"Echipa de caractere"sau cum se propaseste spinningul la LRS

La rapitori si nu numai

"Echipa de caractere"sau cum se propaseste spinningul la LRS

Mesajde Gerula pe Martie 17th, 2010, 4:04 pm

Mai tineti minte episodul cu banarea mea de pe forumul LRS "la cererea cluburilor"? :lol:

Ei bine, aveti acum ocazia, in premiera mondiala, galactica si, de ce nu, universala :lol: :lol: :lol: , sa vedeti cum se face o asemenea sobolanie pe sectiunea ultra-ascunsa de pe site-ul LRS :lol: :twisted:

A se retine faptul ca numarul necesar de voturi nu s-a putut strange iar masura a fost luata de Cristi Albu cu de la sine putere. (desigur, va veni nota de plata si pentru asta :twisted: ) La indemnurile aceluiasi Cristian Bunghez, ins care initiase si topicul. Si care a mai avut si nesimtirea de a-si face ulterior cont aici, cand avea de vandut o barca :lol:.
Ataşamente
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: "Echipa de caractere"sau cum se propaseste spinningul la LRS

Mesajde Gerula pe Martie 17th, 2010, 4:23 pm

O sa iau legatura cu Paco sa-l intreb daca amaratul asta de Bunghez, care face parte din clubul lui, a avut acceptul sa faca asa ceva. La cum il stiu eu pe Paco, care nici nu calca pe forumuri, fac pariu ca habar n-are ce si-a permis SAM74/Cristian Bunghez.

In rest, de remarcat ca totusi cluburi si oameni cu care avusesem contre majore, cum ar fi WSB si Stefan Tudose, s-au abtinut sa ia parte de la o asemenea mascarada oligofrenica. Poate ca i-am judecat pripit in anumite momente.

De mirare ramane totusi atitudinea unora ca Vasile Mitrea (mrvily), pe care intr-adevar il cunosc personal, si pe care, in virtutea acestui fapt, o sa-l las sa deschida gura pe acest topic (daca are curajul, evident), inainte de a-l bana definitiv.

La fel, ma uimesc insi ca nea caisa ala cu magazinul din Bistrita, cu care n-am avut de-a face in viata mea pe vreun forum, si pe care l-am cunoscut doar cand, pe baza manevrelor lui Gyorg, a votat contra mea la Rogojesti.

In rest, na, era de asteptat ca amaratul ala de leba, calcat in picioare cand propunea concursuri cu poze desi luase bataie in 3 manse pescuite in aceeasi serie, pe aceleasi sectoare in acelasi timp, pe o balta pe care el o cunoaste bine iar eu o vedeam prima oara, sa vrea cumva sa se razbune, cat il duce si pe el mintea putina pe care o are. Idem, faptul ca tocmai Udila, care se pronuntase din servilism contra mea la Rogojesti, inca inainte de audierea partilor, si care pe urma, dintr-un soi de frustrare stranie, imi cautase pricina si pe site la LRS, a fost printre cei mai vehementi sustinatori ai banarii, nu-i poate mira prea tare pe cei care-l cunosc. Ibidem, Ovidiu14, spalatorul de farfurii al lui Gyorg, ce putea si el sa faca? :lol:

Trist e, pana la urma, ca numai doi oameni au avut curajul sa se pronunte deschis contra unei propuneri pe cat de aberante pe atat de imbecile.

P.S. Oricum, va garantez eu ca multi o sa-si muste mainile pentru ca au fost preasiguri pe sectiunea lor secreta si n-au sters sobolania :twisted: :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 17th, 2010, 6:21 pm

E, si cum viata le aranajaza frumos pe toate, tocmai am descoperit un topic de vreo 14 pagini, din care rezulta ca LRS e la un pas sa piarda semnarea protocolului cu AGVPS (si implicit participarea lotului national la competitiile internationale) din cauza ... lui nea caisa ala de la Bistrita, care vrea musai sa vanda permise. Si a prostiei lui Stefan Dinu, desigur :lol: . Tineti aproape :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 17th, 2010, 7:45 pm

Gerula
Site Admin

Înapoi la Competitii si concursuri de pescuit