nucus scrie:Ma bucur !Exista vreun domeniu in care sa nu fi tu cel mai bun??? Parerea mea e ca tu esti submediocru dar ai tupeu si nesimtire! Daca facei chestiile astea in Oltenia erai ras(belit) de mult ! De unde stii tu ce stiu eu din Biblie ? Aurea mediocritas ar fi o lauda pentru tine !Totusi nu e vorba de mediocritate !Pentru cei ca tine google-ul e salvarea si imensa cultura la purtator!
nucus scrie:Federatia asta functioneshte ? El ne ameninta cu calendarul competitional pe 2012 ! Oare numai popescu are dreptul de a jigni si insulta? Tu crezi ca cu afirmatii de genul :In clubul de la Vaslui nu mai sint locuri pentru noi membrii pentru ca clubul e full si in realitate nu are niciun membru, ii creste credibilitatea lui popescu ? Ce tot spui de infiintarea feder.? Asta e mareata realizare ! Cit e acest "specimen "acolo ,va fi foarte greu sa se miste ceva ! Lrs exista ,functioneaza de citiva ani ,bine-rau,dar "specimenu' ",vrea s-o desfiinteze si sa puna in loc CE ? Pe Costica de la Minjesti !
nucus scrie:si sa puna in loc CE ? Pe Costica de la Minjesti !
Gerula scrie:Nu mai stau acum sa caut, dar la un moment dat s-au proslavit in mod desantat calitatile patronului de acolo si ale personalului sau, in special legat de intelegerea importantei pescuitului de competitie bla bla![]()
N-a fost nevoie decat de inscrierea in Federatie pentru ca opiniile leresiste sa se schimbe radical.
P.S. Daca despre Costica de la Manjesti spui ca-i bun de paznic, dar asta nu inseamna ca-i bun de pescar sportiv, ma intreb de unde a rezultat concluzia ca Dinu Stefan e bun de presedinte?![]()
![]()
Cumva din faptul ca e un pescar sportiv submediocru?
vali136 scrie:Patronul de la Minjesti este nea Victor Musteata iar Costica este seful pazei de pe acumularea Minjesti....asta ca sa respectam ierarhia si "adevarul" din teren.
Gerula scrie:Nu mai stau acum sa caut, dar la un moment dat s-au proslavit in mod desantat calitatile patronului de acolo si ale personalului sau, in special legat de intelegerea importantei pescuitului de competitie bla bla![]()
nick scrie:Vali, pentru ca ma simt vizat de cele spuse de tine, te rog sa mai citesti inca o data ce am spus mai sus. Nu cred ca e cineva din LRS care sa nu aprecieze concursurile facute pe Manjesti, la bunul mers participand in mare masura patronul de acolo, nea Victor. Eu spuneam ca, Costica e foarte bun paznic si pentru asta a fost laudat de cei care au fost acolo, nu pentru calitatile lui de pescar.
P.S. Nici nu stiu daca este in componenta clubului lui nea Victor si nici nu ma intereseaza, eu i-am raspuns lui Gerula, clarificand lucrurile.
nick scrie:Vali, pentru ca ma simt vizat de cele spuse de tine, te rog sa mai citesti inca o data ce am spus mai sus. Nu cred ca e cineva din LRS care sa nu aprecieze concursurile facute pe Manjesti, la bunul mers participand in mare masura patronul de acolo, nea Victor. Eu spuneam ca, Costica e foarte bun paznic si pentru asta a fost laudat de cei care au fost acolo, nu pentru calitatile lui de pescar.
P.S. Nici nu stiu daca este in componenta clubului lui nea Victor si nici nu ma intereseaza, eu i-am raspuns lui Gerula, clarificand lucrurile.
vali136 scrie:Eu am sesizat o caterinca ieftina facuta de un participant la etapele LRS si a CM. care introducea in discutie inlocuirea LRS cu paznicul Costica ....
Nu stiu nici eu daca Costica este sau nu in clubul Minjesti pt ca inca nu s-au facut legitimarile in cadrul Federatiei ...iar daca clubul Minjesti e plin cu sportivi sau daca e si Costica printre ei nu vad care e treba altora ....e treaba interna a clubului Vasluian pe cine , cum si cind inscrie in rindurile ei.
Si eu la rindul meu incercam sa clarific niste lucruri spuse cu vadita rea intentie de unul dintre forumisti.Atit si nimic mai mult.
nucus scrie: Tu crezi ca cu afirmatii de genul :In clubul de la Vaslui nu mai sint locuri pentru noi membrii pentru ca clubul e full si in realitate nu are niciun membru, ii creste credibilitatea lui popescu ? Ce tot spui de infiintarea feder.? Asta e mareata realizare ! Cit e acest "specimen "acolo ,va fi foarte greu sa se miste ceva ! Lrs exista ,functioneaza de citiva ani ,bine-rau,dar "specimenu' ",vrea s-o desfiinteze si sa puna in loc CE ? Pe Costica de la Minjesti !
nucus scrie:La un moment dat ,un baiat din Vaslui a vrut sa se inscrie intr-un club de pescuit si dl.popescu i-a raspuns ca la clubul din Vaslui nu mai sint locuri la nicio disciplina !Acum aflam cu totul altceva !
nucus scrie:Am pomenit de Costica pentru ca multa lume il cunoaste si pentru ca eu cred ca nu prea stie sa pescuiasca cu undita !Ceea stie sa faca ,ba chiar foarte bine, e paza ! Metodele lui nu sint prea ortodoxe ...dar extrem de eficiente !
Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator