INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

La rapitori si nu numai

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Mesajde popescu stefan pe Noiembrie 10th, 2011, 6:27 pm

Aici este problema în care avem păreri diferite în ceea ce privește dezvoltarea pescuitului de performanță. Dacă până acum pescuitul de performanță s-a bazat pe eforturile (demne de toată lauda) ale unor oameni pasionați de acest sport, pe mai departe nu se mai poate continua în același mod. Pentru a crea șanse egale pentru toți sportivii atrași de acest sport eu mizez pe cluburi puternice, care să-și permită să asigure condiții de pregătire, echipamente și materiale sportive, condiții de transport și cazare pentru echipe, etc.
Așa am gândit și sistemul competițional. Pe echipe. Este mult mai ușor pentru un club să-și transporte sportivii, spre exemplu, cu un mijloc de transport de capacitate medie (microbuz) decât să se deplaseze fiecare sportiv cu mijloace proprii. Pentru probele pe care le preferi (de exemplu) am gândit dotarea pistelor cu mijloace de acces pe apă (bărci) din partea federației. Negociez un sistem de achiziție în leasing cu un producător care este dispus să ne pună la dispoziție 240 de bărci, contra încasărilor din închirieri pentru pescuit sportiv de agrement până la limita amortizării lor, după care revin gratuit federației. Bărcile sunt de excepție, cu posibilitate de atașare motor și alte dotări. E o soluție care reduce imens cheltuielile cluburilor și ușurează deplasarea loturilor.
De asemenea probele sportive vor fi exclusiv cele prevăzute în calendarele CIPS/FIPS.
Cât privește tehnicienii pe care federația se va baza, vor fi exclusiv persoane care se vor autoriza în aceste posturi (antrenori, instructori, etc.).
Așa văd eu perfomanța sportivă. Pentru cine a făcut sport de performanță cred că nu-i sunt străine metodele de pregătire ale sportivilor de perfomanță, atât practic cât și teoretic. Aceste metode de pregătire nu sunt la îndemâna oricui, ci a unor oameni care fac asta ca profesie. Sunt convins că 99% dintre președinții de club nu știu că existența unui antrenor la club este o obligație prevăzută de lege.
De aceea în pescuitul sportiv trebuie schimbate în primul rând mentalitățile și conceptul de competiție și apoi cred că va veni perfomanța sportivă. Din păcate, oameni care ar trebui să gândească pentru propriile lor cluburi, preferă să mă înjure pe mine pe forumuri, deși nu fac decât să le deschid ochii asupra modului în care ar trebui să-și managerieze cluburile. În ceea ce mă privește, nu mă voi abate nici o centimă în a pune în aplicare strategia federației privind dezvoltarea pescuitului sportiv din România. Pentru cei care acum mă înjură, pot să-i asigur că nimeni nu va plânge după ei dacă se retrag din activitatea competițională, pentru a destabiliza (cred ei) activitatea federației. Într-un timp mult mai scurt decât își închipuie vor fi dați uitării fără ca cineva să-i regrete.
Cam asta este în mare părerea mea. După multe ore de analiză a măsurilor și obiectivelor pe care federația să le promoveze pentru a scoate din actuala mocirlă pescuitul sportiv de competiție. Narcisiștii nu au decât să se uite în baltă și să vadă cât sunt de frumoși și de neînlocuit.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 10th, 2011, 10:37 pm

Si crezi ca tragsndu-te de bracinari in cotetul lui rasulescu cu clona deselata a unui homosexual dovedit o sa castigi credibilitate? Care credibilitate e foarte importanta pentru a putea pune in aplicare acest program (de alminteri foarte generos).
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde popescu stefan pe Noiembrie 11th, 2011, 8:00 am

Credibilitatea nu se dobândește pe forumuri, ci prin fapte. În primul rând, am reușit să coagulez numărul necesar de cluburi pentru a înființa federația. În al doilea rând am început să lucrez la constituirea și consolidarea patrimoniului. În al treilea rând am început să-i constitui sursele de finanțare, care să fie consistente și cât de cât sigure. Am creat cadrul de reglementare și organizare al sistemului competițional.
Restul este de acum încolo treaba cluburilor sportive. Am tras concluzia, cu privire la reticența cluburilor de a solicita afilierea, că acestea nu sunt pregătite să facă acest pas. La toți președinții de cluburi cu care am avut contacte telefonice, le-am atras atenția cu privire la responsabilitățile pe care le au ca structură sportivă și care sunt condițiile legale pentru a putea să facă față într-un sistem competițional serios. Îmi mențin punctul de vedere cu privire la faptul că multe dintre ele vor sucomba, tocmai datorită faptului că au fost constituite pentru că unii au considerat că dă bine.
Nu asta înseamnă structură sportivă, cel puțin în accepțiunea mea. În ciuda tuturor obstacolelor ce încearcă a se pune în calea funcționării federației, acesta va merge mai departe.
Cât privește ura cu care unii mă atacă pe diferite canale, plec de la premiza că cine nu are dușmani însemnă că nu există. Plus că mă distrează disperarea cu care încearcă să-mi maculeze imaginea. Oricum, părerea despre criticii mei este că sunt niște idioți. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 11th, 2011, 11:28 am

popescu stefan scrie:Credibilitatea nu se dobândește pe forumuri

Asta e cert. La fel de cert e ca se poate pierde foarte usor acolo, intrand in dialoguri tip "ba pe-a matii" cu clonele unor trogloditi. Adica na, una e sa faci misto de prostia lor de-a dreptul nefireasca (asta-i un sport chiar placut :lol: :lol: :lol: ) sau sa le expui cu dovezi nulitatea intelectuala/impostura/viciile nefiresti si alta e sa incepi cu chestii gen "Dute in baie sa te racoresti. Incearca cu sora lu aia cu ceasul."

Faptul ca persoane capabile sa posteze articulat te vad in felul asta ( nu se stie pe ce baza) ar trebui sa fie un semnal de alarma:

anem scrie:Gerula, ca tot ai acces la anumite informatii la care oamenii de rand nu pot ajunge tocmai usor, ce-ar fi sa te uiti putin la "istoria" pe care o are acest Popescu si vezi atunci daca o sa ii mai lustruiesti puntea pentru a trece mai usor apa :roll: ... dar incearca niste cautari mai amanuntite, incearca sa contactezi niste oameni pe care ii gasesti si pe aici si ai sa vezi ce articol frumos iti va iesi ... crede-ma ca vei avea ce scrie si vei avea suficienta informatie incat sa il bagi acolo unde ii este locul ...

Si, ca sa-i raspund si lui anem: eu inca astept vreo dovada ca i-am lustruit puntea cuiva :lol: :lol: :lol: . Nu stiu ce naibii o fi asa de greu de inteles in faptul ca mi se pare total anormal ca un om capabil sa faca o Federatie sa fie injurat de clonele deselate ale unor oligofreni. A pune la dispozitie un spatiu virtual pentru desfasurarea unei dezbateri civilizate nu inseamna a lustrui puntea, inseamna a face un act de normalitate. A, ca unii n-au curaj sa vina aici si sa discute civilizat cu Stefan Popescu, pe argumente nu pe "bai escrocule", asta nu-i problema mea. Poate nu se simt in stare persoanele cu pricina sa poarte o discutie fara corul clonelor trogloditilor in spate :roll: :lol: :lol: .
Multi nu stiu, dar cativa dintre cei care fac acum clabuci la gura la adresa lui Stefan Popescu s-au chinuit vreme de ani de zile sa faca ei Federatie si au dat chix in cel mai lamentabil mod. Altul castiga sume frumoase pentru asociatia lui de apartament de pe urma contractului de arbitraj cu LRS. Altii fac parte si acum din structurile AGVPS :lol: :lol: :lol: . Si tot asa.
In conditiile astea, eu vreau sa vad ce are de spus Stefan Popescu. Numai cretinii ar putea intelege din ce-am scris aici ca-l aprob cu tot ce spune, si am impresia ca nu faci parte din aceasta categorie.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 11th, 2011, 12:43 pm

Hai ca asta-i tare :lol: :lol: :lol:

anem scrie:nu am ce completa, este alegerea lui si daca el considera ca asa e just atunci nu imi ramane decat sa imi schimb parerea in privinta subiectelor despre care alege sa scrie ...

Subiectele pe care aleg eu sa scriu sunt astea:

Cât valorează azi aurul de la Roşia Montană, Prinţul Charles – Rege al României? (I)
Clanurile ţigăneşti – tumoarea neoperată a României

Chiar si cand scriu despre sport, scriu chestii de-astea:
Cum s-a făcut de râs Noua Zeelandă în finala CM de Rugby

Ca sa zic asa, asta e realitatea obiectiva :D . Acum, ca tu crezi ca Stefan Popescu e un mare escroc, pe baza unor dovezi pe care nu le-a vazut nimeni, e problema ta. Am militat mereu pentru libertatea de opinie, asadar e dreptul tau sa crezi asta. Daca gasesti vreo dovada cat de mica in acest sens, anunta-ma si pe mine si discutam.
Eu unul am o experienta de viata mult peste a unui om obisnuit, si filmul asta despre "stim noi ca asta e un mare escroc, nu sunt dovezi, dar stim precis, esti tu un vandut pentru ca nu vrei sa cauti" l-am mai vazut de cateva ori. Ultima oara regizat de Basescu la adresa lui Nastase. Stim cu totii ce-a iesit dupa ce lumea a pus botul, nu?

anem scrie:daca vrea in continuare sa te inghita doar pentru ca se razboieste cu anumite persoane de pe forumul asta (care sunt impotriva ta) atunci nu are decat sa o faca ...

Iti mai spun odata: parerea mea e ca pe subiectul Federatie de Pescuit trebuie purtat un dialog civilizat. Si daca nu stiam cate parale fac cateva specimene din cotetul lui rasulescu, tot as fi facut acelasi lucru, pentru ca dezbatere nu inseamna sedinta de demascare proletara cu strigaturi "Chiaburul, ochiul dracului, dusmanul poporului" :lol: :lol: :lol:
Sper ca realizezi ca asta se intampla acum in cotetul lui rasulescu pe subiectele despre Federatie.

P.S. Vezi ca exista si teste de inteligenta care masoara si altceva decat capacitatea de a aranja figuri geometrice ;)
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 11th, 2011, 1:48 pm

Anem, ca sa intelegi mai bine de ce zic ca multi dintre cei care-l contesta pe Stefan Popescu sunt, pur si simplu, niste impostori:

cezar.ch scrie:Comunitatea practicanţilor pescuitului în scop recreativ/sportiv de pe site-ul răpitori.ro, în exercitarea drepturilor conferite de Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în cadrul administraţiei publice, în urma unui amplu proces de consultare iniţiat în rândul miilor de utilizatori, exprimă următorul PUNCT DE VEDERE

Stii la fel de bine ca si mine ca la discutia respectiva au participat activ maxim 20 de utilizatori, din care vreo cateva erau clone :lol: :lol: :lol: Mai mult decat atat, dintre miile de utilizatori cu care se lauda site-ul lui radulescu, NICI 500 nu au peste 100 de mesaje , si dintre astia o gramada n-au mai dat pe-acolo de ani de zile. :lol: :lol: :lol:
Ce parere pot eu sa am despre un ins care, in conditiile astea, isi clateste gura cu expresii ca "amplu proces de consultare iniţiat în rândul miilor de utilizatori"? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Noiembrie 11th, 2011, 2:16 pm

art. 23 din OUG 23/2008 actualizată:
(2) În termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a legii de aprobare a prezentei ordonanţe de urgenţă, prin ordin al ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale se vor stabili condiţiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum şi modelele permiselor de pescuit sportiv, la propunerea Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, după consultarea cu forurile de reprezentare ale asociaţiilor de pescari sportivi legal constituite, la nivel naţional.
Cine crezi că va sta de vorbă cu individul?
Eventual după ce proiectul de ordin va fi dezbătut de părți, ca să-și dea cu presupusul. Ditamai doctorul în drept și care citează o lege, pe care în fapt nici nu a citit-o, sau dacă a citit-o nu a priceput-o.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 11th, 2011, 3:23 pm

Dupa faza cu "amplu proces de consultare initiat in randul miilor de utilizatori" da-mi voie sa am unele dubii ca persoana in cauza e doctor in drept al unei universitati de stat. N-am zis ca nu poate fi, doar ca am eu unele dubii :lol: :lol: :lol:

In rest, vad ca tot nu se intelege faptul ca o dezbatere civilizata pe tema Federatiei de pescuit e doar un act de normalitate, nu cine stie ce fronda.

anem scrie:pai daca ai avea o atitudine normala si la adresa idiotului iti spun sigur ca aveai deja topic deschis cu el, cu zeci de mesaje, linkuri, print-screen-uri si alte dovezi incontestabile care il aruncau direct in toaleta de nici nu era nevoie sa tragi apa dupa el .... deci nu tine povestea expusa ...

Anem, apreciez faptul ca-ti dai seama ca niste topicuri de genul asta pe care le-am deschis aici au aruncat direct in toaleta cateva personaje penibil-grotesti din cotetul lui rasulescu :lol: :lol: :lol:

Diferenta esentiala, pe care vad ca nu vrei s-o intelegi, e ca respectivele gunoaie umane nu produceau decat dejectii, cu alte cuvinte nu meritau altceva decat tratamentul pe care l-au primit. Pana una-alta Stefan Popescu chiar a fost in stare sa inregistreze o Federatie cu acte in regula, demers in care s-au impotmolit diversi insi care, din gura, se dadeau cei mai mari si mai tari :lol: :lol: :lol: .
Repet, n-ai decat sa vii aici, sa faci tu topic si sa discutam ARGUMENTAT SI CIVILIZAT, CU DOVEZI, daca Stefan Popescu e escroc sau nu. Scuza-ma, dar cand il acuza personaje gen Tavi ca n-a dat banii pentru sponsorizarea promisa pentru populare, dar iese la iveala faptul ca aia au populat cu pastrav de consum in loc de salau (pentru care stransesera banii de la fraierii de pe forum), din chestia asta mie nu-mi iese ca Stefan Popescu e escroc. Si cand mai aflam si ca sfintisorii din asociatia lui Tavi s-au dus pe locul unde facusera popularea si au pescuit amaratii aia de pastravi de consum IN PROHIBITIE, in vreme ce tineau locatia secreta fata de aia care dadusera banii :lol: :lol: :lol: , deja ma buseste rasul cand vad ca tot Tavi&Miky au tupeul sa-l faca escroc pe Stefan Popescu.

Cam astea sunt FAPTE CONCRETE, nu strigaturi de pe forumuri.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 11th, 2011, 4:32 pm

Here we go again :lol: :lol: :lol:

anem scrie:Nu ii cunosc personal pe nicicare dintre ei dar din greseala am ajuns in vara prin anumite locuri pe unde au calcat si ei si pe unde dintr-o discutie complet aiurea, seara pe terasa unei pensiuni, am avut de auzit doar cuvinte de lauda la adresa amandoura din partea unor persoane care habar n-aveau ca as avea vreo treaba cu pescuitul si nici nu faceau parte din vreun club, nici macar nu erau pescari. Mie mi-a fost suficient ...

Eu prefer sa lucrez cu fapte concrete, dovedibile, nu cu laudele primite din partea unor terti.

Faptele astea concrete sunt ca: 1. Cei doi au strans bani de la oamenii de pe un forum pentru o populare cu salau.
2. Fara sa consulte persoanele care donasera banii, au decis cu de la sine putere ca popularea sa se faca cu pastrav de consum (chestie care, nu-i asa, schimba complet datele problemei, popularea urmand sa se faca pe un rau de munte, in conditiile in care asociatia lor este una de muscari :roll: )
3. Locul popularii nu a fost comunicat donatorilor, in schimb membrii asociatiei au pescuit pe el in prohibitie.

Repet, astea sunt fapte concrete, DOVEDITE chiar cu spusele impricinatilor. Pai ma doare in cot ca-i lauda pana nu mai poate cabanierul X pe cei doi, cred totusi ce vad cu ochii mei nu ce spune un X oarecare.

anem scrie:In ceea ce il priveste pe cezar ch. nu am nimic de comentat ... din punctul meu de vedere are trecere incomparabil mai multa decat un fane ... cat despre respectiva formulare nu are rost sa fim “mai catolici decat papa”, oricine atunci cand isi doreste ceva are tendinta de a inflori putin lucrurile pentru a parea mai atragatoare si a le da mai multa importanta ... deci nu e de judecat si sunt convins ca asemeni mie sau altora si tu la randul tau ai exagerat in multe privinte doar pentru a evidentia anumite chestii.

Scuza-ma, dar aici nu discutam de o mica exagerare acolo. Cand ai discutat subiectul cu 20 de insi si incepi sa scrii despre "amplu proces de consultare iniţiat în rândul miilor de utilizatori" inseamna ca MINTI DE INGHEATA APELE :lol: :lol: :lol: , nu ca exagerezi nitel .
O mica exagerare (sa zicem acceptabila) ar fi fost, de pilda, daca scria "un amplu proces de consultare initiat pe site-ul rapitori.ro".

Problema e ca persoana in cauza a fost prinsa chiar de Stefan Popescu cu o minciuna de tip securistic de toata jena:

cezar.ch scrie:PS - Dl. Popescu, convorbirea noastra a fost inregistrata audio. Se poate transcrie usor, dupa toate regulile procedurale pe care sper ca le cunosti

apsalba scrie:cezar.ch
Postati va rog convorbirea. Pana atunci pentru mine sunteti un mincinos ordinar.

cezar.ch scrie:Domnule Popescu, nu ma pun la mintea dvs. si nici nu intru in acest joc.
Nu ma intereseaza nici macar un referendum pe subiectul "cine minte dintre noi doi".
Este singurul raspuns pe care-l primiti de la mine !
Dialogul intre noi doi nu este posibil, din multe motive, intre care cel moral este pe primul plan.

apsalba scrie:Nu ma intereseaza un dialog cu dumneavoastra. Ati facut o afirmatie publica de natura sa-mi afecteze imaginea, pe care v-am solicitat sa o probati. Este clar ca nu aveti nici o inregistrare. Ramane cu am stabilit. Sunte-ti un mincinos ordinar. Unde este chestia aia cu morala?

Dupa care cezar.ch s-a facut ca ploua si la urmatorul mesaj a inceput sa-i puna vorbe-n gura lui Roland Marcq :lol: :lol: :lol:

Scuza-ma, dupa acest dialog ce motiv as avea eu sa mai dau o para chioara pe vreun cuvintel spus de cezar.ch? Asta mai ales ca persoana in cauza recidiveaza cu minciuna despre "ampla consultare cu mii de membri" :lol: :lol: :lol:

Pana una-alta eu vad ca DOVEZILE (am zis dovezile, nu vorbele, strigaturile si urletele de la galerie) sunt impotriva lui Miky&Tavi si impotriva lui cezar.ch. Si barem la Miky&Tavi mai e cum mai e (au facut totusi o populare, chiar si asa deturnata cum a fost, si n-au fost in stare sa-i tina in frau pe alti membri ai asociatiei sa nu se bage la pescuit in prohibitie pe locul cu popularea) dar cezar.ch le zice mai ceva ca baronul Münchhausen :lol: :lol: :lol:

Si retine o diferenta esentiala: Stefan Popescu PROMITE ca o sa faca si-o sa dreaga (200 de barci etc), cezar.ch MINTE GROSOLAN in legatura cu lucruri care s-ar fi intamplat. E mare diferenta de la una la alta, oricum o dai.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 11th, 2011, 6:04 pm

Petrecerea continua :lol: :lol: :lol:

anem scrie:stiu ca nu esti naiv asa ca nu imi arunca praf in ochi cu promisiunile lui Popescu

Eu cred ca nici tu nu esti asa naiv incat sa nu faci diferenta intre promisiunile tip "campanie electorala" ale lui Stefan Popescu si MINCIUNILE PENIBILE ale lui cezar.ch . Intre care minciuni, repet, cea cu inregistrarea convorbirii avea si un iz securistic deosebit de intepator :roll: :lol: :lol:

Sigur ca propunerea ta tip "let's agree to disagree" e foarte civilizata, dar in stadiul asta putem ajunge numai dupa ce prezinti si tu niste argumente clare in favoarea teoriei ca Stefan Popescu ar fi un escroc. Macar la nivelul celor prezentate de mine in cazul lui cezar.ch . Pentru ca, sa fim seriosi, faptul ca a intarziat cu plata unor premii care proveneau dintr-o sponsorizare, nu din bani adunati de la concurenti, nu prea intra in categoria dovezi de escrocherie. :roll:

Stii foarte bine ca nici naiba nu s-ar apuca sa treaca prin toate procedurile necesare infiintarii unei federatii (si vorbim de un hatis birocratic in care s-au incurcat multi) fara sa aiba un interes. Cu ce e Stefan Popescu (care a reusit) mai rau decat aia care au incercat fix acelasi lucru dar au dat chix? Crezi cumva ca aia vroiau sa fericeasca pescuitul romanesc in mod dezinteresat? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Noiembrie 12th, 2011, 10:21 am

Problema este că ceilalți, supărați că au scăpat jucăria din mână, se dau de ceasul morții să întârzie autorizarea federației. Dacă tot fac pe durii, o să le dăm satisfacție. În scurt timp o să convoc Biroul federal pentru a decide, prin acțiune în Instanță, interzicerea organizării de competiții sportive cu valoare de clasificare sportivă până la autorizarea federației. Dacă vor dans, o să aibă. Din plin.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 12th, 2011, 11:24 am

Avand in vedere ca motivatia reala a actiunilor deschise de APCR si LRS e sa traga de timp pentru a putea organiza si eventual incepe competitile din sezonul 2012, mi se pare o masura justa.
Adica na, daca unii iti tot dau la gioale trebuie sa fii prost sa stai doar sa incasezi :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 29th, 2011, 8:42 pm

De departe cea mai tare faza in materie de imbarligatura troglodita e asta :lol: :

SF scrie:Vezi ma ca se foloseste de tine senioru editor , tu scrii la el pe minciuni.info forum, da el al tine canci

Sarmane Petrus, eu nu sunt membru al Federatiei, nu sunt implicat in proiectul respectiv, de ce as scrie acolo? :roll:

Ce nu intelegi tu (si alti insi cu un intelect similar) este ca eu am facut UN GEST DE NORMALITATE punand la dispozitie un loc unde sa se poata discuta cu argumente si civilizat proiectul federal. Nimanui nu i s-a pus pumnul in gura, si nucus si taicanoe si-au putut expune linistit opiniile anti-Popescu, si au facut-o decent, cu respect pentru propria persoana.

A, ca in ultima vreme nucus nu si-a mai putut tine nervii si a inceput sa azvarle pe site la LRS afirmatii cum ca as fi facut eu in fel si chip pe oricine este anti-Popescu, asta-i alta treaba. Rusinea e a lui, nu a mea, care m-am comportat in permanenta 100% corect fata de el.

Motivul pentru care Stefan Popescu scrie aici este exact asta: ca aici poate avea loc o discutie civilizata, pe argumente. Chestie care explica perfect si absenta oligofrenilor care cred ca dezbatere publica inseamna strigaturi si grohaieli :lol: :lol: :lol: .

P.S. Tot n-am inteles de unde conflictul cu Shoco, mi se pare o miscare foarte proasta avand in vedere ca e unul dintre putinii oameni din domeniul pescuitului sportiv care nu se ghideaza dupa instinctul de turma.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 30th, 2011, 12:19 am

P.P.S. Unii pur si simplu nu pricep, sau se prefac foarte bine :lol: :lol: :lol:

anem scrie:ps : sincer ma mir ca Gerula e de acord cu personajul, dar am senzatia ca are atitudinea asta din cauza aversiunilor fata de anumite persoane de pe aici care sunt contra fanelului

Mai anem, vezi tu topicul asta? :lol: :lol: :lol: competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/smen-in-lrs-sanctiune-ilegala-pentru-vali-stratono-t944.html

Daca tu iti inchipui ca un om cinstit ar putea sustine niste oligofreni gen Dinu Stefan, nea Caisa de la Bistrita samd, sau javre penale gen iuda Mihuta, care au fost in stare ca in dispretul propriului statut, calcand in picioare o hotarare cat se poate de valabila a CTDA, sa-l suspende 5 ani pe Vali Stratonov, inseamna ca te minti singur.

De fapt, singurul motiv al acestor indivizi a fost exprimat chiar de iuda mihuta:

razvan m. scrie:Nu stiu daca s-a ales forma cea mai fericita, dar era cazul sa se puna o data capat jocului la doua capete facut de acest Bond, James Bond al spinningului de competitie. Un dabal ou seven mai putin, atat paguba sa fie !

Sau, mai pe scurt, Vali Stratonov nu mai era "de-al lor" :lol: :lol: :lol: , din cauza ca intrase in Federatie, si atunci trebuia exclus sau sanctionat pe nspe ani, nu conteaza de ce :lol: :lol:

Bun, pai eu pun in balanta faza asta (absolut penala, care ii descalifica total pe acesti indivizi in ochii oricarui om cinstit) cu chestiile care i se reproseaza lui Stefan Popescu: ca n-a platit niste premii la timp (asta cu toate ca premiile respective proveneau din sponsorizare, nu din banii pusi in caciula de concurenti, cum se face in LRS) si ca face promisiuni tip "campanie electorala".

Scuza-ma, dar pana una-alta, DISCUTAND PE FAPTE, NU PE VORBE/PRESUPUNERI, rezulta ca Stefan Popescu e de nspe ori mai cinstit decat clica cocotata in fruntea LRS. Repet, acolo ii mai ai pe traseistii Gyorg&Ovidiu 14 (Teleianu -> Federatia Popescu I -> LRS :lol: :lol: :lol: ) si alti indivizi de aceeasi factura.

Cand o sa apara FAPTE din care sa reiasa ca Stefan Popescu a facut macar porcarii de nivelul celor petrecute in LRS (nu mai zic de aia de la crap, ca acolo un ins din lotul national i-a furat betele unui alt concurent la un CM :lol: :lol: :lol: , si n-a fost nici batut in gura in stil coasa de restul lotului cand s-a aflat) mai discutam. Pana atunci, iti zic cu experienta unuia care a mai vazut filmul asta de vreo 20 de ori, nu te mai arunca aiurea. :roll: Asteapta cu calm, ca mine, sa vedem ce iese, si vorbim pe urma.

Pana una-alta e cat se poate de evident ca ABSOLUT TOTI cei care latra disperati contra lui Popescu au un interes cat se poate de clar (nu ma refer la oligofreni gen SF, care merg cu turma): asociatia lui cezar.ch ar pierde banii din arbitraj, la astia de la LRS/crap/musca e clar, de agevepesei nu mai zic. Cred ca singurul care combate anti-Popescu si despre care nu pot zice nici ca-i cretin nici ca stiu ce interes are esti tu :lol: :lol:

Asta nu inseamna ca poate n-o exista vreun interes, doar ca nu stiu eu de el :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Trentea pe Noiembrie 30th, 2011, 11:50 am

Sunt confuz...Am citit pe crapmania ca viitorul CM de crap din 2012 va fi organizat de AGVPSR, avand ca locatie balta CORBU din jud. Constanta.
Buuun...Acum urmeaza informatia:

buhac constantin
Subiectul mesajului: Re: CAMPIONATUL NATIONAL SI CEL MONDIAL 2012 LA CORBU
MesajScris: Mar Noi 29, 2011 9:13 pm

FRPS -va contribui cu arbitrajul .

O intrebare pt. Dl. Popescu: cum comentati aceasta postare a sefului comisiei de crap din cadrul Federatiei, domnul Buhac, stiind ca Federatia se afla in postura antagonista fata de AGVPSR? Veti valida aceasta colaborare?
Trentea
membru nou

Locaţie: Barcelona

Mesajde popescu stefan pe Noiembrie 30th, 2011, 12:08 pm

Buhac face glume. Pe undeva, știe el ce spune. Federația și-a autorizat corpul de arbitri. Dar vor arbitra doar competițiile organizate de federație.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 30th, 2011, 12:19 pm

Tare faza, oricum :D

Am impresia ca problema, ca si in cazul lui Shoco, este una de comunicare: oamenilor nu li s-a explicat foarte clar, sau n-au inteles, ca proiectul federal este un soi de lichidare generala a activitatilor tip "roata tiganului" (bine ales termenul asta :lol: , pacat ca e un exemplu cam singular de comunicare buna, explicita :D ) desfasurate pana acum.

Unii credeau (si altii par sa creada in continuare) ca se inlocuieste AGVPS cu FRPS iar treaba va continua pe aceleasi principii :D

Bine, in plus Shoco a avut o atitudine foarte pragmatica, pe el il intereseaza participarea internationala in 2012. Sunt multi care gandesc asa "domle, cu AGVPS mergem in 2012 la mondiale, cu Popescu ce facem?"
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 30th, 2011, 12:32 pm

In alta ordine de idei, ia uitati ce a ajuns lumea sa creada:

anem scrie:Ei bine, fane nicicare dintre doleantele mele nu le are trecute pe lista ... carpodroame, balastiere, concursuri, performanta, federatie, sport si alte bull-shit-uri de genul asta culminand cu inregimentarea tuturor pescarilor din romania pentru a scoate cati mai multi bani sa isi umple buzunarele ...

....................................................................................................................

in intreaga poveste singurul meu interes e sa merg linistit la pescuit cand mai ajung prin tara, nu sa dau examene de promovare, sa ma inscriu in cluburi, sa platesc taxe pentru a merge x,y si z la concursuri sa faca performanta care pe mine nu ma incalzeste cu nimic ...

Eu cred ca omul asta 1. nu stie ce face AGVPS cu cate un euro din banii luati pe FIECARE permis vandut :D si 2. Crede ca Federatia o sa-l oblige pe nea Gheorghe de la Urlati sa se inscrie intr-un club ca sa poata pescui pe malul garlei :lol: :lol: :lol:

Va dati seama ce aberatii au pus trogloditii in circulatie ragand pe forumuri?
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Ianuarie 21st, 2012, 12:46 pm

http://pv-tv.tv/romanian/video/multi-pe ... l-cui.html

Am încercat în acest interviu să lămuresc câte ceva. Nu mă aștept să priceapă toată lumea.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 23rd, 2012, 1:20 pm

Stai linistit, ca toata lumea pricepe, aia care latra contra federatiei o fac strict din interes.

In alta ordine de idei, vad ca in sfarsit s-a lamurit si Vali cine-i Adelina Avram. Mai bine mai tarziu decat niciodata, cum se spune :lol: :lol: :lol:

SF scrie:Rusinos ii ca unii inca mai stau in juru acestui personaj sinistru ,care umbla la statut cand crede el de cuviinta , si stau langa el manati de interese chiar daca inteleg si ei ca-i paranoic !

Adelin scrie:Pai oamenii se gandesc la o remuneratie pe termen lung, care pe langa venitul din salar, alt profit, sau pensie, sa le sporeasca nivelul de trai...ca io alt motiv sa stai langa unu ca sta nu vad!...intrebarea e:"MERITA?!" :roll:

vali stratonov scrie:Adeline,
Stii cumva care este venitul meu lunar , sau ai cumva impresia ca asi avea nevoie de ceva extra money din activitatea prestata in cadrul Federatiei???Asta crezi tu la adresa mea?

Nu cumva te cam joci cu vorbele si jignesti oamenii gratuit doar de dragul caterincilor de pe forum?

Stii ce iti doresc eu pt. 2012 sa-ti maresti veniturile cu sumele totale incasate de mine atit de la LRS cit si de la Federatie. :oops:
In caz ca-ti mai ramin bani sau consideri ca-s prea multi poti sa-i donezi oamenilor de pe acest forum care cred acelasi lucru ca tine. ;)

Mai Vali, si cand imi aduc aminte cum i te adresai cu "mai Gigi" clonei raposate semlecangheorghe, doar ca sa-i faci pe plac travestitului Adelina, desi radeau patru forumuri de rusinea lui de a se ascunde pe dupa clone dovedite ca sa para mai multi... :lol: :lol: :lol:

Greseala ta, pe care sper ca ai inteles-o dupa modul in care a fost reflectat in cotetul lui Radulescu incidentul de anul asta si dupa atacurile absolut neprovocate pe care le suporti acolo, este ca ti-ai imaginat ca ai de-a face cu oameni, cand, de fapt, cei cativa amarati care presteaza acolo la bara fixa sunt niste jiganii, bune numai sa-ti bati joc de ele :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit