LRS renunta la colaborarea cu Malin&Co pentru doar 6000E!!

La rapitori si nu numai

Re: LRS renunta la colaborarea cu Malin&Co pentru doar 6000E!!

Mesajde Gerula pe Februarie 19th, 2010, 8:13 pm

vali136 scrie:
Gerula scrie:In instanta? :D

Nu doamne fereste ... doar asa cum se practica ...jurnalistic macar... :lol: :lol:

Stai sa ne intelegem, tu zici ca sponsorizarea de 8000 de iepuroi pentru stationar nu e reala? Credeam ca deja e common knowledge :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde dadrian pe Februarie 19th, 2010, 8:15 pm

ca o ultima concluzie:cine are interes sa vina cu lectia invatata.
faptul ca fac parte din clubul Cozma deranjeaza ?
Ultima oară modificat de dadrian pe Februarie 19th, 2010, 8:18 pm, modificat 1 dată în total.
dadrian
membru nou

Mesajde vali136 pe Februarie 19th, 2010, 8:15 pm

Eu unul nu stiu de stationar sau crap ...am citit asta aici la tine pe forum...lumineaza-ma ... :shock:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 19th, 2010, 8:57 pm

dadrian scrie:ca o ultima concluzie:cine are interes sa vina cu lectia invatata.
faptul ca fac parte din clubul Cozma deranjeaza ?

Pe mine in nici un caz. :D Bunicul a fost unul dintre cei trei care au votat impotriva manevrei ceperiste de la Rogojesti, nu uit eu asta asa usor.

Problema e alta: "sa vina cu lectia invatata" e cea mai proasta politica atunci cand ai de vandut ceva. Pentru ca interesul e sa ai cat mai multi clienti, daca vrei sa obtii un pret mai bun. Fortand nota pentru a mentine "licitatia" in ianuarie, Tudose&Co si-au urmarit interesul lor, care, in acel moment, diferea net de interesul LRS. Pe scurt, ei si-au facut treaba, in timp ce LRS a obtinut o suma foarte mica.

Vali, cu ce sa te luminez? Aia e suma pe care au obtinut-o la stationar, iar crapistii, din ultimele informatii, practic au batut palma pe 10.000 (mai sunt ceva formalitati).
Gerula
Site Admin

Mesajde dadrian pe Februarie 19th, 2010, 10:17 pm

pardon,cu lectiile facute,nu cu o oferta in doi peri facuta la repezeala.au avut timp suficient.oricum totdeauna cineva(club,cluburi) va incerca sa traga spuza pe turta lui.ba cu presa ,ba cu tv,ba cu sponsorii,ba cu mexicul si asa mai departe..........pana la adanci batranete :romance-grouphug:
dadrian
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 19th, 2010, 10:41 pm

Mai tizule :D , ce spun eu e ca, la momentul ala, SP nu avea cum sa vina cu o oferta concreta. Interesul LRS ar fi fost sa amane "licitatia" 2-3 luni, pana se punea pe picioare SP si scotea si AvP primul numar cu echipa noua, si in felul asta se putea obtine un pret mult mai bun, pentru ca ar fi existat doi competitori destul de "incinsi" :lol: . Asa, de facto, s-a facut atribuire directa, prin mijlocirea lui Tudose.

Daca LRS era companie de stat, acum cativa insi dadeau cu subsemnatul la DNA :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde dadrian pe Februarie 20th, 2010, 11:04 am

poate ca ai dreptate,poate ca nu,dupa razboi multi viteji se arata.acuma oricine poate sa spun ca ar fi facut ,ca ar fi dres,dar repet a fost singura oferta palpabila.cine a facut-o ,de ce,prin cine, este alt rand de casete.
legat de DNA cred ca stii mai bine ca mine,acolo ajunge numai cine trebuie sa ajunga,sant prea importanti(DNA-ul) ca sa ia la rand ca ar avea de lucru la foc continuu cam 100 de ani la ce se intampla in romanica.la un mizilic de cateva mii de euro nu s-ar deranja.chiar daca LRS ar fi de stat. :whistle:
dadrian
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 20th, 2010, 11:33 am

Treburile stau exact pe dos, aia micii sunt luati la ochi. A picat Ridzi nu Videanu, de pilda :D .

Acum, referitor la LRS si marele contract de 6000 de iepuroi, nu e vorba de vitejie dupa razboi, ci de un principiu economic simplu: cu cat cererea e mai mare, cu atat pretul obtinut e mai bun. Daca Tudose&Co nu ar fi facut pe toate cararile/telefoanele :lol: lobby pentru AvP, lumea si-ar fi dat probabil seama ca e mult mai bine sa fie amanata vreo 2 luni "licitatia", cat sa apuce si SP sa prinda culoare in obraji si sa poata face o oferta competitiva. Caz in care, evident, pretul ar fi urcat.
Gerula
Site Admin

Mesajde dadrian pe Februarie 20th, 2010, 12:16 pm

la discutiile de la Bv.nimeni nu a venit cu ideea amanarii discutiilor.cine avea interes putea propune ,nu stiu daca ar fi avut castig de cauza dar era o chestie.dar din motivul aratat mai sus s-a mers pe principiul"acum ori niciodata".dupa ce s-a incheiat discutia sustinatoriiS.P.si-au adus brusc aminte ca au o treaba importanta si au plecat la Buc.eu personal am inteles din asta ca problema lor nu era sa iasa ei(S.P.) ci sa nu iasa aia(Av.p)cu noi(clubul) nu a avut nimeni nici o discutie prealabila,telefoane inrosite si mesaje.noi(membrii clubului) am avut o discutie joi inainte de sedinta si asta s-a hotarat.colegii mei de club nu au fost impresionati de S.P.(revista).probabil mai au de invatat de la pescari si trecerea este prea dura(pescar digital,super pescar).ma rog ,pe tema asta se poate broda la infinit.
sa auzim de bine....
dadrian
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 20th, 2010, 12:40 pm

La Brasov, pe de o parte erau cateva cluburi (intre care si al vostru) chitite sa rupa pisica, cum s-ar spune, si cu care n-a mai fost nevoie sa duca nimeni munca de lamurire, iar pe de alta parte erau cei care fusesera lamuriti pe telefoane, inclusiv cu promisiuni de functii samd.

Pe de alta parte, intr-adevar, nici eu n-am inteles de ce cluburile apropiate de SP n-au facut macar formal propunerea amanarii,fie si numai ca sa pice la vot. Acum, cand ies la iveala sumele obtinute de stationar si de crapisti, macar puteau spune "v-am zis noi" si aveau alt ascendent moral la urmatorul incident de acest gen. Banuiesc ca stiau deja ca treaba e decisa din culise si n-au vrut sa se mai agite.

Oricum insa, asta ar trebui sa fie o lectie de viitor pentru multe cluburi: cand scoti pe taraba singurul lucru cu valoare comerciala de care dispui, interesul e sa obtii un pret cat mai bun, nu s-o dai pe "hai domle sa terminam odata". Asa, cum spuneam, Tudose si-a rezolvat treaba cu AvP, Gyorg si-a vazut cu ochii (pe moment cel putin) visul de a scapa de Malin, iar toti ceilalti ati ramas sa trageti de 6000 de euro pentru actiunile lotului national de anul asta. Mie mi se pare ca e vorba de o teapa de proportii.
Gerula
Site Admin

Mesajde dadrian pe Februarie 20th, 2010, 11:55 pm

mi se rupe la pedala de crapisti si de cei de la stationar,(nu ca persoane ,ca idee) deci nu e treaba nostra,fiecare trage spuza pe turta lui.ideea este ca faptul este consumat.am incheiat discutia.am vazut mai devreme pe alt topic ceva legat de cpr si vali,presedintele.daca ai acces pe rapitori .ro under cpr are intrare vezi ultimul citat din vali pus acolo de ovdiu 14. ma gandesc ca nu l-a inventat.deci bdomnule tizzz ,daca nu vezi tot nu sti tot :whistle:
dadrian
membru nou

Mesajde dadrian pe Februarie 21st, 2010, 12:10 am

revenind,chestia cu "mai tizule "e o chestie .nu e vina noastra ca ne numim la fel.poate ca nu imi convine sa ma iei cu "ma".chiar daca ma depasesti in anumite chestii,(sant dispus sa recunosc)nu sant de acord.te cheama adrian,ma cheama adrian,frumos nu comentez,a fost alegarea parintilor.dar a ma lua cu"ma "e o chestie. cred ca trebuie sa ne cunoastem mai bine,chiar daca nu personal.
dadrian
membru nou

Mesajde dadrian pe Februarie 21st, 2010, 12:22 am

mi+am dascoperit o noua preocupare.scrisul.sper ca nu te deranjeaza.am sa reiau toate subiectele chiar daca sant depasite ca data si am sa scriu ceva ,ce cred eu si bineinteles unde ma pricep catdecat.
cu drag
adriam de la COZMA FISHING CLUB
PS.nu ma pricep dar ma bag in seama :angry-screaming:
dadrian
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 21st, 2010, 12:26 am

dadrian scrie:daca ai acces pe rapitori .ro under cpr are intrare vezi ultimul citat din vali pus acolo de ovdiu 14. ma gandesc ca nu l-a inventat.deci bdomnule tizzz ,daca nu vezi tot nu sti tot :whistle:

Te referi la faptul ca Vali a fost in CPR? E arhicunoscuta, a scris chiar el pe-aici cate ceva despre treaba asta. Oricum, iti spun sincer ca opinia lui Ovidiu14, care-i spala farfuriile lui Gyorg la Rogojesti ( asta-i vazuta cu ochii mei), nu valoreaza mai nimic pentru subsemnatul.

dadrian scrie:revenind,chestia cu "mai tizule "e o chestie .nu e vina noastra ca ne numim la fel.poate ca nu imi convine sa ma iei cu "ma".chiar daca ma depasesti in anumite chestii,(sant dispus sa recunosc)nu sant de acord.te cheama adrian,ma cheama adrian,frumos nu comentez,a fost alegarea parintilor.dar a ma lua cu"ma "e o chestie. cred ca trebuie sa ne cunoastem mai bine,chiar daca nu personal.

Aici limbajul folosit e civilizat, dar relaxat. Cred ca daca vrei sa ne adresam cu domnule pana gasim o cunostinta comuna care sa ne faca "proper introduction" ai gresit tara, posibil si secolul :D . Cum sa-ti spun, nu ma deranjaza, pot juca si asa, am destul exercitiu, slava Domnului, dar in contextul dat pare usor deplasat.
Gerula
Site Admin

Mesajde dadrian pe Februarie 21st, 2010, 12:44 am

deci ,ai vazut ce a citat ovidiu 14 acolo.de ce mai bati campii.vali presedintele a plecat din cpr cum a vrut si cand a vrut,scrie clar acolo.ca intors+o ca la ploiesti este alta treaba.daca esti corect si echidistant spune tot.nu am o parere buna despre "CPR" .vezi ce am scris despre argova 2008.deci ideea este fii echidistant.daca nu ai toate informatiile ,mai asteapta.
dadrian
membru nou

Mesajde dadrian pe Februarie 21st, 2010, 12:49 am

EMINESCU "e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune"
dadrian
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 21st, 2010, 1:58 am

Nu prea inteleg ce-i cu batutul campilor, sau mai bine zis cine se face vinovat :D ? Ce-are intrarea si iesirea lui Vali din CPR cu lucrurile pe care le discutam noi aici?

Discutia despre Vali si CPR o gasesti aici pescuit-in-general-f3/dumnezeul-apr-t296.html
Gerula
Site Admin

Mesajde dadrian pe Februarie 21st, 2010, 2:12 am

ideea... fi corect,
pune citat din vali ce spuneam mai devreme.
normal,daca esti echidistant.
daca nu punein continuare acuze si alte chestii la adresa lui gyorg si ovidiu 14 si toti o sa creada ce vrei tu de fapt.
nu iti sant dragi,nici mie, dar fi corect.
dadrian
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 21st, 2010, 11:32 am

Pai pune-l tu, nu te cnezureaza nimeni :D . Dar pune-l pe topicul unde s-a discutat subiectul asta, nu aici, unde se discuta cu totul altceva decat motivul plecarii lui Vali din CPR.
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit