LRS -ultimul bal? (dizolvare la Judecatorie)

La rapitori si nu numai

LRS -ultimul bal? (dizolvare la Judecatorie)

Mesajde Gerula pe Mai 2nd, 2011, 11:47 am

Dupa cum ne invata site-ul Ministerului Justitiei, pe 5 mai are loc la Judecatoria Buftea prima infatisare in dosarul dizolvarii LRS.

Petentul, dupa cum era de asteptat :D , este ASOCIAŢIA CLUBUL SPORTIV CETATE ALBA IULIA. Intimatul fiind, desigur, LRS-ul :lol: .

Pana la urma are si iuda Mihuta ocazia sa-si demonstreze calitatile de avocat, dar tare ma tem ca o sa se dea iar lovit, asa cum a facut-o de fiecare data cand LRS-ul ar fi avut nevoie de serviciile lui. :roll: :lol:

P.S. Cred ca e primul dosar pe care-l au astia la Judecatoria Buftea cu dizolvarea unui ONG ceruta de o terta parte :lol: :lol: :lol: Nici n-au stiut ce sa scrie la obiectul dosarului, au trecut "Obiect dosar: acordare personalitate juridică" :lol:
Ataşamente
LRS.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: LRS -ultimul bal? (dizolvare la Judecatorie)

Mesajde vali136 pe Mai 2nd, 2011, 2:38 pm

Nu vad nici un motiv de bucurie in aceasta speta, din contra .... :oops: :oops: :oops: :oops:

Normal era ca Federatia sa-si intre in drepturile prevazute de lege pe baza consensului cu cei implicati pina acum in competitiile din Romania nicidecum prin chemarea lor in instanta ....

Chiar daca nu Federatia a intreprins acest demers ci un club fondator al ei gustul amar tot ramine.

Personal nu ageerez astfel de proceduri, nu sunt solidar cu ele si chiar ma delimitez de ele.

Razboiul acesta nu aduce beneficii nimanui si nu poate produce decit haos si inversunare in fenomenul competional Romanesc.

Pacat , personal speram a lucrurile sa se intimple firesc , fara "razboiae" personale dar se pare ca nu va fi asa ,din pacate. :oops: :oops: :oops:
vali136
trecut prin multe

Mesajde nucus pe Mai 2nd, 2011, 5:00 pm

Ossama e mort !Traiasca fane!
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 2nd, 2011, 8:26 pm

vali136 scrie:Nu vad nici un motiv de bucurie in aceasta speta, din contra .... :oops: :oops: :oops: :oops:

Normal era ca Federatia sa-si intre in drepturile prevazute de lege pe baza consensului cu cei implicati pina acum in competitiile din Romania nicidecum prin chemarea lor in instanta ....

Chiar daca nu Federatia a intreprins acest demers ci un club fondator al ei gustul amar tot ramine.

Personal nu ageerez astfel de proceduri, nu sunt solidar cu ele si chiar ma delimitez de ele.

Razboiul acesta nu aduce beneficii nimanui si nu poate produce decit haos si inversunare in fenomenul competional Romanesc.

Pacat , personal speram a lucrurile sa se intimple firesc , fara "razboiae" personale dar se pare ca nu va fi asa ,din pacate. :oops: :oops: :oops:

Vali, tu nu vezi nici un motiv de bucurie pentru ca esti amic cu foarte multe persoane care sunt destul de atasate de proiectul LRS. Daca ai analiza lucrurile cu mai multa detasare, ai observa ca:

1. Gruparea care controleaza acum LRS prin intermediul papusii Dinu Stefan a declarat razboi pe fata Federatiei, mult inainte ca Federatia sa intreprinda vreo masura impotriva LRS.

2. Aceeasi grupare a respins fara rezerve orice propunere de intrare in normalitate pe cale amiabila.

3. S-au folosit inclusiv vuvuzelele de net impotriva proiectului infiintarii Federatiei si pentru porcairea lui Stefan Popescu prin orice mijloace.

Oricum o dai, astea trei puncte nu le poate nega nici un om cu mintea intreaga.
E, in conditiile astea, ce motive ar avea Federatia sa intoarca la nesfarsit celalalt obraz si sa tot incerce o reconciliere cu niste persoane si cu o organizatie care, dupa ce ca sunt total in aer dpdv juridic, mai au si niste ifose care cer palme?
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Mai 3rd, 2011, 5:24 pm

. ... ... ... pentru porcairea lui Stefan Popescu prin orice mijloace

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Asta a realizat el singur si nu a fost nevoie de nimeni si de nimic pentru asa mare realizare.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Mai 3rd, 2011, 8:11 pm

Astea sunt rautati gratuite din partea ta. :lol:

Sunteti multi care-l atacati incontinuu pe probleme cat se poate de discutabile (vezi celebra faza cu popularea cu salau, transformata de smecherasii din Musca 13 in populare cu pastrav de consum braconat tot de ei in prohibitie :lol: )
Separat de asta il ataca si vuvuzelele gruparii Gyorg-Tudose, pe chestii 100% imaginare (c-o sa fure ce nu exista samd :lol: )
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Mai 16th, 2011, 1:43 pm

Pana la urma inteleg ca marea LRS a cerut o amanare ca sa-si gaseasca aparator in proces :lol: :lol: :lol:

Oare iuda Mihuta iar se da lovita? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Mai 17th, 2011, 1:37 pm

E lovită demult, dar in freză. Din informatiile mele, cluburile din LRS s-au obisnuit cu ideea ca asociatia va deveni o amintire. Cred din tot sufletul ca va fi o amintire placută, pentru cei care au făcut atâtea eforturi și sacrificii pentru această disciplină. Din păcate cei care au fost pusi să o administreze nu s-au ridicat la asteptările lor.
La intâlnirea de sâmbăta 14 mai 2011 a participat și Laurențiu (Lenți) Chiriac și cred că s-a lămurit că ce s-a construit este corect și singura alternativă a pescuitului sportiv. Asteptăm poziția cluburilor, întrucât am înteles că a primit un drept de reprezentare de la președintele LRS.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 17th, 2011, 2:33 pm

Deocamdata vad ca merg inainte cu calendarul competitional :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Mai 18th, 2011, 6:50 am

Gerula scrie:Deocamdata vad ca merg inainte cu calendarul competitional :lol: .

Din moment ce o fac pe banii pescarilor, ce mai contează?
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 18th, 2011, 12:04 pm

Conteaza al naibii, nu prea vad cum o sa puteti organiza ceva daca astia ii dau inainte cu Caritasul lor :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Mai 18th, 2011, 2:08 pm

Nu miza pe chestia asta. Pescarii sportivi din LRS au inteles in marea lor majoritate care este viitorul competitiilor sportive din Romania. Si mai ales ca la federatie se fac chestii serioase, nu povesti. Să bei bere gratis de la un sponsor nu este solutia scoaterii din impas a pescuitului sportiv. Si sa te mai si lauzi cu asta.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde nick pe Mai 18th, 2011, 3:31 pm

Asteptam alternativa ca sa putem alege...
nick
membru nou

Mesajde popescu stefan pe Mai 19th, 2011, 7:33 pm

nick scrie:Asteptam alternativa ca sa putem alege...

Nu va intarzia sa apara. Acum avem alte prioritati. Nu ar strica daca la nivel de judet s-ar constitui Asociatia judeteana de pescuit sportiv. Va fi celula de baza pentru competitiile sportive.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde nick pe Mai 20th, 2011, 7:10 am

Din punctul meu de vedere, prioritatea numarul unu a Federatiei ar fi trebuit sa fie competitiile, iar noi suntem la jumatatea anului 2011.
nick
membru nou

Mesajde popescu stefan pe Mai 20th, 2011, 8:21 am

nick scrie:Din punctul meu de vedere, prioritatea numarul unu a Federatiei ar fi trebuit sa fie competitiile, iar noi suntem la jumatatea anului 2011.

Aici te inseli. Federatia are multe alte atributii. Competitiile sunt doar una dintre ele. Competitiile nu vor fi demarata până cand toate cluburile sportive nu isi vor armoniza statutele cu statutele federale si isi vor legitima sportivii. Sa nu intelegi prin asta ca vom permite altor structuri să organizeze competitii sportive cu caracter oficial. O fac pe riscul lor. Vom notifica corpul de control al ANST asupra acestui lucru. Amenzile pleaca de la 400 miliane lei, dupa care vom solicita dizolvarea acestora. Sa nu creada cineva ca federatia este o lambadă. Daca cluburile au considerat ca federatia este o glumă, sau inselat. V-am atentionat asupra acestui aspect in discutiile telefonice pe care le-am avut cu toti președintii de cluburi. Sper ca nu ai uitat.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde nick pe Mai 20th, 2011, 2:16 pm

Sunt convins ca Federatia are si alte lucruri de facut, dar subliniez din nou, prioritatea numarul unu este organizarea competitiilor si tocmai ea lipseste.
nick
membru nou

Mesajde popescu stefan pe Mai 20th, 2011, 2:50 pm

nick scrie:Sunt convins ca Federatia are si alte lucruri de facut, dar subliniez din nou, prioritatea numarul unu este organizarea competitiilor si tocmai ea lipseste.

Inca odata te inseli. :P Prioritatea federatiei este acum organizarea la nivel de teritoriu, constituirea bazei materiale, asigurarea surselor de finantare, intocmirea calendarului competitional, aprobarea regulamentelor,etc. Pescuitul sportiv din Romania a fost 20 de ani in intuneric si a fost exploatat de niste nemernici, cu care vad ca voi semnati protocoale.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde nick pe Mai 20th, 2011, 8:56 pm

Hmm, eu raman la parerea mea, interesdul numarul 1-competitii, celelalte vin in sprijinul acestui scop. Spor la treaba..............
nick
membru nou

Mesajde popescu stefan pe Mai 21st, 2011, 7:48 am

nick scrie:Hmm, eu raman la parerea mea, interesdul numarul 1-competitii, celelalte vin in sprijinul acestui scop. Spor la treaba..............

Consideri ca pescuitul sportiv poate fi susținut la infinit prin chetă de la pescari? Ai incercat sa socotești câti pescari de competiție sunt acum in Romania? Aici este diferența dintre ce a fost pescuitul sportiv din România și ce-si propune federația să facă. Într-un final toată lumea va ințelege că acesta este drumul corect și sunt convins că toți cei care vor binele pescuitului sportiv din România, se vor găsi în aceeași barcă. Fi convins însă și de faptul că cei care se pun contra vor fi aruncați peste bord. Aici nu este loc de negociere.
popescu stefan
trecut prin multe

Următorul

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit