Liga Romana de Spinning-anexa a revistei AvP?

La rapitori si nu numai

Liga Romana de Spinning-anexa a revistei AvP?

Mesajde Gerula pe Octombrie 14th, 2010, 4:35 pm

Dupa ce am facut lumina in problema functionarii ilegale a LRS, sa ne ocupam si de partea practica, respectiv de anexarea LRS-ului de catre revista Aventuri la Pescuit, cu largul concurs al lui Gyorg si Tudose.

Stiti cu totii ca l-am criticat public pe Malin cand a scris o fraza care continea formularea "echipa revistei Aventuri la Pescuit, care este si Echipa Nationala a Romaniei". Mai stiti probabil si ca atunci m-au atacat indignati unii indivizi care azi fac spume la adresa lui Malin :lol: :lol: . Asadar, nu ma poate acuza nimeni ca mi-as fi schimbat pozitia in raport cu relatia care trebuie sa existe intre LRS si revistele de pescuit. :D

In schimb, Gyorg si Tudose, cei care plangeau de mila independentei Ligii pe vremea cand presedinte era Malin, au reusit acum, dupa schimbarea echipei de la AvP, sa transforme Liga intr-un soi de apendice al revistei.
Primul incident de acest gen s-a consumat cand negociatorul ligii, Tudose, aflat intr-un evident conflict de interese, a acceptat imediat oferta dezavantajoasa facuta de AvP, desi nimeni nu-l fugarea cu furca :lol: In conditiile in care SuperPescar abia se infiintase, graba lui Tudose nu se poate justifica decat prin faptul ca a dorit sa accepte unica oferta disponibila pe piata in acel moment, pentru a evita aparitia unei a doua oferte si, implcit, concurenta care ar fi putut aduce mai multi bani la liga, dar ar fi scos mai multi bani din buzunarul AvP.

Pe parcursul acestui an, a devenit clar ca LRS este pusa de gruparea Gyorg-Tudose in imposibilitate de a lua vreo decizie care sa nu convina revistei AvP. Liga a fost pusa in imposibilitatea de a-si respecta contractul cu unul dintre sponsori, din cauza ca sponsorul respectiv nu avea contract si cu AvP. Asa ca reclama sponsorului nu a aparut in paginile care apartineau prin contract Ligii, fiind folosite imagini mai vechi de la concursul desfasurat pe aceeasi locatie cu cativa ani in urma.

In schimb, marii castigatori ai infeudarii Ligii sunt Tudose si Gyorg. Tudose a sarit brusc de la o anonimitate pe deplin justificata de rezultatele mediocre din concursuri la o mediatizare aproape sufocanta, in timp ce Gyorg, mereu aproape de trofeu dar niciodata campion al Turneului AvP si-a vazut visul cu ochii, fiind botezat din condei "campion" si lasat sa-si insire analfabetismele intr-un serial despre secrete rasuflate ale pistelor de concurs.

As vrea sa-i intreb pe cei care sufereau cumplit anul trecut pe vremea asta din cauza ca unele cluburi apropiate de echipa lui Malin erau mai mediatizate decat altele: cat de echilibrata vi se pare mediatizarea de acum a cluburilor in AvP? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Liga Romana de Spinning-anexa a revistei AvP?

Mesajde Gerula pe Octombrie 18th, 2010, 11:20 am

fan Gerula scrie:Vali a vrut sa fie baiat destept si sa nu se bage, acoperindu-se in acelasi timp cu o hartie de la contabila. Ai gresit Vali, stim toti ca Tudose oricum te schimba la Adunarea Generala de anul asta, macar puteai sa lasi problema asta rezolvata. Cei care te-ar fi acuzat de pact cu Gerula oricum te acuza deja.

valistrati scrie:Domule coleg" eu unul nu cred ca Tudose are asemene c---e.aici folosesc chiar cuvintul care ii place si-l utilizeaza des asa ca sa para mai barbat , dar eu te cred pe cuvint

O fi Tudose Merlin Vrajitorul sau Regele Lear ca sa aibe asa mare putere ...va inselati cu totii.

Tudose e un mic complotist imbirligator care a aparut pe scena spinningului din RO venind cu "trenul" la un concurs numit Cupa celor 3 Lacuri...si stiti de cine a dat pe acolo?

Surpriza de mine care eram deja in acest fenomen inainte de-a auzi el de la Arad de spinning.

Nu are in primul rind ce sa schimbe ,sunt alegeri anuale la LRS asa incit mandatul meu se termina de drept in noiembrie si chiar azi am anuntat AG care va avea loc la Doripesco ,implicit alegerile ce se impun.

Cine va candida pe functiile ce devin libere si ce voturi vor avea vom trai si vom vedea
Personal asi dori sa aibe el singe in instalatie sa candideze mai ales dupa ce in mandatul lui din 2008 nu a avut curajul si barbatia sa vina sa dea darea de seama si nici ochii cu presedintii de cluburi, sa dat "lovit".

In ceea ce-i priveste pe cei ce ma contesta le doresc doar atit ,sa aibe curajul sa vina sa se bage prin staful LRS ca e nevoe de oameni catre sa faca treaba si sa puna osul nu sa stea pe craca si sa tot cirie de acolo.

Sa auzim de bine.

Scoateti cutite, scoateti topoare, sa facem crima... pardon, alegeri la LRS :lol:

Interesanta discutie. Personal nu cred nici ca Tudose are atata influenta in LRS cat sa-l schimbe singur pe Vali, dar nici ca Vali se poate mentine in functia de presedinte fara a cadea cumva la pace cu gruparea Gyorg-Tudose. Asta exceptand desigur situatia in care AvP da o teapa LRS-ului, caz in care gruparea Gyorg-Tudose s-ar putea trezi chiar ejectata din Liga :lol: .
Gerula
Site Admin

Re: Liga Romana de Spinning-anexa a revistei AvP?

Mesajde Gerula pe Octombrie 29th, 2010, 10:18 am

Vali, cum mai merge treaba pe la Liga? Ca eu am fost plecat nitel (mai mult :D) in strainatate si nu mai stiu pe unde e linia frontului. Inca n-ati ejectat gruparea Gyorg-Tudose? :D :lol:
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit