Liga romana de spinning nu a fost inregistrata legal???

La rapitori si nu numai

Re: Liga romana de spinning nu a fost inregistrata legal???

Mesajde Gerula pe Decembrie 7th, 2010, 11:32 am

Cum vuvuzelele gruparii Gyorg-Tudose au inceput sa raspandeasca zvonul ca Stefan Popescu nu va putea, de fapt, sa inregistreze federatia, am primit pe mail cateva acte (rezervarea denumirii, acordul Secretariatului General al Guvernului) care dovedesc contrariul. Le aveti in attachments:
Ataşamente
rezervare denumire.JPG
Acord SGU.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 7th, 2010, 2:01 pm

Cucuvelele de pe rapitori.ro sunt niste bieti frustrati carora le place sa se auda vorbind. Nu acestora ma adresez, ci presedintilor de cluburi. Cred ca documentele postate sunt relevante si nu ridica dubii nimanui ca actiunea inceputa va fi si finalizata. Azi am inceput sa primesc confirmari din partea cluburilor care vor deja sa adere la federatie, altele decat cele infiintate de asociatiile membre FNPSR. Cei care vor sa adere la singura structura legala ce poate reprezenta pescuitul sportiv, sa contacteze grupul de initiativa pentru lamuriri.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde taicanoe pe Decembrie 8th, 2010, 2:37 pm

singura structura legala ce poate reprezenta pescuitul
dar care nu-si poate plati premiile de la concursuri :lol: :lol: :lol:
Cat de neinformati or fi aia care mai cred macanitul tau de papagal.
Mare tupeu mai trebuie sa ai ca sa mai scoti nasul din rahatul in care te-ai bagat.
Cum iti permiti sa faci TU cucuvele toti utilizatorii unui forum ?
Ce vei face daca dupa infintare presedintii de cluburi, cei carora li te adresezi, or sa te arunce, ca pe o masea stricata, din forurile de conducere ale federatiei ? O sa faci alta federatie? cum ai facut cand ai fost inlocuit din conducerea APS Alba ?
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Decembrie 8th, 2010, 5:33 pm

Taicanoe, mie mi se pare evident ca i-a facut cucuvele pe cei pe care eu ii denumesc "vuvuzelele gruparii Gyorg-Tudose", nu pe toti utilizatorii forumului cu pricina :lol: .

In alta ordine de idei, nu stiu ce-o sa faca Stefan Popescu, der cu siguranta stim ce-a facut gruparea Gyorg-Tudose :lol: : intai a oftat pe la toate usile cum e LRS-ul asuprit de revista AvP, dupa care, imediat ce a plecat echipa lui Malin de acolo, s-au bagat ei sa-si publice analfabetismele in revista :lol: si au inceput sa sifoneze bani de la LRS la AvP (vezi cazul Neumarkt).

Cu alte cuvinte, tarasenia asta cu Federatia este o buna ocazie de a da un reset si de a scoate gruparea Gyorg-Tudose din paine. Ce-o fi pe urma om vedea.

P.S. Te rog fara macanit, papagal rahat samd, aici nu e cotetul lui rasulescu sa se discute asa pe toate sectiunile.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Decembrie 9th, 2010, 2:37 pm

Cum scrisul si gramatica sunt specialitatile tale te rog, sa-mi faci o analiza pe urmatorul text ca sa ma lamuresc si eu de unde rezulta la cine se referea "domnul" Popescu Stefan pentru ca mie nu mi se pare deloc evident ca se referea doar la o anumita parte
Cucuvelele de pe rapitori.ro sunt niste bieti frustrati carora le place sa se auda vorbind.

cucuvelele sunt permise dar papagalii nu ?
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Decembrie 9th, 2010, 6:56 pm

Am zis "mi se pare evident" pentru simplul motiv ca nu vad de ce i-ar fi facut cucuvele pe niste useri cu care n-are nici o treaba. Sa fim seriosi, in afara de tine, de fan Gerula, de alti 2-3 insi din LRS si de vuvuzelele gruparii Gyorg-Tudose, pe userii de acolo ii doare la basca de Federatie, Liga samd.

Acum, daca vrei de fapt sa spui ca te inclusese si pe tine la cucuvele, asta putem discuta. Chiar si asa, sper ca esti de acord cu mine ca una e sa vorbesti generic de "cucuvele" si alta-i sa-l faci direct pe interlocutor papagal. Hai sa nu ne pierdem cumpatul ca nu e cazul, nu vine sfarsitul lumii daca infiinteaza Stefan Popescu federatia. E drept ca unii gen iuda mihuta, Adelina samd o sa piarda singura chestie care dadea un sens vietii lor amarate, dar na, astia sunt oricum cantitati neglijabile.
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit