Efectul prioritatii de inscriere in concurs a "legitimatilor

La rapitori si nu numai

Re: Efectul prioritatii de inscriere in concurs a "legitimatilor

Mesajde Gerula pe Iunie 29th, 2009, 10:53 am

Vad ca lista actualizata azi, dupa terminarea inscrierilor, cuprinde 63 de nume si au fost lasate doua pozitii libere. Deci in mod cert vor fi mai putini participanti decat anul trecut.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde mteodorescu pe Iunie 30th, 2009, 8:21 am

67 de concurenti ...deja la Colibita..( anul trecut din 69 de inscrisi , au fost prezenti mai putini , motiv pt care au fost ceva discutii acolo , pe apa ). Nu mai retin exact cati , dar parca lipsisera vreo 4-5
Deci e deja bine ....chiar mai bine decat anul trecut..nu cu mult, dar mai bine.
Pana in momentul de fata din 4 concursuri , la 3 dintre ele, s-au inscris mai multi concurenti in 2009 decat in 2008.
Cam asta e ...
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde vali136 pe Iunie 30th, 2009, 7:40 pm

Vezi Mircea ...daca te inscriai si tu sau macar mai multi din clubul tau ( clenari cu pretentii 8-) ),ii inchide-ai gura definitiv lui Adrian... :lol: :lol: :lol: asa e cam la limita :think:
cam tot asta e ....
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 1st, 2009, 10:29 am

Am pierdut ieri un mesaj postat de pe aeroport :D

Nu e la nici o limita, conteaza numarul de platitori, nu cine n-a mai putut ajunge din cine stie ce motive de forta majora. A compara platitorii de la un concurs cu numarul celor care s-au prezentat efectiv la celalalt inseamna sa-ti furi singur caciula :D
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Iulie 1st, 2009, 1:33 pm

Gerula scrie:Am pierdut ieri un mesaj postat de pe aeroport :D

Nu e la nici o limita, conteaza numarul de platitori, nu cine n-a mai putut ajunge din cine stie ce motive de forta majora. A compara platitorii de la un concurs cu numarul celor care s-au prezentat efectiv la celalalt inseamna sa-ti furi singur caciula :D

In principiu ai dreptate Adrian,dar anul trecut "deranjul" sa datorat faptulUi ca s-au inscris pe lista fara sa plateasca si pe urma nu au mai veni .....deci TEAPA :D :D ,.
Exista si anul trecut un "gentelmen agreement" in ceea ce priveste inscrierile la etape ... clubul care inscria concurenti si care nu mai participau trebuiau sa plateasca taxa de participare ...lucru care in fapt nu sa intimplat si asta a fost in detrimentul organizatorului...cu siguranta .
Din pacate cu toate ca s-au inregimentat "cu arcanul" :D oameni in cluburi ...cresterea participarilor e cam subtire(ca sa ma exprim elegant) ...lucru care ar trebui analizat la finele acestui campionat si luate citeva masuri care sa schimbe radical acest lucru....altfel ne "balacim" in aceasi "balta".
vali136
trecut prin multe

Mesajde mteodorescu pe Iulie 2nd, 2009, 8:29 am

Adrian,
Vali are dreptate.
Anul trecut a fost mare deranj pe tema asta la Colibitza.
Desi pe listele de inscriere apareau...multi....acolo au fost trecuti si concurenti , care " au promis" ca vor plati , si pana la urma pt ca nu au mai putut veni nu au mai platit.
Anul asta , nu s-a mai permis asa ceva...E pe lista( cel putin teoretic) , doar cel care a platit ..
Deci anul asta cu 67 inscrisi si platitori , colibitza sta mai bine decat anul trecut.
De acolo apare diferenta.

Pe de alta parte cred ca " cresterea " de care vorbim de la an la an , se va estompa odata cu 2010....
E de inteles , la modul in care se desfasoara in prezent lucrurile in relatia LRS - Sponsori...
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 2nd, 2009, 12:18 pm

Totusi lamuriti-ma cu o chestie, aia care apar in clasamentul final de anul trecut au platit sau nu? Ca eu la asta ma refer.
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Iulie 2nd, 2009, 1:16 pm

Adrian ,sigur ca daca au participat minim la 1 etapa au platit ....
Daca nu ma inseala memoria au participat anul trecut 129 concurenti pe intreg intervalul campionatului...unii la toate etapele alti doar la una ...fiecare dupa posibilitati.
Daca e sa o luam strict matematic atunci 2009 are o crestere de la 129-155(vezi nr. de concurs alocate)
....dar acest lucru in viziunea mea nu e o crestere a interesului pt. campionat ci doar pt. o anume etapa .
Totusi pina acum nr. participantilor e cu ceva mai mare decit anul trecut la 3 din 4 etape ...dar total nesemnificativ din pacate ...parerea mea .
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 2nd, 2009, 1:57 pm

N-am formulat eu destul de clar.

Datele despre concursul de la Colibita de anul trecut le-am luat din clasamentul concursului respectiv. Asadar, intrebarea este: cei care apar in clasamentul concursului Colibita 2008 sunt cu totii platitori?
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Iulie 2nd, 2009, 2:24 pm

In mod normal da ... :P
...unde ai gasit lista aia sa o pot confrunta cu ceea ce a fost in realitate ...dar cred ca cei clasati au fost prezernti deci implicit platitori...
daca nu ma inseala memoria am fost 63 concurenti pe apa la Colibita in 2008.si din cite stiu de la organizatori tot atitia platitori.
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 2nd, 2009, 10:29 pm

Lista e pe site la LRS, n-am acum timp sa caut link, dar e destul de usor de gasit.
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit