FRPS invita cluburile sportive la dialog

La rapitori si nu numai

Re: FRPS invita cluburile sportive la dialog

Mesajde nucus pe Mai 29th, 2011, 3:13 pm

Federatia asta functioneshte ? El ne ameninta cu calendarul competitional pe 2012 ! Oare numai popescu are dreptul de a jigni si insulta? Tu crezi ca cu afirmatii de genul :In clubul de la Vaslui nu mai sint locuri pentru noi membrii pentru ca clubul e full si in realitate nu are niciun membru, ii creste credibilitatea lui popescu ? Ce tot spui de infiintarea feder.? Asta e mareata realizare ! Cit e acest "specimen "acolo ,va fi foarte greu sa se miste ceva ! Lrs exista ,functioneaza de citiva ani ,bine-rau,dar "specimenu' ",vrea s-o desfiinteze si sa puna in loc CE ? Pe Costica de la Minjesti !
nucus
trecut prin multe

Mesajde popescu stefan pe Mai 29th, 2011, 3:18 pm

nucus scrie:Ma bucur !Exista vreun domeniu in care sa nu fi tu cel mai bun??? Parerea mea e ca tu esti submediocru dar ai tupeu si nesimtire! Daca facei chestiile astea in Oltenia erai ras(belit) de mult ! De unde stii tu ce stiu eu din Biblie ? Aurea mediocritas ar fi o lauda pentru tine !Totusi nu e vorba de mediocritate !Pentru cei ca tine google-ul e salvarea si imensa cultura la purtator!

Daca cunosc biblia mai bine decat tine este de la sine inteles, intrucat familia din care ma trag are un ascendent de 7 generatii de preoti, deci practic m-am nascut cu ea in casa.Cat priveste gradul de inteligenta, pot sustine oricand cu tine un test in orice domeniu. Pe vremea cand eu mi-am facut bagajul de cunostiinte, nu aparuse google, ci te duceai la biblioteca. :lol: :lol: :lol:

LRS nu putea sa fie tatal, intrucat este un avorton, mai pe romaneste s-a nascut mort. Dovada va fi cand instanta va decide dizolvarea ei, intrucat doar niste dobitoci pot sa-si inchipuie ca pot organiza competitii sportive nefiind autorizati. Bățoșenia cu care se prezintă anumiți domni, printre care și nucus, nu mai provoacă decât zâmbete.

PS Gerula, chestia cu federatia era în statutul Clubului Pescarilor de Răpitori, nu in statutul LRS. LRS are un statut copiat, fara prea mare talent, după statutul federatiei romane de handbal. Cât despre insulte, nu mă deranjază, după potopul de zoaie cu care am fost categorisit. Insultele sunt ultimul argument al unui semidoct care este prins la inghesuiala si aruncă cu ele ca să-și ascundă lipsa de argumente. Băiețașul asta cred că nu m-a văzut în viața lui. Ar putea să ceară totusi și părerea altora înainte de a deschide goarna. Îl înțeleg totusi având în vedere că este pus în situația copilului care și-a pierdut jucăria. Asta e. Îl aștept la afiliere. :lol: :lol:
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde popescu stefan pe Mai 29th, 2011, 3:32 pm

nucus scrie:Federatia asta functioneshte ? El ne ameninta cu calendarul competitional pe 2012 ! Oare numai popescu are dreptul de a jigni si insulta? Tu crezi ca cu afirmatii de genul :In clubul de la Vaslui nu mai sint locuri pentru noi membrii pentru ca clubul e full si in realitate nu are niciun membru, ii creste credibilitatea lui popescu ? Ce tot spui de infiintarea feder.? Asta e mareata realizare ! Cit e acest "specimen "acolo ,va fi foarte greu sa se miste ceva ! Lrs exista ,functioneaza de citiva ani ,bine-rau,dar "specimenu' ",vrea s-o desfiinteze si sa puna in loc CE ? Pe Costica de la Minjesti !

:lol: :lol: :lol: :lol:

De ce esti nervos? Din potopul de incoerențe pe care le debitezi, se vede ca habar nu ai ce inseamnă federația. Ca sa înțelegi ce inseamnă (printr-o comparație simplă), ce face acum LRS este treaba unei subcomisii din federatie. Logica ta din pacate nu depaseste vârful de la lansetă. Acum îți dai seama de ce nu ati fost în stare să faceți federația? Și mă îndoiesc din ce in ce mai mult ca veți face vreodată parte din ea.

PS Dacă crezi că LRS este beton, de ce ți-e frică de faptul că va fi desființată? Și ca să nu rămâi cu sufletul neîmpăcat, află că va fi desființată de cei care o conduc în prezent, nu de mine. Îi dureau degetele dacă răspundeau la notificare? Știi de ce nu au făcut-o? Pentru că ce scria în notificare era perfect adevarat. Tragerea de timp în acest caz este inutilă.

PPS Spune-mi un nume în stare să conducă federația sportivă în acest moment.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 29th, 2011, 7:05 pm

Decat sa va insultati mai bine ati incerca sa discutati la obiect si cu argumente. Aveti amandoi o varsta si va vede lumea aruncand chestii tip "tu stii cine sunt eu?" :roll:

nucus scrie:si sa puna in loc CE ? Pe Costica de la Minjesti !

Costica de la Manjesti era super-laudat prin LRS cand s-a organizat prima etapa acolo. Acum, daca a intrat in Federatie, vad ca opiniile s-au schimbat radical :roll: :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde nick pe Mai 29th, 2011, 7:29 pm

Depinde pentru ce anume era laudat Costica............E bun la ceea ce face, anume....munca de paznic.....asta nu inseamna ca e bun si ca pescar sportiv.......... :lol: :lol: :lol:
nick
membru nou

Mesajde Gerula pe Mai 29th, 2011, 9:58 pm

Nu mai stau acum sa caut, dar la un moment dat s-au proslavit in mod desantat calitatile patronului de acolo si ale personalului sau, in special legat de intelegerea importantei pescuitului de competitie bla bla :lol:

N-a fost nevoie decat de inscrierea in Federatie pentru ca opiniile leresiste sa se schimbe radical :lol: .

P.S. Daca despre Costica de la Manjesti spui ca-i bun de paznic, dar asta nu inseamna ca-i bun de pescar sportiv, ma intreb de unde a rezultat concluzia ca Dinu Stefan e bun de presedinte? :lol: :lol: :lol: Cumva din faptul ca e un pescar sportiv submediocru? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Mai 30th, 2011, 8:01 am

Gerula scrie:Nu mai stau acum sa caut, dar la un moment dat s-au proslavit in mod desantat calitatile patronului de acolo si ale personalului sau, in special legat de intelegerea importantei pescuitului de competitie bla bla :lol:

N-a fost nevoie decat de inscrierea in Federatie pentru ca opiniile leresiste sa se schimbe radical :lol: .

P.S. Daca despre Costica de la Manjesti spui ca-i bun de paznic, dar asta nu inseamna ca-i bun de pescar sportiv, ma intreb de unde a rezultat concluzia ca Dinu Stefan e bun de presedinte? :lol: :lol: :lol: Cumva din faptul ca e un pescar sportiv submediocru? :lol:

Patronul de la Minjesti este nea Victor Musteata iar Costica este seful pazei de pe acumularea Minjesti....asta ca sa respectam ierarhia si "adevarul" din teren.

Din punctul meu de vedere amindoi au avut merite importante atunci cind pe Minjesti s-au organizat etape ale LRS sau chiar Cupa Moldovei, cei care au organizat etape acolo si chiar cei care au participat la acele etape ar fi fost primii care ar fi trebuit sa recunoasca acest lucru... :oops:

Ca azi unii dintre beneficiarii partidelor de pescuit de la Minjesti fac caterinca la adresa lor doar pt. ca si-au schimbat ei "planurile" e alta poveste ....nu intru in amanunte pt. ca nu e problema mea ,dar cei implicati in poveste Minjestiului stiu prea bine adevarul istoric si mai sunt si altii care stiu cum s-au petrecut unele lucruri pe acolo. :oops:
vali136
trecut prin multe

Mesajde nick pe Mai 30th, 2011, 8:51 am

Vali, pentru ca ma simt vizat de cele spuse de tine, te rog sa mai citesti inca o data ce am spus mai sus. Nu cred ca e cineva din LRS care sa nu aprecieze concursurile facute pe Manjesti, la bunul mers participand in mare masura patronul de acolo, nea Victor. Eu spuneam ca, Costica e foarte bun paznic si pentru asta a fost laudat de cei care au fost acolo, nu pentru calitatile lui de pescar.
P.S. Nici nu stiu daca este in componenta clubului lui nea Victor si nici nu ma intereseaza, eu i-am raspuns lui Gerula, clarificand lucrurile.
nick
membru nou

Mesajde Gerula pe Mai 30th, 2011, 9:38 am

vali136 scrie:Patronul de la Minjesti este nea Victor Musteata iar Costica este seful pazei de pe acumularea Minjesti....asta ca sa respectam ierarhia si "adevarul" din teren.

Vali, citeste atent ce am scris :D

Gerula scrie:Nu mai stau acum sa caut, dar la un moment dat s-au proslavit in mod desantat calitatile patronului de acolo si ale personalului sau, in special legat de intelegerea importantei pescuitului de competitie bla bla :lol:

Dupa cum ai observat si tu, la vremea aia laudele nu s-au rezumat la patron :lol: .

nick scrie:Vali, pentru ca ma simt vizat de cele spuse de tine, te rog sa mai citesti inca o data ce am spus mai sus. Nu cred ca e cineva din LRS care sa nu aprecieze concursurile facute pe Manjesti, la bunul mers participand in mare masura patronul de acolo, nea Victor. Eu spuneam ca, Costica e foarte bun paznic si pentru asta a fost laudat de cei care au fost acolo, nu pentru calitatile lui de pescar.
P.S. Nici nu stiu daca este in componenta clubului lui nea Victor si nici nu ma intereseaza, eu i-am raspuns lui Gerula, clarificand lucrurile.

Hai nu ne prosti in fata :D Ideea era ca pe vremea laudelor nu arunca nimeni pe forumuri vorbe despre calitatile de pescar ale celor de la Manjesti. :roll: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Mai 30th, 2011, 9:51 am

nick scrie:Vali, pentru ca ma simt vizat de cele spuse de tine, te rog sa mai citesti inca o data ce am spus mai sus. Nu cred ca e cineva din LRS care sa nu aprecieze concursurile facute pe Manjesti, la bunul mers participand in mare masura patronul de acolo, nea Victor. Eu spuneam ca, Costica e foarte bun paznic si pentru asta a fost laudat de cei care au fost acolo, nu pentru calitatile lui de pescar.

Nu stiu de ce te simti tu vizat in cele scrise de mine mai sus, dar ma rog ....poate din alte motive mai"complicate" decit par pt. un pubilc mai "neavizat" in ceea ce priveste Minjestiul si povestile de pe acolo.

Eu am sesizat o caterinca ieftina facuta de un participant la etapele LRS si a CM. care introducea in discutie inlocuirea LRS cu paznicul Costica ....

Nu stiu nici eu daca Costica este sau nu in clubul Minjesti pt ca inca nu s-au facut legitimarile in cadrul Federatiei ...iar daca clubul Minjesti e plin cu sportivi sau daca e si Costica printre ei nu vad care e treba altora ....e treaba interna a clubului Vasluian pe cine , cum si cind inscrie in rindurile ei.

Si eu la rindul meu incercam sa clarific niste lucruri spuse cu vadita rea intentie de unul dintre forumisti.Atit si nimic mai mult.
vali136
trecut prin multe

Mesajde nick pe Mai 30th, 2011, 10:51 am

"Din punctul meu de vedere amindoi au avut merite importante atunci cind pe Minjesti s-au organizat etape ale LRS sau chiar Cupa Moldovei, cei care au organizat etape acolo si chiar cei care au participat la acele etape ar fi fost primii care ar fi trebuit sa recunoasca acest lucru"
De aceea m-am simtit dator sa raspund. Mie mi se pare ca toti suntem de acord, organizarea f buna de la Manjesti s-a datorat in mare masura si conditiilor foarte bune oferite de nea Victor. Iar in ceea ce-l priveste pe Costica, Nucu a vrut sa fie sarcastic, eu am vrut numai sa lamuresc acest lucru, pentru ca putini stiu cine e Costica, devenit brusc cuiul lui Pepelea............. :lol: :lol: :lol:
nick
membru nou

Mesajde Gerula pe Mai 30th, 2011, 12:46 pm

vali136 scrie:Eu am sesizat o caterinca ieftina facuta de un participant la etapele LRS si a CM. care introducea in discutie inlocuirea LRS cu paznicul Costica ....

Nu stiu nici eu daca Costica este sau nu in clubul Minjesti pt ca inca nu s-au facut legitimarile in cadrul Federatiei ...iar daca clubul Minjesti e plin cu sportivi sau daca e si Costica printre ei nu vad care e treba altora ....e treaba interna a clubului Vasluian pe cine , cum si cind inscrie in rindurile ei.

Si eu la rindul meu incercam sa clarific niste lucruri spuse cu vadita rea intentie de unul dintre forumisti.Atit si nimic mai mult.

Ce mi se pare mie cel mai interesant in toata treaba asta e faptul ca s-a pomenit numele acestui Costica de parca ar fi un ciomagar inept, care n-are nici o treaba cu pescuitul, si care brusc a ajuns pe lista membrilor unui club afiliat la federatie.

Intreb, fara rautate, pentru ca nu am calcat vreodata pe la Manjesti, nu-l cunosc pe numitul Costica si nu stiu daca au existat sau nu circumstante care permiteau aprecierea calitatilor lui de pescar: pe ce baza se poate spune ca acest Costica ar fi mai slab pescar decat un stalp al leresismului cum este Leba?

Intrebarea este, repet, pusa fara rautate, pentru ca, dupa cum cred ca au observat toti pana acum, eu fac misto de "rezultatele" lui Leba, intreb retoric de ce naibii mai participa/se baga in seama, dar nu ma bazez pe acest exemplu ca sa incep sa spun ca Moldova n-ar avea ce cauta in concursurile de spinning samd. Ori Nucu si Nick au folosit exemplul Costica drept un soi de "dovada" ca respectivul club e in aer, n-are treaba cu pescuitul de competitie samd.
Prin ce se deosebeste "cazul Leba" de "cazul Costica", prin costul sculelor de pescuit detinute? :roll: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde nick pe Mai 30th, 2011, 4:45 pm

Gerula, repet, nu stiu si nu ma intereseaza cine face parte din clubul lui nea Victor si nici nu conteaza cat de buni pescari sunt.Nucu a vrut sa sublinieze altceva si daca va vrea sa detaileze o sa o faca...
nick
membru nou

Mesajde Gerula pe Mai 30th, 2011, 5:37 pm

Nu stiu ce te face sa crezi ca ai inteles mai bine decat altii ce vroia sa spuna cu mesajul asta:

nucus scrie: Tu crezi ca cu afirmatii de genul :In clubul de la Vaslui nu mai sint locuri pentru noi membrii pentru ca clubul e full si in realitate nu are niciun membru, ii creste credibilitatea lui popescu ? Ce tot spui de infiintarea feder.? Asta e mareata realizare ! Cit e acest "specimen "acolo ,va fi foarte greu sa se miste ceva ! Lrs exista ,functioneaza de citiva ani ,bine-rau,dar "specimenu' ",vrea s-o desfiinteze si sa puna in loc CE ? Pe Costica de la Minjesti !

Oricum o dam, se intelege clar acuzatia ca acel club de la Valsui ar fi o facatura, in care, in realitate, nu exista nici un membru pentru ca locurile ar fi fost ocupate cu persoane tip "Costica de la Manjesti". In contextul asta, intrebarea "cu ce-i Costica mai putin pescar decat unul care participa de cand exista turneul AvP si iese aproape mereu pe ultimul loc?" mi se pare cat se poate de fireasca.

Sa ne intelegem: daca numitul Costica ot Manjesti :lol: ar aparea pe lista fara sa aiba habar ca figureaza pe acolo, am avea un "caz Manjesti" de discutat. Cum inteleg ca nu e cazul, nu vad de unde reiese ca un club care-l legitimeaza pe acest Costica ar fi mai putin indreptatit sa ocupe un loc in peisajul pescuitului sportiv romanesc decat un club care-l legitimeaza pe mega pescarul de competitie Leba.

Si hai sa nu ne rezumam la Leba, in clasamentele diviziei a doua pe 2010 sunt destui insi care erau abonati la gherla. :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde nucus pe Mai 30th, 2011, 7:09 pm

La un moment dat ,un baiat din Vaslui a vrut sa se inscrie intr-un club de pescuit si dl.popescu i-a raspuns ca la clubul din Vaslui nu mai sint locuri la nicio disciplina !Acum aflam cu totul altceva !Am pomenit de Costica pentru ca multa lume il cunoaste si pentru ca eu cred ca nu prea stie sa pescuiasca cu undita !Ceea stie sa faca ,ba chiar foarte bine, e paza ! Metodele lui nu sint prea ortodoxe ...dar extrem de eficiente !
nucus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 30th, 2011, 7:33 pm

nucus scrie:La un moment dat ,un baiat din Vaslui a vrut sa se inscrie intr-un club de pescuit si dl.popescu i-a raspuns ca la clubul din Vaslui nu mai sint locuri la nicio disciplina !Acum aflam cu totul altceva !

De unde aflam?

nucus scrie:Am pomenit de Costica pentru ca multa lume il cunoaste si pentru ca eu cred ca nu prea stie sa pescuiasca cu undita !Ceea stie sa faca ,ba chiar foarte bine, e paza ! Metodele lui nu sint prea ortodoxe ...dar extrem de eficiente !

Mai in gluma, mai in serios, as spune ca spinningul nu se practica folosind undita :D .

La modul serios, cata vreme sunt destui insi abonati la ultimele locuri in orice concurs participa, care e problema legata de abilitatile inca nedemonstrate de Costica intr-ale spinning-ului?
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit