INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

La rapitori si nu numai

INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 5th, 2010, 9:35 am

Colectivul de initiativa infiintat in vederea infiintarii FRPS a obtinut avizele necesare constituirii ca federatie sportiva. Dupa sedinta grupului de initiativa pentru evaluare a documentelor depuse de cluburile sportive care au subscris la constituirea federatiei sportive, se va convoca adunarea constitutiva ce va avea loc la Alba Iulia in prima jumatete a lunii inanuarie 2011.
Atragem atentia cluburilor sportive cu sectii de pescuit sportiv ca federatia va fi singura care va avea drept de organizare a competitiilor pe plan intern si drept de reprezentare internationala in conformitate cu prevederile legii sportului nr. 69/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
Orice alta competitie organizata fara acordul federatiei va fi ilegala, iar cei care o fac sunt pasibili de a suporta rigorile legii.
Comitetul de initiativa.
popescu stefan
trecut prin multe

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Mesajde bogdan72_coco pe Decembrie 5th, 2010, 11:44 am

sefule....asta suna mai mult a ultimatum :o sper sa nu bagi oameni in puscarie :whistle:
bogdan72_coco
membru nou

Locaţie: bucuresti-ploiesti

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 5th, 2010, 12:18 pm

bogdan72_coco scrie:sefule....asta suna mai mult a ultimatum :o sper sa nu bagi oameni in puscarie :whistle:

Nu este un ultimatum; este o prevedere expresa a legii nr. 69/2000 (art. 36), legea sportului, precum si a art. 14 din OG 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii. Amatorii de competitii sunt si ei obligati sa respecte legea. Cei care functioneaza legal (adica au obtinut CIS) au atasat la CIS autorizatia de functionare eliberata de ANS. Restul sunt vorbe.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde taicanoe pe Decembrie 5th, 2010, 5:26 pm

cum dreaqu pot constitui o federatie sportiva niste cluburi sportive care functioneaza doar pe hartie, n-au membri sau au membri care nici nu stiu ca fac parte dintr-un club sportiv, n-au rezultate in competitii, n-au competitii etc. etc.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Decembrie 5th, 2010, 9:09 pm

Impresia mea e ca, in momentul e fata, avem doua realitati paralele :lol: .

Pe de o parte avem cluburile lui Stefan Popescu, infiintate ca la carte in acte, dar care au la activ cel mult 1-2 concursuri, iar pe de alta parte avem chestii gen LRS, care organizeaza competitii de ceva vreme, dar facute dupa ureche, pe baza de "consultatii juridice" venite din partea unor impostori gen iuda mihuta. Cum LRS a intrat complet sub papucul gruparii Gyorg-Tudose, si este folosita pe post de sursa de venituri pentru revista AvP, nu vad de ce aparitia federatiei ar fi un lucru rau.

Cum personal n-am nici cel mai mic interes in treaba asta ( actualul loc de munca nu-mi permite sa ma implic intr-o astfel de structura) , mi se pare hilar ca sunt acuzat de partinire de catre insi care s-au specializat in a fi vuvuzelele gruparii Gyorg-Tudose :lol: . Singurul meu interes vine din dorinta de a vedea pescuitul de competitie scos din mana unor insi pe care ii defineste perfect sintagma "smecheria prostului".
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 5th, 2010, 9:37 pm

taicanoe scrie:cum dreaqu pot constitui o federatie sportiva niste cluburi sportive care functioneaza doar pe hartie, n-au membri sau au membri care nici nu stiu ca fac parte dintr-un club sportiv, n-au rezultate in competitii, n-au competitii etc. etc.

Unii stiu ca fac parte dintr-un club sportiv si clubul nu exista. Vezi cazul CPR s.a. din Liga de spinning si liga de crap. :lol: :lol: :lol:
Cum se poate constitui o federatie sportiva? Vezi Legea 69/2000 si HG 884/2001. Oricum, nu este usor si nu o poate face oricine. De aceea unii au renuntat.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 6th, 2010, 1:14 pm

Dupa mine lucrurile sunt foarte simple: cluburile care s-au saturat ca LRS sa fie condusa de facto de gruparea Gyorg-Tudose si transformata in anexa a revistei AvP se vor inscrie ca membri fondatori in noua Federatie. Nu le costa nimic sa incerce, nu le poate baga Stefan Popescu mana in buzunar, iar statutul LRS nu prevede excluderea in cazul participarii in alte structuri de acest tip.

Ce-o sa fie pe urma om vedea cu totii, dar in mod cert acesta poate fi un nou inceput pentru spinningul de competitie, un soi de reset in urma caruia capusele sa fie eliminate din sistem.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 8th, 2010, 6:07 pm

Cea mai crancena faza am auzit-o adineauri: cica nutzu z ma acuza ca nu se poate inscrie lumea aici :lol: :lol: :lol: Vorbim despre aceeasi persoana cu vadite dizabilitati mintale care aplauda banarea mea de pe forumul lui Tudose (ala din Alba) pe motiv de telefoane :lol: .

Totusi, cat de tampit sa fii ca sa nu realizezi ca oricine (exceptandu-i pe cei deja banati, evident :lol: ) e liber sa posteze aici, CU CONDITIA SA FIE IN STARE S-O FACA LA OBIECT SI CIVILIZAT? Acum na, daca asta le depaseste posibilitatile intelectuale unora ca nutzu, nu cred ca pot fi blamat eu, nu? :lol:

P.S. Daca exista vreo persoana careia nu i-a fost activat contul, imi poate trimite un mail la adresa de la care a primit mailul de confirmare a inregistrarii. Nu cred ca e cazul, dar na, hai sa fim siguri :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 12th, 2010, 2:59 pm

Apropo de indemnurile disperate pe care decerebratul Dinu Stefan le adreseaza cluburilor din LRS, cerandu-le sa nu intre in Federatie, sper ca toata lumea isi da seama ca:

1. infiintarea Federatiei nu depinde de prezenta cluburilor din LRS (are Stefan Popescu destule cluburi de-alea facute pe hartie, dupa cum se vede din lista cu CIS-ul)

2. Inscrierea in Federatie ca membru fondator nu are cum sa aduca vreun dezavantaj unui club (decat ura gruparii Gyorg-Tudose :lol:, care in multe cazuri oricum exista :lol: ) in schimb poate fi foarte avantajoasa, in cazul in care Federatia chiar incepe sa functioneze

3. inscrierea intr-o federatie nu inseamna legare de glie, poti oricand sa si iesi daca nu-ti convine ce se intampla acolo.

Asa ca toata lumea poate aprecia cat de dezinteresate sunt "sfaturile" primite de la numitul Dinu Stefan.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 13th, 2010, 10:59 am

S-a activat pana si Tudose :lol: :lol: :lol: , cu "argumente" de rasu-plansu' contra lui Vali :lol: .

Ce mi se pare mie cu adevarat sinistru e ca exista in LRS oameni care pot fi imbarligati de un personaj care trece metafora lui Vali despre "clubul Singur" la capitolul nerealizari :lol: . Adica na, lui nea Caisa de la Bistrita trebuie sa-i poti vorbi pe limba lui ca sa-l imbarligi, de fapt aici e spilul :lol: .
Ataşamente
Tudose federatie.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 13th, 2010, 1:12 pm

Din informatiile mele, agitatia starnita de numitul Stefan Dinu are o explicatie simpla; Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori ca si Brigada artistica a lui Razvan Mihuta exista numai in mintile lor bolnave. Este suficient sa cauti in RNONG si o sa constati o lipsa totala. De asta baietii inrosesc telefoanele cu cluburile legal constituite din LRS, pentru ca impostura lor sa nu iasa la iveala. CSPR a fost infiintat probabil intr-o carciuma, nu la o instanta de judecata. APR, constituita legal, nu poate substitui CSPR nici daca SD face tumbe.
Cat despre Cluburile sportive, membre LRS si constituite legal, o sa le trimit o invitatie scrisa la care voi anexa statutul in forma finala si decizia de afiliere va fi la latitudinea fiecaruia in parte. Nu este o tentativa de prozelitism, ci o dovada ca principiul de la care plecam nu tine de o ambitie personala, ci este un demeres corect pentru ca cei care pricep necesitatea constituirii federatiei sportive.
Ramane sa constatam cine pricepe si cine nu. Nu ar strica sa analizeze cu atentie si prevederile legale in domeniu.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 13th, 2010, 1:32 pm

Nu e chiar asa. Situatia e mult mai simpla: decerebratul Dinu Stefan a bulibasit atat infiintarea CPR cat si infiintarea LRS. Pentru LRS, dupa ce au fost dati in fapt ca nu apar in Registrul National ONG, s-au caciulit pe la Judecatoria Buftea si au carpit-o cumva (primind, evident, numar din noiembrie 2010 :lol: )
La CPR nu si-au mai batut capul, ca oricum nu intereseaza pe nimeni.

Revenind la infiintarea federatiei, eu cred ca oamenii care n-au nevoie sa judece gruparea Gyorg-Tudose pentru ei :lol: inteleg perfect utilitatea acestui demers.
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 13th, 2010, 2:50 pm

Pana la urma i-am dibuit. Prietenii nostri au inscris cluburile la DJST din judetele de resedinta. Ce nu au stiut ei, este faptul ca in RS Judetene se inscriu asociatiile sportive. Asociatiile sportive nu au personalitate juridica si nu pot fi membre in federatie. Ele se pot inscrie in asociatiile judetene de pescuit sportiv care se infiinteaza cu ... atentie... avizul federatiei pe ramura de sport.
Vezi art.7 din HG 884/2001
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Decembrie 14th, 2010, 4:35 pm

Gata, nu mai e de stat in Delta, ieri ingheta firul pe inele.

M-am intors ieri seara si azi am intrat sa vad ce se mai scrie pe sectiunea presedintilor la Liga. Dinu face apeluri disperate sa nu intre nici un club in Federatia lui Fane, ca sa negocieze Liga un protocol prin care Federatia sa-i permita organizarea mai departe a Campionatului National.
Se poate asa ceva?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 14th, 2010, 5:07 pm

Ahahahahahahahahahahhhahhahhhahahahaha :lol: :lol: :lol:

N-as fi crezut ca decerebratul Dinu Stefan este atat de cretin incat sa puna pe forum asa ceva :lol: . In felul asta practic recunoaste ca, dupa infiintarea Federatiei, LRS ramane in aer daca nu semneaza un protocol.

Si acum se pune intrebarea logica: de ce cluburile care s-au saturat de dominatia gruparii Gyorg-Tudose ar accepta sa sustina o solutie prin care actuala stare de fapt din LRS sa se perpetueze si dupa infiintarea Federatiei? :lol: Cand, in schimb, nu trebuie decat sa intre in Federatie si sa organizeze in 2011 doua-trei etape ca sa lase gruparea Gyorg-Tudose fara obiectul muncii? :lol:

Chiar sunt curios sa vad care e punctul de vedere al lui Stefan Popescu fata de treaba asta :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe Decembrie 14th, 2010, 5:21 pm

Si totusi,cam cind se va infiinta legal si federatia ? Si cum oare puteam sa ne inscriem legal cu avizul unei federatii care nu exista inca ? Am baut niste lapte,chiag sint eu si totusi nu m-am prins in ce consta faptul ca dl.popescu ,pina la urma ne-a dibuit :lol: ?
Oare nu punem caruta inaintea cailor ! Federatia inca nu exista !
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 14th, 2010, 5:42 pm

Eu zic ca-i simplu: cine vrea sa fie membru fondator, cu avantajele care decurg din asta (ma gandesc in special la taxa de inscriere si la participarea la primele Adunari Generale) se inscrie acum. Cine nu, asteapta sa vada ce iese, cat o sa fie pe urma taxa samd.

Personal, nu prea vad de ce nu s-ar inscrie cei care s-au saturat sa vada cum gruparea Gyorg-Tudose a transformat LRS intr-un apendice al AvP. Adica nu vad ce dezavantaje ar rezulta din inscriere.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Decembrie 15th, 2010, 11:15 am

Cat despre Cluburile sportive, membre LRS si constituite legal, o sa le trimit o invitatie scrisa la care voi anexa statutul in forma finala si decizia de afiliere va fi la latitudinea fiecaruia in parte. Nu este o tentativa de prozelitism, ci o dovada ca principiul de la care plecam nu tine de o ambitie personala, ci este un demeres corect pentru ca cei care pricep necesitatea constituirii federatiei sportive.
Ramane sa constatam cine pricepe si cine nu. Nu ar strica sa analizeze cu atentie si prevederile legale in domeniu.

uite o schimbare de tonalitate - in bine - fata de primul post din acest topic.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde popescu stefan pe Decembrie 15th, 2010, 11:31 pm

Invitatia a fost trimisa doar cluburilor care au fost identificate in Registrul sportiv, odata cu modelul de cerere si documentele care trebuie atasate precum si proiectul de statut. Cluburile care doresc sa participe la constituirea federatiei cu statut de membrii fondatori sunt asteptati sa depuna documentele pana la 1 ianuarie, pentru a putea fi verificate.
Cat despre acest rapitor nimit Dinu Stefan, el se dovedeste o biata nisiparita care se comporta ca o gaina dupa ce i s-a taiat gatul. Acest individ nu pricepe ca nu poate avea loc o negociere intre LRS si federatie, intrucat aceasta nu este un partener legal, nefiind o structura sportiva (citeste lipsa CIS) asa ca nu poate negocia nici macar un pachet de tigari.
Am avut deja discutii prelminare cu oameni competenti privind inclusiv disciplina spinning, dupa model CIPS (2 in barca si de pe mal) dar asta nu este teaba lui Stefan Dinu.
nucus,
federatia se constituie din membri fondatori, adica din cluburi. Nu poate aparea din neant. Dar deja credeam ca stii acest lucru. Afilierea ulterioara se face cu acordul AG a federatiei. Oricum, data este stabilita si sedinta de constituire va fi difuzata in direct de infopescar si Hunter&fishing.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde nucus pe Decembrie 16th, 2010, 6:31 am

@stefan popescu :deci cluburile au CIS-ul ,dar ele sint ilegale ptr. ca nu au avizul federatiei pe"ramura de sport" care nu exista decit sub aspectul acceptului de denumire rezervata !Te rog sa ma faci sa inteleg cum devine cazul ! In principiu,asa cum probabil stii,nu am nimic impotriva infiintarii unei federatii si cum mai stii,vom face si noi ce vor face majoritatea cluburilor de spinning (alea ilegale dar constituite in LRS si care au organizat citeva campionate NATIONALE).
Ce nu-mi place ?!Tonul ultimativ si amenintarile care au mai fost folosite si acum 2 ani pe forumul Prieteni Pescari si care au fost finalizate prin unicul Campionat de spinning legal (dupa tine )care nu se mai stie daca a avut macar o singura mansa, nu etapa!
Ce nu inteleg :cum un pescar(?) ca tine ,care e cunoscut,ba chiar fffff cunoscut pe mai multe site-uri de pescuit(si nu numai),doar pentru scandalurile provocate,amenintarile facute si injuraturile primite de la marea ,sa nu spun absoluta,majoritate a membrilor site-urilor respective(dintre cei care iti raspund), a proceselor pierdute in lant cit si in curs de desfasurare,suporta toate si-si continua "opera"de binefacere ca un adevarat Hristos ? Ce te mina in lupta ? Care sint interesele adevarate si ascunse? Scuipat,injurat ,umilit ,dator vindut si totusi continui "lupta"?
Eu nu pot decit sa-ti urez SUCCES ! Poate acum ,dupa atitea lupte si razboaie pierdute,vei reusi! Da Doamne ,dar tare ma indoiesc! Nu ca nu vei reusi sa infiintezi Fed. ci ca vei ramine mult timp in ea!
Stima,sorin buculei!
nucus
trecut prin multe

Următorul

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit