iuda Mihuta si Adelina Avram, vuvuzelele expirate ale WSB

La rapitori si nu numai

iuda Mihuta si Adelina Avram, vuvuzelele expirate ale WSB

Mesajde Gerula pe Iunie 16th, 2011, 12:12 pm

Hai sa ne distram un pic cu jigodismul colosal al celor doua canalii. Nu este prima si mai mult ca sigur nici ultima data cand japitele sunt prinse imprastiind minciuni gogonate si intentionate la adresa a diverse persoane. De data asta insa au comis-o la adresa unui aradean, cu care pot avea ghinionul sa dea nas in nas pe strada.

Discutia pleaca de la incaierarea dintre Dorel Hărșan si Dumitru Micoroi.
Hai sa vedem ce au scris cele doua vuvuzele deselate pe acest subiect:

razvan m. scrie:O intrebare pentru actualul Presedinte al Federatiei, musiu Fane Popesco.
Circula prin Arad zvonul ca un anumit oficial al Federatiei, aradean de loc, ar fi snopit in bataie inspectorul ANPA din zona. Stiti mai multe, domnule presedinte, sau trebuie sa ne interesam noi pentru a afla amanunte ?

Adelin scrie:Ooooau :o se pare ca e adevarat!!!!S-au cotonogit chiar in magazin in vazul mai multor persoane....Faza a fost tare: cu rastele de bete trantite pe jos, haine rupte, sange si injuri....politie si amenda. :roll: ....ultraj, etc.

In punctul asta taicanoe a cerut, de buna credinta, detalii despre locul in care a avut loc bataia:

taicanoe scrie:In care magazin a avut loc "petrecerea" ? in Micalaca ?

iuda mihuta raspunde imediat, confirmand presupunerea lui taicanoe:

razvan m. scrie:Da. Se vorbeste pe la colturi ca dialogul (a se citi ciocnirea) dintre oficialul Federatiei si oficialul ANPA a fost cu scantei si bum-bum !!! :lol: :lol: :lol:
Asteptam o confirmare sau infirmare oficiala de la musiu Popesco ! :oops:

Si acum hai sa vedem cum au stat de fapt lucrurile:

Scena încăierării dintre cei doi s-a consumat vinerea trecută, când inspectorul Dumitru Micoroi s-a prezentat la un control cerându-i președintelui Asociației Pescarilor Sportivi să prezinte documente în baza Ordinului numărul 15 al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin care condițiile de practicare a pescuitului recreativ-sportiv sunt reglementate. Nu numai că angajatul Asociației Naționale pentru Pescuit și Acvacultură nu a văzut niciun act din cele solicitate, dar s-a ales şi bătut-măr de preşedintele AJPS, pe motiv că a abuzat de funcţie, a invocat un ordin suspendat şi s-a prezentat în control la locul nepotrivit, adică la domiciliul lui Dorel Hărşan.

Sursa, ceva mai de incredere decat iuda mihuta si transexualul Adelina Avram, este comunicatul IPJ Arad, preluat de ziarul "Glasul Aradului" http://glsa.ro/arad/stiri-din-arad/1115 ... arsan.html

Pe scurt, Dorel Hărșan l-a snopit in bataie pe un individ care i-a intrat in casa sub pretextul unui control la asociatie, si care n-a avut bunul simt sa se care cand i s-a cerut sa faca asta, cu toate ca sediul asociatiei controlate este in alta parte. Ca omul o vinde sau nu bete acolo este irelevant, e vorba de casa unde are domiciliul legal in buletin. :o

Aveti in screenshoturi afirmatiile facute de cele doua canalii. Cred ca Dorel Hărșan ar avea tot temeiul sa-i dea in judecata pe cei doi pentru calomnie, avand in vedere modul tendentios in care acestia au prezentat intamplarea in public, cu intentia clara de a-i provoca prejudicii de imagine. Sigur ca nimeni n-o sa-si bata capul in tribunale cu homunculii astia doi, dar mai exista si alte posibilitati ... :D :lol:

In tot cazul, intamplarea asta arata, daca mai era nevoie, ca nu se poate pune nici o baza pe cele spuse de aceste doua lepadaturi. Si ca gruparea Gyorg-Tudose nu se va da inapoi de la nimic pentru a ataca Federatia.
Ataşamente
adelina si mihuta3.JPG
adelina si mihuta 4.JPG
bataie arad.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: iuda Mihuta si Adelina Avram, vuvuzelele expirate ale WSB

Mesajde taicanoe pe Iunie 16th, 2011, 4:01 pm

Cat am stat prin Arad - vreo doi ani - am "pierdut" - destul de mult timp prin magazinele de pescuit si in special prin cele ale lui Harsan si mai ales in magazinul de la iesirea spre Deva (cartier Micalaca) ... de asta eram curios unde a avut loc evenimentul. Magazinul este intr-o casa, Dorel Harsan are acolo, in "fundul" magazinului un fel de birou ... unde chiar am stat la povesti de vreo doua ori ... nu stiu daca acolo are domiciliul sau nu, dar cred ca respectivul inspector si-a cam meritat-o.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Iunie 16th, 2011, 5:55 pm

Absolut, mai ales ca sediul asociatiei nu era acolo, deci controlul nu se putea face in casa omului doar pentru ca i-a tunat unui nea Caisa sa se joace de-a inspectorul.

Chestie care ne da intreaga masura a abjectiei celor doua vuvuzele, iuda mihuta si adelina avram, care au prezentat incidentul la modul "inspector batut intr-un magazin" :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Iunie 17th, 2011, 3:17 pm

E pacat ca domnul Harsan nu a avut putintica diplomatie ca sa-l dea afara din magazin fara sa se ajunga la paruiala.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Fir Intins pe Iunie 18th, 2011, 7:25 pm

Mi-o soptit cineva din WSB ca la butoanele utilizatorului semlecangheorghe umbla de ceva vreme Mihuta. Ce zici de asta?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iunie 19th, 2011, 10:52 pm

Si se mira cineva de asta? :lol: Vorba aia, sunt luni bune de cand am descoperit ca o poza postata de semlecangheorghe era gazduita de fapt in contul lui Mihuta de pe un site de gazduire foto online :lol: :lol: :lol:
Clona deselata semlecangheorghe este facuta posta intre iuda mihuta si homosexualul sau prieten Adelina, ce mare minune? :lol:
Pacat ca in week-endul asta am fost pe mare si n-anm avut deloc acces la net, vad ca a fost panarama mare in cocina trogloditilor :D :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iunie 20th, 2011, 9:44 am

Din arhiva de aur cu screenshoturi :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
razvan m semlecan.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iunie 20th, 2011, 12:18 pm

Si o observatie de bun simt :D . Crede cineva ca o persoana care a participat in viata ei la un singur concurs din campionatul de spinning, si ala de divizia B, si a reusit "marea performanta" de a prinde cate un salau pe mansa la Sarulesti :lol: :lol: :lol: , i-ar putea scrie chestia asta unui concurent cu performante respectabile, ca Vali Stratonov?

semlecangheorghe scrie:Observam ca un anume "coleg"pescara a ramas cu niste sechele dupa ceremonia de stratonovo-ficare prin care a trecut in urma cu aproximativ o saptamina la Alba Iulia,oras supranumit si Vaticanul pescarilor, ceremonie in care Papa Stefan al Pescarilor,zis si apsalba,l-a beatificat pe acesta (daca mai era nevoie )supranumindu-l "Vice 176".Astfel ,candidatul la beatificare a trebuit sa fie miruit de 176 de ori in crestetul capului cu un craniu de biban de Nil,conferindu-i-se astfel suprematia in domeniul percidelor...Ce a-ti vazut mai sus ,sint citeva mici efecte secundare ,trecatoare...Oricum noi sintem alaturi de el...La fel cum sintem alaturi de toti care au sindromul Tourette..

Asta ca sa nu mai vorbim ca performanta lui Vali cu cei osutanustiucati de bibani prinsi intr-o mansa a avut loc MUULT inainte ca clona semlecangheorghe sa apara in peisaj :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 5th, 2011, 2:12 pm

Se pare ca a inceput sa se agite si iuda mihuta, balmajind despre faptul ca el nu citeste forumul meu (doar stie fiecare cuvant care se scrie aici :lol: ) si guitand ceva despre clona raposata semlecangheorghe si folosirea ei :lol:

Mai iuda proasta, cand eu te-am prins ca gazduiai pe contul tau de photo sharing pozele pe care le postase clona semlecangheorghe :lol: :lol: :lol: s-a terminat si discutia despre postirea clonei raposate semlecangheorghe intre tine si homosexualul Adelina :lol:

Iar explicatiile tale cum ca nu stia omul sa posteze o poza sunt de mare angajament, avand in vedere faptul ca pana acum clona semlecangheorghe a postat ca la vreo 30 de linkuri smenuite in asa fel incat sa nu permita accesarea adresei si sa induca lumea in eroare :lol: :lol: :lol:

Mars mai iuda proasta, fugi la curul Adelinei unde iti place tie :lol: :arrow:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 7th, 2011, 12:00 pm

Si, pentru cine a uitat cum a fost prinsa iuda mihuta behaind din spatele clonei raposate si ingroopate semlecangheorghe, va ofer doua screenshoturi din arhiva de aur :lol: :lol: :lol:

In primul vedem cum iuda mihuta scapa porumbelul in timp ce scria cu clona semlecangheorghe si foloseste termeni ca "drept procedural privat" (de care in nici un caz nu poate fi banuit un tamplar :lol: :lol: :lol: , cred ca adevaratul Gheorghe Semlecan n-ar scrie expresia cu pricina corect nici dupa dictare, din trei incercari :lol: :lol: :lol: )
Iar in al doilea observam cum poza tip alibi postata cu clona semlecangheorghe era, de fapt, postata de iuda mihuta :lol: :lol:

Ma intreb, oare biata clona este postita la liber de catre cei doi "baieti veseli" din Arad, sau exista o programare? :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
semlecan alois 1.JPG
semlecan adelina 21.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 13th, 2011, 8:51 am

Iar apropo de partea cu gingasa Adelina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerula scrie:Pentru cine n-a putut urmari discutia ca la ping-pong desfasurata intre cele doua forumuri, si in urma careia a rezultat demascarea indubitabila a homosexualului Adelina Avram, sa fac un scurt rezumat :lol: :lol: :lol:

1. Capiat de mistourile pe care le faceam despre vacantele lui din boschetii de pe malul Muresului, homosexualul a scris ca plec numai in vacante low cost samd :lol: :lol: :lol: , ca el umbla in locuri mult mai interesante, cum ar fi Monte Carlo, Paris, Viena etc si ca-mi arata el mie poze :lol: :lol: :lol: . Dupa care a postat doua fotografii, una facuta iarna la Monte Carlo si una despre care zicea ca-i de la Monte Carlo dar era facuta la o statuie oarecum asemanatoare din alt oras.
Problema a fost ca le facuse cu un aparat atat de prost (un 3.1 mp de prin 2003) incat poza din Monaco chiar parea trucata :lol: (e cea in care maneca i se suprapune pe tun de zici ca-i decupata in Photoshop, prima de pe pagina asta).

2. Evident, i-am aratat poze facute cu mine vara la Monaco, am ras de posibilitatea ca un om sanatos la cap si care isi permite o vacanta ca lumea sa se duca DE CRACIUN pe Riviera franceza (sa faca ce? :lol: ) si am adus in discutie si poza aparent trucata :lol: .

3. Adelina s-a pierdut cu firea si a pus alte poze de la Monaco, in care el si fosta lui sotie apareau imbracati diferit decat in primele, cu niste geci dintr-alea de angro chinezesc :lol: :lol: :lol: , cu gluga imblanita :lol: :lol: :lol: .

Stupoare in tribune :lol: :lol: :lol: , fisierele EXIF au relevat faptul ca primele poze erau facute de Craciunul 2009, iar cele din a doua serie de Craciunul 2006 :lol: :lol: :lol: . Că un om care nu-si permite sa mearga vara sau macar primavara/toamna pe Riviera Franceza s-ar putea duce acolo iarna, TAMAN DE CRACIUN ca sa vada totusi locurile si sa poata spune ca a fost pe-acolo, mai era cum mai era. Că ar putea fi cineva atat de tampit incat sa faca asta DE DOUA ORI nu mai avea nici o noima, asa ca am cautat alte explicatii :D .

Si, ce sa vezi,am descoperit ca la sfarsitul fiecarui an se organizeaza in zona mari evenimente pentru bulangii :lol: :lol: :lol: , la care vin poponari din toata lumea samd :lol: :lol: :lol: .

4. Speriata, Adelina s-a folosit de postura de moderator de pe forumul lui Rasulescu ca sa-si stearga pozele prin care se auto-demasca, dar a facut-o prea tarziu, dupa ce apucasem sa le salvez si sa fac screenshoturi :lol: :lol: :lol: . Practic, prin asta a reusit sa confirme concluziile logice trase in urma studierii pozelor/fisierelor :lol: :lol: :lol: .

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea adevarata a demascarii homosexualului pasiv Adelina Avram :lol: :lol: :lol:

crasma-pescarilor-f10/sa-ajutam-un-om-bolnav-adelin-avram-t861-s140.html#p19245
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 15th, 2011, 1:35 pm

semlecangheorghe scrie:Si argumentul "bomba",cum ca eu ,imi dau contul lui Razvan:am facut poza aia cu pistolul in atelier,cu aparatul lui Adelin si nu stiam sa o incarc in topic.Si Adelin i-a trimis-o lui Razvan ,si Razvan a pus-o in topic..Iete scirt..Si ma rog de unde rezulta din faza asta ca eu imi pasez contul lui Mihuta??

Gerula scrie:Idiot fara scapare, rezulta ca-i dai contul iudei mihuta din faptul ca postarea aia in care "Razvan a pus-o pe topic" e facuta cu contul "semlecangheorghe" :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:Referitor la poza...iata explicatia ,una foarte simpla si conforma cu realitatea...Adelin mi-a facut poza,si a trimis-o lui Mihuta.De ce?Pai pentru ca eu nu stiam atunci ca exista portaluri unde iti poti incaraca imaginile si nici sa-mi fac cont acolo.Deci Mihuta a pus poza ,in sensul ca a incarcat-o intr-un host de ala unde avea EL,cont,dupa care mi-a trimis mie link-ul cu instructiuni cum sa-l pun pe rapitori...Asta este tot...de aici si pina la a zice ca ei scriu cu contul meu este cale lunga,lunga,pe care numai un tacanit ca ine se inhama sa o bata cu piciorul..

Idiotule, cu cateva ore inainte spuneai ca Razvan a pus-o in topic . Asa se intampla cand te incurci in minciuni, uiti de la mana pana la gura :lol: :lol: :lol: Acum a trecut iuda mihuta la butoane sa incerce sa dreaga busuiocul, dar e deja prea tarziu, porumbelul a zburat :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:Deci ,tu afirmi ,ca Razvan si Adelin,se folosesc de contul meu ,de imaginea mea ,pentru a publica tot felul de informatii.Sa zicem ca ar fi adevarata varianta aceasta.Atunci,tu crezi ca astia doi sint asa de prosti incit sa lase "urme"pe care unu'ca tine le gaseste imediat,ca doar te stiu ei cit esti de maniac si tacanit,ai fii in stare sa cauti si in pubela de gunoi,daca ai considera ca gasesti acolo ceva ce iti sustine teoria..

Clonuta, cat de proasta e Adeluta s-a vazut recent de tot :lol: :lol: :lol: , cand a postat pozele care au incriminat-o si apoi s-a folosit de privilegiile de moderator ca sa-si editeze mesajul :lol: :lol: :lol: . In felul asta reusind sa confirme mai presus de orice dubiu cele spuse de mine :lol: :lol: :lol: crasma-pescarilor-f10/sa-ajutam-un-om-bolnav-adelin-avram-t861-s140.html#p19249
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit