popescu stefan scrie:Credibilitatea nu se dobândește pe forumuri
anem scrie:Gerula, ca tot ai acces la anumite informatii la care oamenii de rand nu pot ajunge tocmai usor, ce-ar fi sa te uiti putin la "istoria" pe care o are acest Popescu si vezi atunci daca o sa ii mai lustruiesti puntea pentru a trece mai usor apa... dar incearca niste cautari mai amanuntite, incearca sa contactezi niste oameni pe care ii gasesti si pe aici si ai sa vezi ce articol frumos iti va iesi ... crede-ma ca vei avea ce scrie si vei avea suficienta informatie incat sa il bagi acolo unde ii este locul ...
anem scrie:nu am ce completa, este alegerea lui si daca el considera ca asa e just atunci nu imi ramane decat sa imi schimb parerea in privinta subiectelor despre care alege sa scrie ...
anem scrie:daca vrea in continuare sa te inghita doar pentru ca se razboieste cu anumite persoane de pe forumul asta (care sunt impotriva ta) atunci nu are decat sa o faca ...
cezar.ch scrie:Comunitatea practicanţilor pescuitului în scop recreativ/sportiv de pe site-ul răpitori.ro, în exercitarea drepturilor conferite de Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în cadrul administraţiei publice, în urma unui amplu proces de consultare iniţiat în rândul miilor de utilizatori, exprimă următorul PUNCT DE VEDERE
anem scrie:pai daca ai avea o atitudine normala si la adresa idiotului iti spun sigur ca aveai deja topic deschis cu el, cu zeci de mesaje, linkuri, print-screen-uri si alte dovezi incontestabile care il aruncau direct in toaleta de nici nu era nevoie sa tragi apa dupa el .... deci nu tine povestea expusa ...
anem scrie:Nu ii cunosc personal pe nicicare dintre ei dar din greseala am ajuns in vara prin anumite locuri pe unde au calcat si ei si pe unde dintr-o discutie complet aiurea, seara pe terasa unei pensiuni, am avut de auzit doar cuvinte de lauda la adresa amandoura din partea unor persoane care habar n-aveau ca as avea vreo treaba cu pescuitul si nici nu faceau parte din vreun club, nici macar nu erau pescari. Mie mi-a fost suficient ...
anem scrie:In ceea ce il priveste pe cezar ch. nu am nimic de comentat ... din punctul meu de vedere are trecere incomparabil mai multa decat un fane ... cat despre respectiva formulare nu are rost sa fim “mai catolici decat papa”, oricine atunci cand isi doreste ceva are tendinta de a inflori putin lucrurile pentru a parea mai atragatoare si a le da mai multa importanta ... deci nu e de judecat si sunt convins ca asemeni mie sau altora si tu la randul tau ai exagerat in multe privinte doar pentru a evidentia anumite chestii.
cezar.ch scrie:PS - Dl. Popescu, convorbirea noastra a fost inregistrata audio. Se poate transcrie usor, dupa toate regulile procedurale pe care sper ca le cunosti
apsalba scrie:cezar.ch
Postati va rog convorbirea. Pana atunci pentru mine sunteti un mincinos ordinar.
cezar.ch scrie:Domnule Popescu, nu ma pun la mintea dvs. si nici nu intru in acest joc.
Nu ma intereseaza nici macar un referendum pe subiectul "cine minte dintre noi doi".
Este singurul raspuns pe care-l primiti de la mine !
Dialogul intre noi doi nu este posibil, din multe motive, intre care cel moral este pe primul plan.
apsalba scrie:Nu ma intereseaza un dialog cu dumneavoastra. Ati facut o afirmatie publica de natura sa-mi afecteze imaginea, pe care v-am solicitat sa o probati. Este clar ca nu aveti nici o inregistrare. Ramane cu am stabilit. Sunte-ti un mincinos ordinar. Unde este chestia aia cu morala?
anem scrie:stiu ca nu esti naiv asa ca nu imi arunca praf in ochi cu promisiunile lui Popescu
SF scrie:Vezi ma ca se foloseste de tine senioru editor , tu scrii la el pe minciuni.info forum, da el al tine canci
anem scrie:ps : sincer ma mir ca Gerula e de acord cu personajul, dar am senzatia ca are atitudinea asta din cauza aversiunilor fata de anumite persoane de pe aici care sunt contra fanelului
razvan m. scrie:Nu stiu daca s-a ales forma cea mai fericita, dar era cazul sa se puna o data capat jocului la doua capete facut de acest Bond, James Bond al spinningului de competitie. Un dabal ou seven mai putin, atat paguba sa fie !
anem scrie:Ei bine, fane nicicare dintre doleantele mele nu le are trecute pe lista ... carpodroame, balastiere, concursuri, performanta, federatie, sport si alte bull-shit-uri de genul asta culminand cu inregimentarea tuturor pescarilor din romania pentru a scoate cati mai multi bani sa isi umple buzunarele ...
....................................................................................................................
in intreaga poveste singurul meu interes e sa merg linistit la pescuit cand mai ajung prin tara, nu sa dau examene de promovare, sa ma inscriu in cluburi, sa platesc taxe pentru a merge x,y si z la concursuri sa faca performanta care pe mine nu ma incalzeste cu nimic ...
SF scrie:Rusinos ii ca unii inca mai stau in juru acestui personaj sinistru ,care umbla la statut cand crede el de cuviinta , si stau langa el manati de interese chiar daca inteleg si ei ca-i paranoic !
Adelin scrie:Pai oamenii se gandesc la o remuneratie pe termen lung, care pe langa venitul din salar, alt profit, sau pensie, sa le sporeasca nivelul de trai...ca io alt motiv sa stai langa unu ca sta nu vad!...intrebarea e:"MERITA?!"![]()
vali stratonov scrie:Adeline,
Stii cumva care este venitul meu lunar , sau ai cumva impresia ca asi avea nevoie de ceva extra money din activitatea prestata in cadrul Federatiei???Asta crezi tu la adresa mea?
Nu cumva te cam joci cu vorbele si jignesti oamenii gratuit doar de dragul caterincilor de pe forum?
Stii ce iti doresc eu pt. 2012 sa-ti maresti veniturile cu sumele totale incasate de mine atit de la LRS cit si de la Federatie.![]()
In caz ca-ti mai ramin bani sau consideri ca-s prea multi poti sa-i donezi oamenilor de pe acest forum care cred acelasi lucru ca tine.![]()
Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator