Ion Dumitru (Paco), noul campion al Romaniei la spinning

La rapitori si nu numai

Ion Dumitru (Paco), noul campion al Romaniei la spinning

Mesajde Gerula pe Septembrie 29th, 2009, 1:04 pm

Rogojesti fiind ultima etapa din Turneul AvP 2009, stim acum si numele campionului: Ion Dumitru (zis Paco - cel din Ploiesti, nu omul lui Raduta). Pentru cine il cunoaste, un pescar exceptional si un om de treaba. Sincere felicitari si la mai mare, pe plan international. :D .
Dupa mine, Paco este in mod clar unul din noamenii care n-ar trebui sa lipseasca in nici un an din lotul national, fiind un pescar foarte complet, cu mare experienta si capacitate de adaptare la conditiile de pescuit.

Recunosc sincer ca m-am bucurat afland ca, in ultima etapa, micul mare maestru al combinatiilor, Gyorg, a dat gherla in mansa a treia, dupa ce incepuse fulminant in mansa I, si a iesit abia pe 3 in clasamentul general. S-ar putea zice ca l-au ajuns faptele comise anul trecut tot la Rogojesti :D
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Ion Dumitru (Paco), noul campion al Romaniei la spinning

Mesajde madalin_g pe Septembrie 29th, 2009, 6:52 pm

Felicitari campionului si concurentilor care au participat. Cred ca e o experienta unica sa participi la un astfel de concurs.
Madalin
madalin_g
membru nou

Mesajde vali136 pe Septembrie 30th, 2009, 10:10 am

madalin_g scrie:Felicitari campionului si concurentilor care au participat. Cred ca e o experienta unica sa participi la un astfel de concurs.
Madalin

Madalin,e "unica" doar prima participare ;) cu timpul devine rutina ...
Vobind serios poate participa oricine in TAVP cu specificatia ca trebuie sa devina membru al unui club de pescuit afiliat LRS ...acum sunt 12 afiliata si inca 2 in curs de afiliere ....
Daca iti doresti sa participi incepind cu anul viitor, consulta te rog lista membrilor LRS si poate intrii intrunul din cluburile de acolo ,sau in cel mai apropiat de zona in care locuiesti si noi te asteptam cu drag sa faci parte din cei ce au in singe pescuitul de competitie. ;)
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 30th, 2009, 1:29 pm

Intre timp a devenit obligatorie afilierea? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Septembrie 30th, 2009, 3:57 pm

Intre timp a devenit obligatorie afilierea?

NU..... si cel mai elocvent exemplu e Clubul Cozma Fishing care nu e membru fondator si iata ca au putut participa in 2009 fara probleme ...
Dar cum bine stii LRS a obtinut peronalitate juridica si probabil din 2010 Campionatul se va desfosura sub egida sa ...cred ca ar fi normal sa fi club afiliat....nu crezi????
Ca doar nici in Liga 1 de fotbal nu joaca echipe care nu sunt afiliate Ligii Profesioniste de Fotbal sau a Fedratiei Romane de Fotbal...
;)
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 30th, 2009, 4:23 pm

Eu ma refeream la afilierea unui concurent la un club.
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Septembrie 30th, 2009, 5:20 pm

Gerula scrie:Eu ma refeream la afilierea unui concurent la un club.

Implicit ...DA. :oops:
Desi tu stii bine care a fost parerea mea atunci cind LRS era doar un concept si ce "razboi" am purtat...acum se dovedeste faptul ca vremea Openului a trecut ,din mai multe puncte de vedere dar cel mai important e acela ca din pacate nu avem piste cu peste care sa poata gazdui un concurs cu peste 100 de concurenti...si nici performanta nu cred ca se poate face in atare conditii...
Poate despartirea in 2 ligi valorice sa aduca un suflu nou....vom vedea in curind. ;)
vali136
trecut prin multe

Mesajde madalin_g pe Octombrie 1st, 2009, 12:29 pm

Domnule Vali, si nu se poate participa la vreun concurs daca nu esti membru in cluburi? Daca in orasul tau nu e club nu ai nici o sansa sa te inscri.
madalin_g
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2009, 3:50 pm

Of, iar incepem cu indrebarile despre vreun club prin zona Craiova :lol: :lol: :lol: .

Si cat s-a straduit omul :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Octombrie 1st, 2009, 4:07 pm

madalin_g scrie:Domnule Vali, si nu se poate participa la vreun concurs daca nu esti membru in cluburi? Daca in orasul tau nu e club nu ai nici o sansa sa te inscri.

Domnule Madalin ,nu stiu din ce oras esti dar asa cum ti-am zis e lista cu cluburile membre LRS pe situl LRS..
Te uiti acolo si daca nu ai club in oras sau in apropiere copiezi datele de contact ale unei persoane dintr-un club care ti-ar placea ,dai un tel. sau stabilesti o intilnire si uite asa poti deveni membru al unui club.
Sau poate cunosti vre-un concurent din TAVP care iti poate facilita aderarea la club.
Ceva in genul asta ...
Sau chiar mai concret il rogi pe Gerula sa-ti recomande el un club ;) plus ca stie si unde sa apeleze ...simplu nu??? :dance:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2009, 4:53 pm

E un club bun in Craiova, cu baieti faini de tot :lol: :lol: :lol:

competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/mihai-predescu-spaima-pescarilor-chichiceani-t488.html

Pacat ca nu mai gasesc ambulanta pe care o facuse in ASCII un nebun, era perfecta pentru Predescu :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2009, 4:56 pm

Oricum, intre timp merge si asta :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
whambulance.jpg
Gerula
Site Admin

Mesajde madalin_g pe Octombrie 1st, 2009, 5:36 pm

Gerula scrie:E un club bun in Craiova, cu baieti faini de tot :lol: :lol: :lol:

competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/mihai-predescu-spaima-pescarilor-chichiceani-t488.html

Pacat ca nu mai gasesc ambulanta pe care o facuse in ASCII un nebun, era perfecta pentru Predescu :lol: .

:lol: :D :lol:
madalin_g
membru nou

Mesajde fanelul pe Octombrie 1st, 2009, 7:47 pm

Poate sunt eu noob....
M-am uitat de curiozitate aici: http://lrs.ro/clasamente/2009%20-%20rogojesti.html si nu am inteles nimic.
Cum se hotaraste castigatorul concursului, cum se dau puncte, puncte pe mansa si asa mai departe?
Multumesc anticipat
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2009, 7:54 pm

Locul final e dat de locurile ocupate in clasamentul seriei tale in fiecare mansa. E un sistem cam tampit, care poate favoriza serios un concurent, daca are norocul sa prinda o serie mai slaba.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit