Locul 2 pe tari + locurile 2 si 7 pe echipe la CM din barca

La rapitori si nu numai

Locul 2 pe tari + locurile 2 si 7 pe echipe la CM din barca

Mesajde Gerula pe Septembrie 5th, 2011, 1:13 am

http://www.sfwc.it/italiano/classifiche ... FINALE.pdf

Locul 2 din 11 tari participante, un rezultat foarte bun, datorat in principal echipei Romania 1 formata din Ion "Paco" Dumitru si Laurentiu Andronic (locul 2 din 22 pe echipe) dar si prestatiei solide a echipei Romania 2 ( Teodor Somesan, Horia Vlasin).

Singurul lucru care ma face sa nu consider locul 2 ca un veritabil triumf este numarul foarte mic de tari participante, 11. Oricum, performanta merita apreciata, chiar si in conditiile in care au lipsit echipe din tari ca Germania, Franta, Spania, Marea Britanie, asta ca sa nu mai vorbim de SUA sau Japonia. Practic, exceptand gazdele din Italia si exotica prezenta a Egiptului (una dintre echipele caruia a "reusit" sa dea gherla totala :lol: ) concursul a fost un duel intre tari din fostul bloc sovietic, asa ca, fara a minimaliza cu nimic prestatia buna a sportivilor romani (vorba ceea, nu e vina lor ca n-au venit mai multe tari), ar fi de recomandat sa ne pastram totusi picioarele pe pamant.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Locul 2 pe tari + locurile 2 si 7 pe echipe la CM din barca

Mesajde Fir Intins pe Septembrie 5th, 2011, 12:10 pm

Bravo baietilor pentru modul in care s-or prezentat. Noi cu ungurii ne-am batut la locul 1, Somesan si Horia or fost peste echipa a doua a lor, din pacate prima echipa a ungurilor o luat avans prea mare.
Observatia ta despre participare ii corecta, da stii cum suntem noi romanii, avem prea putine succese sportive asa ca tendinta de a exagera ii mare.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Jean Scurtu pe Septembrie 5th, 2011, 9:07 pm

FELICITARI PESCARILOR ROMANI CE AU PARTIPAT LA MONDIALELE DE SPINNING DIN ITALIA.

Felicitari speciale lui ing.Horia Vlasin pe care am avut onoarea sa-l cunosc acum 3 ani cand am fost la Oradea,cu atat mai mult ca e un sivicultor de-al meu ce a dovedit ca e un pescar valoros.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde Trentea pe Septembrie 5th, 2011, 10:28 pm

Felicitari echipei Romaniei!

Un mesaj pentru Paco, ploiestean de-al meu: batrane, jos palaria! Poate o sa ne revedem candva.
Trentea
membru nou

Locaţie: Barcelona

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit