LRS renunta la colaborarea cu Malin&Co pentru doar 6000E!!

La rapitori si nu numai

LRS renunta la colaborarea cu Malin&Co pentru doar 6000E!!

Mesajde Gerula pe Februarie 3rd, 2010, 11:46 am

Vrand sa mai ramana cu ceva la revista Aventuri la Pescuit, daca redactia tot a plecat in bloc, Sorin Vulpe, şeful diviziei Life Style din Realitatea Caţavencu, a venit la LRS cu o oferta de 6000 de euro plus parteneriat media, pentru pastrarea numelui de "Turneul Aventuri la Pescuit". Alternativa ar fi fost ca LRS sa mearga cu oamenii cu care colaborase pana acum, Malin si compania, si sa schimbe denumirea turneului in "Superpescar", dupa numele noii reviste.

Evident ca, fortand negocierea intr-un moment in care revista Superpescar se afla la inceput, Sorin Vulpe a mizat pe faptul ca echipa lui Malin n-o sa aiba cum sa faca o oferta de bani cash. Normal ar fi fost, zic eu, ca LRS sa poarte aceasta negociere in primavara cand, in functie de rezultatel obtinute in primul trimestru, Superpescar ar fi putut intra in bugetele de publicitate ale unor firme/agentii, si ar fi fost in situatia de a face o oferta macar comparabila. Dar, manata de la spate de combinatori precum Gyorg, cu sloganuri "sa vedem noi banii cash la Liga" :lol: , si de wannabe-redactori la AvP, ca Tudose :lol:, LRS s-a vandut ieftin, pe doar 6000 de euro.

Comparatia cu "scorul" de anul trecut, cand s-a colaborat cu Malin&Co, a fost postata chiar pe site-ul clubului Drill:

Astfel denumirea oficiala a competitiei va fi Campionatul National de Spinning – Aventuri la Pescuit, fiind acceptata singura oferta in bani. Branduirea campionatului va aduce in contul LRS suma de 6000 euro, suma ce va fi virata in totalitate pina la jumatatea campionatului, plus mediatizarea pe unul din canalele TV cu audienta maxima ce fac parte din trustul Realitatea-Catavencu. Aceasta este mult inferioara celei obtinuta de LRS anul trecut. Edtitia 2009 intitulata Campionatul National de Spinning - Turneul Aventuri la Pescuit powered by Fishing and Hunting fiind cotata la 14000 euro. Si daca tinem cont si de faptul ca liga ofera partenerului media cu 30% mai multa competitie 9 etape fata de numai 6 anul trecut ….

De altfel, conform unor surse bine informate, care au dorit sa-si pastreze anonimatul :lol: , doar trei cluburi s-au opus acestei hotarari (din multe puncte de vedere rusinoasa) : Drill, SS Craiova si Bucovina Spinning club (Nucu).

Personal, cred ca dincolo de afacerea proasta facuta, decizia este una imorala. LRS n-a colaborat atatia ani cu Vantu sau cu Vulpe, ci cu Malin&Co, iar acum le-a intors spatele exact cand ar fi avut nevoie de o mana de ajutor. Si s-a mai si vandut pe bani putini... :violin:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: LRS renunta la colaborarea cu Malin&Co pentru doar 6000E!!

Mesajde Gerula pe Februarie 3rd, 2010, 2:59 pm

Si cam ce-a avut de spus Malin apropo de treaba asta:

malin scrie:Toata taraganeala asta are si un alta aspect. Dupa ce un an cluburi ca Aquamania, Aquatransilvae, WSB si CPR au sustinut mai pe furis mai pe fata ideea delimitarii LRS de AVP in sensul denumirii CN de spinning, dupa ce aceleasi cluburi au sustinut ca cel mai eficient pentru liga este sa aiba o cat mai mare expunere mediatica in (aproape) toate revistele de specialitate si TV Stefan Tudose v-a vandut pentru 6000 de euro. Vremea in care AVP a tinut loc de liga a trecut. Asa cum i-am mai spus in nenumarate randuri negociatorului LRS pentru mass media, anul acesta era sansa ca liga sa fie pe picioarele ei si sa ramana independenta. Suma de 6000 euro este derizorie in conditiile actuale de organizare a cluburilor . Acesti bani se strang usor din taxe de participare si de la cluburi. Super Pescar de pilda ar fi promovat fenomenul pastrand titulatura de CN de spinning fara a pune conditia exclusivitatilor. Acum nu se mai poate. PVTV ar fi atribuit spatiu de emisie pentru sponsorii etapelor. Acum nu se mai poate. Pescar Modern ar fi scris acolo ceva, o stire pe sub mustata. Acum nu se mai poate. Stefan Tudose a facut acest lucru nu ca un reprezentant al LRS desemnat sa negocieze echidistant ofertele mass media, ci ca un reprezentant al AVP. Iar acest lucru va fi dovedit destul de repede. Faptul ca nu a stiut din timp oferta Super Pescar l-a incurcat, cu toate ca a incercat pe toate caile sa o afle inaintea sedintei de la Brasov. Cand a aflat in timpul sedintei ca in oferta noastra exista si o emisiune de pescuit, a pus mana pe celular si a sunat la AVP de unde s-a transmis in timp real contra-oferta cu" o emisiune la un post si mai tare decat cel al SP"! Care este ala? Nici nu conteaza. Acesta este modul in care ST. Tudose a "negociat. Daca in oferta unei alte reviste exista un cash de 7000 de euro, St. Tudose ar fi pus mana pe celular si ar fi sunat din nou la AVP de unde s-ar fi transmis contra-oferta de 7500 euro :D . Faptul ca a postat pe siteul Rapitori un text in care vorbea despre branduirea AVP a CN de spinning ininte de intalnire LRS de la Doripesco, nu face decat sa confirme faptul ca negociatorul LRS batuse palma cu AVP pentru exclusivitate inainte ca membrii LRS sa voteze acest lucru. Acum este fapt implinit, insa LRS are o mare provocare in acest an: sa lanseze divizia a doua de spinning. Ori, cu exclusivitate exista riscul ca sistemul competitional cu doua esaloane sa moara din fasa sau sa nu se manifeste la cotele asteptate. St. Tudose a reusit, vanzand imaginea cluburilor LRS pentru 6000 de euro, sa impinga reviste, televiziuni si sponsori in zona boicotului mai mult sau mai putin asumat care nu face decat sa lezeze interesele de imagine ale LRS. In liga starea conflictuala nu mai poate fi trecuta cu vederea. Sunt cluburi care se dusmanesc mai tare decat ultrasii de la Steaua, Dinamo si Rapid. Va veni probabil si vremea in care veti avea nevoie de jandarmi pe malul apelor la concursuri pentru a nu se incaiera intre ei participantii. Temporizarea vine atat din faptul ca sponsorii ezita sa-si dea girul in aceste conditii, cat si din faptul ca la TV inca nu au acoperire si St. Tudose incearca solutii de compromis. Probabil ca negociatorul LRS pentru mass media va incerca si de data aceasta santajul folosindu-se de F&H, unde tot el a negociat in taina la Budapesta, cu gandul la propriul sponsor de club pe care il va anunta oficial in curand. Daca va mai avea sponsor. :mrgreen:
Gerula
Site Admin

Mesajde masivu pe Februarie 3rd, 2010, 10:33 pm

gerula, iti recomand cu caldura ca sa nu mai faci lucruri d-astea.
e pacat ca nu stii EXACT ce se injtampla, dar speculezi pe aici.
intreaba o sursa din lotuul de anul trecut (dar nu pe mine), la cat a fost "cotata" echipa, si vezi ce s-a ales.
s-ar putea sa-mi racesc gura de pomana, insa...
cand va posta cineva LA TINE PE FORUM chestiile alea, atunci esti indreptatit sa comentezi.
asa, oricine poate vizita celelalte forumuri, daca e interesat de subiect.
sincer, pe mine nu ma intereseaza cine are magazine sau cine ma baneaza, incerc(pe cat pot) sa nu am nimic cu nimeni.
probabil, daca cei ce viziteaza forumul tau citesc asta, s-ar putea sa spuna ca am dreptate.
dar te intreb din nou: ESTI SAU VEI FI CUMVA IMPLICAT IN FENOMEN?
posteaza si tu o chestie de genul "de anul asta vin la open" si atunci nu voi mai zice nimic.

si inca ceva: te rog frumos pe 2010 sa incetezi cu orice atac la adresa mea, deoarece sincer nu avem nimic de impartit. si te rog frumos.

dupa cum vezi, nu am atacat si jignit cu nimic. sper sa intelegi.
masivu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 3rd, 2010, 10:38 pm

Care chestii masivu, nu vezi ca topicul e deschis de mine, cu parerile mele personale despre subiect? Sau nu-ti dai seama ca e ilogic ce spui? :lol:

Anul trecut s-au obtinut 14.000 de euro, anul asta s-au obtinut 6000, dar si-a rezolvat Tudose problemele personale cu ajutorul lui Vulpe. O mega-afacere pentru LRS :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde masivu pe Februarie 3rd, 2010, 10:42 pm

daca se obtineau 14000, pleca lotul intreg in mexic
masivu
trecut prin multe

Mesajde masivu pe Februarie 3rd, 2010, 10:51 pm

asa se fac afacerile in romania: calci pe cap e cine poti si cand cineva vine sa ceara ii dai la... :o ;)
masivu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 3rd, 2010, 11:13 pm

Masivu, nu s-au folosit aia 14.000 doar pentru Mexic, au mai fost niste deplasari, ai uitat? :roll: :lol: A, ca n-au fost 14000 cash pe masa, ca sa vada si Stefan Dinu cum arata doua Loganuri in bancnote :lol: , asta e alta mancare de peste.

Cat despre ideea ta legata de afaceri, ce pot sa zic, e comic-induiosatoare. Afacerile bune se fac pe principiul "castig eu, castigi si tu", ce enuntai tu acolo e principiul tepei :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 4th, 2010, 1:10 am

Intre timp ies la inveala noi dedesubturi :D :

malin scrie:Stefan Dinu:
1. Stiu ca sponsorizarea lotului timp de trei ani nu conteaza pentru tine. Stiu ca intelegi ca cei care au avut in mana bugete in tot acest timp si care au vandut evenimentul sunt pana la urma aceiasi care decarteaza acum lovelele pe masa. Stiu ca iti este evident faptul ca Tudose era la acea intrunire negociator oficial si nu Berti. Stiu ca indiferent de argumentele mele vei sustine ca relansarea competitiei de spinning a fost facuta de Sorin Vulpe si Alina Druta, iar eu, Malin Musatescu, m-am luptat tot timpul sa distrug acest fenomen. Asa ca te rog, nu are sens sa te obosesti.
2. Discutia este dusa pe un alt fagas. Nu faptul ca LRS a considerat oferta AVP cea mai buna este o problema. In schimb eu incriminez faptul ca Tudose a incheiat o intelegere cu AVP inainte de AG, si ca a actionat in timpul votului nu ca un negociator LRS cu media, ci ca un reprezentant al AVP. Asta este problema. Ca este asa, vom vedea in curand.
3. SMS-ul cu care Tudose a manipulat oamenii este un exemplu de comportament aberant, chiar si daca admitem ca scopul scuza mijloacele.
4. Ofertele de expunere mediatica sunt una, aruncatul cu banii ca la nunta pe masa este alta chestie. De cate ori crezi tu ca veti mai avea ocazia sa fiti folositi ca unealta a unei reviste disperate impotriva altei reviste? Ceea ce nu spuneti voi este ca in conditiile actuale, daca fiecare taxa platita la concursurile CN spinning ar fi continut 20 de euro pentru lotul national de spinning, s-ar fi obtinut o suma mai mare decat oferta pentru care v-ati dat chilotii jos.
5. Tudose m-a convins. Nu glumea atunci cand a spus ca anul 2010 este anul WSB. Au revista, au liga si uite acu' or sa aiba si post TV. Daca o tin tot asa la alegerile viitoare au toate sansele sa devina partid parlamentar. Mai pleaca redactia de pe la cine stie ce cotidian lovit de criza si nu e de mirare sa-l vedem pe Tudose ca intervine prompt si va baga sa scrieti la rubrica de sport in fiecare zi. Uite asa are asta sanse sa devina mogul de presa. :ugeek:

Eu unul sunt curios sa citesc primul editorial semnat de Tudose :D :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Februarie 4th, 2010, 2:17 am

Adrian,

Nu cunosc "dedesubturile' de la LSR,dar dar de un lucru eu m-am convins cu cativa ani in urma: "Hagi"Tudose e un neam prost si o spun cu mana pe inima.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde vali136 pe Februarie 4th, 2010, 4:57 pm

LRS a votat brenduirea numelui Campionatului si cu numele Aventuri la Pescuit.....lucru deloc nou daca stam sa ne gindim ....
Un singurl lucru e ciudat ,la adunarea din noiembrie LRS dorea sa-si ia destinele in propriile miini si sa incheie colaborari cu toate publicatiile si media existente iar dupa nici 2 luni sa razgindit ....se pare ca un pumn de gologani sunt mai importanti decit libertatea de decizie ...
Vom vedea daca suma primita va avea o valoare macar egala cu ceea ce ar putea pierde LRS in urma brenduirii...personal imi doresc sa nu pierdem nimic.
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 4th, 2010, 9:32 pm

Remarc pozitiv faptul ca Vali se exprima mult mai diplomatic, asa trebuie sa fie un presedinte :D .

Trebuie insa luat in calcul un fapt extrem de grav, pe care il acuza si malin (iar faptul ca are interesul lui bine precizat nu inseamna ca n-are dreptate): Tudose avea un ditai conflictul de interese cand "negocia" cu AVP din partea LRS, in conditiile in care clubul lui facea o alta afacere cu AVP-ul.

Cum sa va explic, daca LRS era companie de stat, asta era caz de puscarie, fara gluma.
Gerula
Site Admin

LRS

Mesajde Gerula pe Februarie 6th, 2010, 12:31 pm

malin scrie:Salut Gerula! Noi, ca vechi combatanti de forum ne-am dat ghioage in cap pe Rapitori, cam pe vremea cand puneam cu totii - si amici si inamici, bazele TAVP. Vad ca pana la urma adevarul e pe undeva pe la mijloc. Asta nu intelege Dinu, si cred ca trebuie sa luam cu titlu de inventar acest tanar rebel fara cauza. Pe vremea cand noi bagam din alea grele despre Open vs. Zonal, legatura lui Dinu cu siliconul era doar prin intermediul suzetei. Chestia cu viermisorii, raculetii si pestii din plastic suplu a venit treptat, cand ii punea in masinute sa le conduca pe covorul din sufragerie. Acum este expert in spinning de competitie din partea Gyorg&Tudose. Ce este mai grav mi se pare lucrul ca Stefan Dinu chiar se crede combinator in mass media. Un fel de Patriciu, Vantu, Paunescu si Voiculescu la gramada, da' numa' dupa ce au respirat o punga intreaga de aurolac.
Acum, ca sa-i raspund lui Razvan Mihuta care a iesit cu crampoanele inainte pe partea privata de la LRS, vreau sa-i zic lui si celor care incearca sa-mi construiasca in liga imaginea monstrului care a devorat un an de zile cluburile de spinning ca cele cate or fi fost demisii si reveniri la presedintia ligii s-au datorat tocmai degenerarii urate a spinningului de competitie. Am obosit sa mai lupt cu camarilele, cu manipularile si sforariile din liga. Este pescuit sau politica acolo? Vad ca nici una si nici alta. Este golania unora care au vazut ca este posibil sa atraga fenomenul spre interesul clubului lor si mai departe apoi spre cel personal. Inca de anul trecut am postat viitoarea politica a revistei pe partea privata a lrs si - daca nu ma insel - pe cea publica. Acolo am tras atentia ca odata constituita liga oficial, poate gestiona fara intermediari sponsorizari. Acest lucru are insa si reversul medialiei, in sensul ca presa, de partea cealalta, nu va mai face munca patriotica, asa cum am facut noi patru ani. Cu spatiu pentru publicitate pentru sponsori, cu mai mult de 8 pagini advertorial pentru turenu, sponsorizare a lotului samd. Intram treptat in logica si regulile impuse de vanzarile de publicitate. In acelasi timp am facut o oferta in spiritul independentei ligii fata de vehicule mediatice care au pretentia in aceste conditii la exclusivitate. Oferta AVP din toamna, devenita apoi SP, tocmai asta face. Impune lipsa exclusivitatii si accepta parteneriatul multiplu de media. Spunea undeva DInu, in spiritul obrazniciei de cartier, ca nu ne opreste nimeni sa facem publicitate evenimentului branduit AVP. Ba chiar mai mult ne sugera sa-i zicem doar CN de spinning. Asta denota un mare semn de intrebare vis-a-vis de viitorul relatiei publicatiei cu exclusivitate Vs. atitudinea de pietzar bizantin a vicelui Dinu Stefan de la LRS.
Bun. Ca sa nu o lungesc. St. Tudose, punandu-i teoretic la picioarele sponsorului WSB o intreaga sectiune de spinning de la AVP, isi asigura suprematia financiara in liga. De aici decurge restul, inclusiv performanta. Nu acest mecanism trebuie incriminat, caci asa functioneaza oriunde, iar Drill a fost clubul care in 2009 l-a folosit la maxim alaturi de sponsorul sau, evident in cu totul alte conditii. Condamnabil este modul prin care St. Tudose a vandut LRS pe un pret derizoriu (o mica intelegere?) pentru a ajunge la parghiile mecanismului folosit de Drill in editia anterioara. Si asta nu pentru binele spinningului de competitie, ci pentru interesul strict al clubului pe care il reprezinta. Aici este problema. Iar dusmanii pe care zice Mihut ca i-am starnit prin postarile mele pe forumul LRS ii aveam si in 2006. Cu exceptia unor oameni veniti pe parcurs in liga si care s-au lasat manipulati de gashka Tudose-D.Vasilescu-Gyorg-Andronic. Cozma nu intra in discutie pentru ca se pare ca a scapat comportamental de sub control (la urmatoarea intrunire a ligii sa aveti echipaj SMURD prin preajma pentru cazul in care Bunicul va lua la pumni pe cineva, sau ii va da cuiva cu sticla de palinca in cap). Imi pare rau pentru el.

P.S. Un alt reprezentant mass media din portofoliul wesebist al lui Tudose este F&H. Are si oferta de cash. 3000 de euroi. Sa traiasca socrul mare! In conditiile in care, pe buna dreptate, PVTV nu mai poate oferi spatiul publicitar la discretia LRS pentru sponsorii sai, mutarea dpre F&H mi se pare fireasca. Iar mogulul de presa Tudose se poate duce la ARAD, in coliba haiducilor WSB sa-si verse la im parteala sacul cu prada.

P.P.S FOARTE IMPORTANT PENTRU RAZVAN MIHUTA: iN 2009 AVP NU A PUTUT RESPECTA INTELEGEREA CU LRS DE A SPONSORIZA LOTUL LA CM MONDIAL DE BASS DIN MEXIC, DEOARECE DEPARTAMENTUL VANZARI NU A REUSIT SA VANDA EVENIMENTUL DECAT PENTRU 1000 DE EURO. IN ACESTE CONDITII EU, MALIN, CEL PE CARE IL INVINUIESTI PERSONAL CA NU A RESPECTAT PROTOCOLUL DE SPONSORIZARE, AM FOST NEVOIT SA GASESC CU FORTE PROPRII SURSE DE SPONSORIZARE. AM REUSIT, INSA NU LA NIVELUL CERINTELOR DEPLASARII PESTE OCEAN. ASA CA AM PREFERAT PARTICIPAREA LA CUPA MONDIALA DIN LAPONIA SI NORVEGIA.

Combinatia al carei autor este in principal Stefan Tudose nu va ramane fara urmari. Va atrage dupa sine scindari grave in liga si va obliga sponsorii traditionali sa renunte la CN. Bineinteles ca vom fi aratati noi cu degetul pentru toate acestea. Iar St. Dinu se va considera pe deplin indreptatit sa injure de morti si mame chiar aici pe site. :lol:

Gerula scrie:Repet ce-am zis mai sus: nu inteleg de ce il bagati in seama pe Stefan Dinu. E ridicol sa polemizezi pe teme seriose cu un om care, cu cateva luni inainte de a candida la sefia LRS, nu stia nici macar bazele functionarii unui ONG. Prin faptul ca ati continuat sa-l bagati in seama pe baiatul asta i-ati facut jocul lui Gyorg, care va injura din rasputeri cu vocea altuia, si pe urma aparea calm si zicea "cine domle, eu?", pozand in om serios care nu se coboara la chestii de-astea.

Cu Tudose discutia e mai ampla, dupa ce se va dovedi ca omul era in vadit conflict de interese cand negocia cu AVP din partea LRS, probabil ca problema se va pune altfel.

P.S. Vijelie, eu am procedat barbateste, am recunoscut public ca am gresit si tot public mi-am cerut scuze. Tu ai continuat sa bati campii despre mine, cam asta-i diferenta.

malin scrie:Pai Gerula, pentru mine Dinu este doar un mediu prin care intru in relatie cu lumea de dincolo, lumea lui Gyorg. :P Daca se misca masa putin, inseamna ca ma aude Gyorg si ii da repede SMS lui Tudose.
Ar fi interesant de vazut topicul unde Dinu & Co. propovaduia despartirea de titulatura AVP si independenta LRS. La o privire fugara constati imediat ca a existat o coalitie a unor cluburi anti-AVP care a cum sunt sustinatori fanatici ai titulaturii actuale cu AVP. Iar purtatorii de goarna ai acestei grupari o dau de gard spunand ca acum e ok, pentru ca am plecat noi de acolo. Deci nu este vorba despre o relatie intre LRS si o revista sau alta, ci despre un vot absolut subiectiv, legat doar de uri personale, care nu a avut nici macar legatura cu cashul pus pe masa. Fara indoiala ca daca ar fi vrut, LRS ar fi putut exploata pozitia dificila a AVP, supralicitand. S-ar fi ajuns fara probleme la 10.000, mai ales ca negociatorul sef Tudose este un manager de frunte, cu un profit anual de milioane de euroi. deci un profesionsit in arta negocierii. Sa se fi inmuiat el asa rau? Ca vad in rest o mare pasiune a lui sa joace tare, la limita. Iar cu PVTV nu are rost sa mai ne facem ca nu ne-am prins. Oferta a fost ocultata in mod intentionat de Tudose, care lucra deja la greu la capatul celalalt cu F&H, un post Tv. mai apropiat de viitorul sponsor WSB decat PVTV. El a marshat pe faptul ca a existat o oarecare intarziere a ofertei PVTV. Ar fi putu foarte simplu sa inroseasca telefonul cu Victor si sa lamureasca lucurile. Nu a vrut sa faca asta iar F&H a fost prezentat ca oferta si PVTV nu. De ce nu a sunat Tudose si la PVTV si la revista lu peshte ori la Tarus (traducator Dinu) sa vada care este deschiderea pentru cash a acestora in timpul votului, asa cum a facut cu AVP? Probleme de comunicare...Hai sa fim seriosi.

O diagrama a implicarii unor terte cluburi si persoane din LRS la aceasta lucratura facuta de negociatorul sef este posibila daca urmarim cine sustine vehement impartialitatea prezentarii ofertelor. Repet, este o razbunare de grup din care in final, atat ca imagine, performanta, cat si finanaciar va castiga numai Tudose cu clubul sau. Nu este departe clipa in care actualii aliati anti-SP isi vor da maciuci in cap.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 9th, 2010, 12:59 pm

Update la update, cica din gura s-a acceptat oferta lui Vulpe dar inca se mai negociaza pe sub masa :lol: :lol: :lol: .

Vali, comentezi? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 11th, 2010, 10:40 pm

Si epilogul :lol: , botezat "Hotărârea Consiliului Director nr.2/ 08.02.2010" :D

Datorita acuzaţiilor privind conflicte de interes şi partizanate ale unor persoane/ grupuri (inclusiv a LRS) în procesul de negociere şi stabilire a parteneriatelor media, prin hotărârea CD al LRS, începând din anul 2011 parteneriatele media se vor încheia astfel:
1. CD al LRS (în colaborare cu toţi membrii LRS) va elabora o cerere de oferta cu date şi informaţii relevante.
2. aceste cereri vor fi trimise către potenţialii parteneri media.
3. fiecare partener media va colabora cu o persoana pentru a transmite oferta sa către AG a LRS. Oferta finala, semnata, datata şi stampilata, va fi trimisa prin curier rapid în plic sigilat.
4. persoana desemnata de fiecare partener media, va prezenta oferta sigilata către AG. Ofertele vor fi desigilate, analizate şi validate în cadrul AG a LRS. Nu se mai primesc oferte ulterioare deschiderii plicurilor.
5. strategia de parteneriate media şi parteneriatele media sunt aprobate de AG a LRS prin vot, conform regulamentelor şi statutelor LRS.

Sa vezi acum verificari la plicuri :D :lol:

Una peste alta, pe 2010 se pare ca Tudose a reusit sa faca smenul, desi ... :mrgreen: :twisted:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 19th, 2010, 6:01 pm

Se impune un update crancen de tot: stationaristii au obtinut, din aceeasi sursa, 8000 de euro, iar crapistii 10.000 , Cu alte cuvinte, prin bunele oficii ale lui Tudose, LRS a reusit sa se vanda cel mai ieftin :lol: . Stay tuned for more :D.
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Februarie 19th, 2010, 7:28 pm

Adrian se poate proba chestia asta???
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 19th, 2010, 7:52 pm

In instanta? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde dadrian pe Februarie 19th, 2010, 7:53 pm

nu stiu daca sa ma amestec in aceasta discutie sau nu,dar avand in vedere faptul ca am participat la discutiile de la Bv.din ianuarie pot sa spun ca S.P si-au sapat singuri groapa.indiferent de suma ,oferta Av.p. a fost o oferta concreta,mica ,mare,buna , rea a existat.oferta S.P.era o chestie facuta pe genunchi fara nimic concret.deci oferta Av.p a fost aleasa fiind singaura cat de cat concreta.iar malin daca era cat de cat interesat de bunul mers al spiningului sa nu uite ca prin forta imprejurarilor a fost presedinte LRS si ............ :violin:
dadrian
membru nou

Mesajde vali136 pe Februarie 19th, 2010, 7:56 pm

Gerula scrie:In instanta? :D

Nu doamne fereste ... doar asa cum se practica ...jurnalistic macar... :lol: :lol:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 19th, 2010, 8:00 pm

Pentru cine nu stie, dadrian e Adrian Danciu, de la clubul bunicului Cozma.

Acum, legat de oferta "mica dar concreta" e totusi un lucru important care trebuie spus: "licitatia" (ghilimelele sunt foarte bine puse) a fost facuta intr-un moment in care SP nu avea cum sa puna pe masa o oferta concreta. In mod normal LRS trebuia sa ia act de cele intamplate la revista AvP si sa amane "licitatia", daca vroia sa obtina un pret bun. Dar cum anumite persoane de la Liga aveau alte interese (sau mai bine zis se aflau intr-un conflict clar de interese0, s-a tinut licitatia exact cand SP nu avea cum sa faca o oferta concreta.
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit