Imbarligatorul Gyorg crede ca si crocodilul e peste =))

La rapitori si nu numai

Imbarligatorul Gyorg crede ca si crocodilul e peste =))

Mesajde Gerula pe Noiembrie 15th, 2011, 2:48 pm

Tineti aproape ca am descoperit o comoara :D :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Ce intelect are conducatorul din umbra al LRS

Mesajde Gerula pe Noiembrie 15th, 2011, 3:37 pm

Stiti cu totii ca, pana la urmatoarele alegeri, LRS este condusa de un oligofren, respectiv decerebratul Dinu Stefan, cel devenit celebru prin afirmatia

StefanDinu scrie:Ce nu intelegi tu este ca un ONG nu declara venituri si chetuieli ... pentru ca e non profit si nu palteste taxe pe profit ...

http://www.rapitori.info/forum/competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/stefan-dinu-dovada-vie-ca-prostia-nu-cunoaste-limi-t810.html

Problema majora a LRS este ca si sforile din umbra sunt trase de o persoana cu un intelect situat nu mult peste cel al marionetei Dinu Stefan: micul mare imbarligator Gyorg. :lol: :lol: :lol:

Sa fim bine intelesi: nu sunt adeptul teoriei ca numai oamenii destepti fac scoala, sau ca nu se pot gasi oameni inteligenti si printre cei care n-au facut scoala, din diverse motive. Problemele apar insa cand indivizi certati cu scoala, dar care se proclama inteligenti nevoie mare :lol: :lol: :lol: , dau din ei chestii de genul asta :lol: :lol: :lol:

Gyorg scrie:Lacul gazduieste nu mai putin de 32 de specii de pesti, inclusiv celebrul crocodil de Nil.

Acum ramane sa ne intrebam: oare mai tine scuza analfabetismului, sau imbarligatorul de frunte al LRS, "celebrul" Gyorg, chiar crede ca si crocodilul e tot un peste? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Screenshoturi cu intreaga postare in attachment, ca precis editeaza :lol: :lol: :lol: Mai sunt acolo si alte comori, pe care le vom discuta zilele astea :lol: :lol: :lol:

Ei bine, pun si eu legitima intrebare: poate o organizatie condusa de un asemenea om sa mearga in alta directie decat in jos? :roll:
Ataşamente
Gyorg lrs1.JPG
gyorg lrs 2.JPG
Gyorg lrs 3.JPG
gyorg lrs 4.JPG
Gyorg LRS 5.JPG
Gyorg LRS 6.JPG
Gerula
Site Admin

Re: Imbarligatorul Gyorg crede ca si crocodilul e peste =))

Mesajde popescu stefan pe Noiembrie 17th, 2011, 11:03 am

Oare pe cine vrea să trimită acolo? Nu știe cine se ocupă de loturile naționale? Probabil este vreun campionat de prins crocodili și tu nu ai înțeles.
Am trimis această scrisorică celor care se cred reprezentanții pescuitului sportiv din România.

Către,
ASOCIAȚIA GENERALĂ A VÂNĂTORILOR ȘI PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMÂNIA

Str. Calea Moșilor nr. 128, sect.2 București

Stimați domni,

Pe această cale vă aducem la cunoștiță faptul că s-a constituit FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE PESCUIT SPORTIV LA CRAP, STAȚIONAR , RĂPITORI, MUSCĂ ARTIFICIALĂ, PESCUIT MARIN ȘI CASTING, în baza Hotărârii Tribunalului Alba nr. 17/CC/F/2011, definitivă și irevocabilă, și a avizului Autorității Naționale pentru Sport și Tineret nr. 1/25.02.2011.
Federația este federație sportivă, constitută cu respectarea prevederilor exprese ale Legii nr. 69/2000 și are ca scop organizarea, administrarea, reglementarea și controlul pe ramura de sport „pescuit sportiv”.
În conformitate cu atribuțiile stabilite de prevederile exprese ale art. 35 și următoarele din Legea nr. 69/2000, federația are ca atribuții organizarea competițiilor sportive pe ramura de sport pescuit sportiv, atât interne cât și internaționale, selecționarea și pregătirilor loturilor naționale, precum și dreptul de reprezentare al României la forurile internaționale.
Având în vedere cele de mai sus, vă notificăm faptul că organizarea de către ASOCIAȚIA GENERALĂ A VÂNĂTORILOR ȘI PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMÂNIA sau de către orice altă entitate neautorizată ca structură sportivă a activităților ce revin prin lege federației, intră sub incidența prevederilor art. 14 din OG 26/2000 cu privire la asociații și fundații și se sancționează cu dizolvarea conform prevederilor art. 56 lit e) din aceeași ordonață.
Față de aceste prevederi ale legii, vă solicităm să vă faceți modificările corespunzătoare ale actelor constitutive și ale statutului astfel încât să intrați în legalitate, în termen de 90 de zile de la data primirei prezente notificații. În situația în care obțineți autorizația de structură sportivă, vă puteți adresa federației în vederea afilierii ca structură sportivă.
Vă atenționăm că am notificat Confederația Internațională de Pescuit Sportiv asupra situației apărute în organizarea pescuitului sportiv din România și a dreptului conferit de lege federației noastre.
Federația va face toate demersurile legale pentru interzicerea organizării tuturor activităților competiționale oficiale (Campionate naționale, Cupe ale României, etc) având ca obiect pescuitul sportiv organizate de alte entități neautorizate.

Președinte
Popescu Ștefan
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 17th, 2011, 11:28 am

Asta cu "pe cine vrea sa trimita acolo?" si mai ales pe ai cui bani e cu bataie foarte lunga. :lol: :lol: :lol: Putina rabdare :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Noiembrie 17th, 2011, 12:49 pm

Aceeași scrisoare (cu adrisanții aferenți) a luat calea pe adresele ALRS, APCR și ALRC. Nu de alta, dar LRS are Adunarea generală săptămâna viitoare și sunt curios dacă va fi citită în adunarea generală sau va fi palmată de Președintele Ștefan Dinu. Competența modificărilor solicitate o are AG și dacă Il Presidente o maschează intră la alte belele.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 17th, 2011, 1:09 pm

Discutia despre scrisoare isi are locul in topicul asta competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/stefan-popescu-apsalba-lasa-lrs-in-offside-t791-s120.html

Aici discutam o chestie care ar trebui sa le deschida ochii multor oameni de buna-credinta din LRS

Imagine

Oare cine-o fi capitanul ala care vrea sa mearga de DOUA ORI la pescuit in Egipt pe banii fraierilor din LRS? :lol: :lol: :lol:

Asa ajungem la fondul problemei: in vreme ce vuvuzelele rag deselate pe forumuri ca o sa fure Popescu banii care deocamdata nu-i are nimeni, fraierii din LRS accepta sa le fie tocati banii ca sa mearga de doua ori la pescuit in Egipt un "capitan" care ar urma sa-i invete pe Paco si pe Andronic nu se stie ce.

Aici nu mai vorbim de o Italie unde se mergea cu masina, mai punea Gyorg niste benzina, mai dadea o masa si se chema ca unde stau si mananca 4 insi poate sta inca unul, mai ales daca mai baga si el mana in buzunar pentru niste maruntis.
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Noiembrie 18th, 2011, 7:37 am

Spectaculos este ca minte frumos. Iti dai seama sa mergi la un antrenament si sa prinzi un crocodil. Merita toti banii, mai ales daca este prins de capitan. Oare or fi inceput antrenamentele? Rapitorul mananca bine in acest sezon, conform spuselor capitanului.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 18th, 2011, 12:14 pm

Omul vrea sa mearga de doua ori la pescuit in Egipt pe banii fraierilor din LRS, ce mare lucru? :lol: :lol: :lol:

Mecanismul prin care Gyorg controleaza LRS-ul e similar cu cel prin care sunt tinuti sub papuc americanii din mediul rural, asa numitii rednecks. Se agita pe posturile de televiziune spectrul unui dusman malefic, care o sa vina si o sa distruga totul, o sa violeze femeile si o sa manance copiii :lol: :lol: :lol: , cetatenilor li se spune in permanenta sa fie vigilenti, pana ajung in faza de isterie in care impusca si padurarul :lol: :lol: :lol:. Si in vreme ce bietii cetateni sunt cu ochii cat cepele dupa spioni rusi sau, mai nou, fanatici musulmani, li se fura si pamantul de sub picioare :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit