FRPS invita cluburile sportive la dialog

La rapitori si nu numai

FRPS invita cluburile sportive la dialog

Mesajde popescu stefan pe Aprilie 16th, 2011, 4:01 pm

16.04.2011

CĂTRE,
CLUBURILE SPORTIVE

Prin prezenta, avem deosebita plăcere de a vă aduce la cunoştiinţă că, începand cu data de 04.03.2011, fiinţează FEDERAŢIA ROMANĂ DE PESCUIT SPORTIV la crap, staţionar, răpitori, muscă artificială, pescuit marin şi casting ( F.R.P.S.) , înfiinţată în baza prevederilor Legii 69/2000 legea sportului, a O.G. 26/2000 privind asociaţiile şi fundaţiile.
Astfel, prin incheierea nr. 17/CC/F/2011, din 04.03.2011 a TRIBUNALULUI ALBA a fost încuviintată de către instanţa de judecată acordarea personalităţii juridice a federaţiei ca persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, fără scop lucrativ, autonomă, neguvernamentală şi neutră din punct de vedere politic, religios şi etnic, pe baza avizului expres la Autoritătii Naţionale pentru Tineret şi Sport din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului nr. 1 din data de 25.02.2011.
Avand în vedere prevederile legale în materie, F.R.P.S. este singura autoritate în domeiul pescuitului sportiv, ca ramură de sport, conform art.36 alin. 1 din Legea 69/2000. Printre atribuţiile stabilite de lege, se numără, conform art. 37 alin. 1 lit. b) din Legea 69/2000, organizarea, conducere, controlul si supravegherea activităţilor şi competiţiilor sportive oficiale la nivel naţional, în baza statutelor si regulamentelor adoptate şi conform art.37 alin. 2), asigură reprezentarea României în competiţiile sportive şi în organismele internaţionale la care sunt afiliate.
Dat fiind această stare de fapt, vă solicităm respectos să daţi curs pe această cale INVITAŢIEI de a participa la CONSFĂTUIREA PESCARILOR SPORTIVI ce va avea loc în data de 14 mai 2011 la Alba Iulia, sala de Sedinte a Consiliului Judetean Alba, începand cu ora 10.00 . Consfătuirea va fi organizată de FEDERAŢIA ROMANĂ DE PESCUIT SPORTIV la crap, staţionar, răpitori, muscă artificială, pescuit marin şi casting sub autoritatea Ministerului Tineretului şi Sportului prin Autoritătea Naţională pentru Tineret şi Sport.
Conferinţa va avea ca subiect de dezbatere, urmatoarele:

1. Prezentarea statutului, regulamentului de organizare şi functionare, regulamentului intern, organelor de conducere şi comisiilor şi colegiilor F.R.P.S.;
2. Prezentarea legislaţiei în domeniu, condiţii de afiliere pentru cluburile sportive, condiţii pentru participarea la compeţiile naţionale organizate de F.R.P.S.;
3. Prezentarea calendarului competiţional 2012, pe discipline și propunerea federatiei privind selectarea sportivilor in vederea participării la Competițiile internationale pe anul 2011;
4. Stabilirea modalităţii de reprezentare a Romaniei la competiţiile internaţionale în anul 2012;
5. Prezentarea strategiei de dezvoltare a acestei ramuri sportive în urmatorii 4 ani;
6. Dezbateri, luari de cuvant;

În speranţa că doriţi dezvoltarea acestei ramuri de sport şi depăşirea nivelului actual de reprezentare, organizare şi finanţare a pescuitului sportiv credem că reuniunea prezintă interes si în consecinţă, vă aşteptăm.
Menţionăm că, fiecare club sportiv ( deţinător de certificat de identitate sportivă )poate fi reprezentat pe baza de mandat din partea adunării generale, de către o singură persoană (președinte sau o persoană desemnată de acesta). Dat fiind faptul ca prezenta conferinţă va beneficia de interesul unui numar considerabil de persoane ( pescari sportivi ) care din cvasimotive nu sunt organizaţi într-una din formele legale de asociere sau nu şi-au definitivat activităţile de obţinere a personalităţii juridice sau autorizare, pot participa ca persoane fizice sau mandanţi ai unor forme asociative şi aceştia.
Confirmarea prezenţei la CONSFĂTUIREA PESCARILOR SPORTIVI se face pe baza documentelor menţionate mai sus sau a actelor de identitate, la numărul de tel/fax0358818795sau la adresa de e-mailoffice@frpsc.ro. Aceasta este necesar întrucat numărul locurilor disponibile este de circa 100.
Cu stimă şi deosebită consideraţie.

Secretar General Preşedinte,
BOLBOACĂ CIPRIAN POPESCU ŞTEFAN
popescu stefan
trecut prin multe

Re: FRPS invita cluburile sportive la dialog

Mesajde Gerula pe Aprilie 16th, 2011, 8:33 pm

popescu stefan scrie: Menţionăm că, fiecare club sportiv ( deţinător de certificat de identitate sportivă )poate fi reprezentat pe baza de mandat din partea adunării generale, de către o singură persoană (președinte sau o persoană desemnată de acesta). Dat fiind faptul ca prezenta conferinţă va beneficia de interesul unui numar considerabil de persoane ( pescari sportivi ) care din cvasimotive nu sunt organizaţi într-una din formele legale de asociere sau nu şi-au definitivat activităţile de obţinere a personalităţii juridice sau autorizare, pot participa ca persoane fizice sau mandanţi ai unor forme asociative şi aceştia.
Confirmarea prezenţei la CONSFĂTUIREA PESCARILOR SPORTIVI se face pe baza documentelor menţionate mai sus sau a actelor de identitate, la numărul de tel/fax0358818795sau la adresa de e-mailoffice@frpsc.ro. Aceasta este necesar întrucat numărul locurilor disponibile este de circa 100.
Cu stimă şi deosebită consideraţie.

Secretar General Preşedinte,
BOLBOACĂ CIPRIAN POPESCU ŞTEFAN

Trebuia spus "din varii motive", nu "din cvasimotive" :D

In alta ordine de idei, ideea dialogului prin viu grai intre conducerea unei Federatii legal constituite si entitati care nu exista (asta ca sa nu mai vorbesc de persoane fizice care se reprezinta doar pe sine) mi se pare usor absurda si in orice caz contraproductiva.
Sigur ca exista limita de 100 de persoane, dar tot nu vad rostul initiativei, nu in forma asta in orice caz.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Gerula pe Aprilie 21st, 2011, 3:21 pm

O stire foarte interesanta apropo de Federatii si persona non grata http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/mirc ... 37224.html

Asadar nu e cum guitau trogloditii, lucru dovedit si de un exemplu din curtea celei mai puternice federatii sportive romanesti. :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Aprilie 27th, 2011, 1:07 pm

Pe unde a mai ajuns linia frontului? Cine a confirmat participarea?
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Mai 3rd, 2011, 5:48 pm

Linia frontului ?
Pai au fost invitati la dialog sau la razboi ? :lol:
trebuia specificat in invitatie ca sa stie sa vina inarmati :lol: :lol: :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Mai 3rd, 2011, 8:09 pm

Pai care mai era chichirezul? :D :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Mai 28th, 2011, 10:55 am

Dialogul asta ii o treaba complicata, am auzit azi dimineata o vorbulita cum ca niste unii pe care-i stiti pregatesc scoaterea lui Vali din concursul de la Valea Argovei. De frica sa n-aiba loc ceva dialog pe malul baltii, la o bere Neumarkt.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 28th, 2011, 12:39 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cretinismul gruparii Gyorg-Tudose nu cunoaste limite :lol: . Dar totusi, pe ce baza sa-l dea afara, nu cred ca se duce Vali acolo sa imparta fluturasi cu Federatia :lol: , si chiar daca s-ar apuca de facut propaganda, nu cred ca asta e o fapta incriminata de regulamentul LRS. Sau poate o sa se aplice punctul ala care le da dreptul sa faca ce vor :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Mai 28th, 2011, 1:34 pm

Art.7 Obiectivele ALRS sunt:

1. organizarea şi desfăşurarea de activităţi de pescuit sportiv sub toate formele (seniori, tineret juniori şi copii) la toate nivelele interne şi internaţionale;
2. promovarea pescuitului sportiv în România;
3. selecţionarea, iniţierea, pregătirea şi perfecţionarea de sportivi în acest domeniu;
4. participarea la competiţii sportive interne şi internaţionale;
5. dezvoltarea legăturilor cu instituţiile publice de specialitate, federaţiile sportive de specialitate, ligile profesioniste, cluburile de pescuit sportiv, asociaţiile sportive, pe plan intern şi internaţional;
6. promovarea spiritului de "Fair-Play" şi prevenirea violenţelor în sport; :lol: :lol: :lol:
7. dezvoltarea bazei materiale;
8. sprijinirea activităţilor de promovare a pescuitului de competiţie în România;
9. asigurarea cantonamentelor şi stagiilor de pregătire pentru sportivii şi tehnicienii propri.

Câte din obiective au fost realizate?

PS S-ar putea ca la data concursului ALRS să fi devenit o amintire.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 28th, 2011, 6:05 pm

Bine, nu cred ca se pune problema sa-l dea cineva afara pe Vali de-acolo in mod violent. Banuiesc ca vor sa faca vreun fel de comisie condusa de masina de spalat vase a lui Gyorg si in care sa-l demaste pe Vali ca dusman al poporului.

Oricum, asteptam noi informatii pe acest subiect. Care demonstreaza, daca mai era nevoie, imposibilitatea dialogului civilizat cu asemenea specimene.
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe Mai 28th, 2011, 11:22 pm

nu cred ca se pune problema sa fie sau nu primit cineva la concurs ! Chiar daca nu era membru al unui club ,fiind un concurs open,oricine are posibilitatea sa participe ! Si nu cred ca se va face o "manifestatie" pro sau contra! Din pacate ,iar nu intelegem gestul !
nucus
trecut prin multe

Mesajde nucus pe Mai 28th, 2011, 11:25 pm

Daca ar fi dupa mine as "taia vitelul cel mai gras"!
nucus
trecut prin multe

Mesajde nucus pe Mai 28th, 2011, 11:35 pm

Ultimul "specimen" pe care l-am vazut ,era o shtampila cu chenar roshu ,si se numea marka de ocupatie !Data ? 1943 !Seria? :0000! Bineiteles la un numismat !
nucus
trecut prin multe

Mesajde popescu stefan pe Mai 29th, 2011, 7:18 am

nucus scrie:Daca ar fi dupa mine as "taia vitelul cel mai gras"!

O să ai ocazia să-l tai cu ocazia constituirii Asociației Județene de Pescuit Sportiv Suceava. Deși în marea lor majoritate cluburile au priceput de unde bate vântul, se trage în mod inexplicabil de timp. O să aveți o mare surpriză când veți vedea Calendarul Competitional al FRPS pe anul 2012 și riscați să fiți prinși descoperiți. Cred că nu te mai îndoiești că de anul viitor toate competițiile naționale și internaționale organizate în România vor purta marca federației.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde nucus pe Mai 29th, 2011, 8:01 am

Am discutat cu Petrush despre asta! Cit despre "vitelul cel mai gras",nu ai inteles !Era o aluzie la o pilda din Biblie:intoarcerea fiului ratacitor :D .
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 29th, 2011, 9:19 am

Se pare totusi ca unii de pe la LRS dau alta semnificatie participarii lui Vali la Valea Argovei :roll: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Mai 29th, 2011, 9:37 am

nucus scrie:Am discutat cu Petrush despre asta! Cit despre "vitelul cel mai gras",nu ai inteles !Era o aluzie la o pilda din Biblie:intoarcerea fiului ratacitor :D .

Cunosc Biblia mai bine ca tine. Ma refeream la cluburile din LRS, nu la Vali. Ele sunt fiii ratacitori. Dar vor reveni cu totii acolo unde le este locul.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde nucus pe Mai 29th, 2011, 11:58 am

Ma bucur !Exista vreun domeniu in care sa nu fi tu cel mai bun??? Parerea mea e ca tu esti submediocru dar ai tupeu si nesimtire! Daca facei chestiile astea in Oltenia erai ras(belit) de mult ! De unde stii tu ce stiu eu din Biblie ? Aurea mediocritas ar fi o lauda pentru tine !Totusi nu e vorba de mediocritate !Pentru cei ca tine google-ul e salvarea si imensa cultura la purtator!
nucus
trecut prin multe

Mesajde nucus pe Mai 29th, 2011, 12:03 pm

Cum Doamne fiul poate preceda tatal ? LRS-ul exista cu ceva ani inainte de a fi "creata" federatia popescu !Cum poate fi LRS fiul ratacitor ??? Iar n-am inteles nimic !Daca te bagi in tarite te maninca porcii !
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 29th, 2011, 12:09 pm

Nucule, stii ce-mi scapa mie? Daca Stefan Popescu e asa mediocru sau submediocru cum il vezi tu (si altii din LRS) cum de a fost el in stare sa faca o Federatie sportiva recunoscuta oficial de stat samd in mai putin timp decat v-a trebuit voua sa faceti un ONG? :roll:
Parerea mea e ca insultandu-l asa pe el, de fapt va insultati singuri.

P.S. Apropo de fiu/tata samd nu uita ce scria in statutul LRS apropo de infiintarea Federatiei :lol: .
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit