoaea lui sau a clubului lui si nici nu afirm ca masura de la Siriu este cea mai buna dar am avut si am o mare nelamurire ,cum de-au trebuit sa treaca 7 luni de la luarea acelei decizii buna rea cum a fost si de ce nu s-a ridicat problema revotarii (contestarii)mai devreme de exemplu la AG-ul din noiembrie sau si mai normal la citeva zile dupa luarea deciziei de la Siriu.

In rest nici nu se pune problema intrarii mele in Master atita timp cit PRIMII 20 din Open sunt pusi sa decida daca vor sa evolueze in Master.
Daca vreunul renunta deabia atunci se poate pune problema de-a opta EU sa intru sa NU in Master ,nicidecum nu se face treaba asta automat.

Imi pare rau ca Leba si colegii lui nu au indeplinit baremul de-a fi eligibili direct pt. Master ,dar eu nu am nici o vina pt. asta nici atunci din pozitia de presedinte LRS si nici acum simplu membru de club.
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 1st, 2011, 8:37 pm

Vali, sa stii ca apreciez foarte mult obiectivitatea de care incerci sa dai dovada, chiar si in cazul unei manevre de o marsavie si un penibil greu de egalat. Dar cum poti sa spui ca propunerea nu era direct indreptata impotriva ta, cand, in cazul in care trecea la vot, te scotea din postura de "practic ramas in liga I" pentru a-l pune in locul tau pe Leba??

Sunt convins ca iti dai si tu foarte bine seama ca diferenta mult mai mica de voturi inregistrata in week-endul asta fata de "scorul" de la Siriu s-a datorat faptului ca s-a jucat cartea Leba versus Stratonov...

Banuiesc ca vrei sa spui mai degraba ca Leba facea asta ca sa-si traga spuza pe turta lui de 3xP :lol: , nu din ura contra ta. Dar asta nu inseamna ca manevra nu te lovea direct.
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Februarie 2nd, 2011, 11:29 am

Da este adevarat ca schimbarea votului m-ar fi putut afecta si pe mine direct ...DAR nu era nici o paguba :lol: atita timp cit eu mi-am asumat retrogradarea...

Ca "unii" s-au sucit e clar de ce ,campionatul sa incheiat , clasamentele erau la vedere si fiecare a incercat sa faca tot posibilul sa-si traga focul la oala lor ....

Daca se va posta vreodata PV . de la sedinta de AG. voi vedea si cine si-a schimbat votul fata de cel din vara si voi incerca sa inteleg motivele pt. care a intervenit aceasta schimbare...

De ce zic ca Leba nu sa indreptat contra mea direct, din simplul motiv ca pe 27 putea fi oricine altcineva si daca el era tot nr. 21 de la OPEN la fel facea ...asta sigur. ;)

Cei ce si-au schimbat votul poate s-au gindit sa-mi faca figura ...mai stii de cde sunt in stare unii sa gindeasca . :oops:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 2nd, 2011, 11:33 am

Bun, si faptul ca numitul leba, stiind foarte bine faptul ca unii si-ar putea schimba votul doar ca sa-ti faca tie figura, s-a gandit sa profite de treaba asta ca sa traga spuza pe turta lui, cum zici ca se cheama? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Februarie 2nd, 2011, 2:48 pm

Ia intrebati-l pe Leba oare de ce n-o fost nimeni din clubul lui cand s-o pus prima oara la vot? Sa vedeti numa cum se schimba la culoare.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde nucus pe Februarie 3rd, 2011, 7:22 am

N-a fost nimeni pentru simplul motiv ca PP Iasi nu avea reprezentant in Master !
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 3rd, 2011, 11:08 am

Ahahahahahahahahahahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Deci de-aia zicea fan Gerula ca se schimba Leba la culoare daca este intrebat :D :lol: . Corect :lol: .

In alta ordine de idei, tocmai mi-am invins sila si am dat iar un ochi in cotetul lui rasulescu, constatand ca marele pescar de competitie aflat vesnic pe ultimele locuri sustine ca n-as fi primit informatii complete :lol: :lol: :lol: . Saracul de el, banuiesc ca se crede subtil :lol: :D .

Leba, 3xP ce esti :lol: , stiu ca va frige sa aflati cate informatii am primit de la ultima intrunire a sectei :lol: , dar va trebui sa mai ai putina rabdare :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Mai 13th, 2011, 2:16 pm

Uitasem de nefericitul "pescar de competitie" :lol: , cand mi s-a atras atentia ca iar a comis-o pe ultimul loc. :lol:

In caz ca nu stiati, vreo 20 de oameni calificati in divizia I a LRS pentru sezonul 2011 au renuntat din diferite motive, si in felul asta a ajuns bietul Leba sa-si implineasca visul :lol: .

Care s-a transformat in cosmar cu ocazia primei etape de stiuca din ultimii ani. Da, ati ghicit :lol: bietul Marius Livadaru, mai cunoscut sub numele predestinat de leba :lol: , si-a adjudecat locul care l-a consacrat: ultimul :lol: .

Screenshot de pe clasamentul final in attachment :D

Frumusetea secreta e ca am aflat de aceasta noua isprava a marelui pescar de competitie dupa ce o persoana a postat, de la un IP de Iasi :D :lol: , un comentariu la mine pe blog. Se pare ca si acolo s-au saturat multi de ispravile competitorului leba :lol: .
Ataşamente
leba periprava.JPG
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit